Фулфорд: Краят на играта наближава

Автор: Няма коментари Сподели:

Докладването на световните събития веднъж седмично в днешно време е като да правите моментни кадри на продължаваща влакова катастрофа. През изминалата седмица са нанесени много щети с ускорени темпове. Революция, гражданска война, постоянно робство или анархия за американците и Запада, всичко това може да се случи още през октомври, съгласни са множество източници.

Хората, които подкрепят революцията, национализацията на борда на Федералния резерв и възстановяването на демокрацията на Запада, не са част от сегашната върхушка. Те включват хора като полковник Дъглас Магрегър и съдийката Анна фон Райц (Получихме ръкописна пощенска картичка от нея и сега можем да потвърдим, че тя е истинско човешко същество, а не AI – изкуствен интелект).

Магрегър беше дългогодишен поддръжник на Доналд Тръмп, който сега осъзнава, че той не е човекът, който може да спаси САЩ.

„Хората грешат, ако смятат, че ако го изберем, той ще ни спаси“, казва той. С Конгреса съдебната система е компрометирана и получаването на „избран“ президент в настоящата система е безсмислено. Те плават с държавния кораб в най-голямата буря в историята. Тази управляваща класа във Вашингтон трябва да си отиде, въпросът е как да се отървете от тях? Това е, което трябва да се направи. Американският народ трябва да разбере, че двупартийната система е илюзия. Банкерите смятат, че ще станем щастливи крепостни селяни в техните плантации.

[ourcountryourchoice] (Нашата страна, нашият избор)

Онези, които настояват за гражданска война, са поддръжници на кандидати от властта като Доналд Тръмп и аватара на Обама „Джо Байдън“. Тяхното оклеветяване и съдебни действия един срещу друг доминират в корпоративния новинарски цикъл. Сега е очевидно, че само гражданската война ще разреши ситуацията, освен ако хората не осъзнаят факта, че всички те са актьори, работещи за ХM. Една гражданска война ще превърне САЩ в мега Украйна и ще спомогне за по-нататъшното поробване на американския народ.

Хазарската мафия прокарва поредица от изфабрикувани „извънредни ситуации“ като гражданска война в опит да изплаши хората и да се подчинят като селскостопански животни. Тези извънредни ситуации включват нова „пандемия“, „промяна на климата“, тотална ядрена война и „извънземно нашествие“.

Ако нито една от тези сили не надделее, тогава анархията и социалният колапс са сигурни в САЩ и по-голямата част от Запада. Това би било възможно най-лошата алтернатива.

Във всеки случай множеството събития показват, че нещата бързо достигат кризата.

Най-голямото беше провалът на последния опит на Рокфелер и др. да останат на власт с подкуп от 500 милиарда долара.

Ето как този базиран в Северна Америка източник от ЦРУ описва ситуацията;

„Много хора от дълбоката държава очакваха пари от Рокфелер днес [1 септември], но НИКОЙ не получи нито пени – те отидоха по целия свят в различни банки и разбраха, че сметките им или ги няма, или са източени от средства, % от парите, които IRS (данъчните) събира, трябваше да отиде в Скалистите Брегове, но повече не – това е единственият начин, в момента САЩ едва плават – много големи лодки може да потънат след това.”

Друго огромно и недостатъчно докладвано събитие беше раздялата между Индия и Китай на последната среща на БРИКС относно контрола върху глобалната финансова система. Видим знак е, че китайският президент Си Дзинпин няма да отиде на седмичната среща на Г-20 в Индия.

ХМ се подиграваше с индийския премиер Нарендра Моди, като му предлагаше изобилие от обещания, включително лидерство на контролираната от ХМ Г-20.

Китайците казват, че Г-20 е заменена от БРИКС 11 и следователно няма смисъл да присъстват на контролираните от Запада срещи на Г-20. Руснаците са съгласни. Ето защо техният президентски аватар Владимир Путин също ще пропусне събитието.

Очаква се нещата да стигнат до криза на 18-ти и 19-ти септември, когато Общото събрание на ООН да бъде свикано в последната минута от ХМ, за да използва „Агенда 2030“, за да създаде тоталитарно световно правителство, контролирано от тях.

Провалът на опита на Рокфелер за подкуп от 500 милиарда долара означава, че този дневен ред почти сигурно е обречен сега. Факт е, че ООН е частна, неизбирана организация и повечето от така наречените лидери, посещаващи техните събития, са подкупени и изнудвани марионетки, отбелязват източници от азиатското тайно общество. Ето защо те прекратяват финансирането на ООН, BIS, МВФ, Световната банка и други контролирани от ХM институции.

Липсата на пари изхвърля навън дълбоко-държавните актьори, които досега се опитваха да останат на скрито. Един пример е, че лице на име

Матю Хорнби се е свързало с Обществото на белия дракон с молба за помощ (направено е огромно предложение за подкуп), за да накара Нийл Кийнън да осребри притежаваните от него обезпечени със злато облигации. Това са конфискуваните държавни облигации на САЩ за 134,5 милиарда долара, които бяха част от аферата Chiasso през 2009 г. Хората на Хорнби също се опитаха да твърдят, че Кийнън е:

ЕДИНСТВЕНИЯТ – който притежава запечатаната Черна книга и е натрапен от предопределената му висша власт и върхова власт над световните финансови системи – включително и над финансовите инструменти на Семейството на Източния Дракон

[neilkeenan] (АКТУАЛИЗАЦИЯ на НИЙЛ КИЙНЪН | Официално съобщение на Офиса на Амана)

Проблемът е, че колегите на Кийнънс казват, че той е бил убит през 2014 г. Той е бил заменен от измамник на Ротшилд, който дори не е знаел, че Кийнън има син в България. Хорнби се свързал с WDS (ОБД), защото на Ротшилд било казано от азиатски тайни общества да го направят. WDS обаче ще преговаря директно само с Ротшилд, а не с някой от техните агенти.

Независимо от всичко обаче, според семейство Дракон, въпросните облигации са тяхна собственост. Оригиналният Кийнън се е укрил с тях, казват те.

И така, Ротшилдови са откраднали откраднато имущество и наивно са смятали, че ще могат да го използват, за да запазят контрола си над световната финансова система.

Друг дълбокодържавен актьор, който трябва да бъде разобличен, е Лео Загами от П2-масоните. По някаква причина Загами пропуска да спомене, че папа Франциск е бил убит през 2020 г. и заменен с измамник с маска, който приема заповеди от Ротшилд. Защо така? Загами не отговори на имейл с въпрос за това.

Загами ми каза, когато го срещнах, че неговите хора са поставили Барак Обама на власт. Той също така каза, че П2-масоните са създали комунизма.

Както отбелязва бившият председател на парламента Нют Гингрич, Обама контролира „явно непълноценния когнитивно“ Джо Байдън, който е само „върхът на айсберга“ на „истинската корупция“, включваща Хилари Клинтън, Барак Обама и други актьори от дълбоката държава.

[newsmax] (Нют Гингрич: „Не мисля, че Байдън“ управлява администрацията)

Тъй като Байдън е просто марионетка на Обама, и действията им са явно комунистически; това означава, че Загами е замесен в подкрепата на ужасяващия фалшив режим на Байдън.

Независимо от това, Обама сега е отстранен. Неговият брат Малик Обама ще бъде интервюиран от Тъкър Карлсън във вторник, 19 септември.

„Ще оцелее ли Малик Обама до 19-ти? Това е въпросът за милиарди долари“, пита източник от Мосад.

[x.com] (не работи, вижте това)

[Figura] (Малик Обама интервюиран)

[Video] (Тъкър Карлсън приключи кариерата на Майк Пенс за 30 секунди)

[Figura] (Лидери, арестували политическите си опоненти)

Друг властен брокер на ХM, който се опита да остане скрит, е министърът на кабинета на Обединеното кралство Саймън Кейс. Два отделни източника от MI6 казват, че Кейс и ХМ подслушват всички телефони на депутатите и тези на висшите съдии.

„Операцията се ръководи от GO2, базирана във Vauxhall Cross (Воксал Крос). MI6 са безсилни да ги затворят. GO2 (директорът сър Джон Скарлет, замесен в убийството на Даяна) на свой ред доставя резюмета за изнудване на Кейс и Кабинета. Сунак е гей, но не е вън, и GO2 е дал на Кейс подробности за неговите гей партньори“, казват източниците на MI6.

Те добавят, че Кейс и Сунак знаят за „два подкупа, платени от ЕС на (бившия премиер) Борис Джонсън за договорите за оттегляне от ЕС, всеки от 10 милиона евро“.

Ето защо британският министър на отбраната Бен Уолъс подаде оставка. Сунак го смени с Грант Шапс и вижте кой дебне зад него.

[Video] (Вижте кой дебне зад сенките)

https://bgprevedi.com/end-game-approaches-as-500-billion-dollar-rockefeller-bribe-attempt-fails-35906-2/

Предишна статия

Roseanne said she looked up “Operation Trust” after I talked about it on her show

Следваща статия

Неваксинираните са по зрави от ваксинираните!

Други интересни