Фулфорд: САЩ, Западът и ХМ са на път да паднат в бездната!

Автор: Няма коментари Сподели:

Контролираният от хазарската мафия Запад е на път да падне в пропастта въпреки неистовите опити на неговото ръководство да ни изплаши обратно в подчинение с огън, чума, война, извънземно нашествие и т.н.

Интересното е, че колапсът може да включва правителството на Си Дзинпин в Китай, а не само на Запада. Ето защо евреите бягат от Израел и 11 000 китайски милионери бягат от Китай.

Другият признак, че сме се запътили към някакво събитие, променящо земята – включително световна война – е прекъсването на военните комуникации между Запада и неговите „противници“. Китай „отказва всякакви телефонни обаждания от Вашингтон по теми, свързани с отбраната“, според американски служители. Същото важи и за Русия, така че ситуацията „става потенциално опасна“, предупреждават служителите.

[Video] (Пекин отказва да говори с МнО)

Русия повиши залога, като накара своя съюзник Никарагуа да изгони йезуитите и да конфискува активите им.

[vaticannews] (Никарагуа забранява йезуитите и конфискува цялото им имущество)

След това президентът на Никарагуа Даниел Ортега разреши руски военни бази и разполагането на крилати ракети в страната, която е от „задния двор на САЩ“.

[avia] (Никарагуа одобри разполагането на руски военни бази и крилати ракети на своя територия)

За да привлече вниманието на Русия, изглежда МИ6 е убила шефа на Вагнер Евгений Пригожин. Бившият офицер от разузнаването на Обединеното кралство Кристофър Стийл (имащ славата за „руското досие“ срещу Тръмп) твърди, че самолетът му е бил взривен от бомба в „щайга за вино“. Конкретното споменаване на „щайгата за вино“ прави да изглежда почти така, сякаш Стийл се хвали, че го е убил. Тъй като „досието“ на Стийл е предназначено да помогне на Хилари Клинтън Рокфелер в нейната кампания срещу президента на САЩ Доналд Тръмп, можете да познаете коя е основната ръка зад това убийство.

[independent] (Бившият шеф на шпионажа на MI6 казва, че всички признаци сочат, че шефът на Вагнер Пригожин е бил „свален“ от Путин. Втори бивш офицер от разузнаването предположи, че бомба в „щайга за вино“ може да е свалила самолета)

Нашите собствени източници от MI6 намекнаха, че тяхната агенция е отговорна и казаха това на руснаците в опит да възобновят преговорите за Украйна и т.н. Това усилие да се използва убийството като начин за отваряне на обратен канал се провали, казват източници от руската ФСБ и MI6. Вместо това руснаците започват наказателно производство за убийството на Пригожин.

Предложението на американските военни за започване на преговори с Русия в Малта този месец (август) също беше отхвърлено от руснаците, твърдят източници от MI6.

Друго отхвърляне на Запада дойде миналата седмица, когато Китай наложи вето на участието на френския президент Еманюел Макрон в срещата на върха на БРИКС в Южна Африка, според източници от ЦРУ.

Източници на руснаците и азиатските тайни общества обясняват, че сегашното ръководство на Западната ХМ е нарушило толкова много договори и обещания, че преговорите с тях са безсмислени.

Въпреки това, западните бели шапки предупредиха руснаците, че ХМ са много силни и в тяхната Русия и настояват за пълна ядрена война. По-специално, че руският заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев е агент на ХМ, настояващ за Трета световна война и трябва да бъде неутрализиран.

[tass] (Западът тласка всички към Втората световна война, игнорирайки сигналите от Москва – Медведев)

Снимки, на които той стои пред Путин, докато показва сатанинския знак с ръка, са премахнати от интернета, но не и от нашите спомени.

[presstv] (Безпрецедентен брой израелци търсят европейски паспорти, имиграционни визи: Доклад)

За да спрат плановете за ядрен Армагедон, белите шапки работят заедно с руските си колеги, за да свалят ХМ и техния Борд на Федералния резерв (ФРБ).

Има много признаци, че това се случва. Най-очевидният знак е крайната изолация, в която се намира сегашното западно ръководство. В момента те са числено превъзхождани десет към едно на световната сцена от 195 нации.

Доказателството за това дойде, когато само 13 държави се присъединиха към декларацията на Г-7 за дългосрочни гаранции за сигурност на Украйна, според (началника) украинския президентски (офис) Андрей Йермак. Това са: Белгия, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Исландия, Ирландия, Латвия, Холандия, Норвегия, Португалия, Румъния, Испания и Швеция. Само една от тези страни, Румъния, има граници с Украйна,

[tass] (Над 20 държави се присъединяват към декларацията на Г-7 за гаранции за сигурност на Украйна — Зеленски)

Интересното е, че Полша не беше включена. Знамето на Украйна изчезна от логото на Полската пресагенция, от парламента и централната банка. Всички те са го показвали доскоро, според полското разузнаване. Поляците казват, че планират да разделят Украйна с Русия и другите й съседи.

[kresy] () Връзката не работи

Междувременно политиката на санкции на Европейския съюз срещу Русия се превърна в посмешище на световната сцена, казва унгарският външен министър Петер Сиярто, предупреждавайки, че Европа се „унищожава“ в името на подкрепата си за Украйна.

[presstv] („Ние унищожаваме Европа“: Унгарският външен министър критикува самонараняващите санкции на ЕС срещу Русия)

За разлика от това, срещата на върха на БРИКС, проведена в Южна Африка миналата седмица, добави Аржентина, Египет, Етиопия, Иран, Саудитска Арабия и ОАЕ като пълноправни членове. Те ще проведат първата си среща на 1 януари 2024 г.

„Вече живеем в постамерикански, постзападен свят. Наистина многополюсен, където групата на страните от БРИКС е по-голяма от групата на страните от Г-7“, признава „умереният“ от западния истаблишмънт Джефри Сакс.

[Video] (Джефри Сакс за САЩ)

С добавянето на големи страни износителки на петрол BRICS 11 (както условно се наричат сега) контролират около 80% от световния пазар на петрол. Това им дава възможност да заменят петродолара със собствена валута.

[Figura] (BRICS)

Срещата на БРИКС обаче също разкри интересен дисбаланс между Китай и другите страни от БРИКС. Китайският лидер Си Дзинпин тайно настоява за китайско господство, докато останалите страни от БРИКС искат многополюсен свят, твърдят източници от ЦРУ.

Китай също така публично и многократно настоява всички страни да се подчиняват на частната ООН и да следват нейната Агенда 2030.

[english] (Пълен текст: Бележки на китайския президент Си Дзинпин на 15-ата среща на върха на БРИКС)

Останалите страни от БРИКС обаче искат реформи на Световната търговска организация, BIS, Световната банка, МВФ и ООН и т.н. По-специално, те искат по-голямо представителство в Съвета за сигурност, където Китай е единственият неевропейски постоянен представител, според руски и други източници.

[tass] (Декларация на БРИКС за гласа на глобалния Юг, отдалечаване от долара, реформа на ООН)

Фактът, че БРИКС не успя да обяви дългоочакваната валута, обезпечена със злато, отразява това тайно разделение с Китай. Това важи особено за Индия и Русия, които настояваха усилено за дедоларизация. Причината, поради която Китай наложи вето на това, е, че (Китай) има тайна връзка с Борда на Федералния резерв относно щатския долар.

На Китайската комунистическа партия е предложен

контрол върху щатския долар и дори върху самите САЩ от собствениците на ФРБ, според MI6 и източници от японското императорско семейство. Според тях щатският долар вече е обезпечена с активи валута на БРИКС, контролирана главно от Китай и в по-малка степен от Тайван и Япония.

ХM предлага на Китай контрол над долара и света в замяна на защита. Различните подкупи, взети от Джо Байдън от Китай, са имали за цел да покажат на китайците, че дори могат да си купят президентството на САЩ, твърдят източници от Азиатското тайно общество.

Уволненият украински прокурор Виктор Шокин потвърждава, че Джо и Хънтър Байдън СА ВЗЕМАЛИ ПОДКУПИ – и са стояли зад отстраняването му: „Това не е ли само корупция?“, казва той в предварителния преглед на бомбастично интервю.

Между другото, в повече доказателства, цялата война в Украйна е масивна схема за подкупи и пране на пари, тъщата на украинския диктатор Владимир Зеленски е похарчила 4 800 000 долара за вила до вилата на Анджелина Джоли в Ел Гуна, Египет.

[Video] (Тъщата на Зеленски купува къща в Египет)

[twitter] (Тъщата на Зеленски току-що купи вила в Ел Гуна, Египет)

Доказателствата за това, че Байдън и други са приемали подкупи от самия Китай и са финансирали изследвания за биотероризъм в Китай, също са огромни. Те не биха могли да направят това без китайско тайно споразумение на високо ниво.

В друг признак на тайно споразумение Си Дзинпин прегърна тоталитарните цели на Световния икономически форум чрез комбинация от фалшива пандемия, социални кредитни точки и цифрова валута на централната банка.

„В Китай дори не можете да си купите храна без цифрова идентификация. Това 100% ще отиде в ЕС и САЩ, всъщност САЩ дадоха на Китай технологията, за да го направи. Китай беше избран за тестова площадка. Белегът на звяра не е физически обект, а система“, предупреждава източник от Мосад.

Това създаде много врагове на Си в Китай и на други места, казват източници от азиатското тайно общество.

В знак на това Си отмени речта си на срещата на върха на БРИКС в последния момент и вместо това нареди да бъде прочетена от китайския министър на търговията Уанг Вентао. Източници от китайското разузнаване обясняват, че са получили достоверни доклади, че Си е щял да бъде убит с електромагнитно оръжие, ако се е появил да прочете речта по график. Друг знак за интрига беше задържането на бодигарда на Си в Южна Африка точно когато Си влезе в публично пространство.

[Video] (Бодигарда на Си е задържан)

Фактът, че японците „изхвърлят радиоактивна вода от Фукушима“ в океана и Си също реагира гневно всъщност е ход срещу ХМ. Водата, която се изхвърля, всъщност не е радиоактивна, според японското военно разузнаване. Като се отърват от нея, японците прекъсват милиарди долари изплащания към ХM. Това е част от продължаваща кампания на японци, тайванци и корейци за изхвърляне на ХM от Източна Азия, казват японските източници.

[Video] (АЕЦ Фукушима изпуска пречистена вода)

На по-дълбоко ниво заплахите срещу Си и убийството на главата на Вагнер са само някои от многото признаци на отчаянието на ХM.

Най-големият източник на тяхното отчаяние остава продължаващият колапс на САЩ.

Това вече е широко разбирано. Например, полковник Дъглас Магрегър обсъди това с Тъкър Карлсън. И двамата са сравнително нови в движението срещу ХМ (въпреки че никога не споменават изрично ХМ), но те, заедно с Робърт Ф. Кенеди младши и други, започнаха да сочат с пръст „олигарсите“, които управляват САЩ.

РФК мл. наду свирката срещу BlackRock, Vanguard и State Street – които както знаем се притежават взаимно – наддаващи пари за домове за индивиди в цяла Америка. (Т.е. купуват домове за да лишат американсите от жилища.) Всичко, което трябва да направите, е да разберете кой ги притежава и ще намерите Рокфелер и други „олигарси“ на ХM.

[Video] (РФК мл. за BlackRock, Vanguard и State Street)

[Video] (РФК мл. за BlackRock)

„Ние сме на ръба на момента на национално идване на Исус, искаме думата в това, което прави нашето правителство, а ние наистина нямаме такава. Ще бъдем бутнати през ръба и в бездната“, предупреждава Магрегър.

Полковникът, който може да се окаже силен лидер, подобен на Путин, за възстановената република на Съединените щати, обобщава някои от настоящите проблеми, пред които са изправени американците:

Войната в Украйна натовари всеки възрастен работещ американец с около 240 000 долара дълг [в допълнение към 600 000 долара, които вече дължи всеки мъж, жена и дете в САЩ].

Средностатистическият американец получава 31 000 долара годишно и харчи около 16 600 долара годишно [в данъци]

Средният американец, който работи през целия си живот, получава $1400 на месец социално осигуряване, ако има късмет. На нелегалните имигранти, които пристигат тук, се дават $2200 на месец.

[futuredefensevisions] (Блог – бъдещо виждане за отбраната)

https://bgprevedi.com/the-us-the-west-and-km-about-to-fall-into-the-abyss-35820-2/

Предишна статия

ГАЯТРИ МАНТРА

Следваща статия

Какво ни готвят кукловодите и техните слуги?

Други интересни