Фулфорд: Русия няма да преговаря за мир със сегашния режим на САЩ!

Автор: Няма коментари Сподели:

САЩ и западните власти се опитват да започнат мирни преговори с Русия за Украйна и другаде. Руснаците – поради добра причина – не вярват на сегашното западно ръководство. „Проблемът обаче е, че Съединените щати нямат намерение да прекратят конфликта“, обяснява руският външен министър Сергей Лавров, отбелязвайки, че „тяхната официално декларирана цел е да нанесат ‘стратегическо поражение’ на Русия“.

[rt.com] (Западът призовава за мирни преговори за Украйна като „тактически трик“ – Москва)

Източници от руската ФСБ и източници от Азиатското тайно общество казват, че колкото и да искат да постигнат мирно споразумение със Запада, вековете неспазени обещания и игнорирани договори означават, че сегашното западно ръководство не се ползва с доверие.

В скорошен пример западни лидери като бившия германски канцлер Ангела Меркел казват, че умишлено са измамили Русия относно Минското споразумение от 2014 г., за да спечелят време за изграждане на украинската армия. Техният план беше/е да завладеят Казахстан, да възстановят Хазарската империя и да унищожат Русия, съгласни са множество източници.

[Video] (Кристине Андерзон говори истината: Ковид беше тестов балон. За да видят колко надалече те могат да отидат. За да видят какво точно те трябва да направят че свободните хора във свободно демократично общество да се съгласят да бъдат принудени към подчинение. И те го разбраха. Те са доста по-умни сега. Целта е да трансформират нашето свободно демократично общество. Искат да ни отнемат нашите права, демокрацията, правовата държава.

Цялата ковидна история няма нищо общо с публичното здраве. Те искат да пречупят хората за да станат част от безмозъчна маса. Пълен контрол и пълна зависимост. Призовавам всички хора по света. Спрете да давате на ‘демократично’ избраното си правителство удобството на съмнението. Те не го заслужават. Спрете да рационализирате каквото и да прави вашето правителство. Нямат добри намерения.

Никога в цялата история на човечеството политически елит не е бил загрижен за благополучието на обикновените хора. И сега е същото. Спрете да им давате ползата от съмнението!

Не можете да се съобразите с пътя си извън тиранията. Невъзможно е! Правейки така само ще нахраните гигантски алигатор с надеждата да бъдете изядени последни. Искам също да помоля хората. Спрете мълчанието си! Говорете! За бога, спрете да се починявате. Започнете да се бунтувате! Те са навън за да ви хванат ако вие не се съпротивлявате.)

Руснаците знаят, че си имат работа с религиозни фанатици, поклонници на Сатаната, които могат само да бъдат спрени, но не и вразумени. С други думи, единственото решение, което те виждат за продължаващата криза в Украйна, е смяната на режима на Запада.

Лидерите на страните от БРИКС, които не са от Запада, ще се срещнат лично тази седмица за първи път от три години, за да обсъдят точно такава промяна. Китайският президент Си Дзинпин ще отиде в Йоханесбург, Южна Африка, за да се „присъедини към други лидери на БРИКС, за да обсъдят… международната общност“.

[globaltimes] (Си ще присъства на срещата на върха на БРИКС, заедно ще начертаят плана на блока)

Истинската програма обаче ще бъде „освобождението“ на Африка и Франция. BRICS осъзнават, че прекратяването на кражбата на африкански ресурси от контролирани от ХМ държави, по-специално Франция, ще доведе до цялостния крах на управлението на хазарската мафия.

Това се видя на срещата на върха на Африканска Русия, проведена в Москва преди срещата на БРИКС, където африканските лидери благодариха на Русия, че ги е освободила от потисничеството на САЩ, Франция и Обединеното кралство, като пееха руския химн и казвайки сбогом на Запада, съобщава полското разузнаване. Това също идва заедно с около 50 други държави, кандидатстващи за присъединяване към БРИКС, включително Индонезия, Мексико, Саудитска Арабия, Турция и др.

Русия също използва победата си във войната в Украйна като огромен инструмент за маркетинг на оръжия, организирайки оръжеен панаир, чиято централна тема беше „процесът на установяване на многополюсен световен ред“. Миналата седмица над 800 представители от 76 държави и 82 корпорации присъстваха на това събитие. В знак на това колко добра е била украинската война за руската оръжейна индустрия, броят на посетителите на техния оръжеен панаир беше почти три пъти по-висок от предишното подобно събитие. Освен това този път не бяха поканени западните държави.

„Днес всички компании, всички страни, които участват в изложението, вземат предвид опита от най-новите разработки, включително в зоната на специалната военна операция“, каза министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу пред гостуващите делегати.

Както съобщава ТАСС:

Русия е отворена за военно и техническо сътрудничество при равни условия с всички страни, които се стремят да защитят своите суверенни интереси, каза руският президент Владимир Путин в понеделник в изказване при откриването на международния военно-технически форум „Армия-2023“ недалеч от Москва.

[tass] (Преглед на пресата: Чуждестранни фирми се стичат към Армия-2023, и шефът на отбраната на Китай се отправя към Москва)

[tass] (САЩ водят ситуацията на Корейския полуостров до ръба на ядрена война – министърът на отбраната на КНДР)

Това също не са просто приказки. Сега в Африка и Азия се разгръща сериозна военна кампания, която може решително да наклони везните срещу сегашното западно ръководство.

[Video] (Путин говори истината за Запада)

Кризата, която сега се разгръща в Нигер, се очаква да бъде само първото от поредица от планирани събития. „Нигер е базата на много от военните и разузнавателните операции на Пентагона“ в Африка, казва Абайоми Азикиве, редактор в Pan-African News Wire.

Свалянето на прозападния режим там е потенциално смъртоносен удар за Франция, тъй като Нигер е източникът на по-голямата част от урана, от който Франция се нуждае, за да поддържа работата на ядрените си генератори.

[oec] (Уранова и ториева руда)

Във вероятно свързано събитие генералът от френската армия, назначен от Еманюел Макрон да наблюдава реконструкцията на опустошената от пожар катедрала Нотр Дам, очевидно е бил хвърлен от скала. Планински жандармеристи откриха тялото на Жан-Луи Жоржелен, 74, бивш началник на щаба на отбраната, след като той не успя да се върне в планинско убежище в петък.

[theguardian] (Френски генерал, отговарящ за възстановяването на Нотр Дам, умира при падане в планината)

Френски източници казват, че отстраняването на този генерал е част от ход за сваляне на целия режим на марионетката на ХМ Еманюел Макрон, разбира се, Макрон показа раздразнението си от смъртта на своя генерал, като написа в Туитър

„Със смъртта на генерал Жан-Луи Жоржелин, нацията загуби един от своите велики войници, един от своите велики френски слуги.”

[twitter] (Еманюел Макрон за генерала на френски)

Режимът на Макрон е още по-застрашен, защото новото правителство в Нигер слага край на планиран проект за изпращане на природен газ по тръбопровод до Франция и ЕС от Нигерия през Нигер.

Покачването на френските енергийни цени, причинено от липсата на уран, газ и други ресурси от Африка, е лоша новина не само за роба на ХМ Макрон, но и за неговите господари от ХМ другаде.

Заместник-държавният секретар на САЩ по политическите въпроси, военнопрестъпник и лидер от ХМ Виктория Нуланд се втурна към Нигер, за да се опита да убеди, подкупи и заплаши новото ръководство. Заплахите включваха прекъсване на „финансовата помощ“, блокада и военна намеса.

Въпреки това, виждайки какво направиха Нуланд и нейните партньори по престъпността другаде, тя беше изпратена да си опакова багажа, след като й беше позволено да говори само с младши служители.

„Нигер не е привлечен от съдбата на Украйна, някога най-успешната съветска република, а сега просяк с разрушена икономика и вечно протегната ръка“, според източник от ФСБ.

[presstv] (Превратът в Нигер сложи ли край на грабежа на уран от Франция и намесата на САЩ?)

Падането на Нигер означава, че Франция губи контрол над 500 милиарда долара годишно „колониален данък“, който получава от 14 африкански „бивши френски колонии“. Този процес позволява на Франция да присвоява около 85 процента от годишния доход на бившите колонии.

Когато страни като Гвинея се опитаха да станат наистина независими от Франция, заминаващите французи взеха цялото си имущество със себе си. Те също така унищожиха всичко, което не можеше да бъде преместено: училища, детски ясли, обществени административни сгради, коли, книги, лекарства, инструменти на изследователски институт и трактори. Освен това коне, крави и други селскостопански животни бяха убити, а храната в складовете беше изгорена или отровена. Ето защо други френски колонии се поддадоха на продължително френско управление.

Този път обаче руснаци и китайци, както и останалите страни от БРИКС работят заедно за освобождаването на Африка.

С други думи, ако французите или дори Пентагонът се опитат да се противопоставят на новото правителство в Нигер, те ще се изправят срещу руски и вероятно китайски войски.

Между другото, изглежда, че китайците имат всякакви нови тайни оръжия, които ще могат да използват във всяка възможна война. Например това видео показва китайски работници, които използват лазерни пистолети, за да подрязват дървета. Това е технология, която доскоро се смяташе за научна фантастика. Ако градинарите вече открито използват тази технология, представете си какво е скрито от нас? *(F16-DEW)

[Video] (Китайски работници използват лазерни пушки да режат дърветата)

[Video] (Транспортируеми лазери от Нортроп-Груман)

Не само това, нови военни/икономически кампании срещу ХМ са на път да започнат или вече са започнали в

Корея, Тайван, Япония, Сирия, бившата Югославия, Аржентина и другаде.

Ситуацията в Корея е най-вероятно да причини сериозни проблеми на сегашната контролирана от ХМ западна властова структура.

Говорейки на гореспоменатия фестивал на руските оръжия, севернокорейският министър на отбраната Кан Сун Нам каза:

„Сега въпросът не е дали ще избухне ядрена война на Корейския полуостров или не, въпросът е как, кога и кой ще я отприщи.”

Севернокорейски правителствени източници казват, че сега, когато имат „над 100“ ядрени оръжия от различни видове, те ще издадат ултиматум на САЩ да освободят Южна Корея или да се изправят пред унищожаването на Ню Йорк, Вашингтон и Силиконовата долина. Корейците са готови да напуснат големи населени места и да се преместят в ядрени убежища като подготовка за ядрен сблъсък със САЩ, казват източниците.

Този ултиматум е истинската причина, поради която фалшивият говорител на Белия дом за националната сигурност Джон Кърби казва:

„Ние сме готови да седнем и да преговаряме [със Северна Корея] без предварителни условия“,

[kyodonews] (Байдън се опитва да се срещне със севернокорейския лидер без предварителни условия: официално)

Севернокорейците настояват за повторното обединение на Корейския полуостров с върховния лидер Ким Чен Ун, който да стане символичен владетел в стил император.

Стремежът на Северна Корея да „освободи Юга“ се координира с планирани действия в Япония и Тайван, казват източници на Азиатското тайно общество. Един източник от японския подземен свят казва, че военен преврат в Япония и изборен преврат в Тайван са по-вероятни от избухването на истинска война с Китай. Други източници прогнозираха „нощ на дългите ножове“, за да елиминират лакеите на ХМ в тези страни.

Ходовете в Източна Азия, Африка и другаде ще се осъществят приблизително по същото време с руската офанзива за превземане на цялото черноморско крайбрежие и достигане до Сърбия, казват източници от руската ФСБ.

https://bgprevedi.com/russia-will-not-negotiate-peace-with-current-us-regime-35669-2/

Предишна статия

АНТИ БАЙ ГАНЬО, реж. проф. д-р Александър Илиев, Петко Колев

Следваща статия

ON MARCH 14TH, 2015, CERN RELEASED A STRANGE OCCULTIC PREVIEW TRAILER TITLED “SYMMETRY…

Други интересни