Падането на Кабала или човечеството се събужда! Ако хората спрат да се страхуват, Кабалът ще загуби властта си за една нощ, разбирате ли?

Автор: Няма коментари Сподели:

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

28-ма част: КЛИМАТИЧНА КРИЗА?

Този епизод е изцяло за настоящата „мега-криза“, която ще направи ковидната криза бледа в сравнение: Извънредната климатична ситуация, която ще унищожи нашата планета и човечеството, освен ако не платим голям данък CO2. Как Кабалът ни накара да повярваме на техните нагли лъжи за CO2? Използвайки измамни „учени“ и СМИ, както винаги. Съществува ли изменението на климата? Разбира се! Това е природен феномен. Има ли климатична извънредна ситуация? Не. Не ни вярвате? Тогава нека послушаме истинските учени, онези, които отказват да бъдат подкупени да мълчат и които рискуват кариерата си, като се придържат към Истината. Крайно време е да разкажат своята страна на историята, не мислите ли?

Част 29 е в процес на създаване и ще бъде качена веднага щом бъде готова.

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Филмът се разпространява от авторките безплатно с цел да достигне най-широката публика. Преводът на български следва същата идея. Препоръчвайте и разпространявайте този филм както намерите за добре!

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата платформа FallCabal на Телеграм за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/Fall_of_the_Cabal. И не забравяйте да се абонирате www.fallcabal.com.


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Харари и Шваб казаха всичко и то недвусмислено… бъдещето на човечеството изглежда доста мрачно. Не за елита, разбира се, който ще развие божествени сили, а за вас: безполезните ядящи. Ето една последна глава, която ще ви събуди грубо. Ако накрая все още не знаете какво се случва и какво можете да направите, вие сте част от проблема. Звучи доста грубо, нали? Гледайте този епизод и решете сами…

Световният икономически форум ни предупреждаваше през цялото време: следващите две кризи – тези, които ще направят Ковид-19 бледа в сравнение – ще бъдат голяма кибератака и промяна на климата!

Кибератаката ще затвори цялата икономика на Бог знае колко държави. Хората в болниците ще умират, супермаркетите вече няма да бъдат снабдявани, всички ще гладуваме или ще замръзнем до смърт! Е, ако това е така, тогава защо, за бога, дигитализират всяко едно общество?? Умни телефони, интелигентни градове, цифрови идентификационни номера, цифрови пари, интернет на нещата… Ако всичко това трябва да падне, не би ли било разумно да имате добър старомоден резервен план? Може би не-толкова-умен? Но това НЕ Е представяното от WEF решение на възможен бъдещ проблем. Използва същата основана на страха стратегия, която е работила от векове: представете криза с неизвестен приоритет, оставете я заедно с тях, така че хората да могат наистина да се изплашат и да се обърнат към своето правителство за помощ, и след това представете решение: плащайте повече данъци. Ако всички плащаме повече данъци, всичко изброено по-горе може да бъде предотвратено. Ние, правителството, ще ви пазим! Просто ни дайте парите си, подчинете се и всичко ще бъде наред…

Следва: Изменение на климата. Помните ли какво казаха през 1970 г.? „След десет години ще има Ледена епоха!“ Помните ли какво казаха десет години по-късно? „След десет години киселинният дъжд ще унищожи всички култури!“ Помните ли какво казаха десет години по-късно? „След десет години озоновият слой ще изчезне!“ Помните ли какво казаха десет години по-късно? „След десет години ледените шапки ще изчезнат! Разтопени!“ Ъъъ… какво стана с ледниковия период?…

Това говореха експертите. Спомняте ли си Ал Гор и неговата „Неудобна истина“, предупреждавайки обществеността за „нарастващата планетарна извънредна ситуация поради глобалното затопляне“, през 2006 г., плюс продължение през 2017 г.? Е, познайте какво? Нито една от ужасяващите му прогнози не се сбъдна! Все пак той спечели споделена Нобелова награда! Бог знае защо. Ледените шапки са все още там, не се потопихме в съвременен потоп, дори дигите в Холандия (държава, която е частично под морското равнище) все още издържат и всички сме ОК.

След това дойде Джон Кери (от семейството Форбс, женен за Тереза Хайнц, член на Тайното общество Череп и кости, кандидат за президент на Демократическата партия през 2004 г.). Сега той е специален пратеник на президента на САЩ за климата и говорител от Световния икономически форум, срещите на G7 и G20, където споделя своите искрени, скромни мисли и емоции относно спасяването на света.

Кери в интервю:

Ние, избрана група човешки същества, можем да дойдем да седнем в една стая, да се съберем, и всъщност да говорим за спасяването на планетата! Искам да кажа, че е толкова… почти извънземно, да мислим за това. Наистина, ето къде сме!

Боже… Почти е извънземно да говорим за спасяването на планетата!

Сериозно ли е? Е, може би не трябва да говорите толкова много за спасяването на планетата, може би наистина трябва да НАПРАВИТЕ нещо! Искам да кажа че той има милиони долари!

Знаете ли защо той и неговите приятели от WEF все още говорят за спасяването на планетата, вместо да действат по съответния начин? Защото е необходим СТРАХ за да се докарат извънредни реформи, с които в нормални времена хората никога няма да се съгласят, помните ли?

Харари в интервю:

… възможност също така да направим добри реформи, с които в нормални времена хората никога няма да се съгласят.

Ето за какво става въпрос. Ето защо те продължават да измислят нови, така наречени катастрофални заплахи. Тези извънредни реформи вече бяха въведени по време на пландемията на Ковид: правила за спазване (унищожаване на човечеството ни), пълно блокиране на цели общности и държави (унищожаване на търговията, унищожаване на малки и средни компании, като по този начин се създава недостиг и бедност), изключителни мерки за наблюдение (унищожаващи поверителността ни) и събиране на биометрични данни (много опасна реформа, както показахме в предишния ни епизод).

Няма по-подходящ момент за радикална промяна от последиците на световна катастрофа

– Уорън Уагар в книгата си „Градът на човека“ (1963) – американски историк и изследовател на бъдещето

Ковид-19 беше отлично средство за предизвикване на страх. Той беше въведен, за да тества нашата способност и желание да спазваме указания. Сега минаваме към следващото ниво. Кибер атаката, за която продължават да говорят, е репетирана три пъти: Кибер-полигон. Точно както Ковидната пЛандемия също беше репетирана предварително.

Други отлични средства за предизвикване на страх? Нова световна война срещу Русия, поради ситуацията в Украйна. Дори се заговори за възможна ядрена война! Отличен избор за изгонване на живата дневна светлина от хората. И – разбира се – бестселърът: Изменението на климата и Глобалното затопляне.

Ако хората спрат да се страхуват, Кабалът ще загуби властта си за една нощ, разбирате ли?

Ето защо изменението на климата е превърнато в голяма заплаха. Цакаща карта, която да прокара Голямото нулиране надолу през гърлата ни. Отричаме ли изменението на климата? Разбира се, че не! Изменението на климата само по себе си е естествено явление. Съществува от незапомнени времена. Откакто земята се е образувала преди около 4,5 милиарда години. Ето защо е имало например ледникови периоди. Идваха и си отиваха. Глобално затопляне, глобално охлаждане. Когато ледът започна да се топи, преди около 13 000 години, нашите предци ли бяха виновни? Дали техният въглероден отпечатък е причинил повишаването на температурите? Разбира се, че не!

Продължението на Падането на Кабала (субтитри): Игрален Списък

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Тази страница може да не се зареди бързо, имайте търпение!

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

Оригиналът е на английски език. Преведен е на италиански, руски, иврит, испански, немски, френски, български, сръбски, румънски, португалски, полски, чешки, гръцки, финландски, унгарски, литовски. Холандският превод (родният език на авторките) не е показан и е възможно да е срещу заплащане! Към 09.05.2021 имаме един основен плюс 16 езика.


Към 28 април 2022 се появиха още 3 нови езика – китайски, корейски и бразилски португалски. Някои от споменатите езици нямат Продължението, само първата серия от 10 части.


Към 23.10.2022 (нов дизайн на сайта) има преводи на следните езици: арабски, бразилски португалски, български, китайски, чешки, финландски, френски, немски, гръцки, иврит, унгарски, италиански, литовски, персийски – фарси, полски, пуртугалски, румънски, руски, сръбски, испански, шведски (без холандски и английски). Това са 22 езика!


Към 05.12.2022 са добавени още корейски и норвежки.


Към 02.07.2023 серията е преведена на следните езици: арабски, бразилски португалски, български, китайски, чешки, датски, холандски, финландски, френски, немски, гръцки, иврит, унгарски, италиански, корейски, литовски, персийски – фарси, полски, пуртугалски, румънски, руски, сръбски, испански, шведски. 25 езика плюс основния анлгийски.


1-ва част

Раждането на Кабала

Субтитри: – гледайте в битчют!


2-ра част

Идеология на войната

Субтитри – гледайте в битчют!


3-та част

Световен гняв

Субтитри – гледайте в битчют!


4-та част

Протоколите на Цион

Субтитри – гледайте в битчют!


5-та част

Злият двигател на кабала: ООН

Субтитри – гледайте в битчют!


6-та част

Контрол на населението в най-лошия му вид

Субтитри – гледайте в битчют!


7-ма част

Филантропия или пране на пари?

Може да гледате филма долу (субтитри) в битчют


8-ма част

Фондация Гейтс – Скандали с ваксинации

Може да гледате филма долу (субтитри) в битчют


9-та част

Фондация Гейтс – Генетична модификация на живота

Може да гледате филма долу (субтитри) в битчют


10-та част

Фондация Гейтс – Продажба на деца в интернета

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


11-та част

Фондация Гейтс – Експлоатирай и унищожавай

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


12-та част

Фондация Гейтс – Фалшиво месо и технология за изчезване

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


13-та част

Фондация Гейтс – Ставаща все по-богата и по-богата

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


14-та част

Обезлюдяване – Първите 4 от 10 инструмента за изчезване

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно

Грешка при 02:44 – не ‘изследователска’, не ‘проучване’, а ‘рестартираща’, ‘рестартиране’.


15-та част

Обезлюдяване – Инструменти за изчезване №№ 5-7

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


16-та част

Обезлюдяване – Инструменти за изчезване №№ 8-9

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


17-та част

Обезлюдяване – Инструмент за изчезване № 10, ваксинация

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


18-та част

Най-голямата казвана някога лъжа

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


19-та част

Убийствата с мидазолам

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


20-та част

Един голям поведенчески експеримент

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


21-ва част

Убийствени тампони за нос и злоупотреба с PCR-тестовете

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


22-ра част

Пари и убийства в болниците

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


23-та част

Информатори за убийствата в болниците

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


24-та част

Задължителни ваксинации? Време за действие!

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


25-та част

Програма за изтезания

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


26-та част

Приключване на геноцида

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно


27-ма част

Световният икономически форум – Краят на Хомо Сапиенс

Може да гледате филма долу (субтитри) в битчют

Предишна статия

Вадим Зеланд — Как создать себе любой мир?

Следваща статия

Синта Кутър: Падането на Кабала за деца, Част 3-та – Системата: Има ли решение?

Други интересни