Планът на Обществото на белия дракон за планетата Земя

Автор: Няма коментари Сподели:

Древните управляващи кръвни линии на планетата се опитват да преговарят за предаването си на Обществото на белия дракон и техните съюзници с бели шапки. Основната пречка пред смяната на настоящия дистопичен режим, управляващ Запада, сега е въпросът каква алтернатива ще го замени.

Поради тази причина WDS (ОБД) представя набор от предложения. Те не са предназначени да бъдат окончателно заключение, а по-скоро отправна точка за конструктивен дебат за това как ние като вид трябва да се ориентираме в бъдещето.

Преди да направим това обаче, нека потвърдим, че настоящата система ще се срине. Томас Джеферсън пророчески каза:

Ако американският народ някога позволи на частните банки да контролират издаването на тяхната валута, първо чрез инфлация, след това чрез дефлация, банките и корпорациите, които ще израснат около тях, ще лишат хората от всякаква собственост, докато децата им не се събудят бездомни на завоювания от бащите им континент…

Вярвам, че банковите институции са по-опасни за нашите свободи от постоянните армии…

Емисионната власт трябва да се отнеме от банките и да се върне на хората, на които тя подобаващо принадлежи.

Той е прав. Ако една частна централна банка създаде 1 трилион долара от нищото и след това ги разпредели на своите приближени, тя на практика ще открадне този трилион от американския народ. Според едно изчисление

„450 трилиона долара доходи са били източени от работниците в САЩ между 1975 г. и 2018 г.: до голяма степен поради ефектите от инфлацията, американските работници са преживели масивен и невидим спад на реалните заплати под формата на пропуснати доходи, които останаха незабелязани от повечето американски семейства.”

[chinadaily] (Предстои ли икономически колапс на САЩ?)

Това прави 1,46 милиона долара, откраднати от всеки мъж, жена и дете в Съединените щати. Ако започнете от 1972 г., когато щатският долар беше изваден от златния стандарт, актуализирайте го до 2023 г. и използвайте данни за реалната инфлация, това ще ви даде над 2 милиона долара на човек.

Сега обаче банкстерите убиха гъската, която снесе златното яйце. Те не могат повече да крадат от американския народ.

Ето математиката: средният доход в САЩ е 31 000 долара, докато средната цена на жилище е 437 000 долара, така че при текущия лихвен процент по ипотечния кредит от 7,12% месечната вноска по ипотека ще бъде 2 942 долара. Това означава, че годишното плащане ще бъде 35 304 долара. С други думи, ако средният американец не плаща за храна, комунални услуги или нещо друго, той все още не може да си позволи да си купи къща. Това означава, че системата е повредена непоправимо.

Престъпниците от FRB използват различни статистически лъжи, за да се опитат да прикрият това. Например, те ще кажат, че БВП на глава от населението е 70 000 долара. Това число обаче прикрива неравенството в доходите, като разделя общия доход на общото население. Например, ако Бил Гейтс влезе в малък ресторант и започне да купува всичко, доходът на глава от населението на хората там се повишава, въпреки че те няма да могат да си купят храна. Средният доход е нивото, при което половината от хората са отгоре и половината отдолу и така отразява реалността.

Ето защо WDS предлага да се започне с връщане на около 2 милиона долара, които са били откраднати от всеки човек. Пропагандистите на ФРБ ще крещят „Това ще доведе до хиперинфлация!“ Но не и с предложението на WDS, защото парите ще бъдат върнати на хората под формата на реални неща. Като начало, всеки ще получи собственост върху сегашното си местожителство и всички дългове, държавни и частни, ще бъдат отписани. С други думи, ще бъде обявен юбилей.

WDS също призовава за връщане на контрола върху процеса на създаване и разпределяне на пари на избраните представители на народа. Това означава, че държавните пари могат да се използват за плащане на всички предишни наемодатели, които са разчитали на доходи от наем, за да живеят.

От 1938 г. до 1972 г. Канада също е била в състояние да плаща разходи за Втората световна война, обществено здравно осигуряване, образование, обществени работи като магистралата TransCanada и др., всичко това без дългове или данъци, просто като използва държавни пари. Нямаше и инфлация, защото парите бяха обезпечени със злато и сребро.

Това е вид система, която трябва да бъде върната обратно поне за Северна Америка.

На световно ниво също трябва да се направи нещо подобно. С други думи, необходимо е международно отписване на целия дълг и преразпределение на активите. Това очевидно ще трябва да бъде съобразено с нуждите на отделните страни и региони и ще изисква много внимателно планиране.

Другото нещо, което WDS предлага, е замяната на Световната банка, ООН, WEF, BIS, МВФ и т.н. с нови институции.

Авторът идва първоначално в Япония през 1980 г., за да изучава тяхната икономическа и социална система. По това време Япония току-що беше преминала през десетилетия на двуцифрен икономически растеж. Те имаха най-високия БВП на глава от населението в света. Пропастта между богати и бедни беше най-ниската от всички развити страни. Те също така имаха най-ниското ниво на престъпност в света и реките в центъра на Токио бяха пълни с риба в момент, когато замърсяването беше убило всички живи същества в други градове по света.

Използваната от тях икономическа система е копирана от нацистка Германия и след това подобрена.

Всички знаем за неприятния нацистки навик на геноцид и ужасяващите медицински експерименти и т.н., които са извършвали. Това, на което не ни учат, е колко добро е било тяхното икономическо управление. Те бяха пионери в гарантирането, че всеки има Фолксваген, платен отпуск, здравна застраховка и др. Те също така построиха прекрасната немска магистрална система. Отново чрез използване на държавни пари; всичко това без данъци или дългове. Те обаче са използвали злато, взето назаем от азиатски кралски семейства за тази цел и за създаване на BIS, ООН и др. Това на практика предава дългосрочен контрол на азиатските кралски семейства. Това е проблем, който сега води до азиатско превземане на света, тъй като тези кралски особи изискват връщането на тяхното злато.

Японската система беше подобна и, за разлика от немската не разчиташе на заимствано азиатско кралско злато. Нека да видим как работи. Банката на Япония ще започне процеса, като изпрати свои служители в цялата страна. Те ще проверяват цените в супермаркети и други магазини, ще питат малки, средни и големи предприятия за техните планове за разходи и т.н. Те ще използват тези данни, за да излязат със париена сума, която може да бъде създадена, без да причинява инфлация.

Следващата стъпка беше предприета от организация, известна като Агенцията за икономическо планиране. Тази група се оглавяваше от комитет от политици, бизнесмени, бюрократи и т.н. Те щяха да решат къде искат да бъде страната след пет години. Например, в един план те решиха да свържат всички къщи в нацията към канализационни системи през следващите 5 години и продължиха да правят точно това.

Това обаче не беше комунистическо централно планиране, защото действителната работа беше предоставена на частния сектор чрез конкурентни оферти. Частните компании също бяха свободни да следват свои собствени планове, независимо от централния 5-годишен план. Например, бюрократите първоначално обезсърчиха автомобилните компании, но това не попречи на подобните на Honda и Toyota да продължат напред.

Във всеки случай комунистическият Китай изучи тази система и я копира. Те добавиха свои собствени обрати. Така например, повишенията се решават, като бюрократите гласуват за всеки, освен за себе си, който според тях заслужава да бъде повишен. Резултатът е, че те развиха икономиката си толкова бързо, че оставиха Запада в прахта. Колкото по-дълго им бъде позволено да надраснат Запада, толкова по-силни ще стават и толкова по-малко ще трябва да ни слушат.

Ето защо Западът трябва да създаде подобна – но се надяваме по-добра – система, за да попречи на Китай да превземе света.

Другото нещо, което трябва да се посочи тук е, че копирането на системата за икономическо планиране на места като Сингапур не означава копиране на тоталитарните контролни мрежи, които тези места използват. В Сингапур дъвчене на дъвка е незаконно и екзекутират хора за притежание на марихуана: никой от нас не иска да имитира подобни аспекти.

Във всеки случай, в резултат на задкулисни преговори между WDS и други групи, Британската общност, Пентагона и руснаците са сред онези, които подкрепят създаването на различни допълващи се международни организации за планиране на бъдещето, които да заменят пропадащите МВФ, BIS, Световната Банка и др. системи.

Както бе споменато в горната част, подробностите ще трябва да бъдат уточнени, за да се гарантира, че новите структури работят за хората и че персоналът им е прозрачен, демократичен и меритократичен.

Последното препятствие, което трябва да бъде преодоляно, преди да могат да бъдат създадени новите, подобрени системи, е да накараме настоящите управляващи кръвни линии да се оттеглят и да предадат контрола над своите централни банки.

Семействата по кръвна линия молят, като условие за предаване, юбилей да се прилага и за престъпления и престъпно поведение. Те признават, че са измъчвали и убивали деца в индустриален мащаб. Те знаят, че много масови гробове ще бъдат разкрити. Извинението, което дават, е, че „това се случва от хиляди години“. Другото извинение, което изтъкват е, че са родени в тази система и не са имали друг избор освен да продължат или да бъдат убити.

В миналото WDS подкрепяше процеса на истина и помирение от южноафрикански стил. Въпреки това има толкова много хора в армията и агенциите – да не говорим за семействата на безбройните жертви – които не се чувстват много прощаващи.

Единственият компромис, който WDS може да измисли, е, че когато хазарската мафия бъде принудена да предаде властта, хората, на които те предават властта, ще подкрепят истината и помирението. Друг е въпросът обаче какво се случва след това. Пример за изследване е Аржентина. Правителството, което пое властта, след като военното правителство се оттегли, спази обещанието си и не преследва нито един генерал. Но бъдещите правителства го направиха и генералите се озоваха в затвора.

Във всеки случай, ние искрено се надяваме, че мирен преход може да бъде организиран или в края на тази година, или в началото на следващата. Алтернативата ще бъде хаос, бедност и кръвопролития, докато сегашната система върви към своя математически сигурен колапс.

Накрая тази седмица ще споделим следната информация, изпратена ни от хората от Тайната космическа програма, за да я споделим с нашата лятна публика:

Хората от Тайната космическа програма казват, че живеем в мултивселена. Според тях има безкрайно много реалности. Някои са толкова сходни, че единствената разлика е в цвета на ризата, която носите. Други са толкова различни, че дори основните закони на физиката, каквито ги познаваме, не са приложими.

Тези самоописващи се „мъже в черно“ от реалния живот казват, че имат работа с пътници, които се движат свободно между подобни реалности. Основната фракция, с която си имаме работа, твърди, че са от цивилизация, която се е отделила от нашата по времето на Втората световна война. Тази група, известна на мнозина като космическите нацисти, разработи антигравитация и колонизира много от близките планети. Те твърдят, че са достигнали до петото измерение, преди да бъдат спрени в шестото измерение и изпратени обратно на тази земя.

Ето съкратена версия на казаното от един от техните представители:

Разбира се, историята за НЛО е изопачена, манипулирана, разводнена и въоръжена! Авторът на „объркването“ е Сатаната и сатанистите, управлявали Земята, така че не, ние НЯМА да получим ясна картина. Ще имаме хиляди малки парчета, разпръснати около пъзела, като много части напълно липсват… Страхът е основната съставка във всички истории… Доклад, „потвърждаващ“ съществуването на гигантски извънземни, беше разсекретен от ФБР …

Всички официални информации говорят само за военна екипировка, сиви или влечугоподобни и т.н. Те никога не говорят за същества от светлина, лечители, божествени намеси или творци на чудеса… Както по-горе, така и по-долу – присъстват елементи, които са много по-напреднали от всичко, което земляните имат тук. Пропастта между това, което хората имат, и това, което съществува, е като разликата между мравка и човешко същество. Мнозина наблюдават земляните като мравуняк….

Стара технология – Обратно инженерство… Много „места на извънземни катастрофи“ са инсценирани – с фалшиво и истинско майсторство. Всичко това, за да дезинформира обществеността. Няколко „истински кораба“ бяха използвани като места на катастрофа, за да се даде възможност на определени групи хора да спасят корабите – за целите на обратното инженерство…

На някои извънземни видове не беше позволено да даряват технология или да сключват сделки със земляните поради тяхната свободна воля – така че катастрофирайте сайтове бяха „инсценирани“ с истински звездни кораби.

Хората от ТКП също ни изпратиха следните визуални елементи за лятна употреба:

Това са от разсекретени файлове от Русия. И „почистените“ западни версии на експедицията на адмирал Ричард Бърд до Антарктида, известна като Operation High Jump или Task Force 68. Битката с извънземните действително се е случила. Това не са били германски нацисти. Групата на адмирал Бърд беше предупредена да не се връща там с оръжия за унищожение.

АНТАРКТИДА – Операция Highjump (Висок скок) – на руски и западни версии

Синопсис на руската версия и западната версия на „Operation HighJump” – всички оригинални снимки.

Истината за операция Висок скок, извършена от адмирал Бърд през 1947 г. в Антарктика.

Въз основа на „почистените“ архиви на американския флот и разсекретените архиви на руското правителство. На руски език с френски субтитри.

Без превод:

Отделно

https://bgprevedi.com/the-white-dragon-society-plan-for-the-planet-35575-2/

Предишна статия

Мислехте го за кoнспирация? Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

Следваща статия

М А Р И Я

Други интересни