Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Автор: Няма коментари Сподели:

21.07.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, след като разгледахме основните компоненти на настоящата структура на властта, които са почти идентични във всички страни по света, нека поговорим за това как можете да устоите на този глобален заговор срещу човечеството.

Както можете да видите, тази структура се основава на факта, че всички клонове на властта са тясно „преплетени“ помежду си, тъй като имат един и същ „собственик“ – правителството в сянка, което действа чрез своите протежета по места.

Но тези „места“ представляват не само ключови правителствени позиции, но също така и стотици хиляди по-малки позиции, които са разпръснати в най-значимите отрасли на политиката, икономиката, финансите, военната индустрия и развлекателната индустрия.

Като цяло всички властови структури на по-голямата част от страните по света се оказаха под контрола на глобалистите.

Понякога една на пръв поглед незначителна позиция в дадена индустрия може да промени хода на събитията, което винаги е било залогът на дълбоката държава.

Така например по време на истерията, отприщена от глобалистите за несъществуващата пандемия, хората бяха силно повлияни от своите лекари.

Следователно подкупването на медицински персонал по света стана наистина чудовищно.

Много лекари буквално продадоха душите си на дявола, печелейки от страданията на лековерните хора.

Както вече знаете, „лечението“ на пациенти с „коронавирус“ беше организирано по такъв начин, че възможно най-много хора да напуснат физическия план.

И основните „инструменти“ тук бяха универсалната ваксинация и принудителната изкуствена вентилация на белите дробове.

Само си представете колко медицински персонал е участвал в тези престъпления.

И повечето от тях бяха напълно наясно какво правят и защо.

В резултат на дълга и усърдна работа за завземане на всички лостове на властта от НЕчовеците, корупцията и подкупите на място доведоха до това, че честните и достойни хора постепенно бяха отстранени от всички значими сектори на живота на хората и протежетата на глобалистите идваха на местата им, послушно изработвайки хонорара си.

И цялата тази мрачна картина само свидетелства за това, че е необходимо престъпните властови структури да бъдат унищожени не на части, а изцяло – друг изход просто няма.

И тъй като не е възможно обикновените хора да се справят с такава грандиозна задача, ще ви бъде дадена помощ отгоре – от финия план, която чака своя час в продължение на много години.

Но този час ще дойде, когато се окажете на самия ръб на пропастта:

когато всичките ви собствени възможности бъдат изчерпани докрай.

И все пак трябва да опитате всички средства за борба срещу нашествениците на вашата планета, за да се почувствате съпричастни към големите промени на Земята и към съдбата на човечеството като цяло.

И повярвайте ми, роднини мои, това не е жестокост от страна на Силите на Светлината, а желание да ви позволят сами да усетите вкуса на Победата, спечелена от Божествените създания – създателите на своята реалност, каквито сте вие.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

                                                   Получено от Марта на 17 юли 2023 г.

https://bgprevedi.com/cliff-edge-help-35509-2/

Предишна статия

Продавец арбузов или как чиновники работают в России!?

Следваща статия

Какво се случва по света на 9 и 10 август 2023 година

Други интересни