Отец Абсолют: Принципът на доминото или злото си отива!

Автор: Няма коментари Сподели:

09.08.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

princzip-domino

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да обърна внимание на факта, че през август започва следващият етап от Прехода, като този път той ще се прояви по-ясно не толкова на финия, колкото на физическия план.

Това е резултат от факта, че критичната маса от енергия на събудената част от населението на вашата планета успя да измести от мъртвата точка това, което се натрупваше дълго време, но „оставаше зад кулисите“.

През август на вашата планета ще настъпят значителни геополитически промени, които допълнително ще разкрият всички недостатъци на съвременното общество, чиито корени се връщат в далечното минало.

Може да се каже, че точно сега настъпва кулминацията на борбата между Тъмните и Светлите сили на Земята, чиито представители, въплътени във физически тела, излизат от сенките и започват да действат открито.

В много отношения това се улеснява от енергиите на високите вибрации, влизащи във вашата планета, които влияят не само на съзнанието на хората, но и на събитията, случващи се на Земята – политически, икономически, военни.

Как тези енергии могат да повлияят на събитията?

Разбира се, косвено – чрез комбинираните енергии на конкретни хора или по-скоро техните съзнания.

Така че дори хора, които са далеч от политиката, но успяха да видят истинската същност на тези, които управляват света, подсъзнателно могат да създадат намерение да разрушат старата властна система с такава сила, че тя буквално започва да се клатушка.

Ефектът от такова въздействие значително се засилва, ако човек се ръководи не само от това, което лежи на повърхността, но и от виждането за вътрешната същност на хората, и по-често на НЕхората на власт, въплътени в човешки тела.

Самият факт, че тези същества са изложени и вече не могат да се крият зад телесната черупка, която са взели назаем от хората, избива почвата изпод краката им.

За тях беше голяма изненада, че хората все пак успяха да разпознаят плановете им за унищожаване на човечеството, колкото и дракорептилците да се опитваха да им дадат „ореол“ на загриженост за нуждите на населението на планетата.

За мнозина бързината на глобалистите да дадат официален статут на проектите си за малтретиране на деца се превърна в мощен тласък за пробуждане.

След като плановете за ранна сексуализация на децата и легализирането на педофилията бяха формализирани в официални международни и правителствени документи, много родители и учители започнаха да бият тревога.

Но, както знаете, едно недоверие винаги поражда друго.

И сега, един по един, ще започнат да се отварят други „гнойници“ на престъпните планове на дълбоката държава, които доскоро много хора възприемаха като фантазии на конспиративни теоретици.

Така „зеленият дневен ред“, грижливо поддържан от правителството в сянка, ще се разпадне като пресилен и несъстоятелен проблем, въпреки всички усилия на глобалистите да демонстрират на света последствията от „глобалното затопляне“.

На Земята вече са натрупани твърде много доказателства за изкуствения произход на аномални „естествени“ явления и скоро всички те ще бъдат представени на обществеността.

Вероятно много от вас усещат как се е променило енергийното пространство на вашата планета.

То е буквално „електризирано“ от енергиите на конфронтацията.

Следователно „експлозията“ е неизбежна и то във всички сфери на живота ви.

Опитайте се да го възприемете с пълно въоръжение: духовно и физически.

Помнете всяка минута, че тази експлозия е неразделна част от процеса на Възнесение на Земята.

Такъв сложен сценарий на Прехода беше „писан” ден след ден от самите хора, защото инерцията на тяхното съзнание беше твърде силна, чиято трансформация отне много повече време, отколкото първоначално се предполагаше.

Затова го приемете за даденост и, без да поглеждате назад, продължете напред, като направите всичко, за да „коригирате“ сценария на Възнесението на Земята в последния етап от Прехода, ускорявайки изхода от вековната конфронтация между човечеството и дракорептилиите, които завладяха вашата планета.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 8 август 2023 г.

https://bgprevedi.com/domino-principle-35452-2/

Предишна статия

Новините по света от БГ преводи днес

Следваща статия

Смъртта е Илюзия – Спомени от Отвъдното – Изследователи на Реалността

Други интересни