Скритата история, преподавана от тайните общества(Какво се случва с човечеството през последните 74 000 години?)

Автор: Няма коментари Сподели:

Като репортер моята работа е да получавам информация от първа ръка директно от източниците, когато е възможно. Това, което не разбирах, е, че докладването от първа ръка за тайните общества ви отвеждат до места и мистерии, които не се вписват в настоящата ни научна рамка.

Това не означава, че не са истински. Томас Джеферсън, когато му беше разказана теория за метеорити, идващи от космоса, веднъж каза: „Предпочитам да повярвам, че двама джентълмени учени от Харвард биха излъгали, отколкото че камъни биха паднали от небето.“

Имайки предвид това, нека тази седмица да разгледаме някои от много неземните преживявания, които имах в работата с най-високите нива на световната власт и различните тайни групировки, намиращи се там.

Първият езотеричен контакт, който имах, дойде от обучението при шаман Шипибо в Амазонка. Шипибо използва лекарството аяуаска, за да комуникира с духовете на Амазонка. Докато участвах в тези церемонии, вътре в кухия ствол на гигантско дърво дълбоко в девствената тропическа гора, останах с впечатлението, че самата Амазонка е разумна. Всички дървета бяха част от световна психическа мрежа, която свързваше всички растения и можеше да наблюдава умовете на различните животни. Самата тропическа гора на Амазонка изглеждаше като разумно същество. Духът на Амазонка ми каза, че той е атакуван и че трябва да се отида в Азия, за да получа помощ. Това е една от причините да отида в Азия. Сега, 40 години по-късно, това начинание носи плодове, тъй като азиатските тайни общества се съгласиха да помогнат на планетата.

Връзката с азиатските тайни общества (за които писах подробно преди) доведе до това, че Пентагонът се свърза с мен чрез техния отдел за психическа война – „мъже, които се вторачват в кози“. Човекът, когото изпратиха, беше Пол Лейн. По времето, когато го срещнах, прикритието му беше, че работи за корпорацията Оракъл, собственост на технологичния милиардер Лари Елисън. Лейн предостави информация за фантастични изобретения от миналото, които оттогава бяха потиснати. Един пример са всички телеграфни кабели, които виждате от старите уестърн-филми. Те се захранвали с електричество, получавано от земята. Тази технология вече е загубена за нас.

Друга и по-езотерична потисната древна технология беше събирането на мистериозна форма на лунна енергия. Хората, известни като лунатици, често са били особено чувствителни към тази форма на енергия. Предполага се, че отваря прозорци към алтернативни реалности и отдалечено наблюдаване на места и събития в тази реалност. Пентагонът се интересуваше от тази възможност за дистанционно наблюдение.

Сред многото неща, които научих от тази група, беше, че НАСА означава „Некосмическа агенция“. Оказва се, че НАСА е просто гигантско филмово студио, което краде огромни количества пари на данъкоплатците, за да създаде илюзията, че изследваме космоса.

Пентагонът посочи, че цялото пилотирано изследване на космоса е спряло мистериозно през 70-те години и че някой или нещо ни пречи да напуснем тази планета. Изглежда това е причината всички космически кораби на Илон Мъск с мисии до Марс да бъдат взривени, когато се опитат да напуснат планетата. Изводът, до който са стигнали е, че нашата планета е под някаква форма на карантина.

Хората от Пентагона също казаха, че техните изследвания показват, че напредналата цивилизация е била унищожена поне два пъти на тази планета. Те твърдят, че са видели доказателства, че в тези събития са използвани атомни оръжия. Например, има много убедителни доказателства за опустошителна ядрена война в древна Индия, включително радиоактивни скелети, разтопено стъкло и т.н. Това изглежда е събитие отпреди 26 000 години, чиито оцелели са създали много от тайните общества, съществуващи днес. За базова информация, моля, прочетете информацията на следната връзка.

[mysteryofindia] (Мит за древна ядрена война в Индия)

Освен това има доказателства за мистериозно генетично тънко място, което показва, че човечеството е било почти унищожено преди 74 000 години, вероятно „от масивен вулкан“.

[wikipedia] (Теория за катастрофата Тоба)

Освен това има ясни доказателства, че морското ниво е било със 122 метра по-ниско през последната ледникова епоха преди около 14 000 години.

[usgs] (Бреговата линия на източната част на САЩ се променя… бавно)

Не само това, но и данните от ледените сърцевини показват, че тази ледникова епоха е приключила сравнително внезапно преди 11 600 години. Това е предизвикало внезапно покачване на морското равнище по целия свят, което постави цели континенти и крайбрежни равнини под водата.

[ldeo] (Какво научно доказателство имаме за предишна климатична промяна)

Ето защо културите по света имат легенди и спомени за гигантски потоп. Например в Азия много се говори за изгубения континент Лемурия. Това, което познаваме като различните островни държави в Източна Азия като Индонезия и Филипините, е било част от голяма земна маса, която е била наводнена в края на ледниковия период.

Това, което искам да отбележа обаче, е, че ми казаха за тези събития от тайни общества с много власт, които контролират голяма част от нашата цивилизация и до днес. По-специално, Гностичните илюминати и групите на Черното слънце поддържат такива вярвания. И двете твърдят, че са основани от оцелели от преди-потопни цивилизации.

Нека започнем с гностическата илюминатска версия на историята. Те казват, че тяхната група е основана от математика Питагор, живял от 570 до 490 г. пр.н.е. Питагор учи своите ученици:

(1) че на най-дълбокото си ниво реалността е математическа (абстрактна) по природа,

(2) че философията може да се използва за духовно пречистване,

(3) че душата може да се издигне до обединение с божественото,

(4) че определени символи имат мистична важност, и

(5) че всички братя от ордена трябва да спазват строга лоялност и тайна.

Въпреки това, гностическите илюминати, на които се натъкнах, казват, че Питагор – който е бил обучен от египетски свещеници и вавилонски маги – е бил наследник на много по-старо знание отпреди потопа. Например, според тях Средиземно море е гигантска речна долина, която внезапно е наводнена и се е превърнала в океан.

Оцелелите от това масивно разрушение стигнали до заключението, че същността, която е причинила това наводнение, е зла и трябва да бъде свалена. За тази цел те набират 3000 гении от всяко поколение, за да продължат традициите и отдадеността си за свалянето на създателя. Те се противопоставят на управлението на кръвната линия, защото владетелите на кръвната линия претендират за божествено право да управляват чрез този техен „зъл бог“.

Защо това има значение днес? Е, гностическите илюминати твърдят, че са започнали американската, френската и руската революции. Нещо повече, те твърдят, че сега предприемат първата световна революция.

Сигналът за началото на тяхната сега разгръщаща се световна революция беше

911. Техният Велик магистър Саша Зарич, известен още като Александър Романов, каза, че бившият световен шампион по шах Боби Фишер е планирал това събитие, за да свали тайните владетели на планетата. Идеята на Фишер е да убеди владетелите на кръвната линия да се съгласят със заговора, който ще има обратен ефект и ще разкрие тяхното съществуване. Ето защо те умишлено саботираха шоуто за 911, като умишлено поставиха репортьор на БиБиСи пред сграда номер 7 и изкараха нейния доклад за сриването, преди то да се е случило.

Техният заговор изглежда успява, защото именно истината за 911 събуди много хора – включително и мен – за съществуването на някаква тайна група, която манипулира историята, като инсценира ужасяващи събития. Гностичните илюминати също ме предупредиха предварително за цунамито във Фукушима и ядрената масова атака от 11 март 2011 г. Те не знаеха всички подробности, но предупредиха, че ядрено устройство е било внесено нелегално в Япония за тази цел и дори казаха на властите къде може да се намери това устройство. Японските власти, които се опитаха да спрат тази атака, бяха отстранени от власт от борда на Федералния резерв. Самата FRB се контролира от групата Октагон в Швейцария. Оглавява се от хора, които твърдят, че произхождат от египетските фараони.

Това ме отвежда до друго тайно общество, трикраката врана. Както беше съобщено миналата седмица, те казват, че са от изгубеното израелско племе на Ефраим. Те са свързани с японското императорско семейство, което също казва, че са потомци на египетските фараони.

Изпратиха Каору Накамару, братовчедка на император Хирохито, да ме предупреди за съществуването на тайна зла група, управляваща планетата. Тя беше първият човек, който ми предостави убедителни доказателства, че 911 е вътрешна работа. Така че всъщност една от най-древните управляващи фамилии по кръвна линия ме насочи към 911 като доказателство за злото, докато извършителите на 911 твърдяха, че са го направили, за да премахнат злото, извършено от древни кръвни линии.

Оказва се, че това не е простичка история за кръвните линии срещу меритокрацията, защото древните кръвни линии и меритократичните групи бяха разделени на две огромни фракции. Накратко, аз се оказах заклещен между две древни групи, които се бият помежду си буквално от хиляди години. Всяка от тях описа другата като зла и необходимостта да бъде свалена.

Моето участие в тези групи доведе до още една група, участваща в тази древна езотерична битка, поклонниците на Черното слънце. Първият човек, когото изпратиха, беше Лео Загами, който също твърдеше, че е илюминат. Тази група обаче, за разлика от тази на Романови, е свързана с древните римски кръвни линии на цезарите.

Историята, която разказаха, беше, че произхождат от напреднала цивилизация, която е била унищожена преди 26 000 години. Те твърдят, че са наследници на научно познание от тази цивилизация, което им позволява да се свързват с демони, джинове, ангели и други същества, които сега наричаме извънземни.

Отново, това е уместно, защото те твърдят, че контролират както Ватикана, така и италианската мафия. Те го доказаха, като ми казаха, че ще уволнят папа Бенедикт XVI и италианския министър-председател Силвио Берлускони и след това направиха точно това.

Когато отидох в Италия, за да ги посетя, той ме представи на Винченцо Мадзара, кавалер на Тевтонските рицари, като негов най-висок контакт. Мадзара твърди, че принадлежи към групата Черно Слънце. Той ми каза, че групата му приема заповеди, които са им изпратени чрез гама лъчи от Черното слънце, древен извънземен, който живее в центъра на галактиката.

Да, знам, че това са странни неща, но същият Мазара беше заловен с пистолет и сложно устройство за отваряне на брави близо до къщата на старши банкер от Банката за международни разплащания (BIS), който работеше с азиатските тайни общества. Също така тези хора приеха заслугата за цунамито от 11 март 2011 г. и ядрената атака срещу Япония (известна в Япония като 311).

Непосредствено след атаката срещу Япония през 311 г. остров Ла Палма в Южния Атлантик беше ударен от стотици земетресения. Има цепнатина, минаваща през центъра на този остров и геолозите казват, че е само въпрос на време едно земетресение да изпрати половината остров в океана, причинявайки 100-метрово цунами, което да удари Южна Европа и източното крайбрежие на САЩ. Тази поредица от земетресения, съчетана със заплахи за отмъщение заради 311 с цунами-контраатака, спря плановете на Черното слънце да предизвика изригването на планината Фуджи и да доведе до крехко примирие между воюващите тайни общества, което продължава и до днес.

Това също доведе до още една мистериозна група, излизаща от неизвестност: семейството на драконите. Отново, като репортьор, ще пиша за това, което научих от контакта от първа ръка с тази група, а не от това, което други са написали. Срещата ми със семейството на драконите беше организирана от шефа на MI6. Той организира срещата чрез потомък на Пуйи, известният „последен император“. Казаха ми:

„Ако искате да говорите с Китай, това е възможното най-високо ниво.“

Пратеникът на семейството на драконите каза, че неговата група също е в контакт с извънземни същества. Тяхното послание беше, че ако хората не се съберат и не постигнат световен мир, планетата ще бъде поставена под изключително строг диктаторски режим. Те казват, че когато попитали своите извънземни контакти защо ги е грижа за толкова малка частица от планета като Земята, им било казано:

„По-добре наистина, наистина да знаете какво правите, ако искате да се забърквате с планетата Земя. Вашите галактики са като молекули в чаена чаша за същностите, които бдят над нея. Те се грижат за това малко петънце, защото смятат, че те произлизат оттам.“

Отново, причината, поради която всички тези странни изказвания имат значение, е, че криминалистичната следа, следваща финансовата система и световната власт до крайния й източник, води до тези групи. Основният съперник на FRB в продължаващата световна финансова война е това мистериозно семейство дракони. Това е семейството на драконите, което контролира повечето от златото и благородните метали в света. Те проследяват собствената си история 6000 години назад в морските търговски мрежи на Азия. Това означава, че те са сравнително млади в сравнение със западните тайни общества, които твърдят, че датират отпреди 26 000 години или повече. Независимо от това, те изглежда печелят битката за контрол над световната финансова система, защото са фокусирани върху реалната физическа и икономическа реалност тук и сега. Те прекъснаха доставките на злато за FRB в началото на 1970 г. и сега прекъсват доставките си на петрол, минерали и други физически стоки, така че е само въпрос на време да ги довършат.

Разбира се, аз едва докоснах повърхността по тази тема, но заключението, до което стигнах от директния контакт с тези и други тайни общества е, че всички те ценят планетата Земя и не искат да я видят унищожена. Ето защо всички те се съгласиха да спрат плана на хазарската мафия отново да подложи тази планета и човечеството на близко до смъртта преживяване, като отприщи Армагедон. ХМ работят срещу жизнената сила. Другите тайни общества се съгласиха да увеличат количеството и разнообразието на живота. Всички те обещаха никога повече да не оставят човечеството да премине през близко до смъртта преживяване. Надяваме се, че това скоро ще доведе до световен мир.


За читателите: Следващите два седмични доклада ще обхващат теми, които са нечувствителни към времето, но са важни, така че вашият кореспондент да може да вземе годишната си почивка в канадската пустош.

Това бележи края на предварително написания доклад на Бен, следната информация е последните новини от Ветроходеца.


В знак, че Япония е освободена от контрола на опозицията, сега виждаме японски улични билбордове, показващи:

„Спрете войната – Спрете Зеленски“

[Video] (Японски билборд – спрете войната)

ХМ може би търси друго извинение за блокиране (локдаун).

Те непрекъснато изследват обществеността, за да видят какво ще предизвика най-голям страх, за да пробутат друга пландемия.

Всички знаем, че те се лигавят да ни затворят отново.

Никога повече!

[Figura] (Месото в САЩ може да стартира нова пандемия)

И накрая, имаме някои актуализации относно президента Тръмп.

Президентът Тръмп обещава да отърве Америка от нелегалните мигранти в страната:

„Ще използваме всички необходими щатски, местни, федерални и военни ресурси, за да извършим най-голямата вътрешна операция по депортиране в американската история.“

[Video] (Тръмп ще депортира всички незаконни от Америка)

Гледайте как бившият помощник на президента Тръмп Себастиан Горка определя коя е Дълбоката Държава и как Тръмп е единственият, който може да я унищожи.

[Video] (Себастиан Горка за Дълбинната Държава)

Сенаторът Томи Тюбървил се възпламени:

„Демократите преследват страната ни. Във Вашингтон съм от 2 години и никога не съм бил толкова обезпокоен. Това са американци срещу анти-американци. Харесва им да живеят тук, но не харесват Америка. Те искат тази държава да изгори. Няма да позволим това да се случи.”

[Video] (Сенаторът Томи Тюбървил говори истината)

https://bgprevedi.com/the-hidden-history-taught-by-secret-societies-35405-2/

Предишна статия

GRAPHENE, NANOTUBES; BEHAIVIOUR UNDER EMF⁄5G

Следваща статия

Пландемиите или как закараха овцете при вълците!

Други интересни