Събор „Заедно за България“

Автор: Няма коментари Сподели:

На 12 и 13 август организираме за втора поредна година общонационалния Събор „Заедно за България“.

Има много хора и организации, които действат поединично в създаването на добри дела. Заедноста усилва ефекта от положените усилия. Каним всички действащи в изграждането на една по-красива България.

Нека обединим усилия и дадем световен пример!

Ние от “Исторически парк” ще осигурим мястото на събитието и шатрите, в които да се представят различните организации и инициативи.

Форма за регистрация тук –

Организатор на мероприятието: Исторически парк
Продолжительност: 8 ч.
Събор „Заедно за България“
12-13 август 2023
Исторически парк, фестивална зона, с. Неофит Рилски
Живеем в размирно време, време разделно.
Пред очите ни се рушат устоите на държавността, семейството и християнските ценности.
В това време на разруха има хора, които градят. Бавно, но неотменно, с търпение и постоянство, с любов и вяра, че построеното остава за идните поколения, а съграденото е видно за всички и дава пример за силата на задружните усилия, когато те са в правилната посока.
Тези хора творят и създават в различни области на живота. Плодовете на труда им не са винаги видни или известни. Често са непризнати или дори хулени, пречи им се, защото често засягат нечии лични интереси. Но тези хора се множат. Те устояват. И плодовете на техния труд заслужават да бъдат видени, разказани, подкрепени и признати. Защото обръщат разрухата в градеж, дават пример и доказват това, което нашите предци са знаели и прилагали през вековете в живота – търпението, постоянството и смелостта се възнаграждават и заедно сме по-силни да устоим и да създаваме.
На 12 и 13 август Фестивалната зона край Исторически парк, с. Неофит Рилски, събира такива хора, общности и организации, които работят и съграждат доброто на България в различни области на живота.
Съборът предлага възможност на участниците и гостите да се запознаят с различни инициативи и дейности и техните конкретни резултати.
Идеята е да се намерят съмишленици, да се обмени опит и да се обединят усилия. Защото пред предприемчивия дух няма препятствия и защото заедно можем повече!
Участвайте активно, свържете се директно, задавайте въпроси, получете информация за възможностите да се включите с действия.
Всеки участник, организация, сдружение или инициатива са добре дошли да подготвят презентация за своята дейност, опит, възможности и цели. За целта, моля, заявете вашето участие до 07.08.2023, като попълните регистрационната форма:
Ще се свържем с вас, за да организираме представянето ви пред другите участници на събора.
За допълнителна информация, пишете на
мейла на събитието:
zaedno.za.balgaria@gmail.com
Заповядайте!
Входът е свободен.
Предишна статия

Мишка ворует…

Следваща статия

Что запланировали глобалисты на 31 марта 2025 года?

Други интересни