Д-р Робърт Малоун е намерил документи за депопулация!

Автор: Няма коментари Сподели:

Доктор Робърт Малоун е намерил официални документи, доказващи, че САЩ прилагат съвсем официална политика за депопулация.

ТОВА Е ФАКТ.

Но защо е така?

Кое налага незабавното редуциране на населението на Земята?

Какво предствавляват хората и животните по отношение на Земята? И какво всъщност НЕ ЗНАЕМ или не искаме да разберем за организма, въху който (в който) живеем?

Да, така е – това е факт – има официално приети политики за ограничаване на населението: джендъризъм, гейство, дисфункционални семейства, пропагандиране на наркоманията, агресията, подклаждане на локални войни, вируси, ваксинации и т.н. (вие сами допълнете празните полета). ТАКА Е. Но защо се прави всичко това?

Кое налага спешното редуциране на населението?

Следващите 4 реда са от конфиденциална лекция на КОБ (концепция за обществена безопасност), които се преподават на висши военни:

1. Животът се развива в така наречените „дискретни форми“, при които по-нисшата форма на живот няма сетива за съществуването на по-висшата форма на живот.

2. Бактериите в нашите черва и върху нашата коже НЯМАТ сетива за това, че целият им живот се развива върху едно по-висше същество (човек), за което времето и пространството съществуват по съвсем различен начин. Тези микроорганизми (бактериите) са микробиом спрямо нас, хората. Ние не можем да съществуваме без функционирането на този микробиом. Но винаги, когато в микробиома се появи дисбаланс, нашият организъм реагира с диария, висока температура или повръщане. За да усетим дисбаланса, има специфични химически вещества, които сигнализират, че в микробиома има дисбаланс.

3. Хората, животните и птиците се явяват микробиом спрямо Гигантския Макроорганизъм Земя, върху (в) който се развива цялото ни съществуване.

4. Затова всеки път когато се получи дисбаланс в микробиома (съотношението, а не броя! между живите организми), Земята реагира с промени в температурата, диария или повръщане (потоп, катаклизми)

5. Тази Концепция за обществена безопасност няма как да бъде възприета от масовката (наричана normies – норми-та) и затова без да им се обяснява надълго и нашироко се прилагат политики, които да водят до ограничаване броя на населението: джендър политики, п3д3растия, семейства с един родител, разрешаване на абортите, контрол над раждаемостта (погрешно наричан семейно планиране), икономическа кастрация на мъжкото население, разпалване и продължително водене на локални военни конфлики, „заразяване“ с нано-частици (погрешно наричани вируси), ваксинация с живак и други „усилители“, което увеличава риска от развитие на рак, ваксинация с иРНК, затваряне в 15-минутни градове, ядрени опити, 5G и друга електромагнитна радиация и много, много други политики за редукция на населението. Факт е, че Общността на нациите още през 1990-те е приела (договорени са) определени проценти, с които да се редуцира населението на всички държави.

Доктор Роберт Малоун се е добрал до документи, доказващи, че целта на политиките, които САЩ води, е редуциране на земното население. Това е така. Но за мен е важно всички ние да проумеем ПРИЧИНАТА (дълбоката причина) за прилагането на тези политики.

Тогава ще се изясни причината зад наглед човеко-ненавистните политики за ограничаване на СО2, за промяна на човешкото ДНК, за ограничаване на раждаемостта, за защита на джендъризма и п3д3растията, за „устойчиво развитие“ , за ваксинации и изобщо за намаляване на човешката популация.

Много хора съвсем уместно се чудят „Защо толкова упорито се налагат хомосексуалните идеи чрез филмите на Холивуд?“ и „Защо се разпалват безсмислени войни със стотици хиляди жертви?“, „Защо на държавно ниво се налагат политики за масова ваксинация с иРНК и изменение на човешкото ДНК?“

,‚Защо умишлено и целенасочено се създават финансови кризи, чрез които се ограбва профанската маса?“, „За какво настояват толкова упорито за въвеждане на CO2 данък, Умни градове, натикването на профанската маса в МетаВселена?“…

Робърт Малон правилно е разбрал, че това са целенасочени политики. Има документи. Факт.

Но защо?

Ако дори и един човек разбере деликатното положение, в което съществува човешкият род, за мен това ще бъде голям принос.

Мерси!

https://bgprevedi.com/dr-robert-malone-discovered-docs-about-depopulation-35334-2/


Предишна статия

Что запланировали глобалисты на 31 марта 2025 года?

Следваща статия

Магадан. Кафедральный Собор Троицы Живоначальной, 2 августа, День Ильи Пророка.

Други интересни