Опит от първа ръка с различни тайни общества, които контролират света

Автор: Няма коментари Сподели:

Тъй като много читатели виждат за първи път този доклад, би било добре да обсъдим как вашият кореспондент се замеси пряко в тайни общества, които контролират планетата.* Трябва да погледнем отново тези групи, защото не е възможна реална промяна, освен ако не ги идентифицираме и не се справим с тях. Различните тайни общества са форми на групи от умове, които действат колективно и използват тайната, за да прикрият своето влияние и контрол. Те също така изглеждат древни, чиито корени често датират от преди хиляди години. Те са тясно свързани с много от основните световни религии и най-старите общества.

Моето участие започна, защото като журналист разобличавах група, която систематично убиваше японски политици, индустриалци и държавни служители. Криминалистическата следа води до Дейвид Рокфелер-старши и членове на семейство Ротшилд. Разобличавайки тези хора по начин, който може да бъде използван срещу тях в съда, отворих кутията на Пандора.

Първата тайна група, която се свърза с мен, беше изпратена от агента-търговец на Рокфелер Хенри Кисинджър чрез бившия японски министър на финансите Хейзо Такенака. Изпратеният от тях пратеник, самоопределил се убиец, каза, че представлява „старейшините на Цион“. Той ми каза (и имам това на запис), че трябва да убият 90% от населението на света чрез болести и глад, за да „спасят околната среда“. Неговата група ми предложи голямо богатство и позицията на министър на финансите на Япония, ако се съглася с техните геноцидни планове. Казаха ми също, че ще бъда убит, ако продължа да ги разобличавам. Това е групата, която сега наричам хазарската мафия. Техните лидери са известни като базираната в Швейцария група Октагон и включват семействата Ротшилд и Рокфелер, както и различните кралски семейства в Европа.

Втората тайна група, която се свърза с мен, беше Червено и Синьо (Red and Blue). Те твърдят, че произхождат от периода на воюващите държави в Китай около 400 г. пр.н.е. В последното си въплъщение те се бориха да свалят манджурската династия Цин и да възстановят династията Мин. Те твърдяха, че имат над 6 милиона членове (много повече сега), включително „100 000 убийци“. Те казаха, че тяхното общество може да се използва само за по-голямо благо, а не за лична изгода. Избрах да се присъединя към тях в битка срещу хазарите. Ето какво съобщих за тях тогава:

Те ми казаха, че тяхното общество може да се използва само за по-голямо благо, а не за лична изгода. Тяхната книга с правила се чете като книга с етика, пълна с инструкции да правите неща като да помагате на слабите, да се борите с несправедливостта, да помагате на другарите си и т.н.

„Те се обърнаха към мен и ме попитаха дали могат да помогнат, след като изнесох реч в Токио, описвайки използването от страна на режимите на Буш на специфични за расата биологични оръжия. За мен това беше като призрак от историческите книги, който се появи точно пред мен. Отначало си помислих за глупави неща като това да ги накарам да пуснат видеоклипове за истината за 911 в китайските квартали по света. Тогава обаче си спомних сцената от филма „Убий Бил“, където Ума Търман изтръгва окото на опонента си. Скоро разбрах, че тези хора могат да спасят света, като директно атакуват окото на върха на пирамидата от еднодоларовата банкнота.” И така, аз им предадох списък от 10 000 души, свързани с илюминатите, главно членове на Bilderberg, CFR и Skull and Bones.

Заплашвайки тези хора по онова време, тази група успя успешно да спре планирания за 2012 г. геноцид.

Третата група, която се свърза с мен, беше военно-промишленият комплекс на САЩ. Те изпратиха Пол Лейн, бивш член на отдела за психическа война на Пентагона. Той също така твърдеше, че е от ЦРУ. Лейн ми предостави много езотерична информация. Той посочи, че космическата програма на САЩ е била спряна от някаква неизвестна сила. Той също така предостави доказателства, че нашата планета е била почти унищожена преди време. Тази група се съгласи с целта на Червените и Сините за предотвратяване на Трета световна война, защото всички военни игри на Пентагона показаха, че такава война ще унищожи 90% от човечеството и ще остави Северното полукълбо на планетата негодно за човешко обитаване.

Към третата група принадлежат и хора, които се идентифицират като Тайната космическа програма (ТКП). Основното лице за контакт с тях е

роднина на адмирал Ричард Бърд от славата на Antarctic Exploration (Антарктическите изследвания).

[wikipedia] (Биография на Ричард Бърд)

Те твърдят, че вече са колонизирали много близки слънчеви системи и казват, че са се върнали на Земята, за да помогнат на това, което наричат „население на повърхността“. Той обещава, че ще мога да посетя и да докладвам за съоръженията на ТКП във въздушната база Туле в Гренландия и в Антарктика. Досега това не стана, но продължавам да се надявам скоро да стане.

Четвъртата група, която се свърза с мен, беше „семейството“, често наричано Ротшилдови. Тази група е европейската кралска кръвна линия и включва семейството на Сакс Гота, Ротшилдови, Хабсбургите и други европейски кралски кръвни линии от „умерени фракции“. Това е групата зад така наречената кампания за „глобално затопляне“. Тази кампания, макар и основана на измама, беше представена от тях като начин за спасяване на околната среда без геноцид. Шотландското масонство (Scottish Rite Freemasonry) докладва в крайна сметка на тази група. Те също контролират комитета на 300-те. Кралица Елизабет II беше лидер на тази група, докато наскоро не я убиха. Започнахме кореспонденция чрез ръкописни писма и след това преминахме към защитени цифрови комуникации чрез MI6. Новият глава все още е в контакт с нас и можем да потвърдим, че това не е крал Чарлз.

Бившият им представител – д-р Майкъл ван де Меер, известен още като Майринг – нарича хората зад планирания геноцид „евреите“. По-нататъшни изследвания разкриха, че проблемът е почитащото Сатаната (Баал, Молох, Сет и т.н.) нееврейско ръководство на евреите, исторически известни като хиксосите. За да избегна объркване с евреите, започнах да ги наричам хазарската мафия. Сега това е общоизвестно, но не беше така, когато моето изследване започна.

Евреите, между другото, имат свое тайно общество. Историята, която разказват е, че когато евреите били победени от Вавилон, всички мъжки наследници на цар Давид били убити. Тайната полиция, която защитавала цар Давид, решила да запази кръвната му линия, като защитила женските му потомци. Тъй като цар Соломон се оженил за дъщеря на фараон, това също означава, че те са защитили и потомците на фараоните. Ето откъде идва еврейското нещо за евреите, че може да бъдеш евреин само ако майка ти е еврейка. През годините те се женят за различни кралски и аристократични семейства по света. Те рекламират своя произход от Давид, като използват лъва на Юда като свой символ.

Това е по-голямото „семейство“, на което Ротшилд биха искали да бъдат крале. Възможно е много от истинските евреи да са потомци на Давид или това може да е просто културна традиция. Това би било добър обект за изследване с помощта на съвременна генетична технология.

Петата група, която се свърза с мен, бяха гностическите илюминати (Gnostic Illuminati). Техният представител, самоопределилият се като Гранд-майстор на илюминатите Александър Романов (известен още като Ричард Сорге, Саша Зарик, Гордън Мор и др.), каза, че тази група стои зад руската, френската и американската революции. Те са против правилото за кръвните линии. Тази група също ме предупреди предварително за планираната на 11 март (3-11) ядрена терористична атака и цунами срещу Япония. Романов твърди, че е бил вербуван от бившия шампион по шах Боби Фишер. Романов беше този, който за първи път спомена ИДИЛ (ISIS) много преди това да се появи в новините. Сега се смята, че Романов ръководи операциите срещу ХМ в Австралия.

Шестата група, която осъществи контакт, беше P2 Freemason Lodge (масонската ложа П2), която изпрати Лео Загами да ме посети в Япония. Тази група също нарича себе си илюминати и твърди, че контролира Ватикана и Мафията. Техните лидери твърдят, че са потомци на римските цезари. Когато посетих ложата П2 в Италия, ме запознаха с генерали, журналисти, политици и т.н. Най-високопоставеният член на П2, когото срещнах, беше Винченцо Мадзара (Мацара), кавалер на Тевтонските рицари. Тази група боготвори Черното слънце и твърди, че стои зад комунизма и други големи политически движения. Те демонстрираха силата си, като отстраниха от длъжност министър-председателя Силвио Берлускони и папа Бенедикт (Маледикт, игра на думи, унизяващо) XVI. Сега те наричат себе си P3 Freemasons (П3-масони, масони от/на П3) и твърдят, че са се разделили със Загами. Загами е в самоналожено изгнание в Палм Спрингс, Калифорния, за да избегне арест в Италия. Ръководството на П3 сега казва, че тъй като всички те са на 80+ години, те предават контрола на Илон Мъск.

Седмата група, на която попаднах, беше семейството Дракон. Бях въведен в тази група след среща с техен представител в Сингапур. Представителят на Ротшилд каза, че „Ако искате да говорите с Китай, това е възможно най-високото“ (ниво), по време на уреденото представяне. Тази група твърди, че е съставена от различни азиатски кралски кръвни линии. Това включва династическите кръвни линии Тан (Ли), Сонг (Сон/Сун), Мин (Джоу) и Манчу (Ий). Те също твърдят, че имат поддръжници на извънземните (ИЗ). Те имат законни исторически претенции към по-голямата част от световното злато.

Осмата група, която се обърна към мен, беше Обществото на черния дракон. Въпреки че няколко групи претендират за тази титла, в момента Chodoin Daikaku (Чодоин Дайкаку), ръководител на световните японски общества за бойни изкуства (карате, нинджуцу, айкидо и т.н.) с над 50 милиона практикуващи по целия свят, изглежда ги представя най-добре.

[wondriumdaily] (Възход и разпространение на Японското тайно общество на Черния Дракон)

Деветата силна група, която осъществи контакт, беше Хонгмен (Hong Men) с 55 милиона членове, предимно разположени в Китай и в азиатски общности по света. Китайският президент Си Дзинпин е член на тази група. Тя може да се разглежда като нещо като комбинация между търговска камара и гангстерска група. Между другото, това е вярно и за западните тайни общества, защото владеенето на големи пари и голяма власт изисква защита. Хонгмен са тясно свързани с Китайската комунистическа партия, но не са същите. Тяхната йерархия се основава на меритокрация, а не на кръвни линии. Младежката лига на китайската комунистическа партия или меритократичната част от китайското правителство може да се разглежда като крепост на Хонгмен. Техният агент в Япония, г-н К, е основен канал, който имам за контакт с китайските власти.

Според митологичния произход, докладван от съдружника Келвин Бечкам Чоу, сектата възниква по време на управлението на император Канси (1654-1722). Други проучвания съобщават за най-вероятния период – 60-те години на осемнадесети век.

[china-underground] (Tiandihui (Тиандиху) или Hongmen, Обществото на небето и земята)

Десета група, която се свързва с мен, е Ятагарасу или тайното общество на трикраката врана. Тази група казва, че са основали религията Шинто, след като трикрака врана ги е отвела в Япония в древни времена. Членовете на Ятагарасу твърдят, че произхождат от древното изгубено израелско племе на Ефраим, както и от членове на свещеническото племе на Леви. Те твърдят, че могат да изрецитират своя произход от сто поколения назад до библейския Яков в Египет. В този контекст е интересно да се отбележи, че шинтоизмът е много подобен на древната египетска религия, включваща поклонение на бога на слънцето и годишно парадиране на светилища. Японското императорско семейство е тясно свързано с неговата група и членовете на това семейство също твърдят, че са потомци на фараоните на Египет. Мистериозната група Октагон (Octagon) в Швейцария също твърди, че има древноегипетски произход. Ятагарасу обаче казват, че са се отделили от народа на Октагон преди 3000 години.

„[Ятагарасу] се разглежда като пратеник на боговете. Защо три крака? Свещениците на Кумано признаха, че никой наистина не знае, но ни казаха, че може би представляват трите древни клана, доминирали в историята на Кумано. Или може би трите основни добродетели на боговете: чи (мъдрост), дзин (доброжелателност) и юу (смелост). От друга страна, трите крака могат да означават небето, земята и човечеството. [Както в даоистката триада]

Защо враната, след като тя е често разглеждана като зла поличба, е символ и защитник на Кумано? Легендата сочи умението на гарвана като навигатор, винаги способен да намери пътя в непознати земи. Твърди се, че Ятагарасу е напътствал император, който е изгубил пътя си към мястото. Табела в светилището отбелязва, че Японската футболна асоциация е приела враната за свой талисман, за да гарантира, че топката ще намери пътя си към вратата. Същността е да помогнеш на изгубилите се да намерят пътя си.“

[greenshinto] (Ятагарасу – трикраката врана)

Има много други групи, които също установиха контакт, включващо:

Френската Масонска Ориенталска Гранд-Ложа (Grande Lodge De L’Orient)

Групата Inagawa Ninkyo (якудза)

Групата Sumiyoshi Ninkyo

Групата Yamaguchi Gumi Ninkyo

Асасинаторите (покушения) (Персия)

Нигерийската мафия

Династията Могол на Индия

Индонезийското кралско семейство

Кралското семейство на Тайланд

Британското разузнаване MI5 и MI6

Розенкройцерите (BIS/Червен кръст)

Будистката група Sokka Gakkai

и още, и още…

Когато Червените и Сините ме помолиха да намеря добронамерени западни тайни общества, горното е част от това, на което се натъкнах. Сега е формирана неформална мрежа, включваща членове на всички горепосочени групи и наричаща се Обществото на белия дракон (ОБД = WDS).

Подобно на Червените и Сините, WDS може да се използва само за по-голямо благо, а не за лична изгода. Досега WDS и неговите съюзници са спрели всички опити на ХМ за разпалване на Трета световна война, създавайки пандемии и причинявайки масов глад.

Изминаха обаче 16 години (от 2007), откакто WDS започна битката, но скорошната пландемия от страна на ХМ, програмата за масова ваксинация и войната в Украйна ясно показват, че все още не сме ги победили. Това, което открихме е, че мрежата за управление на ХМ е много по-обширна и мощна, отколкото си представяхме.

Това обаче не означава, че те не са на въжетата. Когато започна тази битка, имаше буквално само едно изречение в целия интернет за Ротшилд. Фразата хазарска мафия все още не съществуваше. Сега съществуването на таен затворен елит, който отговаря за финансовата система, е общоизвестно. ХМ изискваше секретност, за да остане на власт, и те я загубиха напълно.

Възходът на БРИКС и Шанхайската организация за сътрудничество означава, че мрежата за контрол на ХМ сега се свежда до САЩ, Канада и Западна Европа. Това означава, че те контролират само 11% от световното население и 27% от БВП. Тяхното голямо пробутване на пландемията и ваксините през 2020 г. се провали, имайки за цел да убият голям процент от населението на света. Те са изправени пред съдебни дела, масови демонстрации и систематични атаки срещу властта им в държавите, които все още контролират.

Техните така наречени лидери като „президента на САЩ Джо Байдън“, канадския министър на престъпността Джъстин Каструдо, френския президент Еманюел Макрон и германския президент Олаф Шолц не могат да се появят публично, без веднага да бъдат атакувани от тълпата.

Същността на всички тези „тайни“ общества е, че за разлика от отворените общества, те изискват тайна от мнозинството от хората, за да могат ефективно да упражняват властта си. Сега, когато са разобличени, способността им да ни манипулират приключва. Това важи особено за Запада. Ето защо фразата „истината ще ви направи свободни“ е толкова важна в тези смутни времена. Поради тази причина ще продължим да предоставяме истината на нашите читатели, докато наистина не станем свободни.


Бележка към читателите: Следващите три седмични доклада ще обхващат теми, които не са чувствителни към ежедневието, но важни, така че вашият кореспондент да може да вземе годишната си почивка в канадската пустош.

* Голяма част от тази информация е актуализирана версия на статия, написана през лятото на 2015 г.

Това бележи края на предварително написания доклад на Бен, следващата информация е последните новини от Ветроходец (това е уебмастъра на Бен, който освен това има и колан за бойно изкуство).


Започваме с това изявление на шефа на ООН, който твърди, че

„ерата на глобалното затопляне приключи, а ерата на глобалното кипене настъпи“

Неизбраният глобалист и генерален секретар на ООН, Антонио Гутериш, набира 11 (най-високото) число на насаждането на страх от климатичните измами:

„Това е катастрофа и за учените е недвусмислено: хората са виновни… Климатичните промени са тук, ужасяващи са и това е само началото. Ерата на глобалното затопляне приключи, настъпи ерата на глобалното кипене.”

„Все още е възможно да се ограничи повишаването на глобалната температура до 1,5 градуса по Целзий и да се избегне най-лошото изменение на климата, но само с драматични, незабавни действия в областта на климата.“

А под „драматични, незабавни действия срещу климата“ той има предвид предаване на националния суверенитет, представителната демокрация, икономическия просперитет и личната свобода на неизбрани глобалистки органи като ООН и Световния икономически форум.

[Video] (Генсек на ООН – ерата на глобално кипене)

Представяме ви и най-новата запънка на аватара на сенатора Мич Маконъл… Те го подпират отново за обяснение защо той „забрави“ и замълча.

[Video] (Аватарът Мич Маконъл запецна)

Банката JPMorgan Chase в опит да изпревари кривата, – твърде малко, твърде късно – ние бихме могли да добавим, подаде този доклад за подозрителна дейност на Хънтър Байдън, предполагайки потенциалното му участие в „трафика на хора“.

[Figura] (SAR-доклад на Чейз банк относно Хънтър Байдън)

[Figura] (SAR-доклад на Чейз банк относно Хънтър Байдън, 2)

Накрая ще ви оставим актуална информация за напрежението между Русия и САЩ и актуална информация от Путин:

ПУТИН: Ние не искаме военен сблъсък с Америка в Сирия, но сме готови за всеки сценарий.

Руският президент Владимир Путин предупреди, че въпреки че Москва не се стреми към пряка конфронтация с водения от САЩ военен съюз НАТО, тя е готова за „всякакъв сценарий“, включващ провокациите на Вашингтон в Сирия.

„Ние винаги сме готови за всеки сценарий, но никой не иска това и по инициатива на американската страна веднъж създадохме специален механизъм за предотвратяване на тези конфликти“, каза Путин пред репортери в Санкт Петербург в събота, попитан за провокациите на САЩ в арабската страна.

Той добави, че Вашингтон и Москва са в пряка комуникация помежду си и имат възможност да се консултират за всяка потенциална криза.

„Това показва, че никой не иска сблъсъци“, повтори руският лидер.

От началото на 2023 г. руската армия е съобщила за общо 23 опасни инцидента с руски самолети и тези на водената от САЩ коалиция.

Контраадмирал Олег Гуринов, началник на руската армия от Център за помирение за Сирия заяви в четвъртък, че повечето подобни инциденти са се случили през юли.

Гуринов добави, че руските пилоти са регистрирали 11 случая, когато са били прицелвани със западни системи за прицелване на самолети, което е довело до автоматично задействане на бордови системи за защита.

Също така руското министерство на отбраната заяви, че американските дронове са нарушили безопасността на полетите в Сирия 340 пъти от началото на годината.

[presstv] (Путин: Русия е „готова за всеки сценарий“ срещу САЩ в Сирия, но тя не е за военна конфронтация)

Спомнете си известното изказване:

Детството им е откраднато?

[Figura] (Кой се оплаква за загубено детство)

https://bgprevedi.com/the-white-dragon-society-plan-for-the-planet-35270-2/

Предишна статия

Кодът на Вселената: Тайната на словото, числата, музиката, цветове, водата и…

Следваща статия

Вкоренена ли е Агенда 2030 необратимо в латиноамериканските правителства?

Други интересни