Пръстов отпечатък и капка кръв… Технологията Theranos на Елизабет Холмс…

Автор: Няма коментари Сподели:

Още през 2003 година младата изобретателка и бизнес дама Елизабет Холмс (Elizabeth Holmes) разработва и внедрява технология, чрез която може да се разбере абсолютно ВСИЧКО за един човек само по неговите пръстови отпечатъци и неговата ДНК (капка кръв). Може да се разбере с точност до секундата от какво ще се разболее този човек, кога ще се разболее, кога ще умре (точна дата), личностови характеристики и много, много други неща, информацията за които ви дава възможност за тотален контрол върху този човек.

Елизабет Холмс основава фирма Теранос и започва да експлоатира този метод, но глобалистите-сатанисти забелязват безграничния потенциал на тази технология и обявяват Елизабет Холмс за измамница, а метода за неработещ.

Няколко години след това под диктовката на глобалния елит са приети закони, уж за доброто на хората и за по-голяма „сигурност“ при криминална регистрация да се взема ДНК и пръстов отпечатък. Хората се заблуждават, че се взема само ДНК секвенция за идентификация на самия индивид, но всъщност се сваля ДНК електромагнитен сигнал, чрез който човека може да бъде дигитално контролиран.

Постепенно бавно и незабележимо се въведоха паспорти с биометрични данни и за обикновените хора, не само за обвинените в престъпления. Беше сложно обаче да се намери убедителен повод, за да се заставят хората да си правят масови тестове (кръвни, бокални, с плюнка и назални), от които всъщност се сваля ДНК електромагнитен отпечатък.

Затова се навъдиха фирми за „генеалогични изследвания“, които си играят с любопитството на хората и уж им казват какъв е произхода им, като взимат тяхното ДНК.

На по-късен етап беше инсценирана ковид пЛандемията, която беше използвана за повод за масови ДНК тестове и последваща ДНК паспортизация.

Към настоящия момент в Китай и в Русия са въведени програми от типа „Ладошки“ (Русия!), които свалят пръстовите отпечатъци на деца от детските градини, ученици и дори на бебета. (видео)

ДНК на бебетата и на майките се сваля още в родилния дом във всички държави, в които глобалистите са окупирали властта и медиите.

Молим всички абонати на канала да проверят каква е технологията Theranos на Елизбет Холмс и сами да се сетят защо Цветан Цветанов въведе закон за криминална регистрация на хора, които още не са осъдени (доказано виновни), а само са обвинени в някакво престъпление (недоказано). Всички ще се досетят защо Петър Москов се опита да въведе задължителни пръстови отпечатъци в болниците и защо в момента се вземат ПСР „тестове“ на всички, които посещават болнични заведения по какъвто и да е повод.

Ще се сетите и защо се рекламират мощно фирмите за „генеалогия“, които боравят с ДНК.

       Агро Системс

Предишна статия

Вкоренена ли е Агенда 2030 необратимо в латиноамериканските правителства?

Следваща статия

Ночью на Афоне ПРОИЗОШЛО ЧУДО

Други интересни