КЛИМАТИЧЕН КОВИД

Автор: Няма коментари Сподели:

Съобщенията на европейските медии за безпрецедентна жега в Европа структурно напълно повтарят всички истории, които можехме да наблюдаваме по време на ковид «пандемията». Какво имам предвид?

До «пандемията» съществуваха и работеха строги нормативни документи, които въвеждаха протоколи за реагиране на инфекциозни огнища и фактически не оставяха никакви коридори и вратички за самостоятелни стъпки. Което като цяло е разумно и се основава на огромен предшестващ опит.

Какво направи СЗО? Просто отмени тези разпоредби. «Пандемията» не се вписва в определението? Значи, отхвърляме това определение върху основание на това, че ковид е уникално заболяване, което няма аналози.

А затова всички нормативни документи, които не могат да определят ковид като епидемия отиват «по дяволите».

По-нататък е просто и по-лесно. Щом като болестта е уникална, тогава ще я лекуваме извън пределите на всички протоколи за безопасност, съгласно които има процедура за създаване на лекарства и ваксини, минимизираща страничните ефекти и рискове. Какво се получи в резултат? А в резултат се получи огромна статистика на «внезапна смъртност», която след 2021 година излетя в космоса.

И ето върху тази нова и многообещаваща база сега се подготвя ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ, съгласно което СЗО ще получи право на нерегламентирано въвеждане на пандемии, без да обръща внимание на други документи, правила, разпоредби и протоколи. А подписалите страни ще бъдат задължени да изпратят «по дяволите» своите национални протоколи за безопасност и стриктно да следват изключително текущите указания на СЗО.

Какво общо има жегата? Това, че историята се повтаря. Вместо отчитане на температурата на ВЪЗДУХА на височина два метра от повърхността (както е редно), медиите започнаха да публикуват данни за температурата на почвата. Която, разбира се, е значително по-висока от температурата на въздуха. На това основание всички медии започнаха да разказват ужасни истории за катастрофална жега, която обхвана Европа.

Което е характерно – нито един метеоролог от длъжностните лица не излезе и не заяви, че всичко това е абсолютна глупост и нищо не означава. Напротив – нали отнякъде медиите получават тези «зловещи» данни. Очевидно, че точно от самите тези служби.

Просто казано – както медицинските служители активно допринесоха за геноцида на населението на планетата чрез внезапна амнезия по отношение на нормите и правилата, така сега и служителите на климата се подготвят за същото.

Климатът у нас се ръководи от Световната метеорологична организация WMO – тази абревиатура си струва да се запомни, тъй като именно тя се готви да замени СЗО по въпросите на СВЕТОВНИЯ ТЕРОР.

Световният бюрократичен Голем (митично антропоморфно същество в еврейската митология) оживя. Служейки на кукловодите, той всеки път ще набира своя ресурс, подхвърляйки населението на планетата от една катастрофална криза в друга, при което там, където изобщо не би трябвало да я има.

В крайна сметка всичко трябва да завърши с подписване на акт за капитулация – националните правителства ще бъдат принудени да сключат някакво споразумение и за климата, според което те ще предадат суверенитета си по въпросите на «климатичната сигурност» в ръцете на враждебна наднационална структура.

Автор: Тони Георгиев Карамфилов

https://thebulgariantimes.com/

Предишна статия

Пак ни заблудиха, нали?

Следваща статия

ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: ИМА СИСТЕМА ЗА СМАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО! КОГАТО УБИВАМЕ ДАТАТА 3 МАРТ, УБИВАМЕ ИДЕАЛА

Други интересни