Тъкър Карлсън: Нашата цивилизация се движи назад с висока скорост

Автор: Няма коментари Сподели:

Тъкър Карлсън: „Слушай СЕГА, преди отново да ме свалят от ефир“

Тъкър Карлсън току-що изпрати съобщение до американския народ, в което казва, че живеем в един от онези моменти, в които толкова много неща се случват наведнъж и информацията за всичко това е толкова строго контролирана, че могат да се случат огромни събития, променящи историята, и всъщност се случват в момента и никой не изглежда наясно с тях.

Всъщност е доста обезпокоително. Ето един пример. Европа тъне в бедност. Знаете ли, че? Някой да ти го каза? Така че най-напредналият континент на планетата, родното място на Западната цивилизация, нашата цивилизация става много по-бедна много бързо. Движи се назад с висока скорост.

Само преди година Европа беше модерно място. Например, огромното мнозинство от европейците са отоплявали домовете си с природен газ, както правят съвременните хора. В Германия, най-богатата страна на континента, само около 6% от домакинствата, повечето от които са селски се отоплява с дърва и бихте очаквали това, като се има предвид, че Германия е модерна, индустриализирана страна с централно отопление и вътрешни водопроводни инсталации и всички други атрибути на едно общество, което е преминало отвъд средновековието.

Миналата година само около 6% от германците са използвали дърва за отопление на домовете си, но това се е променило драстично. Търсенето на дърва за огрев в Германия е нараснало толкова бързо, че вече няма налични за купуване. Не можеш да ги получиш.

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Кадетското училище във Варна започва изграждането на военно-полеви лагер

Следваща статия

Как ни изцежда матрицата 13 пъти в годината или формулата за вечен живот…

Други интересни