Няма САЩ, няма Русия – има ТЕХНОЛОГИЯ!(Или как ще ни вкарат в кошарата!)

Автор: Няма коментари Сподели:

От 3 години българите се дърлят дали САЩ или Русия са „спасители“.

Истината е, че САЩ и Русия не са врагове и не водят война за „денацификация“. Истината е, че има технология за дигитален контрол над хората чрез тяхното ДНК. От тази технология за дигитален контрол над хората по тяхното ДНК не може да избяга никоя държава в съвременния свят. Така или иначе тази технология вече е внедрена и в САЩ и в Русия и в ЕС и в Китай. Сега, по военен път се определят териториите и населенията в дигиталните концлагери.

Българите ще се наложи да проумеят, че дигиталната валута (рубла, юан, долар, евро) е на основата на дигиталния контрол на био-данни (ДНК вълнова функция). Платформите за разплащане с дигитална валута са монтирани навсякъде, буквално във всички банки, навсякъде по света! (да, и в Русия и в България!)

Българският народ губи време, обществена енергия и усилия да нищи спор, който изобщо НЕ СЪЩЕСТВУВА. Няма противоборство между САЩ, Русия, Китай и ЕС. Единственото нещо, за което се води ожесточена битка между „запада“ и „изтока“ е кой колко човешки същества да контролира в своя концлагер.

Искам ясно да кажа на българите: да викате „за“ Русия, или „за“ САЩ/Украйна, е все едно да викате „за“ ГЕРБ или „за“ ПП. Това са отбор А и отбор Б на ГЛОБАЛИСТИТЕ. Няма отбор на добрите, няма отбор на „Светлите сили“. И двата отбора работят за един и същ господар. Не ми пробутвайте емоционалния си аргумент, че Русия или САЩ били „по-малкото зло“. Пораснете!

Няма смисъл да търсим „спасители“ отвън или дори отвътре, ако не сме наясно какво се краде и каква е технологията за дигитален контрол.

В най-скоро време ще се въведе дигиталната валута на основата на ДНК сигнала. Тази дигитална валута ще се използва само по начин, по който „правителството“ разрешава да бъдат използвани ВАШИТЕ пари: например ако получавате детски помощи, с тях няма да можете да купувате нищо друго освен детски стоки.

В секундата, в която българите проумеят, че технологията за дигитален контрол чрез ДНК вълнова функция се прилага НАВСЯКЪДЕ, ще успеем да се преборим с това престъпление.

А престъплението е сериозно: откраднаха се ДНК данните на милиони българи чрез тестове за ковид и чрез тестове за изследване на генетичния произход.

Кражбата на ДНК за дигитален контрол е в противоречие с Конституцията, със Закона за здравето и със Закона за защита на личните данни.

Искам отново да ви информирам, че дигиталните платформи са въведени в българските банки.

Все още имаме около 5-6 месеца за да реагираме. А за да реагираме адекватно, трябва всички българи да разбират какво престъпление се върши срещу тях и как можем да му противодействаме. Дори и да е откраднато ДНК-то на милиони българи, ако се премахне 5G мрежата, няма да може да се въведат „Умните градове“ и дигиталния контрол.

Трябва да се обединим; да си съберем акъла и да излъчим единна стратегия за справяне с кражбата на ДНК и дигитализацията.

https://bgprevedi.com/no-usa-no-russia-there-is-a-technology-34935-2/

Предишна статия

Какво са подготвили кукловодите за човечеството! Мислав Колакушич от Хърватия пред Европейския парламент…

Следваща статия

НЕИЗВЕСТНИ ФАКТИ И СТАНОВИЩА ЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Други интересни