Фулфорд: Втората световна война завършва с окончателното поражение на нацистката фракция

Автор: Няма коментари Сподели:

Голямата среща на НАТО във Вилнюс, Литва миналата седмица отбеляза истинския край на Втората световна война и окончателното поражение на нацистите, според източници на британската MI6, руската ФСБ и Мосад. Това означава, че хазарската мафия, известна още като съботяно-франкистките евреи, е победена в плана си да избие 90% от човечеството.

Въпреки това фракцията на ХМ, която иска да превърне тази планета в гигантска животинска ферма, управлявана от „добър пастир“, остава да бъде победена. Както се казва, овцата прекарва живота си в страх от вълка, но овчарят е този, който я убива. Това означава, че докато геноцидът е отменен, битката срещу цифровото робство продължава.

От гледна точка на кръвните линии тази битка се води между британската фракция, оглавявана от кралица Елизабет II, и германската нацистка фракция, свързана с Адолф Хитлер. Роднините на Хитлер включват бившия германски канцлер Ангела Меркел, Хилари Клинтън Рокфелер и Барак Обама.

Както при „официалния“ край на Втората световна война през 1945 г., трябва да благодарим на руснаците. Тяхната пълна победа над нацисткия режим в Украйна сложи край на вековния план ХM за възстановяване на древното сатанинско царство Хазария и управление на света оттам.

Хората на Запад също знаят това. Анкета в Twitter на британския политик Дейвид Кортън показа, че 77,5% от гласоподавателите биха предпочели да бъдат водени от Путин. Имайте предвид, че „Байдън“ не може да получи дори 5%, но по някакъв начин получи 80 милиона гласа през 2020 г.?

[Figura] (Туитърска анкета на британския политик Дейвид Къртен)

След това разгледайте тези снимки, пуснати в пресата, на нацисткия аватар Владимир Зеленски, който е публично отбягван от Йенс Столтенберг, ръководител на НАТО и други лидери на НАТО. Това прави Зеленски ходещ мъртвец.

[Figura] (Членове на НАТО обръщат гръб на Зеленски)

[Figura] (Довиждане, Зеленски, докато Столтенберг го отбягва)

Както можете да видите от интервюто по-долу, самият Зеленски сега звучи като победен старши треньор в края на футболен сезон, който – говорейки в минало време – казва „Вие ни дадохте огромна подкрепа. Искам да благодаря на всички американци, които разбират“,

[Video] (Победеният Зеленски)

Това поражение накара говорител на Държавния департамент на САЩ да каже:

„Вярваме, че войната е стратегически провал на Украйна…“

Репортьор: „Да нямате предвид стратегически провал на Русия?“

Говорител: „Съжалявам – извинете ме – стратегически провал на Украйна! Благодаря ви за корекцията!“

[Video] (Говорител на Държавния департамент: Вярваме, че войната е стратегически провал на Украйна)

Дори Винченцо Мадзара от фашистките П3-масони признава:

„Срещата на върха на НАТО във Вилнюс беше началото на края на западното единство по украинския конфликт… за щастие на Русия, Китай и останалия свят, включително Европа и вероятно Украйна също, това начинание е недвусмислено провалено.”

„Каквото и да прави НАТО, то ще се провали. Няма начин да се обърне този процес“, каза руският заместник външен министър Александър Грушко.

[tass] (Срещата на върха на НАТО показва, че Русия трябва да изпълни целите на специалната операция – дипломат)

Американските военни са съгласни. Зеленски

„е в тази изключително отчаяна ситуация, той се разпада. Силите му са в руини, стотици хиляди хора са убити напразно… В Белия дом няма лидерство… Ние сме в ръцете на човек, който не е напълно психически стабилен. Все повече се превръщаме в страна от третия свят… Някой трябва да бъде уволнен. Очевидно знаем, че човекът на върха трябва да си отиде. Останалите от тези хора трябва да бъдат подведени под отговорност“, казва полковник Дъглас Макгрегър, де факто лидерът на американските военни бели шапки.

[futuredefensevisions] (Бъдещи отбранителни виждания)

По-важното – точно както процесите за военни престъпления в Нюрнберг последваха първото поражение на НАЦИСТИТЕ в края на Втората световна война – нови процеси за военни престъпления са неизбежни.

Спомнете си, руското правителство представи изчерпателни доказателства в ООН през последните 18 месеца, доказващи финансираното от САЩ производство на биологични оръжия в лаборатории в Украйна. По-специално, руската армия обвини „Джо Байдън“ (или по-скоро неговите Рокфелерови / нацистки кукловоди) в организирането на производството на биологични оръжия чрез неговата базирана в Украйна биолабораторна компания Metabiota.

[Video] (Лавров – Украински биолаборатории създават патогени за използване срещу Русия)

Като условие за мир, Русия изисква – и сега е на път да получи – разследване на Съвета за сигурност на ООН за престъпления срещу човечеството чрез нарушения на Договора за биологичните оръжия. Това се наказва със смърт.

В случай, че не сте свързали точките, руските военни действия срещу Украйна сложиха край на пускането на нови варианти на COVID-19.

Тук можете да гледате как руският генерал Игор Кирилов информира обществеността за американската мрежа за биологична война и Метабиотата на Хънтър Байдън.

[Video] (Миналото лято ген. Игор Кирилов оповести пред публиката)

Представят се доказателства и на Запад. Систематичен преглед на 325 аутопсии, показващи, че ваксинацията срещу COVID-19 е причинила или значително е допринесла за 74 процента от смъртните случаи, беше премахнат без основателна причина от предпечатния SSRN-сървър на The Lancet в рамките на 24 часа, добавяйки към нарастващия брой цензурирани проучвания за потенциалните вреди от ваксините за COVID-19.

[Video] (Разтваряне на илюзията за ваксините)

Тези тромави опити за прикриване се провалят, тъй като дори списания като Science вече признават доказателства за увреждания от ваксината.

[vtforeignpolicy] (Списание SCIENCE (Сайънс) най-накрая признава опасните странични ефекти на иРНК ваксините!)

Междувременно Робърт Ф. Кенеди-младши се обърна към слона в стаята, туитвайки:

„САЩ и други правителства разработват етнически насочени биологични оръжия… проучване от 2021 г. на вируса COVID-19 показва, че [той] изглежда непропорционално засяга определени раси… Докинг-мястото на фурин за разцепване е най-съвместимо с чернокожите и кавказците (белите) и най-малко съвместимо с етническите Китайци, финландци и ашкенази евреи. В този смисъл той служи като един вид доказателство за концепцията за етнически насочени биологични оръжия.”

[nypost] (РФК младши казва, че COVID може да е бил „етнически насочен“, за да щади евреите)

[Video] (Биооръжията са проектирани да убият определени типове хора)

Това потвърждава доклада на Проекта на ХМ-неоконите за Нов Американски Век, който нарича етнически специфичните биооръжия „полезен политически инструмент“.

Това е една от многото причини, поради които ХМ ще бъдат свалени трудно.

Хазарската мафия, която няма къде да се скрие, се опита да извърши държавен преврат в Израел в опит да превърне тази страна в съвременна Масада, където планират да се борят до горчивия край.

Това предизвика схизма с несатанинските евреи. Дори Ню Йорк Таймс публикува редакционна статия на Томас Фридман, в която се казва, че

„…когато интересите и ценностите на правителството на САЩ и правителството на Израел се разминават толкова много, преоценката на отношенията е неизбежна.“

https://bgprevedi.com/world-war-ii-ends-as-nazi-faction-finally-defeated-34913-2/

Предишна статия

Сериозно ли смятате, че това е конфликт между Русия и Украйна?!

Следваща статия

Новините днес от света

Други интересни