Новините по света и у нас от БГ преводи

Автор: Няма коментари Сподели:

Кратки български алтернативни новини | 16.07.2023


НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С РАДЕВ. НА КАКВОТО СИ Е ПОСТЛАЛ, НА ТОВА ЩЕ ЛЕГНЕ, А РАДЕВ НА ГОЛ КАМЪК

НЕ НАМ ТАКИМИ ПУНТАМИ, ГЕШЕВ!

РАДЕВ ДА ГОВОРИ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, Е НЯКАКЪВ ГИГАНТСКИ АБСУРД. РАДЕВ ДАДЕ ПОРЕДНИЯТ ОСТЪР ТЛАСЪК НА БЪЛГАРИЯ КЪМ САМОУНИЩОЖЕНИЕ. КАТО ПОДАРИ ДЪРЖАВАТА НА СЛУЧАЙНИ АФЕРИСТИ

УКРАИНСКО ЗНАМЕ В … СВЕТИЯ ОЛТАР! ПРАВ Е БИЛ БОТЕВ! БОГ НЕ Е В ТАЗИ ЦЪРКВА!


Русия настоява за незабавното освобождаване на украински духовник, задържан в Киев

Папа Франциск се обяви против задържането на викария на Киево-Печерската лавра Вишгородския и Чернобилски митрополит Павел и призова за освобождаването му. Това съобщи в събота ТАСС председателят на Световния съюз на старообрядците Леонид Севастянов, цитирайки личен разговор с понтифика.


Откриха скелет на русалка в Австралия (ВИДЕО)

Така действат електронитите

Зловещата истина за АЕЦ „Белене“

Излизане от ЕС, НАТО и СЗО веднага! Европейският парламент прие закон за унищожаване на хората 


„Съдейки по списъците на вече отстранените командири, а отстраняват само кадърните, нашият ГЩ счита за голяма заплаха не противника, а подриването на собствения му авторитет, който ако бъдем откровени, у него (ГЩ) сред армейците отдавна го няма“, заяви Юри Подоляка. – Той счита, че към некадърния генералитет, който е причина да загинат много бойци, Шойгу и Герасимов нямат претенции.


АБВ: Подкрепяме иновативната технология на проф. Ганев, тя ще намали цената на тока многократно

Чуков: САЩ продължават да се правят, че конфликтът на украинска територия е между Киев и Москва

Боян Чуков: Задкулисната борба в Русия продължава в най-неподходящия момент за Кремъл


Как да разберем какво се случва.! Андрей Фурсов!

Поредното „правилно“ решение на НАТО! И високоморално! Браво!


Магарев: В момента в България има войски на 7 държави – наши съюзници

БГпреведи: Вкарването на НАТО в нашата страна означава така или иначе война!!! Или ще потискат народните протести, (и) или ще воюват с Русия. Е, когато някой-друг калибър ги калибрира добре на БГтеритория, те ще си скършат хатъра!

Асен Василев: Роднините на Васил Терзиев нямат значение.

БГпреведи: За тебе, Асенчо, няма значение, всичко може, както видяхме през последните 33 години.

Иво Христов: Реабилитацията на фашизма е в ход от 30 години

Ръководителят на Българското Освободително Движение, верен потомък на Александър Стамболийски и Г. М. Димитров беше лежал в затвора по царско време и по времето на комунистическата система.


Турски обратен завой. Какво означават новите спорове на Кремъл с Ердоган

Израел внедрява изкуствения интелект в смъртоносни военни операции

Радев: Части от реакторите за „Белене“ може да бъдат използвани в 6-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“

Поне 4 неща, които Васил Божков може да разкаже на прокуратурата – Правосъдие – България


Попитах САРИЙСКИ за ЕВРОТО: Защо пък да не го ПРИЕМЕМ?


„Слуга на народа“: Украински депутат пере пари със скъп имот в Несебър, жена му го издъни


Николай Марков

FB

Само две снимки, които казват всичко! Несебър, храм „Успение Богородично“, стария град.
На снимките виждате запечатани мигове от днешната неделна литургия. Виждате също, националния флаг на Украйна е поставен в Светия Олтар на видно от всички миряни място!!! Целта – да се прогонят като нежелани всички руснаци и 85% от българите, които никога няма да коленичат пред Свещен Олтар със забучен украински флаг в него.
Църква на войната, не Църква на Иисус Христос!
Съжалявам, че трябва пак аз да го кажа, но това е веществено доказателство, че българските свещеници не разбират смисълът на Християнството. За съжаление и в БПЦ се настаниха видове, на които не им е там мястото. Не само защото не са вникнали в Християнския морал, не и защото в тях няма нищо духовно, а защото не разбират, че Църквата не е политическа театрална сцена. И в нея няма място за артисти, а само за Просветени и смирени божии човеци. Нито патриархът в сянка Николай пловдивски е такъв, нито неговите производни. Сигурно сте чули изявленията на пловдивския митрополит и патриарх в сянка Николай, в едно с мафиота ББ, на когото той беше и продължава да бъде първокласна политическа подлога.

БПЦ никога не е била толкова пробита от безродници и неверници облечени в свещенически одежди. Срам и позор за всички български свещеници, които не разбраха своята отговорност пред Бога, не пред падналите в грехове човеци. Най-малко пред политически фигури, недостойни дори да престъпят Храмът Господен.
Погнусен съм, жестоко накърнен и смъртно обиден, като обикновен вярващ, от тия верни служители на мамона облечени в расо.
Същите тези черни демони насилват деца на 7 годинки да постят строг пост, по 3 дни всяка седмица и да се изповядват, за да им дадат Свето причастие. Представяте ли си за какви гадове става въпрос? Казват също, че дете на 3 години още с биберон е вече голям човек, който също трябва да спазва пост и молитва. Това било сливенска епархия и трябвало всеки да се съобразяват, все едно Сливен е някакъв поднебесен град извън България. И това се случва докато същите тия продават дори светена вода и търгуват, като разюздани в своите храмове и извън тях – сувенири, свещи, кръщенета, погребения!!!

В техните глави има само пари, пари и пари! Нищо друго. Живеят в разкошни къщи по време на всяка чума, карат луксозни лимузини подарени или придобити чрез „услуги“ на доверени до Църквата им престъпници и благоговеят пред всеки срещнат олигарх-бандит. А на политиците и местните дерибеи са направо надупени. Буквално.
Прав е бил Ботев! Бог не е в тази Църква.

https://bgprevedi.com/fellow-news-16-07-2023-34886-2/

Предишна статия

Кой е истинският паразит в този наш свят?

Следваща статия

“Ние ИЗБЯГАХМЕ от Матрицата” /Ето как/

Други интересни