Отец Абсолют: С кръст, огън и меч!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще говорим защо монарсите все още трябваше да споделят властта си със светски и религиозни институции на властта.

Това се случва постепенно с развитието на политическата, военната, икономическата и финансовата дейност на държавите.

Кралските съветници вече не можеха да се справят с такъв обем работа, а самите монарси рядко имаха държавнически ум, тъй като властта се наследяваше без да се вземат предвид талантите и способностите на кралското потомство.

Но за да запазят влиянието си, те винаги се опитваха да поставят свои хора начело на всеки отдел и най-често все едни и същи дракорептили и рептили от най-високата каста.

Религиозните фигури бяха особено внимателно подбрани, тъй като именно религията от незапомнени времена имаше най-голямо влияние върху съзнанието на хората.

Вече говорихме много за това колко далеч е официалната религия от Твореца, част от който е всяка човешка Душа.

Прикривайки тази истина, дракорептилците успяха да превърнат религията в своеобразна монархия, в която главата на една или друга религиозна деноминация „управляваше“ и беше благоговейно почитан от своето паство.

Така Бог стана за хората не толкова Баща, колкото Небесен Цар, и за да влязат в Царството Божие след смъртта, те кротко се подчиняваха на монархическите и религиозни власти през целия си земен живот.

И това беше най-голямото престъпление на дракорептилците срещу човечеството.

Така се случи и с Учението на Йешуа – свещениците го изопачиха и на практика откъснаха хората от техния Създател, лишавайки ги от знания за Законите на Вселената, които единствени позволяваха на човек да живее в Радост и Любов.

И всичко това продължава и до днес.

Католическата религия и папската властова институция бяха особено успешни в това.

Никоя религия не крие толкова престъпления, колкото са извършени от Ватикана и неговите управители по света.

И това се случи, защото тази посока на християнството попадна под влиянието на Ордена на йезуитите – най-безмилостният и жесток, който през целия период на своето съществуване се оглавяваше от дракорептили или рептили от най-висока каста.

Именно те организираха лова на „вещици“, преследвайки и изгаряйки на клада всеки, който се осмели да прояви свободна воля и излезе от подчинение на католическите свещеници.

Те също организираха религиозни войни, доставяйки енергиите на най-ниските вибрации на своя господар Архонт, което струваше на човечеството милиони разрушени животи.

Тези същества, които не знаят какво е Любов и Състрадание, пируваха, поглъщайки огромни количества от енергията на страха, болката и страданието на хората.

А енергията, която човек отделя в момента на насилствената си смърт, е била и си остава особено ценна за тях.

Както виждате, това все още продължава.

Но сега това вече е достигнало своята кулминация, защото днес Драко-рептилиите на власт и техните слуги успяват да противопоставят не само хора с различни религиозни вярвания, но дори хора с една религия и тази вражда тепърва набира скорост.

Така, обединили се, монархическата и религиозната власт доведоха човечеството до още по-големи беди и страдания.

И едва сега хората започват да разбират целия фон на своите проблеми и истината за истинската същност на религиозните институции, създадени на Земята, бавно, но сигурно излиза на повърхността.

Днес ще спрем дотук

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 9 юли 2023 г.

https://bgprevedi.com/with-cross-fire-and-sword-34810-2/

Предишна статия

ЗЕМЯТА НА СВОБОДНИТЕ!!! ЧАСТ ПЪРВА

Следваща статия

Новините по света и у нас днес

Други интересни