“Телефоните“ не са това, което са!

Автор: Няма коментари Сподели:

Този текст няма да се хареса на никого от вас. По някаква случайност знам, че всеки, който чете тази статия има „телефон“. Дори нещо повече – свързан е с „телефона“ си като с пъпна връв и ако го загуби все едно е загубил „връзката си със света“.

Телефонът ви не е във вас за ваше удобство, а е оръжие срещу вас. Голяма част от вас знаят, че по „телефона“ могат да ви проследяват, но това е най-малкото зло.

Всички „оранжеви“ революции до този момент бяха направени чрез „телефоните“.

Чрез телефоните ви се измерват всички ваши жизнени показатели: менстурация, овулация, нива на тестостерон, кръвна захар, нива на минерали в кръвта, нервните ви импулси.

Най-опасните индивиди от вас са тези, които нямат телефони. (добре, че са единици)

Чрез телефоните глобалният елит узнава не само вашето здравословно състояние, но и какви са вашите възгледи, какво е вашето психическо състояние и най-важното – как може да ви манипулира.

Във всеки по-„модерен“ телефон има вграден датчик, който регистрира нивата на графен оксид и други нано-частици във вашата кръв.

Всеки „телефон“ разпознава вашето лице (без да ви предупреждава), вашите пръстови отпечатъци (от тях може да се научи много повече, отколкото вие си мислите).

Умишлено по „телефоните“ имате достъп до цици, клипчета с котенца и боксови мачове – целта е да се създаде зависимост на профана от неговия „телефон“ и той да не може да излезе без „телефона“ си.

Овладяването на тълпата засега става именно чрез телефоните, но в момента се въвежда амбициозна програма профанската маса да бъде овладяна и БЕЗ телефони, по директен начин.

За сега „телефонът“ е връзката мозък-суперкомпютър. След няколко години, когато ДНК данните на всички ще бъдат откраднати, няма да има нужда и от „телефон“, защото интерфейсът мозък-компютър ще се осъществява директно. Самата молекула на ДНК ще се използва за „чип“, който излъчва сигнал за връзка (от тип) мозък-компютър.

Както обясни Ювал Харари – ако една вражеска държава събере био-данните на гражданите от друга държава, то е напълно възможно да я превземе отвътре, като предизвика бунтове и метежи.

Тази технология е реална и се прилага в момента.

Тази технология е обяснението на „бунтовете“ във Франция и Оранжевите революции.

Конкретно във Франция Еманюел Макрон даде разрешение на Световния икономически форум да шпионира и контролира всеки френски гражданин, като се включват микрофоните, камерите и био-датчиците на техните „мобилни телефони“, без да ги предупреждават.

Видео на Михаил Ковалчук, който обяснява как са били предизвикани Оранжевите революции чрез телефоните:

Отделно

https://bgprevedi.com/phones-are-not-phones-34794-2

Предишна статия

Новините по света

Следваща статия

Архиепископ Карло Мария Вигано предупреждава света!

Други интересни