Война в Европа!?

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Марков

FB

Война в Европа!? Пълно безумие.
Слушам либералните макроидиоти по телевизиите и не мога да повярвам на ушите си. Добре образовани хора, а пълни лумпени. Няма да влизам в техния тон, само искам да предложа, когато Украйна победи в открита война Русия след това да я победят и Ангола, ЧАД и Буркина Фасо.
Явно милост за украинците от страна на Дивия Запад няма да има. Ще ги ползваме, докато умре и последния от тях, за да разчистим едни територии за друг етнос. Няма тук никакъв героизъм, господа. Има сметки, сметки и сметки. А най-унизителното е, че хвърлят в огъня украинците без никакво оръжие и подготовка, просто ей така. И ако вярвате на приказките на ЕС и НАТО за невероятни оръжия и пари, които им дават, значи сте идиоти. Украинците загиват в пълна заблуда, не по-малка от пропагандата в ЕС. А целта на Обединеното командване на НАТО е просто да ги зачисти от тия територии, но да има някой виновен.
От тези евроатлантически лайна, само Русия може да ги извади! Никой друг.

Представяте ли си реакцията на Турция, ако България мобилизира всички български турци и ги хвърли във войната срещу Русия? Може да се досещате, че турската армия бързо ще стигне до София. А какво прави България и в частност пронацисткото ни правителство, когото българските етнически малцинства в Украйна се тъпчат в камиони, мобилизират се и се хвърлят на фронта? Разбира се, че нищо. Така наречените „депутати“ забиват главите в задниците си и мълчат. И всички се правят на слепи и глухи. Няма истински българин на тази планета, който сам ще вдигне оръже срещу Русия – нашата Освободителка. Има ли българско дете, което да не знае, че имаме днешна свободна и независима България благодарение на Русия. На никой друг!!! Виж бълга и-мекерета винаги има, но те са единични патологични случаи. Турция пък винаги ще защити своите. България…, никога.
И на това чудо трябва да сложим край! Веднъж и завинаги.

Понеже гледам, че либералните отпадъци са в героичен телешки възторг, мисля, че пак ще отваряме офисите в Карлуково. Мили мои хиляди кукувици! Това, че имате селфита със Зеленски и лично ги публикувахте е
много добре. Благодаря от „тяхно“ име! Но не разбирам защо всички сте усмихнати и щастливи някак, включително и Зеленски? Него го оправдавам, защото наркотиците имат подобен ефект. Ама и вие ли сте на кокаин? Всички? И кое точно ви е смешно? Това, че докато хапвате, пийвате и се веселите по разни държавни резиденции, хиляди невинни украинци загиват? Че държавата Украйна е изравнена със земята и не съществува? Че има милион инвалиди, които ЕС трябва да обгрижва? Че нито едно от дадените от света оръжия не промени нищо на бойното поле? Че хиляди деца заминаха към арабските държави и за органи? Че Украйна няма никакъв шанс срещу Русия?
Или се смеете на собствената си алчност и глупост, която не ви дава възможност до разберете, че вие сте убийци. Вие.
Зеленски и вие сте удобните! Да оправите сметката.

Какво е положението на украинския фронт?
Представете си за миг, че едновременно президент и премиер на България е Соломон Паси. Настанен на този пост чрез Майдан. Кажете една причина заради която той да не изпрати абсолютно всички българи от 16 до 60 години на фронта срещу руснаците? Знаейки, че шансовете ни са равни на нула. И кажете дали Соломон Паси няма да воюва срещу руснаците до последния българин?
Надявам се, че разбрахте всичко.

От Световната академия на бъдещето ми предложиха научна титла „академик“! Официално.
Благодаря на академик Денков за идеята, въпросната ми титла след получаването й, да бъде призната и от БАН. С връзки без връзки, няма значение. И така да стана истински академик от БАН, вие да ме наричате „господин академик“, пък може и премиер да ви стана някой ден. Нищо не се знае! И тогава чак ще видите вие свиня в джамия влиза ли? Обръщението към мен ще стане Негово височество, Сър, инженер, академик, доктор, генерал, патриарх, Св. Свети Николай българотворец.
А пред вашето име какво? Гусин или гуспужа Намкоиси.

Другарят Радев много иска да застане до народа си, ама няма желание! Като онова циганче.

На прост човек нали знаете вече какво се набива?
Стоим с един руснак и украинец в плажен бар, слушаме френски шансони и пием Арманяк. Те са от голямата игра, аз – от малката! Стигнахме до консенсус, че тая работа на Източния фронт мирише и ще стъпваме като балерини, докато се наиграят децата. Но след третия коняк и моите предложения взеха да се чуват леко. Казвам им, че руснаците правят страхотни ядрени подводници, недостижими за следващия четвърт век. И двамата кимват с глави одобрително. След това казвам на украинеца, че те могат да правят страхотни Комети и всички българи много ги обичат и им се радват. И за това последва одобрение. А ето и моето предложение за траен мир в Черно море! Нещо като плана на Триморците, ама наш български. Руснаците ще направят за нас четири ядрени подводници с по няколко мегатонни ракети и с ядрени двигатели. А украинците ще им направят ъпгрейд и ще ги превърнат в Комети. Туристически! Денонощно ще обикалят по маршрут Крим- Одеса-Констанца- Варна-Бургас- Истанбул и се завъртат в кръг. Тоя развлекателно-туристически бизнес ще бъде само и чисто български, защото акъла ни е най-малък от всички черноморски народи. Което означава, че никой в света няма да изпробва нервите и акъла ни. Абсолютно сигурно!
Мисля, че така ще привлечем целия световен туризъм в Черно море, защото всеки ще иска да се повози на свобода върху ядрена подводница със 160 км/ч. Приятна обстановка, класни музиканти от цял свят и храна от всички континенти.
Поглеждат ме руснака и украинеца многозначително и двамата в един глас избухват: Ти си луд, Николай!
А след още един коняк: Почему нет? Давай попробуем.

Изпъчва гордо гърди от парламентарната трибуна една мишка от Продължаваме подмяната и заявява: „Няма традиции в България, българския народ да решава такива неща, към кой съюз да се присъединява, каква валута ще ползва, да се дават ли оръжия или не. Няма традиции и да решава въпроси за ядрената си енергетика.“
И така. Тоя маломерен мушмурок с малка пишка, вече съм го вкарал в най-българския списък и съдбата му е ясна за мен. Все някога ще го просветим за всички „традиции на българския народ“, включително и повечето обичаи. В България такива работи да искаш!!! И от хубави по-хубави. Но преди да ги научи, ще чете по 23 часа в денонощието „Научен Комунизъм“ в килия със северно изложение. Докато му дойде акъла и сам обяви създаването на Световният Комунистически Интернационал.
Друг начин за разговори с тия нови идиоти не знам. Да знаят, че са пълни недоносчета и да имат наглостта да ни обясняват престъпленията, които вършат към род и Родина през „традициите“, го може само някой аротантен простак. Много прост, алчен и безкрайно нагъл. И такива ще решавали вместо нас???
Надеждата е в бягството, зная! И дано избягат, че става по-лесно.

Дали забелязвате, че след като поредната контраофанзива увисна като сопол на кактус, комикът Зеленски, в един хор с нашия умнокрасивитет, започнаха да заплашват с организиран вътрешен преврат в Русия? За ситуацията на бойното поле мълчат като е@ани дупета. Украинските войници свършиха, а малкото останали чакат удобен момент да преминат към руснаците. Още в началото на войната, ако помните, всички отрепки се възбуждаха и изпадаха в оргазъм от представата си за увит в червен килим руски президент. Нали?Дали ще реагират спокойно ако всички русофили в България и не само, започнат да пишат, говорят и мечтаят за увит в килим американски президент, германски, турски, френски и прочее, а защо не и цялата Европейска Комисия!?
Хубаво е да са демократи, няма проблем за това! Ама са нацисти, изгубени в превода души.

https://bgprevedi.com/fellow-news-10-07-2023-34745-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас от БГ преводи за 10 юли 2023 година

Следваща статия

Новините по света от 9 юли 2023 година от БГ преводи

Други интересни