Ако това са европейски ценности, аз съм камила…

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Марков

FB

Казаха, че НАТО ще воюва срещу Русия до последния украинец и го направиха.
За вас тогава беше шега, но днес пред очите ви е истината – украинците приключиха. Кога друг път щеше да им паднат в ръцете 45 милиона, които не са натовци и могат да бъдат ползвани като маша? Войната е бизнес и това се знае от всеки мислещ човек на тази планета. Украинците, обаче свършиха само за една година! Не го приемайте буквално, защото ще сгрешите. Но такива с годност да воюват са налични в камерен състав. Следва нов етап, на друго ниво. Сега мислят по въпроса как да включат бившите страни от Източния блок, към които и ние принадлежим, без цялото НАТО да воюва!?

Убеждават ви, че няма такъв вариант, но всъщност са измислили вече няколко такива сценария. Знам три от тях, но да ги оставим за по-нататък. Въпросът е дали правителствата на тези държави могат да мотивират народите си за гореща война без да пламне гражданска! Затова гражданската съпротива трябва са бъде ефективна. Не трябва да се позволява на марионетната власт да вкарва България в този американски огън. САЩ и Великобритания носят основната вина за всичко и имат достатъчен човешки и технически потенциал да воюват сами. След като могат да забъркват такива каши, да се оправят сами. Отдавна прекалиха с всичко възможно, особено с ползването на „защитния“ блок НАТО за нападения и заличаване на цели държави.
Затова, да воюват сами срещу Русия! Да видим ще ги има ли след месец.

Искате да говорим конкретно.
Преди няколко дни, през очите на целия свят, украинския президент, а прези това клоун – Зеленски, награди с почетна държавна награда „командири от полк Азов в Мариупол“. Тези „командири“ бяха идиологически и военни лидери на един от четирите за тогава паравноенни нацистки групировки. Техен логистичен център и щаб квартира беше в гр. Мариупол и именно от този град тръгваха нацистките подразделения за прочистване на цяла Източна Украйна, от украински граждани с руско етническо самосъзнание.

Паравоенните структури на полк „Азов“ бяха метастазирали цялото административно, икономическо и социално управление на град Мариупол и околностите му. Това се знаеше от Зеленски, както се знаеше и какво вършат тези престъпници срещу човечеството. И въпреки, че 2/3 от човечеството вече знае това, символичната награда за освободените от Турция командири свърши работа – да активизира нови нацистки настроения в цяла Украйна. Друг смисъл за цялата тази държавна представителност няма.
Така наречените „Азовци“ – героите от Мариупол наричаха себе си Бандеровци. По същият начин както се наричат и до днес всички последователи на Степан Бандера – идеолог на нацисткото украинско движение по времето на ВСВ. На 30.06.1941 година именно Бандера и неговата нацистка организация провъзгласяват създаването на украинска държава. Сами може да направите изводи, че това е дело на нацистки офицер, какъвто е Бандера, извършил нечуван и до днес геноцид на цялата територия на Украйна по времето на ВСВ. Днес той е обявен за „национален герой на Украйна“ и въпреки осъждането на нацистката идология от ООН, той е свято име за така наречените украинци-бандеровци.
И въпреки всичко това, пропагандната машина на ЕС и НАТО, която се включи на страната на украинския нацизъм, твърди, че това са „руски опорки“.

Аз не разбирам Бандера, бандеровците, кланетата които извършиха с помощ на самия Зеленски, невинните украински граждани с руско съзнание които избиха преди Русия да се намеси, пандемичния нацизъм който се развиваше и развива в Украйна или фактът, че Украйна беше най-престъпната държава на европейския континент, са лъжа. Не господа, всичко казано по-горе е истина и вие разчитате, че не можем да го докажем по надлежния ред. Проблемът тук е, че този „ред“ е във вашите ръце и вие искате да налагате чрез него лъжи, смърт и вашите лобистки интереси. И жертви на това сме всички.
Добрата новина е, че ще изгубите и последната си битка! След това, знаете.

Евроатлантическата политика може да се обясни с две кризи.
Първата е така наречения Ковид! Чрез него се концентрираха световните капитали в три мултинационални компании базирани в САЩ. Именно с тези пари се подготви пренасянето на войната от Близкия Изток в Европа. Ударът срещу Русия е удар по европейската икономика. Това трябва да се осмисли много добре. Но директен удар срещу Русия е изначало невъзможен по много причини, и затова се използва Украйна. Тази война е битка за спасяване на американската икономика, провалена от недалновидност. В този смисъл тя е война между САЩ и ЕС, осъзнайте го! Не случайно българските европейски настроени политици и проамерикански такива са в конфликт, въпреки привидното единство. Русия воюва за запазване на Европа във вида, който всички я искаме и на практика спасява Европа за пореден път. Капиталите на мултинационалните компании са причината за поредната световна криза. Никак не е случайво, че именно американските служби хвърлят напред еврейските общности по целия свят, за да насочат в грешна, но лесна за възприемане посока на общественото мнение. Не се поддавайте на внушения!
Имаме проблем със САЩ! И САЩ има проблем със себе си.

Това е краят! Според изчисленията.
Дали си давате сметка каква икономическа преднина си осигуриха САЩ, след тоталното разоръжаване на държавите в цяла Европа? Включете в уравнението и сложената от тях ръка върху скритите ресурси от войната. Тази тема нека остане затворена, засега!

С разгарянето на война на Европейският континент, която се смяташе за невъзможна, целия блок НАТО става длъжник на САЩ за следващия век. С числа няма да влизам в подробности, защото ще ви бъде скучно в тази материя.
Казвам ви, че НАТО вече не може да продължи да съществува в този вид! Залагам кръщелното си свиделство.

От днес ЕС е друг! Военен съюз.
Решенията на Франция за изпращане на ракети с голям обсег на Украйна, предшествано от решението на САЩ за предоставяне на касетъчни бомби преминаха тънките червени линии и я хвърлиха във военен режим. Войната преминава на ниво „тактическо“ и дава възможност на Русия да воюва по начин от който досега се въздържаше. Ако жертвите досега ги брояхме със стотици на ден, вече ще ги броим с хиляди. И въпреки уверенията на Макрон, че тези ракети ще се ползват само за отбрана, мисля, че предназначението им е съвсем друго. Поразяването на цели в руски териториални граници с ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ предоставени от САЩ, Великобритания и Франция ще провокира адекветен и реципрочен отговор от руската армия. За съжаление по отношение на превенцията от употребата на такива оръжия Русия ще действа твърдо, безкомпромисно и решително, каквато е военната й стратегия.

Причината за включването на тактически оръжия във войната се обяснява с пълната загуба на украинската армия на бойното поле, командвана от обединеното натовско командване в Рамщайн. След едногодишната катастрофа по всички военни направления и неадекватно управление на войските Украйна е изправена пред най-тежкото изпитание – унищожение чрез ОМП. И това е само началото на пълното изпепеляване към което я води НАТО.

Повече от 2/3 от териториите на днешна Украйна и сега са унищожени от ползването на боеприпаси с обеднен уран и други радиоактивни боклуци. И това ще се случи не защото го желае Русия, тя няма никакъв интерес да унищожава почвите. Никакъв.
ЕС и НАТО ще воюват срещу Русия с ОМП. Няма такава простотия! И няма по-лесен начин Русия да спечели по категоричен начин тази война с цената на милиони избити човешки същества в самия ЕС. Ако това са европейски ценности, аз съм камила.

https://bgprevedi.com/fellow-news-11-07-2023-34761-2/

Предишна статия

Новините днес

Следваща статия

Петър Гаряев, един апостол на Светлината, когото “тъмните” взеха за разплата с човечеството!

Други интересни