Информиран означава въоръжен! С един Бог в сърцето и една MG42 лека картечница в окопа…

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Марков

FB

И какво стана сега?
Правителството на войната подкрепяно от ГЕРБ, ПП/ДБ, ДПС и ИТН вкара България в поредната национална катастрофа. Нито една друга държава член на НАТО не подкрепя членството на Украйна в Алианса, защото всички други разбират, че това означава Трета световна война. Но за нашите академични плъхове подкрепяни от крадливите парламентарни червеи, няма никакъв проблем. Какво е за тия идиоти една поредна световна война и защо България да не е първата подкрепила и създала предпоставките за нея. Няма такива политически безмозъчни боклуци в целия свят и няма да има. Затова ви казвам, че без тая пасмина от боклуци да бъде натъпкана в затворите, няма да стъпим на здраво. Всички знаете, че има достатъчно основания да се случат тия работи и няма значение кое посолство как мисли. Ако продължават да се намесват във вътрешната сигурност чрез интегриране на бандити във властта, закриваме и посолствата им.
Да си вървят! И да не поглеждат назад, гадовете.

Пак ще вляза в ролята си на даскал! Уви.
Напомням забравеното. На 13 декември 1941 година в остра фаза на ВСВ България обявява война на САЩ и Великобритания. Това го правят пронацисткото българско правителство и парламент / същите като днешните боклуци/, които не осъзнават последствията, въпреки, че са в пъти по-умни и по-образовани от днешната шлака. И тогава е имало единици публични фигури, които са се противопоставяли на това безумие, но политическият слугинаж и тогава надделява над всичко и всички.
В България винаги са се отглеждат такива паразитни видове, които да бъдат ползвани срещу Род и Родина, независимо от световните политически кризи. Последствията от обявяването на тази война знаете ли? Осем огромни планини от трупове в София, направени от телата на мъже, жени и деца. И пълно унищожение на огромна градска инфраструктура. С опция за заличаване на цялата държава и нация!!!
И тогава, както и сега продажните депутати и министри са били убедени, че няма да има никакви последствия за държавата и народа, но дълбоко са грешали. Както грешат и днешните политически боклуци, които искрено вярвам, че ще понесат отговорността на техните предшественици.
Български политици няма, приятели мои! Но българоубийци има в излишък.

Знаете ли защо не ми ограничават страницата?
Време е да разберете. Понеже има официален сигнал в Прокуратурата, че съм руски шпионин и работя за Кремъл, автоматично преминавам на особен мониторинг от ДАНС. И понеже съм „разкрит“ чрез будни граждани във Фейсбук, съвсем нормално да се направи мониторинг в същата мрежа за определен период напред и назад. Затова за следващите три месеца ще съм защитен един вид от ДАНС, докато хванат нещо шпионско в чатове, текстове, а защо не и шифровани или кодирани данни пътуващи към Москва. Затова бъдете спокойни, ДАНС ни пази и нямаме никакъв проблем с изразяването на гражданска позиция. А за шпионска ми дейност отговорността е лично моя и ще пострадам само аз, най-недостойния между вас. Работете колеги от ДАНС по мен, лошия!
И очаквайте доцент Алексей за ваш шеф, добрия.

Информиран означава въоръжен.
За така наречената „Демократична България“, натъпкана с комунисти и техните деца и внуци, най-опасните за България хора, са всички, които са истински врагове на ГЕРБ и Борисов т.е. аз! А най-ценни за демократичната ни кочина са всички, които винаги са били в леглото на Борисов т.е. те!
Вярно е, че отдавна не се чуваме! Вярно е, че никога няма да сме едно! Вярно е също, че ни делят космически пространства! Вярно е, че те са убийците на демокрацията и нейни гробокопачи! Вярно е, че омразата между нас ще стигне до крайност! И е напълно вярно, че Русия няма нищо общо с вековното и селектирано българско раболепие, подмазвачество и алчност!
Следва поредната братоубийствена война! Подпалена от боклуци.

Нямам хиляди аргументи като тях! Моят е само един.
Дишаме въздуха на нашата България, пием от нейната вода, стоим под нейната сянка, израстваме в нейните красоти, изгубваме ума си в нейните планини, реки и потоци; къпим се в нейните слънчеви лъчи, обичаме се в нейната пазва и раждаме децата си върху нейната майчинска гръд.
Но стъпваме върху руски кости, за да я имаме! На всеки метър – кръв и кости.

Предлагам просто решение.
Партийната система да си остане същата, няма проблем. Но министър председателя да не се „назначава“ от партийни сглобки, а да бъде избиран с пряк избор от нацията чрез провеждане на референдум. В празна бланка, всеки български граждани ще може да напише името на всеки наш съгражданин, който той смята за достоен. Подробностите от техническа страна ще изчистим. Името на човека личност между нас, което се изпише най-много пъти ще обедини нацията и ще я представи. А Министерският му съвет ще обедини партиите. Така гражданите ще си имат представител, а партиите ще носят своята отговорност през министрите си.
Толкова от мен! Предостатъчно и безплатно.

Всички ме кандардисват и редят за министър на вътрешните работи.
А моят профил е идеален за Патриарх на тази балканска пустиня. И такъв искам да бъда. Пък и какъв вътрешен министър става от мен, като първия когото ще опраскам в първите няколко часа ще бъде премиера. Той пък ще ми е шеф, ама аз не ги броя така тия работи. След месец няма да има нито един колега министър на свобода, а след два и депутатите изгарят душичките – като факли. И пак ще си остана сам, както съм и сега.
Сам самичък!
С един Бог в сърцето и една MG42 лека картечница в окопа.

https://bgprevedi.com/fellow-news-08-07-2023-34670-2/

Предишна статия

Playboy: Boyplay?

Следваща статия

Новините по света и у нас

Други интересни