Оруел ни е предупредил навреме за дните в които живеем, но и него няма кой да разбере…

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Марков

FB

Политически боклуци, да.
Купуваме реактор за 1 милиард, правим разходи за 5 и го продаваме пак за 1!? Пет ключови политика на отговорни постове са директно за затвор без право на обжалване. Направо се чудя дали самия ИК знае нещо по случая!!! Защото когато мълчи, обикновено знае. За ББ знам, че е вътре с двата крака. И Доган.
Мога да се обзаложа на каквото поискате, че и с казуса за продажба на атомния ни реактор на Украйна, Борисов пак върти далавера с руснаците. Не с украинците!

И не, че някога е спирал да унищожава българската икономика по всевъзможни начини, докато десните ни борци срещу Русия – ДБ/ПП придържат на банкянския коч камбаните, да не паднат. Срещу заплащане.
И тия ще пазят Демокрацията и ще борят корупцията! Корупционерите.

Ахмед Доган гласува против българският лев.
И посвети живота си на унищожаването на българската държава и нация. Но няма нищо против да продължи да я ограбва безнаказано. А вие, овце, блейте още 500 години!
И чакайте да ви направят на курбан.

Предупредих ви! Но и сега не мога да ви кажа повече.
За вечна памет на насрания от „Възраждане“ Референдум за запазване на лева, пророкът спасител на лева Костя Възрожденски, ще организира манифестация на жълтите павета под лозунга: „Тъпаци от всички градове, съединяваме ви!“ Договорено с ГЕРБ!!!
Възрожденец – стана синоним на глупав човек! Доказано.

Подлеци! И мерзавци.
Саботажът на Референдума го направи ръководството на Възраждане и лично К! Извършен беше чрез предумишлено вкарване на правни пороци в документите, каквато е практиката на работа в ОПГ ГЕРБ. Случи се след лично и изрично разпореждане на Борисов, който пък търгува вътрешното си влияние с лидери в ЕС, срещу отмяна на наказателното преследване срещу него.
Това е всичко! Остава да го осъзнаете.

Според мен мосю Зеленски е дошъл в България на неотложна терапия за наркозависими и да поиска жените на Тагарев, Шаламанов и Паси, като личен дар. Всичко друго каквото може да измисли един наркозависим властник, вече го е получил и осребрил в чужда полза.
Слава Украини! Кокаине слава.

Украинският клоун, който с лекота изби и унищожи украинския народ и държава в защита на все още неясни за света американски интереси, се охранява в територия „България“ като Колумбийски наркобос. Имам обосновано предположение, че нашият международен трафикант на наркотици Брендо, е включен в украинската делегация и затова се налагат такива мерки за сигурност. Що се отнася до самия клоун Зеленски, той винаги е бил по-удобен на Москва, отколкото на изглупелия обединен Запад. Затова няма никаква нужда от охрана у нас. Наш човек, така да се каже, руски человек.
Ама какво ли разбирам аз от международни игри? С висока смъртност.

Правителството на войната иска кръв.
Гледам колко възбудени представители на умнокрасивитета, мисирки на хранилка, интелектуални скопци и всякакви други медийни лаладжии са в оргазъм от посещението на господина Зеленски. Но нито един от тях не дръзва да се запише като доброволец на украинския фронт, където се защитавали бъдещето на Европа и света. Нито един! И въпреки, че доброволчеството за участие във войната е уредено по няколко начина от самия ЕС, пак няма доброволци от нашите борци на тихия фронт. От нашите храненици на фондации и прочее хранилки, предназначени за купуване на съвест, лично достойнство и чест. Нито едно от тези качества не притежават наемниците-българи, които убиват собствения си род и държава срещу заплащане. И са причина за масовата смърт на европейския континент.
Отваряме стари рани и повтаряме стари грешки! И пак ще потънем в кръв.

Костадинов няколко пъти декларира с особен плам в очите, че било настанало „време разделно“, но няма нито един възрожденец на жълтите павета днес. А Зеленски върви по тях, като у дома си, дори умнокрасивите са там и му пляскат. Възрожденците ги няма! Както винаги и според указанията на ББ и РР.
Виж на приказки го докарат някак! Субсидиран диванен патриотизъм.

Като гледам българските телевизии и други медии се чувствам като обикновен германец в Берлин по времето на ВСВ. Гласът на фюрера заглушава всеки друг глас в страната, а пропагандата медийна машина убива навреме всяка истина. Това е факт, който единици хора днес изричат, но утре ще ни струва много скъпо. Оруел ни е предупредил навреме за дните в които живеем, но и него няма кой да разбере.

Другарю Денков,
                                Всички знаем как се става академик в България. Тая рабата мирише, да я оставим настрани. Но ти не си спомняш дори, че Богдан Филов е далеч над твоето академично ниво и пак не разчита правилно събитията на века. Какво да кажем за теб, малко човече!?
Всеки сам си преценя, Денков! Проста куролация.

Русия се управлява устойчиво, въпреки всичко!

Украйна е нестабилна.
Днес Украйна получи от България и атомна бомба. Зная какво говоря! В пълно противоречие на собствените си енергийни и военни политики за сигурност. Стратегическа грешка на държавната власт е обвързването на двата вида политики с Украйна в този момент. Ако това се прави умишлено, още по-лошо.

Проблемът е, че и Русия знае какво следва оттук нататък и какво ще се случи. Единствените, които не знаят, но се върши от тяхно име, са българските граждани. Както винаги се е случвало.
                                                                                              Но вече знаят! Информирани са!

Полковник Николай Марков

                                                                            https://bgprevedi.com/fellow-news-06-07-2023-34644-2/

Предишна статия

Новините днес и утре – тук и по света…

Следваща статия

Новините по света от БГ преводи

Други интересни