Местен жител разкри кой е построил пирамидата край Габрово

Автор: Няма коментари Сподели:

Той е радиестезист и любител на историята, който от години изучава пирамидата край селището, в което днес живее като пенсионер. Величко е на повече от 80 г., но изглежда поне 20 лета по-млад и настоява, че здравето си дължи на пирамидата.

Радиестезистът е категоричен, че тази и други български пирамиди трябва да се проучат, защото биха се превърнали в световна сензация.

Пирамидата е построена поне преди 200 века най-вероятно от марсианци, казва Величко Трифонов. Групи от тях успели да напуснат Червената планета, преди тя напълно да бъде разрушена от ядрена война.

Заселили се по най-плодородните места на Земята, като едно от тях била днешната българска територия на юг от Дунав. Марсианците донесли със себе си много технологии, за които тогавашните обитатели на Земята не подозирали. С такава технология построили пирамидата край Петко Славейково, която според инж. Трифонов е издигната от лети камъни.

Преди години на върха на пирамидата имало камъни с отпечатъци от човешки крака, но с по 2-3 пръста на стъпалото. Инженерът завел на върха на пирамидата професора траколог Иван Маразов, който останал много впечатлен и опитал да сравни своята стъпка с тези от камъните.

Пирамидата днес е много обрасла и само наблюдателният поглед може да различи очертанията ѝ във възвишението.

Инженер Трифонов е убеден, че то може да стане световна сензация не само заради древния си произход и форма, но и заради лечебните свойства, които има. Те са проверени и доказани от радиестезиста с неговото махало.

„В Петко Славейково е жив споменът за това как при холерни или грипни епидемии селото се е изнасяло на върха на пирамидата и чак след оздравяване хората са се връщали в селото“, разказва мъжът.

Дава примери със свои близки и познати, които водил на пирамидата и там получили облекчение на страданията си като астма, депресия, проблеми на опорно-двигателния апарат, на имунната система и още куп болести.

Източник: action-newsbg.eu

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Оценявайте малките блага | Разговори при Седемте рилски езера с Учителя Петър Дънов | аудио книга | 10

Следваща статия

MARSEILLE ALONE HAS HAD AN ESTIMATED €100M OF DAMAGE DONE TO IT BY RIOTING MOBS

Други интересни