Климатичното оръжие от миналото… Шокиращи факти за правенето на дъжд, които могат да променят науката…

Автор: Няма коментари Сподели:

Отделно

Предизвикващи ДЪЖД 8 случая, които обръщат науката с главата надолу

През май миналата година няколко хиляди казахстанци едновременно се помолиха за дъжд да бъде изпратен в района на Мангистау. Колективната молитва обаче проработи с доста усилване. Вместо дъжд се оказа истински потоп. Жителите на Мангистау масово публикуваха видеоклипове с потоци вода и кални потоци от проливни дъждове. Наводнен път в района…

Някой ще каже – злополука? Но в Казахстан има цели племенни селища на хора, които знаят как да правят дъжд. Знанията за това в такива родове се предават от поколение на поколение.

Хора, които знаят как да контролират времето, дори и днес живеят по цялото земно кълбо, има такива и у нас.

В старите времена почти всички народи са имали такива знания.

Дори във ведическите времена индуските садху четат мантри и молитви, за да предизвикат дъжд, докато 10 свещеника стоят във вода до шиите си и произнасят молитви в продължение на 4 часа.

Сега мнозина ще напишат в коментарите, че това е фалшификат. И затова сме събрали за вас такива факти, че дори заклетите скептици ще ги накарат да се усъмнят. Ако темата ви интересува – не забравяйте да подкрепите видеото с палец нагоре и да го изгледате до края. Ще бъде интересно.

Някои случаи на призоваване на дъжд дори са описани в исторически хроники.

И така, по време на управлението на Марк Аврелий имаше кървава война между Рим и древните германски племена. Един от легионерите, Донат, беше известен със способността си да контролира водната стихия. С молитвите си той предизвика дъжд и по този начин попълни войските с питейна вода. И светкавици по време на дъжд изгориха вражеския лагер до основи.

В Русия в предхристиянски времена магьосници или жреци-облаци са се занимавали с предизвикване на дъжд.

Но дори и с появата на християнството това умение не е загубено.

Така в житията на светиите се разказва, че през 1096 г., когато в Новгород започнал голям пожар, заплашващ да унищожи целия град, свети Никитий довел дъжд, който потушил огъня:

„Усърдно принасяйки молитва за своя народ, когато угасихте пламъците на градушката.“

Вярно е, че в същото време започна преследването на маговете, които знаеха как да контролират времето.

В руския исторически списък от 1282 г. осъдително се споменават „облаци гонещи и омайващи“, както и „облаци-гонешти“. А Шестият вселенски събор е предвидил епитимия за „наметниците“.

Някой ще каже, че историческите хроники могат да лъжат. Ето още един факт за вас. През 50-те години на миналия век Вилхелм Райх създава повиквател за дъжд, който, за съжаление, не е пуснат в производство, но въпреки това успешно преминава тестовете. Значи се оказва, че това е възможно? Какво ще кажете господа скептици?

Още преди 100 години навсякъде са се извършвали ритуали за правене на дъжд.

В Беларус жените влизали в реката с рало и сякаш я разоравали, придружавайки това с древни ритуални песнопения.

В Сибир шаманите, за да изпратят дъжд на земята, намират охлюв в гората, внасят го в къщата, поставят го в чиния с изворна вода и зелени листа и произнасят ритуални фрази.

В селата близо до Тарту трима мъже обикновено се катерят по високите ели в свещената горичка, за да предизвикат дъжд. Един от тях, подражавайки на гръмотевица, удрял с чук по котел или малко буре; вторият, като имитация на светкавица, изстреля искри от горящи марки, а третият – той беше наречен „дъждотворец“ – пръскаше вода от съда във всички посоки с помощта на куп клони. Оръжие на Русия и оръжие на Украйна и оръжие на САЩ.

Има много такива примери. Вярно е, че историята мълчи дали е възможно да се предизвика дъжд по този начин.

https://bgprevedi.com/climatic-weapons-of-the-past-34548-2/


 

Предишна статия

Невена и Дарина: Продължението на Падането на Кабала, Част 27

Следваща статия

Новините по света на 01 юли 2023 година

Други интересни