Кратки алтернативни новини | 27.06.2023 г.

Автор: Няма коментари Сподели:

 


Афера

MEDIA MALL ЗАКОВА КИРО ПЕТКОВ С „МЕРЦЕДЕС ВИТО“ С ПОЛИЦЕЙСКИ ЛАМПИ/?!?!/, ВРЪЩАЙКИ СЕ ОТ ЛЕФКАДА /СНИМКИ/

СКАНДАЛ! КИРО ПЕТКОВ С КОЛА НА НСО В ЛЕФКАДА! ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ МУ ПЛАЩАТ МАСРАФА С КАЙТ И „КРИСТАЛИ“

ПП-ДБ ИЗДИГАТ СИН И ВНУК НА ДС И ЦК НА БКП ЗА КМЕТ НА СОФИЯ – „ПРОСТО ТАТИ“, А ЗА РАЙОНЕН – ОТ БСП


България 24

АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ: ВИЖДАМЕ ПОСЛЕДНИ ИЗДИХАНИЯ НА ЕДНОПОЛЮСНИЯ СВЯТ. САЩ ОМЕКВАТ ВСЕКИ ДЕН!

СВИДЕТЕЛИ СЛЕД НАВОДНЕНИЯТА: „САМОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ Е ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ!“


Евроком

КУРИОЗ: Екоактивисти блокираха кортежа на Радев в Австрия, объркали го с австрийския канцлер


Георги Лазаров

Радарът на Богатите! Мартин Карбовски!

Какво се случва по фронтовете на СВО в Украйна към 27 юни?

Какво правите? Влизаме във война, направете нещо! Николай Марков!


Гласове

Тагарев: Ще опитаме да продаваме боеприпаси на Украйна директно, без посредници, както досега

Орбан: Путин не е военнопрестъпник, а Украйна вече не е суверенна държава. От САЩ зависи дали ще има мир, а не от Киев


Информиран

След ПростоКиро – ПростоТати

Става страшно! US агентът Тагарев ни вкарва във война


Ивелин Николов

НАРОД си ТЪРСИ политик? /анализ от политически психолог/


Николай Марков

FB

Представете си, че имате само 5 лева. Давате 4 от тях на някого. И правите извод, че не ви се нарушава бюджета, който става 1 лев. Това прави министъра на войната Магарев! Изпразва складовете с муниции на Българската армия трупани за половин век и на тяхно място не влиза нищо. И няма да влезе никога! След това излиза по телевизора да каже, че не се нарушава боеспособността на армията ни и продължава към следващия склад. До пълното лишаване на армията ни от способности. Защото неговата армия е тази на САЩ, а не българската.
Костюмирани плъхове, отписани от книгата на защитените видове.

Тая вече няма да стане! Дотук с толерантността.
Етническата партия ДПС, която представлява турците у нас, гласува „за“ и съучаства активно в даването на българско оръжие за убийства на хиляди руснаци – наши освободители от турско робство. ОПГ ДПС ни замесва във война срещу Русия, разбирате ли какво се случва? Това е недопустимо, червената граница е премината.
Събуди се български Лъв! О, Шипка…

И къде са реалните действия на Възрожденците?
Правителството на войната ще изпразни в следващите два летни месеца всички складове с муниции и оръжия на БА. Няма и дума по въпроса, няма протести на възрожденци! Мълчат като риби. Правят се реални стъпки от Парламент и Правителсво за пряко въвличане на България във войната. Пак няма протести и реално противодействие от възрожденци! Мълчат. Референдумът за лева увисна, като сопол на кактус и пак ни дума, ни вопъл, ни стон от възрожденци. Както ви бях предупредил задачата на Костадинов беше да намачка и тази инициатива. Направи го, сега мълчи като задник! Всички възрожденци очакват само заповедите на банкянската мутра, за да служат по предназначение като мафиотски метреси. Нищо повече.
И нито едно реално и ефективно действие! Нито едно.

За снимка на разчекната гола плът на някой плаж – 5 хиляди лайка и пълно въодушевление. За интелектуален труд, който има ключово значение за бъдещето на родината ни – 500 лайка и минорен тон. Това е положението, господа другари. Така тъпо се държаха и украинците, докато евроатлантическите хиени не решиха да ги хвърлят в огъня на войната. Целият им измислен свят рухна за часове, а за месеци и цялата им държава. А вие продължавайте с лайковете на разчекнатите по плажовете. Докато и вас ви разчекнат някой ден, без да усетите кого, как и защо. Като украинците – едните под земята, другите на небето.
Забивайте сега главите си в задниците и на море! Хубаво е.

Събудете се, утре ще бъде късно! Разгневете се, мамка му.
Кажете един български посланик, който се е разхождал из военните складове на САЩ и е товарил каквото му хареса за България. Напълно безплатно. Защото американския посланик това прави в България! Само това, граби и нищо не дава. Разхожда се като собственик из министерства и военни складове.
И товари ли товари, все едно нашето му е бащиния.

Финансирането и подстрекаване към гражданска война в Русия е факт. Нали?
Установени с всички правни и специални механизми за доказване на подривна и диверсионна дейност на държави от цял свят. Участниците и съучастници са установени по безспорен начин, не само на руска територия. Подобна дейност се наказва със смърт във всички държави по света. Имате ли съмнение? И моля, не забравяйте кой и сега започна пръв.
Следва руското право на отговор! Реципрочно.

Обидно ми се струва да представят мадам Лорер и мосю Намкоя си калинка на ГЕРБ, за мъжка и женска кандидатури, изискани от смешната европейска Комисия. Извинявам се, но преди кандидатите за комисар да преминат през технически преглед в КАТ, за установяване на един или няколко от 365-те пола в ЕС, не е честно да ги обиждат като мъж или жена.
Толкова е семпло да си само мъж! Пък и жена.

Според мен товарищ Путин разпусна симфоничния оркестър „Вагнер“, за да получат възможност за изнасяне на грандиозен концерт в България. Добрите музиканти са част от световно културно наследство, не само руското. Умнокрасивата ни интелигенция ще има възможност да се докосне лично до виртуозни музиканти – терапевти. Световни културтрегери.
А ние понеже сме тъпи – ще гледаме и ще тъпеем! Както винаги.

Да попитам, все пак! Не боли като пита човек.
Сега, когато украинската армия остана само като понятие, кой ще продължи да воюва? Виждам 16 годишни въоръжени деца с официални военни униформи и си мисля, че работата никак не е добре. Такива глупости съм виждал само в Африка и никак не ми харесаха. Да не говорим, че украинците виждат и пипат милиардите помощ за тях, колкото ни получихме. И там е като у нас, лява ръка в десен джоб, заедно с тия дето уж дават. И така.
Кой ще се бие на гол гъз с чифте пищови?Украинците са на привършване.

Христо Иванов какво мисли по въпроса?

May be an image of 2 people and text that says 'обрат в конвоя! NCHEV @BonchevPress i лукашенко в телефонен разговор заплаши пригожин, че ако не спре настъплението към москва ще предложи пеевски за шеф на групировката вагнер! пригожин веднага обърна конвоя...'

Иде Видов ден! И жадните ще се напият.
Украинските момчета хвърлени по фронтовете ако видят с какви джипове и лимузини натъпкани с чували пари се разхождат близките до официалната им власт съотечественици,веднага ще минат на руска страна в боя. Както ние ще минем веднага на страната на руснаците в кървав бой срещу нашите бандити в парламента, техните ментори и техните производни. С толерантността и фалшивите ви ценностите, до тук.
Да си го знаете! Боклуци крадливи.

Събудете се! Време е…
Цялата българска нация разбра, че нямаме никакви признаци на държава, но Христо Иванов /борисовия перач/ ще ни докаже, че независимо от липсата на държава и държавност, ние живеем в демократична страна. Европейска и евроатлантическа даже. Нещо повече, липсата на държава не е проблем за самия него да управлява това голямо нищо в полза на всеки друг, но не на лоялните данъкоплатци в нищото.
Баси ненормалниците.

Костадинов, правиш грешка!
Този път е фатална. Това означава, че си много сам. Дали разбираш този вид самота? Поеми дълбоко въздух и помисли какво да направиш. Твой враг съм по разбираеми за теб причини, но точно сега мисли. Опитът е лош учител, много лош.
Толкова от мен! И напълно достатъчно.

Най-обичам, когато български политик ме заплашва.
Като знам, че за него няма нищо свято, освен хунтата с която ограбва държавната хазна, направо се ловя за кобура. Няма такива наглеци, като нашите парламентарни бандити. Сам Главният прокурор ги нарече „политически боклук“, а те пак вирнали глави да заплашват с репресивни силови партийни органи и партийни съдилища. Къде се намирате вие, бе, крадци и измамници такива? Вие сте за доживотен затвор, не аз. Аз ли излъгах в декларацията за двойното гражданство или Кирил Петков, който вече трябваше да е в затвора. Каже, бе, Денков? Аз ли изпарих от държавната хазна едни 7 милиарда за една седмица или вие с вашата пробита отвсякъде партийна шайка? За тия работи мълчите, нали?
Оставки съд и доживотен затвор! Мафиоти.

Денков,
Ти, братче, нямаш хал-хабер от държавно управление. Ояждането във фондации е друга работа, там си шампион. Това, което искам да ти напомня, малко човече на висок пост, е времето, когато българите започнаха масови самоубийствени мисии в знак на протест срещу мафиотското управление. Слушай мен, не тия около теб, дето ти говорят врели-некипели и се правят на разбирачи по какво ли не. Остава ви само една крачка до подобен сценарий, защото стотици, да не казвам хиляди млади българи са на ръба на нервите си. Направо са си луди! Всеки ден говоря с такива хора! Всеки ден. Някои от тях съм успял да спра адекватно и навреме, но нямаш представа какво мислят. И нямате грам представа на какво са способни и за какви чудеса са напълно подготвени. Лоша работа.
Животът на обикновения човек в България, Денков, е живот в ада. Той не получава 5 хиляди лева заплата, като теб в БАН, нито го дохранват в разни фондации, пак като теб. Животът на лоялния човек в тази мафиотска територия почти няма смисъл и дано ме чуеш навреме. Поне това ме чуй, изгубен в превода човече! Вървите по много тънък лед, без никакви знания и прочее необходимости за устойчиво държавно управление. Спирам дотук! Само ви казвам, че няма да се справите ако избухнем в напълно справедлив народен гняв. И не търсете в него „руската следа“, защото такава няма. Има гребеж, осъщестъвян цели три десетилетия, унижения, препълнени гробища с близки хора и безнадежност. Отчаянието е второто ни аз, мосю Денков и сме тежко въоръжени с него. Запомни го.
Презираме ви, да! Не защото ви мразим, а защото сте престъпници.

Не може така! Повече не може и не е честно.
Американското посолство дали си представя как ще изглежда българският Пърл Харбър? Питам, защото изпирането на мафиоти и връщането им във властта, след като самите мафиоти декларираха, че са привиквани няколко пъти в посолството на САЩ от посланика – е престъпление срещу цялата българска нация и държава. Изпирането на престъпници е престъпление и вие сте длъжни да го разберете. Веднага.
Разбирам много добре, че у нас има разположени три американски бази с хиляди рейнджъри в тях. Не по-малко е имало и в автентичния Пърл Харбър. И военно разузнаване на САЩ е имало и всичко необходимо, за да не се случи. Да не говорим за самочувствие! Там нещата са космически. Но се случи, нали? И ядрения отговор се случи, разбирам.
Но повече няма да търпим ваши мафиоти, Посолство! Game over (Играта свърши).

Костадинов /от Монтана/: „Ние ще защитаваме Демокрацията до последния си дъх.“
Естествено. Какво друго да защитава един истински патриот? А дали всички възрожденци разбират, че ще защитават Демокрацията до последния си дъх? И ще умрат дружно на барикадите с думите: Да живее Демокрацията! Не мисля.

И още нещо последно.
Костадинов, за съжаление, лъже като дърт циганин. Няма никакви проблеми с посолството на САЩ, там нещата са уредени. Има много сериозен проблем с едно друго посолство и най-влиятелната международна организация в света. Нотите към българското правителство са от тях! И да не се прави на ощипана мома пред избирателите си, а да каже истината.
Не е мъжко поведение да се лъже! Кажи истината пък хората да преценят.


Обективно

300 военни заведоха дело за $500 млн. заради Ковид ваксините

Лукашенко: „Вагнер“ може да стане подразделение в беларуската армия


Скандално

Денков с официално изявление срещу _Възраждане_, нарече ги _неофашисти_ и призова МВР и Службите да разследват Костадинов

Доклад на Rand Corporation от 2019 г._ Как да унищожим Русия

Тайните преговори в Копенхаген приключиха с фиаско_ Бразилия, Индия и ЮАР са отказали да подкрепят _мирната формула_ на Зеленски


Свободно Слово

И ТИ ЛИ ЕВРОПО, ТРЪГНА ПО ТОТАЛИТАРНИЯ ПЪТ!

КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО И ФАЛША

Соня Колтуклиева: Медиите превърнаха жена с леко поведение в тежка кавалерия. Трябва хигиена

Велизар Енчев: Жозеп Борел гази законите на ЕС и дискриминира България

Време е дб и ПП да прекратят съществуването си. Просто то стана безсмислено

БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ! Ако прокурорите бяха така чевръсти и по другите обществено значими въпроси…

Всички чакат войната в Украйна да свърши… Но за да свърши, преди всичко тази война е нужно да започне


Тракийски Свят

БОГАТИТЕ КРИЯТ ТОВА, ЧЕ…. | Ивелин Михайлов | Еп 31

ЗЕМЯТА НИ ГЛЕДА – ИНТЕРВЮ НА ЖУРНАЛИСТКАТА ИРИНА КИРИЛОВА С ЖОРЖ ТРАК


Информиран

Кой в руския елит може да подкрепя Пригожин

https://bgprevedi.com/fellow-news-27-06-2023-34461-2/

Предишна статия

Новините по света от 27 юни 2023 година

Следваща статия

Новините по света(27 юни 2023 година)

Други интересни