Групата „Черно Слънце“ призовава за спешна световна военна среща на върха след провала на първото действие на операта на Вагнер

Автор: Няма коментари Сподели:

П3-масоните – които контролират организацията Черно Слънце, Ватикана и големи части от Пентагона – призовават световните военни сили да предприемат действия, защото „всички политици са корумпирани от финансовата система.“ Този призив идва, след като хазарската мафия се провали в първата фаза на плана си да използва групата наемници Вагнер, за да свали християнското правителство на Русия.  Източници от руската ФСБ казват, че втората фаза ще бъде по-лоша, предупреждават те.

Неотдавнашният опит на милицията на Вагнер да превземе Русия всъщност произхожда от изкуствен интелект, разположен в Силиконовата долина, казват както П3, така и руснаците. П3 казват, че може да се наложи да се унищожи Силиконовата долина, за да се сложи край на продължаващата лудост. Руснаците казват, че ключът е да се арестува ръководството на култа към смъртта Хабад.

[Figura1] (Вторият акт на Вагнер)

Това е анализът на руската ФСБ за действията на Вагнер срещу Русия:

Това беше психическа война, използваща глас и история, генерирани от AI. Първо, те взеха всички медийни данни и ги подадоха към система като Chat GPT. Те също така използваха поведенчески експерти, за да създадат психически профил на ръководителя на Вагнер Евгений Пригожин. Освен това на Пригожин е направена психическа операция, той изглежда е бил хранен с тежки наркотици, за да промени мозъка и поведението си. Никой не го е виждал през последните два дни.

Акаунтите на Вагнер бяха хакнати, след което цялото съдържание бе блокирано. Всички гласови съобщения от там бяха записани веднъж в 19.45 на 24 юни като mp3-файл и след това пуснати с течение на времето като един вид сценарий.

[Video1] (Обрисуване на групата Вагнер и Русия)

Украинците казаха, че са подготвили някаква изненада. Всички смятаха, че става въпрос за взривяване на язовир, тръбопроводи или атомна електроцентрала и обвиняването на руснаците.

Вместо това те излязоха с дълбока фалшива история за ИИ в опит да дестабилизират руската армия. Моля, кажете на хората, че това е фалшива и тайна операция, използваща генериран от ИИ глас и сценарий.

Източници от ЦРУ са съгласни с руския анализ и казват, че „всичко е психо-операция“. По принцип ЦРУ се опита да изплати на групата Вагнер 6,2 милиарда долара, за да се обърнат срещу Русия. Ето какво се крие зад това заглавие:

„Счетоводна грешка за 6,2 милиарда долара, открита от Пентагона миналата седмица.“

[militarytimes] (Грешка на Пентагона осигурява допълнителни 6,2 милиарда долара военна помощ за Украйна)

[Video2] (Дали 6.2 милиарда отидоха за Вагнер?)

Русия и Вагнер накрая си стиснаха ръцете и прибраха парите в джоба. ФСБ ни припомни една руска поговорка „Да обещаеш да се ожениш за някого не е същото като да се ожениш за него“.

ФСБ казва, че за разлика от фалшивия Вагнер в пропагандната кампания на западните медии, „истинският Вагнер ще се обърне към Фашингтон, а не към Москва“.

[Video3] (Жителите на Ростов прегръщат вагнеровите войници за довиждане)

Въпреки това, операта на Вагнер все още не е приключила и част II започна да се разгръща, дори когато този доклад беше на път да излезе на живо. Историята с Пригожин, който отива в Беларус, има за цел да осъществи заговор, включващ

превземането на Беларус, нахлуването в Полша и започването на ядрена война с НАТО, казват източници от ФСБ.

Има много западни пропагандни новини, които показват, че този сценарий е в ход. Първият белоруски „опозиционен лидер“ Светлана Тихановска каза на военните и цивилните в Беларус „да чакат сигнал“.

[pravda] („Изчакайте сигнала“: Беларуските опозиционни лидери се обръщат към беларусите)

Този сигнал дойде сега, когато украинските граничари използваха високоговорители, за да призоват за свалянето на „техния диктатор“.

[ukrinform] (На границата с Беларус украинските сили включват високоговорители, за да призоват беларусите да свалят Лукашенко, да осъдят войната)

Сега украинският пропаганден сайт Правда съобщава, че самолет, използван от висши беларуски служители и членове на семейството на Александър Лукашенко, е кацнал в Турция.

[pravda_ua] (Самолет, използван от беларуски висши служители и семейство Лукашенко, каца в Турция)

Източници на Мосад предупреждават, че това е част от опита на ХМ да започне ядрена война с НАТО. Източници от руската ФСБ обаче казват, че ядрените оръжия в Беларус са под руски контрол и няма да бъдат използвани. С други думи, не се заблуждавайте от всяка нова история за ядрена война, генерирана от ИИ, „идваща от Беларус“.

Руснаците всъщност са по-притеснени от някакво „климатично събитие“. Те отбелязват, че организация, наречена Глобален военен консултативен съвет по изменение на климата (GMACCC), призовава за мащабен проект на НАТО и ЕС за борба с „извънредните климатични ситуации“.

[gmaccc] (GMACCC ЩЕ СТАРТИРА НОВ ПРОЕКТ ЗА „ГРАЖДАНСКО-ВОЕННО СЪТРУДНИЧЕСТВО ПРИ СВЪРЗАНИТЕ С КЛИМАТА ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ“)

В Канада, например, Министерството на изменението на климата изгражда съоръжение със стаи за разпити, оръжейни, биологични лаборатории и т.н. „за борба с изменението на климата“.

Очевидно наскоро възникналите горски пожари в Канада са само началната фаза на този нов опит на НАТО да заграби големи суми пари.

Световната здравна организация вече свързва болестите с изменението на климата.

[Figura2] (2023-06-26-18.53.25)

За да се случи това, СЗО назначи Ванеса Кери, дъщерята на бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери и специален пратеник на президента на САЩ за климата, за „генерален директор по изменението на климата и здравето“.

Междувременно Германският съвет по етика (GEC) призовава за „Едно здраве“ за борба с глобалната „климатична криза“. GEC казва:

„Само колективите могат да бъдат „здрави“, а не индивидите.“

[tkp] (Германски съвет по етика: „Климатичната криза“ като глобална извънредна ситуация, „Едно здраве“ като спасение)

В Полша робското правителство гласува

„фундаментални промени в геоложкия и минния закон, който заплашва здравето и живота на хората и животните, отнема нашите основни права и собственост и води страната ни до пълен колапс“. Полското разузнаване предупреждава.

Всичко това идва, когато

Световният икономически форум призовава религиозните писания да бъдат „пренаписани“ от изкуствен интелект, за да се създаде глобализирана „нова Библия“.

Ювал Ноа Харари, който служи като дясна ръка на Клаус Шваб във WEF, твърди, че

Библията е „фалшива новина“ и е пълна с език на омразата, а елитите могат да използват ИИ, за да заменят Библията и да създадат единна „религия, която е всъщност правилната.“ Според WEF Бог, Исус и християнството са „фалшиви новини“, които човечеството трябва да отхвърли.

[thepeoplesvoice] (WEF нарежда на правителството да ЗАБРАНИ Библията и да издаде „проверена с факти“ версия без Бог)

Междувременно италианският фашистки лидер Джорджия Мелони, която дойде на власт с обещание срещу имиграцията, позволи на повече от 100 000 нелегални имигранти да се приземят през последните 9 месеца, всичките са мъже на военна възраст.

[Video4] (Бежанци втичащи се в Италия)

Нищо чудно, че руското правителство едностранно се оттегля от редица международни органи, включително Световната търговска организация и Световната здравна организация, каза във вторник заместник-председателят на руската Дума Петър Толстой.

Руснаците също така посочват огромна поредица от неестествени земетресения по целия свят през последния месец …

[Figura3] (Карта 2)

[Figura4] (Карта 3)

[Figura5] (Карта 4)

[Figura6] (Карта)

… и мисля, че това може да е прелюдия към някакво масивно, вероятно вулканично, „климатично събитие“.

ХМ отчаяно се опитват да предизвикат нещо достатъчно драматично, което да им осигури голямо заплащане, защото парите им свършват.

Паричното предлагане в САЩ сега е намаляло с 2,6 трилиона долара (или 12,0 процента) от пика през април 2022 г. Две трети от парите, създадени от САЩ от основаването им през 1776 г., са създадени, след като азиатците безразсъдно им позволиха да го направят през 2009 г. с обещанието за комунистически черен президент. Тези азиатски пари бяха прекъснати през януари 2020 г., предизвиквайки мащабна операция за пране на пари на ХМ на стойност 7,4 трилиона, прикрита като пандемия. Това беше прекъснато през април 2022 г., както е показано на графиката по-долу.

[Figura7] (Срив на паричното предлагане)

[mises] (Ръстът на паричното предлагане спада до нивата от ерата на депресията за втория месец на април)

Цялото фалшиво президентство на Байдън сега работи на изпарения, както и на пари, спечелени от продажбата на украински органи, роби и наркотици заедно с остарели оръжия.

Ето защо робът на Рокфелер, държавният секретар Антъни Блинкен, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, полският външен министър Збигнев Рау и германският външен министър Аналена Бербок се събраха миналата седмица, за да поискат 750 милиарда долара „за възстановяването на Украйна“.

Блинкен беше изпратен в Китай, където каза всичко, което смяташе, че китайците искат да чуят, включително: „Тайван принадлежи на Китай, САЩ не искат нова Студена война или промяна на системата на Китай“ и т.н., опитвайки се да ги измами за повече пари.

[english_cn] (Си се среща с Блинкен в Пекин)

[Video5] (Блинкен за Тайван – сега преобръщане отпреди)

[Video6] (Байдън за Тайван през 2022)

Това беше бърз обрат от неотдавнашното сравнение на Байдън с Тайван с Украйна. Погледнете езика на тялото на Блинкен стоящ до Си. Погледнете, за да потвърдите, че той е момче за поръчки.

(Вижте приложената снимка)

Китайците не се заблудиха:

„Пекин няма да приеме този двуличен трик да търси сътрудничество и комуникация, сдържайки Китай в името на „конкуренцията“.“

[english_cn] (Коментар на Синхуа: Три напомняния за Вашингтон да има предвид връзките с Китай)

Това накара фалшивия Байдън да обиди Китай веднага щом Блинкен се върна с празни ръце, казвайки:

„Причината, поради която Си Дзинпин беше много разстроен от гледна точка на това, когато свалих онзи балон с два вагона, пълни с шпионско оборудване, е, че той не знаеше, че е там… това е сериозно. Това беше голям срам за диктаторите, когато не знаеха какво се е случило…“

[insiderpaper] (Байдън приравнява Си на Китай с „диктатор“, при среща със спонсори)

Тогава пропагандната преса на ХМ започна да пуска истории за това как „Китай има реални икономически затруднения“.

Истината е обратната. Главният изпълнителен директор на Raytheon (Рейтиън) Грег Хейс призна, че

Пекин на практика държи за топките веригата за доставки на американската армия, благодарение на зависимостта си от редкоземни елементи и други материали, които идват от или се преработват в Китай.

[zerohedge] (Главният изпълнителен директор на Raytheon обяснява защо Китай държи за топките американската армия)

След като ходът за привличане на Китай завърши с неуспех, тогава ХМ се опита да смекчи индийския премиер Нарендра Моди. Ето какво каза Моди на американските политици:

Когато за първи път посетих САЩ като министър-председател, Индия беше 10-ата по големина икономика в света. Днес Индия е петата по големина икономика. Скоро Индия ще бъде третата по големина икономика. Ние станахме единствената страна от Г-20, която изпълни своя ангажимент от Париж. Направихме така, че възобновяемите източници да представляват над 40% от нашите енергийни източници 9 години преди целта за 2030 г.

[indianexpress] (Обяснения за казаното: Осмисляне на размера на икономиката на Индия)

На Моди бяха предложени всякакви подаръци, когато посети фалшивия Байдън, но той отказа да обещае, че няма да ги споделя с Русия и Китай. „Ние живеем според мотото на „Васудхайва Кутумбакам“ – светът е едно семейство“, обясни Моди. Така че опитът да бъде склонен да се присъедини към ХМ се провали.

Резултатът беше пропагандни истории, които го атакуваха от места като Ройтерс.

[reuters] (Отричането на Моди за дискриминация срещу малцинствата в Индия е лъжа, твърдят активисти)

Дори още по-лошо за фалшивото президентство на Байдън, отколкото да не получат пари от Китай или Индия, те са на път да загубят най-голямата си дойна крава: Япония. Миналата седмица японският император Нарухито и императрица Масако посетиха гробище, посветено на хора, включително японски военни, които се бориха за независимостта на Индонезия срещу холандците след края на Втората световна война.

[nhk] (Японският император и императрица посещават гробове на бивши японски войници в Индонезия)

Японски близки до императора десничари казват, че японската върхушка е използвала това посещение, за да покаже намерението си да скъса с ХМ.

Това посещение идва веднага след като холандските кралски особи се опитаха да изнудят ресурси от Индонезия, като я заплашиха със земетръсни оръжия, преди да бъдат принудени да отстъпят от съюза БРИКС, казват източници от ЦРУ.

Самите европейци сега се готвят да зарежат фалшивата администрация на Байдън и нейните кукловоди от ХМ.

Както отбелязва географът Манлио Динучи,

„рецесията, която се разраства в Европейския съюз, е причинена от високите цени на енергията, произтичащи от [заповядания от Рокфелер] саботаж на газопроводите „Северен поток“.

Робът на Рокфелер Антъни Блинкен

нарече блокадата на Северен поток „огромна възможност“, която превърна Съединените щати във водещ доставчик на втечнен природен газ за Европа. В резултат на това Exxon, Chevron и други компании на Рокфелер „постигнаха рекордни печалби“, обеднявайки европейците.

[voltairenet] (НАТО атакува Европа)

Полското разузнаване от своя страна отбелязва, че страната е успяла да увеличи БВП 2,5 пъти между 1971 и 1976 г., като е инвестирала 3 трилиона долара за изграждане на 557 нови предприятия. Това беше нещото, което беше възможно преди ХМ да обеднее полския народ, като го постави под режим на дългово робство. Ето защо Полша се обръща срещу ХМ.

Франция от своя страна вече поиска да се присъедини към алианса БРИКС. Останалата част от Европа скоро ще последва, казват източници на П3-масоните.

Вътре в самите САЩ:

Президентството на „Джо Байдън“ се върти около канализацията на видно място и с него вероятно глобалистите се надяват и мечтаят да накарат всички да ядат буболечки, докато ви отнемат всичко, което притежавате.

[allnewspipeline] (Докато Байдън се превръща в глобално акционерно посмешище и доверието в Америка се разпада, има смъртоносни масови стрелби в цялата страна, докато президентството на Байдън се върти около канализацията пред очите)

Например, в ход, който отчужди мнозина, „президентът Байдън“

пропусна ключов краен срок, определен от подписан от него двупартиен закон, който призоваваше за разсекретяване и оповестяване на разузнавателната информация за лабораторията в Ухан и нейните възможни връзки с произхода на COVID-19.

[washingtonexaminer] (Байдън пропусна крайния срок за разсекретяване на разузнавателните данни за лабораторията в Ухан и произхода на COVID-19)

Дори корпоративните пропагандни медии се обръщат срещу фалшивото шоу на Байдън сега, както показват тези видеоклипове. В първия Байдън напуска, след като е попитан дали синът му получава специално третиране.

[Video7] (Байдън игнорира въпроса и излиза)

[Video8] (Байдън отново е хванат за лъжите си за връзките си с Хънтър)

В следващия координаторът на Съвета за национална сигурност на Белия дом ИЗЛИЗА от залата, след като беше попитан за съобщенията на Хънтър Байдън с Китай в WhatsApp, замесващи президента Байдън.

[Video9] (Координаторът на Съвета за национална сигурност на Белия дом НАПУСКА)

Този вид изпълнения накара бивши поддръжници на елита като адвокат и правен анализатор Марго Кливланд да кажат:

„Вследствие на сделката с любов за Хънтър Байдън, наричането на окръг Колумбия блато е обида за блатата…“

[zerohedge] („Наричането на окръг Колумбия блато е обида за блатата“ – какво Джим Кънстлър научи тази седмица от Дърам и Министерството на правосъдието)

СМИ-тата сега също се събуждат за истинските контрольори на блатото Байдън. Новото медийно начинание на Джеймс О’Кийф под прикритие накара ръководител на BlackRock да се похвали на запис, че:

BlackRock може да „управлява света“, не е важно кой е президентът, а кой контролира портфейла на президента. Можете да си купите вашите кандидати, сенаторите са адски евтини. Имайки 10 хиляди можете да си купите сенатор. Няма значение кой печели, те са в моя джоб.

[zerohedge] (Наемач на BlackRock твърди, че сенаторите могат да бъдат „купени“ за $10k, войната е „добра за бизнеса“: О’Кийф)

[Figura8] (BlackRock)

Масовото убийство на деца от ХМ сега също е разкрито за всички. „Страстта на Христос“, актьорът Джим Кавийзъл разкри институционалния сексуален трафик на деца в новия си филм Sound of Freedom (Звук на Свобода). Базиран е на истинска история на бивш правителствен агент на мисия за спасяване на деца от секс-трафиканти в Колумбия.

„Агенциите с три букви, всички те са замесени… адренохромът е десет пъти по-мощен от хероина… Варел с адренохром и части от тялото на деца… това е 77 000 долара… които се изпращат на украински лаборатории за биооръжия… всичко това е организирано от агенциите с три букви … Има множество острови на Епщайн, управлявани от разузнавателни агенции/правителства. Какво е НАТО? Какво е ООН? Кои са централните банки? Това са банките на Ротшилд.”

[warroom] (Гледайте „The Sound Of Freedom“: Прожектор върху глобалното движение за прекратяване на трафика на непълнолетни)

[100percentfedup] (Актьорът от „Страстите Христови“ Джим Кавийзъл замесва правителствените агенции на САЩ в сексуалния трафик на деца [ВИДЕО])

Еврейското лоби също се обръща срещу ХМ, тъй като техните връзки с Холокоста и нацистите са разкрити пред всички. Миналата седмица например израелският посланик в Украйна Михаил Бродски посочи фашистки лидери като Степан Бандера за украински „национални герои“.

Еврейският вестник „The Forward“ през 2021 г. каза, че Украйна има 362 паметника по света, посветени на нацисти и нацистки колаборационисти. Това е повече от всяка държава.

[forward] (Паметници на нацистките колаборационисти в Украйна)

Въпреки че Бандера и неговата група контролираха смъртта на около 1,4 милиона евреи, „нито една организация за защита на паметта на оцелелите от Холокоста не повдигна вежди“ при забележките на Бродски.

[tass] (Руски дипломат напомни на израелския посланик какво са направили бандеровците в Украйна)

Французите ни предоставиха приложима разузнавателна информация, като изброиха сатанисти, преструващи се на ционисти, които работят с геноцидната украинска нацистка фракция. Това са:

Бенямин Нетаняху, чийто баща Бенсион Нетаняху беше нацист

Бившият съветски дисидент Натан Шарански,

Андрий Йермак, началник на кабинета на украинския президент Владимир Зеленски.

Равин Дейвид Нидерман, президент на Обединените еврейски организации на Уилямсбърг

Олигархът Борис Ложкин, бивш началник на кабинета на президента Петро Порошенко и настоящ президент на Еврейската конфедерация на Украйна;

Професор Хана Лесинг, генерален секретар на Генералния фонд за обезщетение на жертвите на националсоциализма;

Любавичкият равин Рафаел Рутман, изпълнителен председател на Федерацията на еврейските общности на Украйна.

Израелският главен прокурор Гали Бахарав Мияра и държавното обвинение вече предприеха действия, като отказаха да се оттеглят от 4000 обвинения за подкуп срещу министъра на престъпността Бинямин Нетаняху.

[debka] (Прокуратурата се съпротивлява на съветите на съдиите за сделка по делото за подкуп на Нетаняху)

ХМ осъзнават че са на път да се изправят пред правосъдието. Мнозина се опитват да избягат. Например, те организираха медийно събитие, където подводницата „Титан“ се разруши близо до останките на Титаник.

„Цялото шоу вероятно е било фалшифицирано, за да позволи на извършителите от Епщайн да избягат от правосъдието, като фалшифицират смъртта си“, казва офицер от канадското разузнаване. Например Хамиш Хардинг, ключов участник в Световния икономически форум (WEF) от създаването му през 1971 г., е един от изчезналите хора.

[Video10] (Украинците обвиняват екипажа на подводницата титан в прахосване на пари)

Междувременно на предатели като генерал Марк Мили от Съвета на началник-щабовете се обещават данни за лична сигурност, за да ги предпазят от заплахи – включително „неудобни положения“.

[theintercept] (Тайните служби на Пентагона претърсват социалните медии за подли туитове за генерали)

Налице е също повишена активност на космическата опера и „разкриването“. Например, беше публикувано видео на бившия сенатор Бари Голдуотър, който говори за НЛО във военновъздушната база Райт Патерсън.

[Video11] (Сенаторът Бари Голдуотър за НЛО – 1988)

Като част от това разкриване Тайната космическа програма ни изпрати „ексклузивен“ видеоклип на ТКП-кораб с обратно инжениране.

ТКП-кораб с обратно инженерство

(Между коментарите: Имаше едно видео преди няколко седмици, това беше кораб от филма Междузвездни войни. Не съм сигурен защо тези видеоклипове изобщо са публикувани, повечето от тях са смешно фалшиви.)

Изпратиха ни и това:

1. [Video12] НЛО над Малайзия и Индонезия

2. [Video13] UAP над Флорида. САЩ 20-05-2023

3. [Video14] НЛО над океана на Южна Калифорния, САЩ

4. [Video15] НЛО над Аризона САЩ 23-01-2023

Както обикновено за тези неща, ние призоваваме читателите да повярват напълно в летящите чинии, когато наистина получат шанс да се возят на такава.

https://bgprevedi.com/black-sun-group-calls-for-emergency-world-military-summit-34428-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас(26.06.2023 г.)

Следваща статия

Новините от света

Други интересни