Сидик Афган ексклузивно: Вашият президент се старае да балансира страната си, западът ви дестабилизира

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Това каза гениалният математик, включен в списъка на световното наследство на ООН и ЮНЕСКО, Сидик Афган, който гостува ексклузивно в предаването “Седмицата с Нина и Зий”.

“Ако някой ме убие, заради това, което казвам, аз принадлежа на цялото човечество, както баба Ванга” – каза той в ефир. И сподели, че е изчислил бъдещето на България до 2025 година и дава съвети на Румен Радев.

Сидик Афган е известен като най-великият математик и прогнозист на нашето време, канен от 35 президенти от зял свят. Използвайки уникална техника от математически формули, той прави точни прогнози за много събитие в света – предвижда войната в Афганистан, разпадането на СССР, началото на конфликта в Украйна, земетресенията в Турция, победата на Ердоган на последните избори и много други…

Какво друго казва гениалният математик и какви прогнози прави – вижте във видеото.

Очаквайте втора част на интервюто на 9-ти юни от 17:15 часа.

Превод в ефир: Шер Хасани

“Седмицата с Нина и Зий” по телевизия България 24 се повтаря в неделя и понеделник от 12 часа, вторник от 14 часа и четвъртък от 11 часа.

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Светът се движи към апокалипсис вече…

Следваща статия

Цитат от Учителя: “Смисъла на живота се заключва в служене на доброто. Ако не служите на доброто, вие ще загубите и здравето, и силата и знанието си!”

Други интересни