Светът се движи към апокалипсис вече…

Автор: Няма коментари Сподели:

Новини, които масмедиите не съобщават

You see, no one is above the law – Никой не е над закона
DOJ – Мин. на правосъдието
Breaking news – Извънредни новини
Black Rapper jailed for tax – Черен рапър е в затвора за данъци
MS Media = СМИ


Татяна Завражина

ПРОГНОЗИ: КАК СЕ ПРОМЕНИ КАРМАТА НА РУСИЯ? Помагат ли медитациите?

Авто-превод

Отделно


Всичко става

Въпросите продължават да се въртят.

Авто-превод

Отделно


Дъглас Магрегър

Авто-превод

Районът, избран от руснаците за унищожаване на офанзивата


Д-р Стийв Търли

Ето какво наистина се случва в Русия!!!

Авто-превод

Отделно


Глен Бек

ТОЗИ текст на Хънтър Байдън може да е неоспоримо уличаващо доказателство срещу Джо

Авто-превод

Отделно

Импийчмънт? Информаторите от IRS (данъчните на САЩ) може да имат достатъчно, за да свалят президента Байдън

Авто-превод

Отделно


Следващата новинарска мрежа

Тъмните тайни на библиотекарите: Как крият забранени книги от обществото!

Авто-превод

Отделно

Представителят Джеймс Комър заявява, че споразумението за признаване на вината на Хънтър Байдън не може да спре тяхното разследване!

Авто-превод

Отделно

Президентът Байдън твърдо защитава сина си на фона на експлозивни криминални обвинения!

Авто-превод

Отделно


Бунтовнически новини

Канадската агенция за инспекция на храните се опита да цензурира писмо до редактора

Авто-превод

Отделно

РЕАКЦИИ: Новинарско съдържание да бъде забранено във Facebook и Instagram след законопроекта C-18 (Канада)

Авто-превод

Отделно


Кевин Маккарти подкрепя усилията за отмяна на импийчмънтите на Доналд Тръмп

McCarthy Supports Expunging Donald Trump Impeachment (1)


Доклад: Снимки в лаптопа на Хънтър Байдън го поставят в дома на баща му в деня, в който изпрати SMS на китайски бизнес партньор

Hunter Biden walks along the South Lawn before the pardoning ceremony for the national Thanksgiving turkeys at the White House in Washington, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Carolyn Kaster)


Рекорди: Демократът Ерик Адамс изпраща гранични лица извън Ню Йорк, след като обвини червени щати за подобна политика

Mayor Eric Adams, during a press conference at NYPD Headquarters in April, rejects calls for disbanding the NYPDâs Neighborhood Safety Teams. (Luiz C. Ribeiro for NY Daily News/Tribune News Service via Getty Images)


Американските сенатори въвеждат резолюция: Член 5 на НАТО се извиква ако тактическо ядрено оръжие – ИЛИ ЯДРЕНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА – В Украйна излъчва радиация


СПЕШНО!! АКТУАЛИЗАЦИЯ 14:32 EDT – НЕ АЕЦ Запорожие … а Южноукраинска АЕЦ ??? – Използва се за съхранение на американски оръжия и щаб на разузнаването


СПЕШНО: ДОКЛАДИ ЗА ВЪЗМОЖЕН ПРЕВРАТ В РУСИЯ – РУСИЯ ИЗПОЛЗВА ПЛАНА „КРЕПОСТ“; Очакване на външна атака

Очевидно лидерът на ЧВК Вагнер, Прогожин, е публикувал публично съобщение в социалните медии, в което твърди, че руската армия умишлено е изстреляла ракети по лагерите на войниците на ЧВК Вагнер, убивайки няколко и ранявайки много.

Носят се слухове, че Пригожин въвежда 25 000 от своите войници на Вагнер в Москва, за да разбият военното ръководство на Русия.

Руски спецназ нахлува в центъра на Вагнер в центъра на Санкт Петербург в момента. Местното време е почти полунощ.

Блокади се поставят около Рубльовка край Москва. Много лидери на кремълския режим живеят там.

Докладвана е СТРЕЛБА В МОСКВА „Чуваме стрелба близо до метростанция „Профсоюзная“ в Москва.“ – Телеграма на руската опозиция

Подразделения на специалните части са пристигнали, за да защитят сградата на руското министерство на отбраната в Москва.

Силите за специални операции (ССО), командвани от генерал-майор Валерий Флустиков, поеха контрола над щаба на Министерството на отбраната на Фрунзенская в Москва. В момента няма как да разберем на чия страна е той всъщност: Шойгу или Пригожин. Вероятно „изчакайте и вижте“.

МНОГО, МНОГО ЛЮБОПИТНО…

Няколко B52 бяха изстреляни от САЩ по-рано днес и танкери за зареждане с гориво вече са на границата с Украйна.


АКТУАЛИЗАЦИЯ 13:34 ч. EDT– Русия навлиза в гражданска война; Путин се обръща към нацията – „Предателство“ „Бунт“ – Първи ядрен удар на САЩ/НАТО, ако Вагнер получи руски ядрени оръжия. Ru ВВС БОМБИРА конвоите на Wagner PMC

През нощта извънредни събития се случиха в Русия, което накара мнозина да заключат, че там избухва истинска гражданска война. Военна база и един щаб сега са под контрола на ЧВК Wagner и никой не е сигурен дали имат достъп до ядрени оръжия. САЩ/НАТО може да ударят Русия с първи ядрен удар, ако контролът върху руските ядрени оръжия е съмнителен.

Тази сутрин войските са по улиците на Москва, докато самолети и хеликоптери на руските военновъздушни сили започнаха да БОМБАРДИРАТ автомобилни конвои на ЧВК Вагнер по магистрала М24 в Русия!

През нощта президентът Путин направи извънредно обръщение към нацията, като нарече тези събития „предателство“ и „бунт“, като каза, че участниците ще бъдат наказани най-строго.

АКТУАЛИЗИРАНЕ

Снощи частната военна компания (ЧВК) Вагнер съобщи чрез видео в социалните медии, че преди дни руската армия (или ВВС) е атакувала лагери на ЧВК Вагнер в Украйна. Евгений Пригожин, който ръководи ЧВК Вагнер, твърди, че много от войниците му са били убити и много други са ранени при тези удари.

Пригожин, обяви, че военна база на Вагнер е АТАКУВАНА от АРМИЯТА! Като каза, армията „стартира ракетни атаки по нашите тилови лагери. Огромен брой войници загинаха. Ние ще решим как ще отговорим на това зверство. Следващата стъпка е наша.“

Пригожин каза, че В РУСИЯ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ. „Злото, за което военното ръководство на Русия трябва да бъде спряно. Моля никой да не се съпротивлява! Всеки, който се опита да се съпротивлява – ще го унищожим. Ще бъде възстановена справедливостта за войските, а след това и за цяла Русия. — продължи той.

Той заяви, че министърът на отбраната Шойгу бяга „като бабичка“. Това животно трябва да бъде спряно.

Стрелков (Гиркин), който ръководи нахлуването в Украйна през 2014 г., казва, че „Започна опит за военен преврат“. Пригожин казва: „Ние сме 25 000 души и ще разберем защо в Русия се случва хаос. Който иска да се включи – присъединете се! Трябва да сложим край на този позор.”

След това той твърди, че тази атака срещу ЧВК Вагнер е извършена нарочно от руското Министерство на отбраната и той отива в Москва с двадесет и пет хиляди от своите войски на ЧВК Вагнер, за да премахне висшите генерали в руското Министерство на отбраната. Министърът на отбраната Шойгу, каза Пригожин, „ще виси на Червения площад“.

Преди 72 часа руската ФСБ и друг разузнавателен апарат в Русия получиха информация за предстоящо въстание и поставиха многобройни агенции в Москва под тревога.

Като част от намерението си да пътува до Москва, Пригожин събира хората си в конвои в Украйна и се насочва към руския граничен пункт в Ростов на Дон, Русия. ПЪРВОНАЧАЛНО на граничната охрана беше наредено да затвори границата, но на конвоите на Пригожин им бе РАЗРЕШЕНО ДА ВЛяЗАТ В РУСИЯ. Първоначално това изглеждаше притеснително, защото би означавало широка подкрепа за Пригожин, но се оказа, че руската ФСБ е дала заповед да ПОЗВОЛИ на конвоите да влязат в Русия.

Конвоите на Пригожин напредват бързо към Ростов и поемат контрола над сградата на щаба на Южния военен окръг в Ростов. По-долу войските на ЧВК Вагнер започват да се разполагат около сградата на южния военен щаб:

Около 6:00 сутринта тази сутрин до нас стигна вестта тук, в Америка, че силите на Приножин от ЧВК Вагнер са превзели военно летище в района на Воронеж покрай Бутурлиновка. Ето снимки от базата, която Приножин сега контролира:

Вагнер използва ЗРК Панцир S1, за да свали руски военен транспортен самолет АН-24, убивайки всички войници на борда преди по-малко от час. Ето видео на ТОЗИ свален транспортен самолет:

Все още не е публично известно дали тази база е оборудвана с ядрени оръжия. Вече е известно, че ако базата НАПРАВИ разполага с такива оръжия, Съединените щати и НАТО могат да нанесат първи ядрен удар, за да предотвратят тези оръжия от ръцете на Пригожин.

В свързани новини семейният самолет на президента на Беларус Лукашенко излетя от Беларус за Турция късно снощи; излитане от Минск в 00:01 ч. местно време. Не е известно дали самият Лукашенко е бил в този самолет или само семейството му. Това повдига допълнителния въпрос: Кой контролира руските тактически ядрени бомби, преместени в Беларус само миналата седмица. Ако на този въпрос не се отговори своевременно, е възможно да има първи ядрен удар на САЩ/НАТО срещу Беларус, за да се разреши и този въпрос.

Ситуацията се влошава МНОГО бързо.

Силите на Пригожин успешно преминаха Воронеж и се движат през територията на Липецка област. Хвалят се, че са разстреляли предните греди на „Росгвардия“ и са взели трофеите – Игор Стрелков (Гиркин) „Момчета, не спирайте.“

Руските военни казват, че ако ЧВК Вагнер продължи движението си, руските въоръжени сили ще взривят три моста над река Ока, за да защитят Москва.

Wagner Group казва, че Путин е направил „грешен избор“ и скоро Русия ще има „нов президент“

Руските войници са поставили картечна позиция в югозападния край на Москва.

Предните военни части на Вагнер вече са в района на Липецк, той е на 3 часа от Москва. Руското министерство на отбраната с помощта на авиацията заснема движещ се военен конвой. Войските на Пригожин свалят самолети и хеликоптери на руските въоръжени сили. Москва е изкопала окопи в покрайнините на града и се готви за бойни действия днес или утре.

                                                           ОБВИНЯВАНЕ . . .

Маргарита Симонян, главен редактор на руския канал RT: „Няма съмнение, че бунтът на Пригожин е координиран и ръководен от тайните служби на САЩ, Великобритания, а може би и от една страна в Близкия изток“ ( като Израел или Турция).

БГпреведи: Симонян, разбрахме те що за демагог си ти! САЩ са дали 154 милиарда на Пригожин, повече от на Зомбийски, който иска да вярва. Всичко, което говориш си го взела от кенефа на Университета по Демагогия, госпожо Лъжа!

Изображенията, изпратени от един от конвоите на ЧВК Вагнер, насочени към Москва, са геолокирани. Първите елементи от конвоя на ЧВК Вагнер навлязоха в област Москва и се виждат на изображението по-долу на: Съветския площад в Колумна, Русия:

Колумна, Русия вече е показана на картата на района на Москва, а местоположението на частите на ЧВК Вагнер вече е на 72 мили от центъра на Москва:

Беларуският президент Лукашенко разговаря днес с Пригожин. Лукашенко казва, че Пригожин се е съгласил „да спре движението на въоръжени лица на територията на Русия и да предприеме по-нататъшни стъпки за деескалация“


Кандидатът за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди младши предупреди, че хербицидът атразин, който се добавя към питейната вода в Америка, е отговорен за внезапната епидемия от полова дисфория, обхванала страната.

RFK. Jr warns herbicide in our drinking water is causing the gender dysphoria epidemic in America


Бомба от ФБР: „Отвратителните“ сексуални престъпления на деца на Байдън са скрити от обществеността

FBI warns Biden's sickening child sex crimes are being hidden from the public and used as blackmail to control the President


Twitter суспендира информатор на Биг фарм, който разкри участието на американските военни в ковидните удари

covid jabs

https://bgprevedi.com/alt-news-23-06-2023-34385-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас без цензура

Следваща статия

Сидик Афган ексклузивно: Вашият президент се старае да балансира страната си, западът ви дестабилизира

Други интересни