ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ – КУФАРЪТ С ДВОЙНО ДЪНО

Автор: Няма коментари Сподели:

Не просто страшно, а дори зловещо! Бог да ни пази!

Татяна Нанкова:

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ – КУФАРЪТ С ДВОЙНО ДЪНО

“Смисълът и причината Истанбулската конвенция да съществува е органът наречен ГРЕВИО.
Това е мощен наднационален, надинституционален орган с огромни и зловещи пълномощия. (Проверимо – на клик разстояние.) Има 15 члена, избрани от Съвета на Европа и се очертава да стане нещо като съвременно Гестапо. Средновековната Инквизиция като международна следствена институция, пред ГРЕВИО изглежда като детска забавачница. ГРЕВИО е с неограничени права на територията на всяка страна, ратифицирала конвенцията. ГРЕВИО е над законите, над полицията, над съдебната система, над Народното събрание, неговите функционери са неподсъдни и не отговарят пред никого тук за нищо и имат повече права от президента и депутатите, с недосегаем безсрочен имунитет дори и след като мандатът им е приключил (!), катоТе не могат да бъдат арестувани и съдени, имат висш имунитет, багажът им не може да бъде проверяван, вкл. по граници и митници. Те могат да отидат навсякъде, където поискат и никой няма право да ги спре. Могат да дойдат у вас, защото имали сигнал, че сте ненадежден родител. Решават, че поради това сте недостоен да го отглеждате. Могат да направят същото и ако преценят, че не го възпитавате правилно, по техните критерии или не полагате достатъчно грижи за него. Вземат го, всъщност отвличат го и вие може повече да не го видите. (Бледо подобие на представа за това може да получите, ако се информирате за скандалите и делата срещу норвежката служба за закрила на детето “Барневернет”- Б.р.) В училище, ако директорът протестира, ще осигурят незабавното му уволнение. Имат правото да насаждат идеология. Могат в часа на класния да изнесат лекция по избрана от тях полит-коректна тема. Изглежда като филм на ужасите, в какъвто може да се превърне живота на всеки родител, ако ИК бъде ратифицирана от Народното събрание.

ГРЕВИО оперира в отделните страни чрез НПО-та, фактически негови служители, които събират, обработват и подават исканата информация, доноси и сигнали. Документите, заповедите, които издава ГРЕВИО не подлежат на контрол от националните служби. И интересен факт – разходите на Гревио в дадена страна се финансират от тази страна. Искат да си платиш въжето, с което ще те бесят.

И тук възниква много важен въпрос : защо толкова усилия?

Най-логичният отговор е, че тази зловеща инквизиционно-екзекутивна (следствено-изпълнителна) структура е призвана да насажда страх, психоза и напрежение, чрез които да ни държи в подчинение. Манипулират ни с най-първичния страх – че могат да ти отнемат детето, да го индоктринират, да го покварят, да му сменят пола и идентичността и унищожат като човек. Страх, че могат да те уволнят и вкарат в затвора, ако си учител или директор и забраниш да покваряват децата. Страх, че ще те преследват, ако протестираш. Страх, че ако те подгони ГРЕВИО, нищо не може да те защити. Неопределен страх, като от светата инквизиция, която за нищо може да те хвърли на кладата и никой не може да й попречи. А когато хората се страхуват за децата си, за работата си, за живота си, когато виждат, че са безпомощни и беззащитни пред злото, те стават като пластелин, приемат да ги мачкат и моделират. Ако ГРЕВИО има скрити цели – тази е на първо място. А посоката изглежда създаване на отворено общество от роботизирани хора, които безропотно изпълняват заповедите (на “Министерството на истината” – по Оруел).

А защо натискът над нас е толкова голям ? Ами няма как ГРЕВИО да вилнее в едни европейски страни, а в други да не го пускат да припари. Това е недопустимо в отвореното общество. Страхът не е поразяващ, ако не е повсеместен. Когато България първа ритна конвенцията, Унгария, Чехия и Словакия я последваха, Турция дори се оттегли от нея.

Сега ляволиберална Европа иска за назидание да бъдем заставени да я приемем. Ако може – с овации, за да бъдем съвсем унизени. И това се очертава като основната политическа задача, поставена пред новото конституционно мнозинство.”

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Гарибалди и българите: Стефан Дуньов – героят на четири държави

Следваща статия

БЪЛГАРИЯ ОТИВА НА СМЪРТ: Ивелин Михайлов, създателят на Исторически парк при Мартин Карбовски

Други интересни