Задължителната ваксинация става постоянна характеристика – СЗО приема ваксинационната карта на ЕС като задължителен световен стандарт

Автор: Няма коментари Сподели:

Задължителната ваксинация става постоянна характеристика – СЗО приема ваксинационната карта на ЕС като задължителен световен стандарт. Правното основание за цифровите сертификати на ЕС за Covid, които позволяват доказателство за (задължителни) ваксинации или тестове, ще изтече през юни. СЗО сега възприема тази цифрова инфраструктура като траен модел за глобално пътуване. По този начин принудата за всички, които искат да пътуват, да следват настоящите препоръки за ваксиниране на СЗО, се превръща в постоянна характеристика.

Световната здравна организация (СЗО) обяви на 5 юни: „През юни 2023 г. СЗО ще приеме системата на Европейския съюз (ЕС) за цифрово сертифициране на COVID-19, за да създаде глобална система, която ще помогне за улесняване на глобалната мобилност и ще защити гражданите по света. Планираният Договор за борба с пандемията на СЗО и планираното затягане на Международните здравни правила (IHR) биха засилили значително ролята на СЗО като  ново сатанинско световно правителство.

Съгласно предложените изменения на IHR, генералният секретар на СЗО трябва да има правомощието да обявява регионални и глобални извънредни здравни ситуации по свое усмотрение, което след това трябва да доведе до активиране на здравни сертификати за пътуване. По предложение на големите световни корпорации, групата на най-големите икономики Г-20 реши през ноември 2022 г. да направи здравните сертификати постоянно изискване за пътуване.

Всичко е планирано от дълго време. Финансиран от Фондация Рокфелер, The Commons Project работи върху „Разработване на инструменти за управление на здравни досиета и друга лична информация“ от 6 януари 2020 г. През юли 2020 г. тя се превърна в глобална организация със седалище в Женева (със СЗО и авиационни организации) и борд на директорите от много висок калибър.

Още на 7 октомври Commons Project и Световният икономически форум обявиха началото на полеви тестове на новоразработеното приложение CommonPass, приложение, което трябва да позволи отново международно пътуване за всички, които имат антитела срещу коронавируса или които са ваксинирани. Още през февруари 2022 г. здравната карта SMART от Vaccine Credential Initiative (VI), която включва Microsoft, Salesforce и Oracle, стана стандарт в САЩ, Канада, Централна Америка, Япония, Сингапур, Великобритания и части от Африка.

Успоредно с разработването на цифровия Covid сертификат на ЕС през пролетта на 2022 г., СЗО, финансирана от фондация Гейтс и фондация Рокфелер, разработи насока за цифрови сертификати Covid-19. Още през февруари 2022 г. СЗО възложи на T-Systems да направи QR кодовете на сертификатите за ваксинация проверяеми през националните граници. Дъщерното дружество на Deutsche Telekom трябва да позволи на СЗО да „осигури техническа рамка за въвеждане на цифрови сертификати за ваксинация“ на всички свои 194 държави-членки.

Като федерация от държави, ЕС вероятно беше избран като идеален кандидат за пилотен проект за въвеждането на Новия Световен електронен сатанински концлагер. Фондация Гейтс и Фондация Рокфелер не само финансират политиката на СЗО за Covid сертификати, но също така са пряко или косвено финансиращи инициативата ID2020. Това има за цел да изгради за всеки по света цифрово, биометрично базирано доказателство за самоличност до 2030 г., което трябва да може да се използва за много различни публични и частни цели.

В крайна сметка това са мрежови мегабази данни, в които всички хора са идентифицирани уникално и машинно четими с номер и техните биометрични характеристики. Заключение Тук СЗО действа в интерес на корпорациите, фондациите и правителството, които имат основната дума в него. Той популяризира тяхното намерение да станат световен паспортен орган за международни пътувания и да свържат всички хора с автоматично контролирана биометрична система за цифрова самоличност. Появяват се огромни количества ценни данни за корпорациите, докато правителството на САЩ и други мощни правителства получават контрол над хората, свързани с мегабазите данни.

Източник: Интернет

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

“Обитаемият остров” филм първи 2008 и “Схватка” филм втори 2009

Следваща статия

Обичай, за да бъдеш обичан | Разговори при Седемте рилски езера с Учителя Петър Дънов | аудио книга | 6

Други интересни