Кратки български алтернативни новини | 16.06.2023 год.

Автор: Няма коментари Сподели:


Източници | Шуманов резонанс
Народното събрание – чисто – за вашата идея какъв надпис да се тури там горе!
Направи сам!


Афера

ГЪРЧОВЕ ОКОЛО ПОЛИТИКАТА

РАДЕВ КАТО „ДЪЛГАТА РЪКА“ НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА НА ИВАЙЛА БАКАЛОВА И ОЩЕ 37 ЧОВЕКА, КОИТО ДАДОХА ПОКАЗАНИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ. ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНЯТ ОФИЦИАЛНО В АМЕРИКАНСКАТА КОЛОНИЯ ОТ МАФИОТСКИ ТИП


Гласове

Кадиров: Чеченски бойци са разположени на границата с Украйна


Информиран

Потресаващо! US шпионинът Mагарев ще прави бюра за цензура в полза на САЩ

Наесен и такъв кмет на София ще ви сложат – внук на цели две управления на ДС

(СДС = Софийската Държавна Сигурност)

Гешев води битката си като мъж и това е достойно за уважение


Народ (евро-атлантофили)

„Харвардска“ схема: Милионер – внук на две поколения от ДС, напъва за кмет на София


Николай Марков

FB

Президентът Радев не просто подписа уволнението на Гешев.

Този минимален човек с лека ръка подписа и смъртната присъда на Ивайла Бакалова и още 37 човека, които дадоха показания за дейността на политическата мафия. Радев се превърна в „дългата ръка“ на Борисов и Пеевски /разбирайте Доган/, които са началото и края на българската народна приказка с американски субтитри. Престъпниците, които ограбиха милиарди от българската държава и нация сега са изпрани от американското посолство, овластени и недосегаеми за закона. Сигурен съм, че няма и един български гражданин, който да не разбира в какво унизително положение сме поставени. При това не от нашите тримата крадливи доньовски глупака, а от държавата САЩ. Символът на демокрацията, която защитава престъпниците. Чичо Сам, който стъпи и върху нашите глави с военния си ботуш. За да ни покаже, че той решава.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
България, американската колония от мафиотски тип.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Винаги идва време, когато всеки плаща своето. Дълго време предупреждавах Турция, която направи чудовищен геноцид пред очите на целия свят за пореден път. И САЩ мълчаха, защото убийствата на милиони хора за тях е статистика. Нищо повече. Но дойде денят и часа, когато Бог се разгневи и Турция беше срината до основи. Загинаха точно толкова турски граждани, колкото е броя на техните жертви. И разрушенията са точно същите. Това ще последва и за САЩ някой ден. Ще видим как една военна машина за сеене на смърт се разпада на елементарни частици пред очите ни. Сигурно и жертвите ще бъдат относими към тия, които света даде. Такъв е неписания закон и така се изпълнява. Винаги се изпълнява и няма спасение от Възмездието! Точно, когато си най-силен и уверен в успехите си, Справедливостта издига меч над главата ти.

Но това не е тема за кравари! За каубои, яздещи атомни бомби.

FB

Готово! Свърши се.

Оттук нататък Борисов и Доган /Пеевски/ си възстановиха управлението на страната. Въпреки нас и въпреки масовите протести срещу тях. Демокрацията се оказа нищо повече от ново турско робство, гарантирано с мощните оръжия на НАТО. Радев знае, че е господин Никой, какъвто впрочем винаги е бил, в едно с кирчовци, кокорчовци и вся осталная сволоч, които сам докара.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Ще продължат да ни управляват двама полуграмотни милиардера.
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Две парцалени кукли на външно управление, които разиграват 7 милиона човека и превърнаха битието ни в гробища. Живеем в престъпно блато, което се създаде именно от решенията на тези двама човека през последните 15 години. И ние трябва да мълчим, защото ако кажем една дума на недоволство, веднага стваме врагове на демокрацията, която ни краде и убива. Всеки ден.

Да живее демокрацията! С Борисов и Доган към светли бъднини.

FB

„…дивно си се прославил с фараона и цялото му войнство, Боже Израилев, защото си обърнал внимание върху страданието на Твоя народ, чул си неговия вопъл и си го спасил! И сега виж, Господи мой, че минават дните ми в скръб и болка! Чуй молитвата ми и ме спаси, понеже викам към тебе за спасение от смърт…“

Другарят Доган. Кога ще извади отново етническата карта? Или докато той разпределя порциите, етническия мир е гарантиран? Кръв, за да може да се забравят откраднатите през прехода милиарди, нали? Над 270 милиарда откраднати от джобове на лоялните гтраждани. Етнически взрив. В противен случай все някога ще има съд, конфискации и затвор.

Предавам Ви на Божия съд, мосю.

FB

Генерал Радев и генерал Борисов кога ще се оженят официално? Вече е разрешено, мисля! Два паркетни генерала под един евроатлантически юрган. Чисто голи с пулсиращи от страст тела. В пълна с кюлчета злато, пистолети и кокаин спалня. Два бели гълъба на балканската демокрация.

FB

Всички, които направихте депутати ви излъгаха, нали?

Затова ви убеждавах да бойкотирате изборите. Защото знаех плановете им от самите тях. В парламента няма ваши представители, бъдете убедени. Всички са изпечени лъжци и манипулатори.

Затова слушайте мен! Нищо не ви искам в замяна.

FB

Според тях, аз не правя нищо! А според мен, те.

Всеки ден получавам по разузнавателни канали десетки клипове за износ на всякакви оръжия за Украйна. Не ги пускам в мрежата по много причини. Изпращам ги по засекретен канал директно в Москва, за сведение и разпореждане. Моята работа си я върша както виждате, нищо не ме спира. Но си мисля друго! Защо структурите на Възраждане мълчат като риби по темата? Те не виждат ли какво се случва в техните общини или нямат видео камери? Защо не показват тези неща от парламентарната трибуна? А по други начини? Някаква съпротива да виждате?

Приказки много, но дела никакви! Патриотична нула.

FB

Клоуни.

Възрожденците на републиката мислят…, каквото мисли и Бойко. Ако не му е удобно да внесе някой законопроект, те го внасят. Ако го сърби задника, почесват го. Ако е застрашен от нещо, охраняват го. Ако някой произнесе свещеното му име, стават агресивни. Ако си враг на ББ, ставаш и техен враг до гроб.

Патриотично казано всичко по-горе: Да живее България!


Обединение

Според пророчицата Ванга по-ценно от златото на България са нейните води.


Обективно

Учен към Бил Гейтс и Сорос: „Моят континент не е вашата гигантска климатична лаборатория“


Поглед.eu

Американските и немски бронирани машини и танкове, милиардите и надеждите им за победа над Русия изгоряха на Запорожките полета

Въпреки нас и въпреки масовите протести срещу тях. Демокрацията се оказа нищо повече от ново турско робство


Съпротива

ТАГАРЕВ ОБЕЩА ПРЕД НАТО, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ БИЯТ СРЕЩУ РУСИЯ, САМО ЧЕ ТЕ НЕ ЗНАЯТ

ТАГАРЕВ ПРЕД НАТО! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЗВОЛИ ЛЕТИЩАТА ДА БОМБАДИРАТ ОДЕСА! ВКАРВА НИ ВЪВ ВОЙНА

СЗО И ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ПОДПИСАХА ДИГИТАЛНИТЕ ЗДРАВНИ ПАСПОРТИ И СЕРТИФИКАТА СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!


Свободно Слово

Честно да ви кажа, малко ми писна цялата държава да се тресе като в евтино порно от разпасания промискуитет на родната мафия

Гешев го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница, щом посегна на Баце


-=-


Афера

ЛЪСНАХА! ИЗБИРАТ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. ЧОВЕКЪТ НА БОКО ТИКВАТА И ПЕПИ ЕВРОТО, И ЛИЦАТА, СТОЯЩИ ЗАД ВЗРИВА СРЕЩУ ГЕШЕВ!

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ЗАКРИЕ ПО-БЪРЗО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ?! САРАФОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ЗА ДА ЗАТРИЕ ПРОИЗВОДСТВАТА СРЕЩУ БОРИСОВ! ОСТАВА ДА НАЗНАЧАТ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЗА ШЕФ НА ДАНС И ЮЛИ ДА СТАНЕ ДЕКЕМВРИ

МАФИОТСКИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЩЕ ПРАВИ РЕВИЗИИ НА ДЕЛАТА ЗА ИМУНИТЕТИ, РАЗБИРАЙ, ПО ЗАРЪКА НА МАФИЯТА ЩЕ ИЗЧИСТИ БОРИСОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, ПЕПИ ЕВРОТО И ВСИЧКИ, КОИТО ПРЕЧАТ НА МАФИЯТА! РУМЕН РАДЕВ, ПОЗОР СИ! ОТВРАТИТЕЛЕН МРЪСНИК СИ!

МИСТЪР АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК КЕНЕТ МЕРТЕН, ВИЕ МАФИОТ ЛИ СТЕ?! КАК ТАКА, АКО НЕ СТЕ, С ЛОГИСТИКА И ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРОВЕДОХТЕ ПРЕВРАТ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ОТ МАФИЯТА! КАК ЛИЦА ОТ ВАШИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ ВИЕ ПРОМОТИРАХТЕ КАТО ИЗВЪРШИЛИ МАФИОТСКИЯ ПРЕВРАТ?!


Епицентър (на ДПС)

Сарафов почва чистка в Прокуратурата: Сменям всичките заместници на Гешев и сатрапите му по места

ПП-ДБ остро: Сарафов незабавно да подаде оставка, срещу него има сигнали за престъпления


Евроком

ОБРАТ: Антон Златанов отказа да оглави „Гранична полиция“, липсвало доверие в обществото

Избирането на Сарафов за и.д. главен прокурор противоречи на Конституцията

Бившият шеф на СДВР Антон Златанов, познат от протестите през 2020г., поема „Гранична полиция“


Георги Лазаров

България не трябва да се въвлича във войната на украинска територия! Боян Чуков!

На неолиберализма му е време да си отива!

Какво се случва по фронтовете на СВО в Украйна към 16 юни?


Гласове

Светият Синод се противопостави на гей парада: Хомосексуалното поведение е съзнателно и греховно променяне на половата идентичност

Гешев е поискал да бъде възстановен като прокурор във Върховната касационна прокуратура


Информиран

Мафията се завръща чрез Киро: Назначиха Антон Златанов временно за директор на ГД “Гранична полиция”

Това е същият, който биеше протестиращите през 2021-та година.


Ивелин Николов

Има ли връзка между РАДЕВ и ПУТИН?

Григор Здравков


Народ (евро-атлантофили)

Задкулисие в Narod.bg: Корнелия натискала Гешев да арестува Кирил Добрев и Моника Станишева?


Николай Марков

FB

Виждам, че за мисирките и мисирите в медиите, няма никакъв проблем какво се случи в държавата. Не виждат нищо нередно и не задават никакви въпроси. Все едно ги няма. Същото е поведението и на почти всички магистрати, културни дейци, държавни служители и прочее. За политолози и социолози няма да говорим, защото те са ви ясни. Всички са си забили главите в задниците и нито виждат, нито чуват. А всъщност, всички чакат да отмине бурята. Тихо.

Проблемът е, че в България бурите никога не отминават. И това което се е случвало, пак ще се случи. Никой няма да избяга от онова, което е неизбежно. Тогава аз ще се правя, че не виждам нищо, няма да чувам крясъците от болката и страданието, нито ще преминава през сърцето ми болката на тези, които днес мълчат. Ще си намеря свои теми за разговор, много различни от дневния ред на обществото и защо да не взимам някой милион за мълчанието си, както днешната практика повелява. Така ще е справедливо.

Зная, че сега звучи като утопия! Историята помни много обрати.

FB

Андрей Райчев е прав!

Американците спечелиха на своя страна най-голямата измет на нашето общество, разбира се срещу пари, но нямат никакъв успех сред българските граждани. Американският политически екстремизъм вдигна на върха на държавното управление само престъпници, които са презрени от лоялните граждани. По друг начин казано, американската тъпотия вкара клин между лоялните граждани и продажниците. Няма значение как е облечена подкупната природа на подлеца, ние го разпознаваме. Разпознаваме ги още със създаването на тази държава.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Затова американската администрация може да разчита у нас само на престъпниците. На никой друг. Те представляват 1% от цялото население, а вшироския смисъл под 10%. За сметка на това другите намират все по-голяма опора в Русия, която винаги е помагала на България в трудни времена. И сега ще помогне, както обеща руския президент Владимир Путин. Каза ясно, че никой не може да раздели нашите два народа и Русия винаги ще помогне при нужда.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Нас, уважаеми кравари, не ни е страх от вашите бомби, нито от самите вас. Воювали сме срещу вас и сигурно имате спомени за някои недоизказани неща. Софийските гробища и днес ви нашепват някои работи. Партньрството обаче, е споделена радост, която не живее в нас. Не защото сте американци, а защото уважавате престъпниците на всяко общество. Работите с тях и ги пазите.

А ние ги съдим такива! Лошо ги съдим и е добре да не пречите.

FB

Кирчо и Кокорчо от байдъновата задруга „Продължаваме измамата“ ще ни управляват. Главен Прокурор – лицето Сарафов, оперативно интересно лице с подобни приятели. Домакин на цялата държава, главен кадровик и старшина на цялото народонаселение – мосю Пеевски, наричан още Кралят Слънце. Шеф на ДАНС – Алексей Петров – баш тамън. Координатор на грабежа и външнополитически корупционер – мосю Тиквоний. Лена, Милена, Пена и всички подобни – на парапета, където им е мястото. Всичко надолу, само калинки и калинчовци. И тук там някой клиентелист.

Произведена в САЩ! Демократична черна дупка.

FB

Дали отчитат резултатите от отрицателната ресурсна селекция?

Въпреки хвърлените милиарди долари за медийна дезинформация и пропаганда срещу Русия, информационната война се пречупва в нейна полза. За разлика от хранениците на американските дезинформатори, руските сътрудници на светлината се оказаха на нива над тях. Впрочем, същото се случи и на бойното поле, където целия свят видя какво стана. И няма разумен човек на тази планета, който да продължава да подкрепя този огнен ад. Абсолютно безсмислени жертви в полза на някакви неясни американски интреси.

Ако трябва да съм базово откровен ще призная, че знаем много добре всяка видима и невидима цел на враговете на човечеството. Друг е въпроса, че трябва да се правим, че не виждаме и не знаем нищо. Затова излъчваме грешни данни, а реакциите вкарваме като цифрови данни в сложни математически уравнения. Става нещо като война на научна основа между богове и идиоти. Звучи надменно, но кой друг може да бъде цар на войната освен здравия?

Горещата война е овладяна до съвършенство и военното изкуство е издигнато на съвсем нови висоти. Непознати за семплите умове. Смъртта не е причина за отчаяние, а мотивация за още по-категорични победи на невидимия и видим фронт. Остава информационната война, която също влиза в контрола на разума и здравите хора вече осъзнават на клетъчно ниво какво се случва. Един по един падат редутите на демагагоята и пропагандата, които враговете издигнаха като пясъчни кули. Техният свят изчезва пред очите им и нищо не е в състояние да го спаси. Нищо.

Божият меч срещу сатанинската проказа! Досещате ли се кой кого.

FB

Ще ме прощавате, братя и сестри, но утре ви предавам.

Заставам твърдо на страната на джендърите, защото вярвам, че тяхното дело е свято. Признавам, че ми омръзна да съм само мъж на жена си и многодетен баща. Това е невиждан семеен терор, който вече не се търпи. Пръв си признавам, че ако имах две глави, десет крака и двадесет ръце, пак нямаше да мога да прислугвам навреме на тая семейна напаст. Няма да влизам в подробности, но всеки пострадал мъж разбира как се чувствам.

Каква алтернатива ми дават „джендър идеологията“ /по Корнелия/?

Първо, придобивам правото да не съм само и единствено мъж на жена си, а и нейна приятелка. Което означава, че тя ще ме уважава и обича повече от съпруга си. Ще ми споделя тайните си мисли, страсти и похождения, а аз ще я прикривам пред съпруга й, който не я разбира. И не може да я разбере, защото е грубиян, като всеки мъж. Децата няма да ме експлоатират, защото ще виждат в мен майка, баба, а понякога и няма да разбират какво виждат, но не и баща. така ще си почивам в някое джакузи с други мои приятелки и ще си говорим за мъже. А защо не и за хубави жени? Можем да си говорим за кавото си поискаме без ограничения.

Второ, нашите тъй светли възрожденски умове ме разкриха, че работя за господин Сорос. Плаща ми човека, да защитавам джендър идеологията и да манипулирам света. С други думи, разкриха подмолните ми дела нашите патриоти. Но вие ще ми простите, защото кой може да издържи на дадени без нищо по няколко милиона долара годишно през фондации, фармации или кеш? Дава човека, взимам! И веднага се заемам с манипулациите на младежта.

Трето, придобивам скрита власт. О, да! Нямате представа какво мощ ще се крие в това мое нежно джендърско тяло. Например, мога да обвиня всеки в лично отношение към мен и да му поискам главата. Тя ще бъде отсечена на мига и предадена. Мога и да влизам на места, на които само като мъж няма да ме пуснат. Лекарите ще се въртят на пета да ме обслужват, защото няма да знаят моя пол и ако направят грешен ход, изгарят. Цялата държавна и общинска адмистрация ще ме гледа в очите, защото ще извадя техните и т.н. Светът ще се грижи за мен, иска или не иска.

Затова, братя и сестри, утре съм в боя на страната на джендърите! Взимам моята любима МG-42 и ви очаквам на бойното поле в центъра на София. Ще взема и някоко фосфорни гранати, нищо повече. Вие си изберете на коя страна ще се биете, но правете само информиран избор. Моля.

Александър Борденяшки:
ЕК ни разреши да си сменяме пола, когато и както пожелаем. За мининистертво на отбраната аз съм жена. Благодаря на ЕК за правото да се самоопределя.

FB

Гарантирано от ДПС- назад във времето и отзад в г?за.

Мустафата и Пеевски казаха, че ще ни съобщят как ще стане най-добре тая съдебната реформа. Демократичната, де! Мисля си, че султан Доган има и други домашни любимци, например, които да ни обяснят тия държавнотворчески работи? Някоя негова котка, куче, а защо не и хамстер.

Трябва да се пазят тия светли умове, като на Караибрахим и Прасчо?

FB

Времето ви изтече, господа! Така не става.

По време на комунистическа България ДПС не съществуваше, но стана официален правоприемник на реална терористична организация с друго име. В тази организация имаше лица с военна експертиза, които извършихя редица терористични акта с помощ от Турция. Обясниха ги, като борба за права и свободи на българските турци, въпреки, че никой не разбра защо се убиват майки с деца. Както не разбра, дали това е единствена цел на терористите.

Нещо неясно дотук?

И сега идва най-важното. Представителите и правоприемници на терористичната организация установиха абсолютна, скрита и донякъде делегирана отвън власт през последните 30 години. Тази власт е толкова голяма, че през нея могат да се реализират всички цели на произволна терористична организация в света. Имам следния въпрос към господин Доган! Ако след изминали 33 години унижения на гражданите с българско самосъзнание чрез използване на скрита и явна сила от страна на ДПС, ние сме осъзнали нуждата от защита на българските права и свободи, имаме ли право на терористична дейност? Да си защитим правото да живеем достойно, свободно и честно върху собствените ни земи, извоювани с кръвта на нашите бащи и деди? Питам, защото ако има човешка справедливост като Висш закон, значи и ние имаме като вашите права, нали?

Мосю Доган! Време ви е да се промените и да пораснете.

FB

Само аз ли виждам, че Сарафов е нагаждач, подмазвач и некадърник?

Бил гласувал за ГЕРБ, декларира публично човека. Представяте ли си какво живее в тая мръсна душичка, за да манифестира политическа принадлежност. Прокуратурата не беше ли деполитизирана? Май и тя, като МВР – днес на висша професионална, утре – на висша политическа длъжност. Деполитизирано преместване на корумпираните послушници. Скоро ще ви извадя имената на олигофрените на Радев, които назначи с указ. Те се крият, защото ако кажат една дума в публичното пространство, изгоряха. Калинките на ББ са детска игра пред накадърниците на Радев.

Сарафов – другото лице на Пеевски /Доган/! Поредното превъплащение.

FB

Каква ирония на съдбата, господа другари! Иде нов урок по родолюбие.

Доган и Борисов са лицата, които заложиха като банкова гаранция целия НЕК, за реализиране на стратегически проект. Пеевски придоби за броени дни оперативни правомощия по проекта чрез няколко придобити набързо държавни фирми. Костоваците също се бяха наредили на хранилката и си мълчаха като дупета. Всичко си бяха наредили и разделили, както го правят и сега. Заедно.

Но.

Появавя се някъде в телевизионен ефир един незначителен елемент, когото всички наричат полковника. Незабележим за голямата лапачка на завършените топ политически идиоти. Същият този полковник започва разговор за ланския сняг и изведнъж нито в клин, нито в ръкав казва, че тая „работа“, която са замислили едни политически боклуци няма да стане. Не защото е лоша, а защото те са лоши и поставят България в сложен гордиев възел. Малко зрители виждат това изявление, още по-малко го разбират. Но един от големите играчи го засича и се обажда на полковника. Предупреждава го, да не върви срещу националната сигурност, а полковникът му отговаря да не се обажда от коневръза. Коневръзът по онова време е в Министерски съвет.

След няколко дни, бум! Всичко приключва.

FB

Мосю Сарафов е прав – прмахват се гешевчетата и се слагат сарафчетата. Така е справедливо. Реформа се прави, мамка му! И за добре свършената работа по ликвидиране на приятел и колега, мисля, че още пет къщи с басейни в Барселона, могат да надградят собствеността на новият Главен.

На новия главен… Глупак.


Обективно

ИТН: Евродепутат от ДПС е извършил национално предателство, премахнал текст в доклад за насилието срещу българи в Северна Македония

ЕК отстъпи пред ГМО корпорациите: ще ядем ГМО храни, без да знаем

Магарев създава специализирани звена за борба с руската дезинформация в България


Поглед.eu

Петъчен преглед на Мила Родино по МАРКОВски

ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА – СРЕЩУ МАФИЯТА!


Скандално

Die Welt_ Германия няма повече пари за бюджета на ЕС заради помощта за Украйна

Украинските медии съобщават за масова мобилизация в Ивано-Франкивска област, Западна Украйна


Съпротива (изглежда някои очаквани новини)

МАРИЯ ГАБРИЕЛ ПОДПИСА ПРИЕМАНЕТО НА ЗДРАВНИТЕ ДИГИТАЛНИ ПАСПОРТИ! ПФАЙЗЪР СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!

БОЖКОВ! СТАВАМ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ! ВЛИЗАТЕ В ЗАТВОРА КАЗА БОЖКОВ! ETO КЪДЕ Е В МОМЕНТА

АВСТРИЯ И УНГАРЯ С НОТА КЪМ ТАГАРЕВ ДА НЕ ИЗПРАЩА 20 000 БЪЛГАРИ В УКРАЙНА! ТОВА ЩЕ ПРЕЗВИКА СВЕТОВНА ВОЙНА

РУСИЯ И ТУРЦИЯ АЛАРМИРАТ ! БЪЛГАРИЯ Е УДАРЕНА ОТ ХААРП ОТ 3 ДЕНА НЕ СПИРАТ ДЪЖДОВЕТЕ ТАМ! ДНЕС ЩЕ БЪДЕ НАЙ-МОЩНАТА АТАКА

СЪРБИЯ ОСЪДИ ПРЕДИЗВИКАНИТЕ НАВОДНЕНИЯ ОТ НАТО И САЩ И ТЕХНОЛОГИЯТА ХААРП!

Ужас във Врачанско! Криводол е под вода – язовир преля, има блокирани хора

БЪЛГАРСКИ УЧЕН! БЪЛГАРИЯ Е АТАКУВАНА ОТ ХААРП! ДЪЖДОВЕТЕ СА КОНТРОЛИРАНИ! СРАМ И ПОЗОР, ЧЕ КАБИНЕТА МЪЛЧИ


Свободно Слово

Премиерът Денков изпроси благословията на патриарха

Милионер влезе като зам.-министър в спортното министерство

Гешев основава партия „Чисти ръце“

Корнелия издига Ваня Григорова

Кирил Петков играе за кмет на София

ВСС изпълни партийното поръчение

Гледам какво се случва и се изпълвам с все по-голяма увереност, че Борисов ще мине пепетата с двеста

Действащ депутат замесен в нелегален износ на гориво за Украйна?


Афера

САРАФА В ЗАЛАТА НА МАФИЯТА: „АЗ СЪМ МАТЕМАТИК, ИЗЧИСЛИХ – 36 ЛВ.!“ КАПИШ?!

Компанията „Школа Симеоново пикчърс” представя комедийния трилър „Кой е новият главен?”. По едноименния роман на Боко Тиквата – тартор на мафиотската организация ГЕРБ. Сценарист – Ахмед Доган, тартор на мафиотската организация ДПС. Гост-режисьор Кенет Мартин – извънреден и пълномощен посланик на САЩ в Р България. Продуцент „Сорос къмпъни”. В главната роля Борислав Сарафов „Мошеникът“. Поддържащи роли: Киро Простото – тартор на мафиотската организация ПП, Христо Иванов – тартор на мафиотската организация ДБ и стадо платени анаЛЛизатори. Оператор – Урсула фон дер Лайен. Във филма са взели участие журналисти от БНТ, БТВ и Нова ТВ, както и доброволци от екипа на сайта „Фрогнюз“.


Гласове

Си Цзинпин се срещна със своя „стар приятел“ Бил Гейтс


Николай Марков

FB

Конституционната реформа – каквото кажат турците!

FB

Бандитите от парламента слагат скопецът Сарафов в кабинета на Главния прокурор и Кирчо демонстрационно си дава имунитета. Приятелят на баща му е поел юздите на Прокуратурата!

Хорааа, правят ни на идиоти! Една шепа престъпници.

https://bgprevedi.com/fellow-news-16-06-2023-34224-2/

Предишна статия

Кратки български алтернативни новини | 17.06.2023 год.(Хроника на Шестоюнския сороспийски преврат на политическия боклук от 2023 в България)

Следваща статия

Кратки български алтернативни новини от БГ преводачите…

Други интересни