Фулфорд: Американската корпорация наистина фалира; сега гледаме корпоративните им глупости

Автор: Няма коментари Сподели:

Американската корпорация наистина фалира рано този месец и сега гледаме в нашите така наречени новини техните корпоративни театрални представления. Доказателствата за това са ясни.

Първото нещо, което трябва да забележите, е, че Вашингтон си остава призрачен град. Както потвърждава тази новина, служителите на правителството на САЩ „избират да си останат вкъщи, може би завинаги, оставяйки огромни федерални офиси празни и града борещ се“.

[yahoo] (Столицата на САЩ цвърчи, докато федералните работници си остават вкъщи)

Корпоративното оправдание е, че те „работят от разстояние“.

Следващото доказателство е снимка, изпратена ни от П3-масоните, показваща сградата на щаба на ООН в Ню Йорк, собственост на Рокфелер, очевидно затворена. Молим читателите от Ню Йорк лично да потвърдят дали това е вярно.

[Figura1] (ООН затворено, дипломати арестувани)

Още едно доказателство е, че американските пристанища са затворени и търговията се срива. Затварянето на пристанища като Сиатъл се обяснява с „трудови спорове“, но това не обяснява срива в търсенето на картонени кутии, устоите на търговията.

[Figura2] (Рецесия на картонените кутии)

Източници от азиатските тайни общества обясняват, че опитът да се използва тайванско и тайландско кралско злато, за да се поддържа американската корпорация, е спрян. Ето защо износът за САЩ е спрян. Те казват, че ще подновят търговията, ако Доналд Тръмп отново стане президент пред публиката. Това беше обещано за преди 4 юли, но не им вярвайте, докато не го видите. Чували сме тази история и преди, така че нека видим дали наистина ще се случи този път.

За повече доказателства, че всички ние гледаме корпоративен театър, погледнете фона на така наречения Бял дом, показван по Fox TV.

[Figura3] (Белият дом – продукции на Кясъл Рок (Castle Rock))

Заедно с това нека да разгледаме някои от най-новите корпоративни театри. Голямата „история“ е пълна приказка на глупостите за американския президент Доналд Тръмп, който е обвинен в „държане на правителствени документи в дома си“. Както много хора отбелязват, Тръмп беше обвинен за нещо, което не е незаконно. Вижте примера по-долу.

[Figura4] (Тръмп за идващите обвинения – Казва че той е обект на лов на вещици)

„Обвинителният акт на Тръмп“ очевидно е част от сложна кампания – от неговите поддръжници Ротшилд и Хариман – за премахване на аватара на Рокфелер „Джо Байдън“. Създавайки правен прецедент с Тръмп, те вече могат да преследват „Байдън“. Ето защо корпоративните медии широко съобщиха за изслушванията в Конгреса за това как Байдън е приел „5 милиона долара подкупи” – едновременно с обвинението срещу Тръмп.

Както отбелязва Представителката Паулина Луна:

„Току-що напуснах срещата за надзора на къщата. ФБР се страхува, че техният информатор ще бъде убит, ако е без маска, въз основа на информацията, която е изнесъл за семейството Байдън.”

[Figura5] (Представителката Ана Паулина Луна)

[Figura6] (ФБР притеснени за своя информатор)

И така, от кого точно се страхува ФБР, че ще извърши убийството и защо не могат да защитят високопоставен информатор? Какво стана със защитата на свидетелите?

Може би Джен Псаки Рокфелер трябваше да попита това бившия ръководител на ФБР Джеймс Коми, вместо да говори за страх от възмездието на Тръмп.

[Video1] (Коми пред MSNBC с Джен Паски)

Независимо от това, като знак че американската армия най-накрая се събира и признава Тръмп за главнокомандващ, радиото на въоръжените сили на САЩ, което досега беше 100% пропаганда за „Байдън“, сега съобщава историята за подкупа на „Байдън“. Също така забелязваме, както показва тази снимка по-долу, че Тръмп вече има военна защита, но не на тайните служби.

[Figura7] (2023-06-12-19.40.11)

Независимо от театралността, ясно е че фракциите на Байдън и на Тръмп и двете обикалят около източването на фалита.

Разговаряхме със създателя на Квантовата финансова система, който обясни:

„Страшно много хора дължат страшно много пари и искат да отложат нещата. Доходността на държавните облигации е изкуствена. Т-банкнотите нямат никаква стойност; те са пране на пари. Всички отиват на 18-ия етаж [в централата на BIS] в Базел [за да получат фалшивите си пари]. Картелът е семейство Ротшилд. Целият този геополитически пейзаж – това са всички семейства, които отказват да се откажат от своята територия.”

Източникът отбелязва, че

„внимателно калибрираната биологична война“ от Рокфелер всъщност е знак, че „те губят хватката си и знаят, че губят хватката си“.

Ротшилдови, главата на йезуитите и други вече се предадоха, казва той.

„Краят на ХМ беше използването на

централното банкиране и начисляването на лихва срещу пари. Разработената от мене ИТ (информационна технология) не начислява лихва. Те бият отстъпление. Те загубиха. Премахването на лихварството непрекъснато пресушава тяхното блато.“

В знак, че FRB все още се опитва да се преструва, че парите им са истински, те използваха измама, за да превърнат скорошните 28,4 милиарда долара изходящи депозити (NSA) в 102,5 милиарда долара входящи депозитни потоци.

[Figura8] (Глупостите на ФРБ)

Но фактът, че те все още могат да перат фалшиви пари по този начин, е причината всички да ни е писнало да слушаме разговори за „пресушаване на блатото“ или по-точно канализацията. Конфронтирахме ръководителя на MI6 за това. Ето го и отговора:

Единственият жизнеспособен начин за инсталиране на алтернатива е да се премахнат или изгонят онези в сянката на американската корпорация, които я поддържат просто като параван или постелка за пране за собствените си престъпни предприятия… [това изисква] първо мащабно криминалистично упражнение, за да се определи театърът на война. След това това ще бъде въпрос на военното разузнаване и въоръжените сили… защото проблемът всъщност е предателство (от високо ниво за монархията).

Въпреки че всички сме основателни да бъдем скептични; наистина изглежда има нов кръг от посечени глави, видни хора се укриват и публични признания за вина.

Миналата седмица Марк Зукърбърг Рокфелер призна, че Meta (Facebook) е цензурирала информация и мнение по време на пандемията от COVID. Това означава, че той публично е признал, че е военнопрестъпник и сега подлежи на арест като такъв. Същото важи и за шефовете на Google и др.

[redstate] (Зукърбърг на Meta: Да, ние ви излъгахме и ви цензурирахме по време на Covid – Ухаа)

Също така отбелязваме широко разпространени статии в медиите за истината, които се появяват сега за Джейн Бургермайстър, която предрича насилствена ваксинация през 2009 г. Ние бяхме в контакт с нея по това време. Тя току-що беше завела голямо дело срещу големите фармацевтични компании и СЗО за – наред с други неща – изпращане на 72 килограма жив вирус на птичи грип, погрешно етикетиран като „ваксина“. Преди да успее да го завърши, тя беше убита и заменена от измамник с кражба на самоличност. Този измамник беше преследван, но не успяхме да спасим г-жа Бургермайстър,

[twitter] (През 2009 Джейн предсказа измамата с Ковид)

[twitter] (Джейн подаде криминални обвинения с ФБР срещу СЗО)

Спонсорираната от Бил Гейтс и Рокфелер СЗО също беше хваната за измамна стерилизация на милиони кенийски жени с ваксини срещу „тетанус“.

[bbc] (Страховете на католическата църква в Кения от ваксината срещу тетанус са „неоснователни“)

Това означава, че СЗО плюс Бил Гейтс, Рокфелер и т.н. са виновни за военни престъпления.

Също така отбелязваме, че Администрацията по храните и лекарствата (FDA) отмени разрешението на ваксината Covid на Johnson & Johnson за причиняване на кръвни съсиреци. Това е важно, защото ще отвори шлюзовете за съдебни дела срещу производителите на ваксини.

[dailymail] (Ваксината срещу COVID на J&J, приета от 19 милиона американци, е ОТТЕГЛЕНА от FDA, след като беше спряна „от голяма предпазливост“ поради опасения за редки кръвни съсиреци – което доведе до рязък спад в търсенето)

[Figura9] (Пробутване на нова ваксина)

Очакваме да последват и наказателни обвинения.

В Обединеното кралство бившият премиер Борис „Ковид“ Джонсън подаде оставка като член на парламента, което отваря пътя му да бъде изправен пред наказателни обвинения.

[thesun] (Борис Джонсън обяви, че се оттегля като депутат в остро изявление, настоявайки, че „НЕ съм излъгал“)

След това виждаме, че бившият първи министър на Шотландия Никола Стърджън е арестувана за „пропилени“ дарения от £600 000.

[theguardian] (Никола Стърджън е арестувана във финансово разследване на SNP)

След това забелязваме, че крал Чарлз е отишъл в Трансилвания – дома на своя прародител Влад Цепеш, известен още като Дракула – „на разходка“ без жена си. Това стана веднага след като той беше заловен да фалшифицира документи, за да запази бизнеса на шоуто на ХМ в Украйна.

[dailymail] (Петдневното пътуване на крал Чарлз до Трансилвания предизвиква въпроса – защо проявява такъв интерес към страната на вампирите?)

Друга високопоставена личност, която вече официално изчезва, е Джордж Сорос. Знаем, че го няма от дълго време, но сега корпоративните медии признават, че синът му Алекс е поел управлението.

[businessinsider] (Джордж Сорос предава своята империя от 25 милиарда долара на един от синовете си – и да, това е нещо като „наследяване“)

Това беше

„просто формалност. Алекс де факто управлява от няколко години.“ отбелязва Илон Мъск.

[twitter] (Просто формалност. Де факто Алекс управлява от няколко години.)

Между другото, в свой коментар, фалшивия Джордж Сорос, публикуван точно преди неговата „оставка“, той очертава сегашното мислене на хазарската мафия. В него Сорос казва:

1. AI „може да унищожи нашата цивилизация“, така че „глобално приложими разпоредби“ трябва да бъдат въведени от нас.

2. Изменението на климата „ще причини срив на цялата голяма биомаса на планетата Земя“, така че трябва „бързо да премахнем излишните парникови газове от околната среда“ и няма значение, че ние сме живот, базиран на въглерод, и повече въглерод означава повече живот.

3. „Доблестната съпротива“ на Украйна означава, че „хартиеният тигър“ Русия „ще се разпадне и вече няма да представлява заплаха за света“.

4. Накрая той казва, че „Байдън не търси смяна на режима в Китай и всичко, което иска, е да възстанови статуквото в Тайван“. Превод, моля, не отнемайте нашата тайванска робска колония, защото трябва да продължим да крадем златото им, за да можем да поддържаме нашия фалшив свят.

Ясно е, че живеят във фантастичен свят, който е толкова откъснат от реалността, колкото и финансовата им система.

Друг фалшив лидер на ХМ, който изглежда е изчезнал, е канадецът Джъстин Кастрюдо и неговата помощничка Кристия Фрийланд. Той току-що се появи в Украйна, където държавен служител каза:

„Никой не го е поканил тук и със сигурност нямаме време за ПиАр, докато се опитваме да започнем нашата контраофанзива.“

[rumormillnews] (Разни Новини и репортажи 10/6/23)

[pravda] (Канадският премиер Трюдо пристига в Киев на необявено посещение)

Интересното е, че той се появи там точно след като военен трибунал в Квебек представи доказателства, че е виновен за военни престъпления.

Също така отбелязваме, че Канада беше засегната от над 500 горски пожара едновременно след военния трибунал. Много подпалвачи бяха арестувани и вероятно в крайна сметка ще посочат с пръст своите босове-касиери Рокфелер и др.

[Video2] (Нова Скотия гори)

[Figura10] (Пожари в САЩ и Канада)

[toronto99] (Мъж ПРИЗНАВА, че умишлено е предизвикал горски пожар в Калгари като тенденции на #ClimateScam (климатичната измама))

Ние също така отбелязваме широко разпространени доказателства, че едновременно избухващите пожари изглежда са причинени от оръжия с насочена енергия (DEW).

[Video3] (Как толкова много пожари започват едновременно)

[Video4] (Геоинженерство използвано в Канадските пожари)

Нашите собствени източници в Канадската служба за сигурност и разузнаване потвърждават, че са използвани DEW.

В същото време има много доказателства, че канадските правителствени служители са се опитали активно да саботират усилията за гасене на пожарите. Тук например можете да слушате как пенсиониран ветеран пожарникар обяснява как правителството е попречило на него и колегите му да помогнат.

[bitchute] (Пенсиониран технолог по горите от Нова Скотия говори)

Имаше и широко разпространен саботаж, като противопожарните компании докладваха за скъсани маркучи и спукани гуми.

„Имаше случаи, когато екипажите бяха забавени поради повреда на оборудването им“, каза лейтенант, който помоли името му да не се използва.

[rumormillnews] (Разни Новини и репортажи 10/6/23)

Отбелязваме също, че алгонкините и други първи нации са организирали масови церемонии с дъждовни танци. Воин от апачи на име Уилям Туфедър веднъж ми обясни, че тези дъждовни танци използват неща като координирани тропания с крака, за да изпратят в атмосферата специфични вибрации, причиняващи дъжд. Може би беше съвпадение, но – веднага след дъждовните танци – масивните валежи в цяла Канада потушиха повечето от пожарите.

Това обаче не разкри глупостите на ХМ, тъй като те ни заляха с доклади, казващи неща като

„Ню Йорк сега има най-лошото качество на въздуха от всички градове на Земята, тъй като канадските горски пожари покриват североизточните щати в апокалиптична мъгла.“

Брат ми, който живее точно в средата на района на горските пожари в Квебек, казва, че небето точно до пожарите е изглеждало така на 6 юни, когато пожарите са били в максимума си.

[Figura11] (Небето в максимум)

Сега той казва, че изглежда така:

[Figura12] (DSCN0151)

И така, защо небето над Ню Йорк е червено? Може би амониев нитрат?

[Figura13] (Амониев нитрат във въздуха над Ню Йорк)

[Video5] (Освободен ли е амониев нитрат)

Както обяснява източник от ЦРУ,

„Горските пожари са друга схема за пране на пари на дълбоката държава с различен вкус. Те създават пожари, правителството отпуска десетки и стотици милиони долари за помощ при бедствия, парите изчезват, политиците получават своите рушвети, изплакнете, повторете. Това би обяснило защо правителството на Нова Скотия отказа да наеме истински пожарникари, дори когато издаваха спешен призив след спешен призив за „пари за гасене на пожари“.

Другият вид пари за гасене на пожари, които ще им трябват, е да плащат за предстоящата лавина от съдебни дела, свързани с трафика на деца.

Вече е добре известно, че огнищата за сексуален трафик на деца следват цветните революции на ЦРУ и американската помощ при бедствия.

Ето скорошни примери:

-Хаити 2010

-Либия 2011

-Украйна 2014-2023

„Какво общо имат? Изчезнали деца и тежка ангажираност с Държавния департамент на Обама (Клинтън/Кери/Нюланд)”, коментира източник от Мосад.

Сега Мосад признава, че

„има 366 милиона видеоклипа на изнасилвани деца в САЩ. Това е повече от 1 видеоклип на човек, който живее в тази страна.”

В знак, че това сега излиза, Wall Street Journal подаде доверие за „Пицагейт“. Той съобщава, че Instagram, собственост на Марк Зукърбърг Рокфелер, се е превърнал в убежище за голяма мрежа от педофили, които използват хаштагове като Cheese Pizza (детска порнография) и MAP (привлечено непълнолетно лице).

[revolver] (WSJ разкрива педофилска мрежа „Пицагейт“…)

Търговията с деца не е новост. Знаете ли, че преди беше законно да изпращате деца чрез пощенската служба на САЩ (Вижте прикачените 2 снимки). Възможно ли е това да е бил законен метод за педофилите на трафик на деца да преместват деца из страната в началото на 1900? 

[Figura14] (Пощ. служител носещ момче заедно с писмата за него)

[Figura15] (Пощ. служител с бебе)

[rarehistoricalphotos] (Изпращане на бебета по пощата: Историята на децата, изпратени чрез пощенската служба на САЩ, 1913)

Сега Тръмп потвърди това днес, заявявайки, че Мел Гибсън е на път да разобличи всички тях в поредица от четири части, разкриваща детското робство.

[Figura16] (Мел Гибсън ги разкрива всичките)

Световният център на детското робство сега е Украйна. Тяхното украинско правителство загуби около 5000 войници и 100 танка, откакто тяхната дълго рекламирана офанзива започна миналата седмица. Отново помнете, това всъщност не е война, защото имаме работа с частни корпорации, които купуват използвано военно оборудване и наемат наемници. Важното е че нямат противовъздушна отбрана и танковете представляват седящи патици без противовъздушна защита.

[Video6] (Вера Вайман за подземните лаборатории)

[Video7] (Украински войник говори)

Друго нещо, което трябва да се отбележи, е, че украинците са водени от военнопрестъпници. Военнопленник, заловен от руски бойци в района на Запорожие, казва, че украинската армия е провеждала операции по разминиране, като е изпращала необучени млади войници напред в минните полета в цивилни превозни средства, според полското разузнаване.

Те също така убиват журналисти, за да се опитат да предотвратят излизането на новини за техните зверства. Италианската журналистка Андреа Лучиди публикува в телеграм канала си следното:

Преди няколко дни бях добавена в списъка за убийства на украинските служби за сигурност „Миротворец“. Като италианец не мога да не си спомня, че в този списък беше включен и Андреа Рокели, убит от киевската армия през 2014 г., чиято снимка все още присъства в тази база данни с надпис „ликвидиран“.

Украинците също бяха принудени да взривят язовира Каховка в Южна Украйна, за да се опитат да спрат руския ход да си върне Одеса, казват източници от руската ФСБ.

Нещата ще стават още по-лоши. Китайският президент Си Дзинпин наскоро каза:

„Спрете да обвинявате Китай. Китай не помага на Русия, но ако реши да помогне, дори Господ няма да ви спаси.”

Сега за първи път се появиха изображения на китайска военна техника, доставена на руските войски. Например генерал Кадиров демонстрира китайска бронирана техника на въоръжение в местните управления на Росгвардия.

[Figura17] (Китайско оборудване в Русия)

Руснаците чувстват, че Бог е на тяхна страна. Ето защо Владимир Путин наскоро каза:

„Демоните превзеха Запада [и се опитват да] убият всичко духовно на тази планета. Знам, че ще успея, защото имам БОЖИЯТА СИЛА и ПОДКРЕПА“.

ХМ в Израел изглежда е чист за подобни неща, защото те осъзнават, освен ако не сключат мир с Бог, че няма да могат да избягат в планираната от тях Хазария в Украйна или където и да е другаде.

Сега Иран има ядрени оръжия, хиперзвукови ракети и съюз с всички други мюсюлмански страни. Както отбелязва сайтът Debka, свързан с Мосад, Иран бързо последва размразяването със Саудитска Арабия, като предложи да помогне на петролното кралство да разработи ядрена програма. Пекин, който посредничи при помирението, отново пристъпва с подкрепа …

[Video8] (Иранската ракета)

[debka] (САЩ и Израел изумени: Иран предлага да помогне на саудитците да разработят ядрена програма – с подкрепата на Китай)

… така че сега Израел няма друг избор, освен да сключи мир.

Те също се надяват, че мирът ще им позволи да възстановят своя храм. Израелският депутат Амит Халеви предложи да се даде на мюсюлманите контрол върху южния край на комплекса на Храмовия хълм, който съдържа джамията Ал Акса, докато евреите ще получат централните и северните райони, където биха могли да построят своя храм.

[twitter] (Планът на Амит Халеви)

Разбира се ХМ не планира да си отиде тихо през нощта. Нашите източници в Тайната космическа програма казват, че са в план-график за извършване на някакво масивно „НЛО и извънземно събитие“ през август.

Със сигурност напоследък корпоративните новини бяха залети с истории от тип НЛО. Например „Дейвид Груш, подаващ сигнал за НЛО в Пентагона“, беше широко докладван казвайки, че „Проектът за обратно инженерство на НЛО трябва да бъде направен публичен“.

[newsweek] (Проектът за обратно инженерство на НЛО трябва да бъде направен публично достояние: бивш служител на разузнаването)

След това имаме телевизионни новини за 10-футови извънземни, кацащи в заден двор.

[insiderpaper] (Семейство от Лас Вегас твърди, че е видяло извънземни в задния си двор)

Също така, Daily Mail се включи с история за

„катастрофирало НЛО, възстановено от американската армия, което е ‘изкривило пространство-времето’.“ Очевидно ‘Те са накарали човек да влезе в него и то е било с размерите на футболен стадион, докато отвън диаметърът му бил само около 30 фута (10м).’

[dailymail] (Разбило се НЛО, възстановено от американската армия, „изкриви пространството и времето“, оставяйки един следовател „с гадене и дезориентиран“, когато влезе и откри, че е много по-голямо отвътре, отколкото отвън, разкрива адвокатът на подателите на сигнали)

Освен това има вълна от съобщения от космическите сили на САЩ като това за „Сателити за противодействие на космически и други заплахи“.

[americanmilitarynews] (Космическите сили изстрелват първата по рода си шпионска сателитна група за проследяване на китайски и руски заплахи)

Ето още някои от потопа от наблюдения и доклади на НЛО, които виждаме:

1. [Video9] Револвиращ мигащ UAP (възд. феномен)

2. [Video10] Множество UAP-кълба над Русия 18-10-2022

3. [Video11] UAP-орб над Иран

4. [Video12] Флот от UAP-орбове над Калифорния 30-05-2023

5. [Video13] 2 UAP-кълба над Тексас 27-05-2023

[Video14] Имахме и бившо НЛО, а сега известен като бомбардировачът Northrop Grumman Stealth B2, летящ над Флорида, САЩ, през юни 2023.

Въпреки че намираме всички тези неща за НЛО за очарователни, единственото, което виждаме, са видеоклипове и необосновани доклади. Независимо от това, можете да сте сигурни, че корпоративно шоу за НЛО скоро ще се появи на екрана близо до вас.

Ние все още чакаме наистина да се возим на летяща чиния. Надяваме се, че е истинска, но все още няма доказателства.

https://bgprevedi.com/us-corporation-did-go-bankrupt-what-we-are-watching-now-is-corporate-bs-34135-2/

Предишна статия

Plandemic 3: The Great Awakening (Full, Unedited Movie)

Следваща статия

Новините от БГ преводачите без цензура!

Други интересни