„Няма да имате нищо и ще бъдете щастливи!“

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=PrrYu2JNXjw

Каква всъщност ще бъде промяната в Конституцията?
Както знаете сега ИНДИВИДУАЛНАТА свобода и благосъстояние законово са над КОЛЕКТИВНИТЕ блага. Това е основата, на която се развива ПРАВОТО в демократичните държави, поне досега беше така.
Американците настояват да се замени думата лична неприкосновеност с ОБЩО БЛАГО.

Така се изменя целият център на съвременното право. До този момент личната неприкосновеност беше висша ценност. Не само ДНК, личен живот, здраве, деца, еко задължения, ВСИЧКО това ще влезе като зачертаят думата неприкосновеност и вмъкнат израз, който ще твърди, че в името на ОБЩОТО БЛАГО, личните права и свободи са необходима жертва.

Това се спуcкса сега към всички конституции, за да бъде вмъкнато.

Глобалистите задължават ВСИЧКИ държави да изменят Конституциите си за да узаконят кражбата на ДНК и дигиталния контрол върху гражданите.

Значи като заменим думата НЕПРКОСНОВЕНОСТ с израза ОБЩОТО БЛАГО се дава основание да се взема ДНК на всички (все едно всички да имаме криминалистическа регистрация).

Изменим ли Конституцията в тази посока – КРАЙ!

И после край на всяко пледиране за каквото и да е, после иде терор, локдауни, принудителни лечения, следене, хибридизации, изземване на деца, възпитанието им, нови данъци, изземване на лична собственост…..всичко, целта е да ни третират като добитък във ферма (Умен град)

„Няма да имате нищо и ще бъдете щастливи!“

Агро Системс

Предишна статия

DONNA SUMMER – Queen of disco

Следваща статия

БЕТОН, ТОПЛИНА, СЛЪНЦЕ

Други интересни