„Те знаят, че ракът е паразит, но не позволяват на никого да разбере, защото не искат да загубят финансирането си.“

Автор: Няма коментари Сподели:

„Те знаят, че ракът е паразит, но не позволяват на никого да разбере, защото не искат да загубят финансирането си.“
д-р Лий Мерит

Да, и се лекува с лекарство за паразити за животни: fenbendazole

Алтернативни Новини, Нов Световен Ред, Плоска Земя, Изкупление, Свобода, Излизане от Матрицата и Системата.

Животът е миг между миналото и бъдещето и този миг се нарича живот!!!

д-р Лий Мерит: Ние сме в четвъртия етап от ДНК ВОЙНАТА срещу човечеството (Natural News) Водещата на Brighteon.

TV д-р Лий Мерит каза на Боб „Водопроводчикът“ Сисън, че човечеството е в четвъртия етап от ДНК войната, включваща ваксините срещу коронавируса  (COVID-19).  

„Говорейки за голямата ДНК война срещу човечеството… по принцип, ние сме в четвъртия етап от войната. Не мисля, че можем да гласуваме за себе си от това. Ще трябва да се подготвим, да се защитим и може би да се измъкнем от това“, каза тя по време на четиридневното рали Let’s Go Brandon, проведено в Брандън, Флорида.  

Водещият на „Merritt Medical Hour“ каза на Сисон:

„От 2015 г. имам чувството, че съм свидетел на забавена терористична атака срещу целия свят и не мога да спра това. Единствената причина, поради която бях събудена рано, е, че [AAPS] ме събуди за това, което се случва и престъпленията на организираната медицина.” (Свързано: д-р Лий Мерит предупреждава: Принудителните ваксини са престъпление срещу човечеството на ниво Холокост.)  

Бившият президент на Асоциацията на американските лекари и хирурзи (AAPS) написа статия през 2015 г., която беше публикувана под моминското й име Лий Хиб. Нейната информация от 10 март 2015 г. критикува Националния план за имунизация на възрастни на администрацията на Обама.  

„Не можете да крещите за „правото на жената на избор“, когато това се отнася за аборт, но не й давате право да избира какво да й се прилага със спринцовка. Нека да бъда ясна. Общественото здраве не е над индивидуалната свобода. Край на историята“, написа тя тогава.  

И Сисън, и Мерит цитират консервативния писател Г. Едуард Грифин като инструмент за отварянето на очите им за ваксините.

Сисън, водещ на „CLO2TV“, каза, че книгата на Грифин „Свят без рак“ му показва как семействата Карнеги и Рокфелер превземат медицинските училища и драматично променят практиката на медицината.  

Brighteon.TV „Започнах да се събуждам, но наистина не станах сериозен до може би когато [бившият президент Доналд] Тръмп се кандидатираше. Мислех, че успяхме, след като той влезе в [Белия дом]. Но блатото е по-дълбоко, отколкото си мислехме“, каза Сисън. „[Грифин] ни казваше какво [ще се] случи днес, вероятно още през 1960-те и 1970-те години.   Ваксинираните лица не могат да се откажат от ваксинацията „Никой, който не е ваксиниран в момента, когото познавам, няма да скочи във ваксинираната група. Ваксинираната група вече е ваксинирана, не може да скача. Те могат просто да решат дали да имат четвъртия или петия бустер, предполагам, но не могат да  „отменят ваксинацията“, доколкото знаем“, каза Мерит.  

„Ние сме в ситуация, в която [това] е затишие преди бурята. Виждаме умиращите, но нямаме представа какво биха казали „първата производна на умирането“. С други думи, не знаем колко бързо се променя смъртността.“  

Водещият на „Merritt Medical Hour“ посочи „забележимо, безпрецедентно увеличение“ на смъртността от всички причини, причинена от ваксините срещу COVID-19, позовавайки се на данни от САЩ, Обединеното кралство и Германия.

„Не мога да намеря цифри в Израел, но съм сигурна, че имат големи проблеми, защото те бяха първите ваксинирани хора“, каза тя. Мерит също така спомена мъртвородените, спонтанните аборти и безплодието като някои от другите проблеми, свързани с инжекциите.  

„Вместо да пренареждаме шезлонги на „Титаник“, ние трябва да разглеждаме данните и да се подготвим, защото [това] ще ни каже дали трябва да видим тенденцията [и] накъде отива. Не можем да подкрепим това.”   Според Мерит има няколко начина за справяне с шиповия протеин SARS-CoV-2 във ваксините срещу COVID-19.  

„Можем да се справим с шиповия протеин, знаем как да го направим. Ивермектин, хипербарна кислородна терапия, хелация, [интравенозен] глутатион – има много неща, които можем да направим.   След това тя се обърна към Сисън и каза: „Мисля, че твоето нещо е точно там“, по отношение на хлорния диоксид, който водещият на „CLO2TV“ рекламира.   Гледайте разговора между Боб Сисън и д-р Лий Мерит на ралито Let’s Go Brandon във Флорида по-долу.

https://radostinalassa.blog.bg/technology/2022/04/08/d-r-lii-merit-nie-sme-v-chetvyrtiia-etap-ot-dnk-voinata-sres.1812766

     Фенбендазол е излекувал Джо Типинс от тежка форма на рак на белите дробове в началото на Януари 2017г. Джо е имал ракови разсейки разпространени в много места на тялото си: черния дроб, панкреаса, пикочния му мехур, стомаха и костите и лекарите са му давали едва 3 месеца да живее. В последствие, той създава блог, в който разказва как точно е постигнал това оздравяване, който е станал международна сензация и е преведен на множество езици.

     Протоколът, който Джо е следвал за да пребори рака, е елементарен: започва да приема по 250 мг. фенбендазол, разтворен в млякото си (кисело или прясно) или счукан в плодов фреш. Като медик и учен, Джо е имал доста колеги които са изследвали болестта и един ден получава обаждане от колежка, специалист по онкология, която е извършила многогодишни проучвания за ефектите на фенбендазола върху раково болни животни. Лекарка е излекувала всички изучавани от нея животни с диагноза “рак”, с помоща на това средство. В последствие, тя самата се разболява от рак и също използва фенбендазол за да се излекува напълно, без помоща на химиотерапия. Колежката на Джо му препоръчва да започне да пие между 250-400 мг. от този медикамент ежедневно. Освен Фенбендазол е взимал и 600мг куркума на ден, Витамин Е 8IU а също е приемал 25мг CBD ойл, но твърди, че всички тези добавки са единствено и само за подсилване на организма и не са участвали в лечението на неговия тумор.

     Типинс е скептичен в началото на терапията си с Фенбендазол, но смята, че няма какво да губи, след като докторите са му дали безнадеждна прогноза. След година и половина ежедневно приемане на лекарството, господин Типинс се изследва отново в две различни клиники в Америка и Швеция, като резултата е отрицателен и на двете места. Въпреки, че Джо Типинс е успял да излекува себе си от раковото си заболяване в период от година и половина, той продължава да приема Фенбендазол ежедневно вече трета година, за профилактика и добро здраве. Самият Джо е учен в сферата на медицината и създава екстензивно проучване и експерименти върху 150,000 човека с различни видове рак: на белия дроб, черния дроб, рак на кръвта, на простатата, дебелото черво, стомаха, хранопровода, стомаха и множество видове тумори, които болни доброволци редовно му докладват резултатите. Огромна част от тези, които са започнали да приемат Фенбендазола на време, са постигнали положителен резултат на излекуване от различните видове рак.

     В какво се състои магичното свойство на това анти-паразитно средство и успеха му да лекува рак? Ефекта на фенбендазола не се състои в това, че успява да унищожи паразитите в дебелото черво (което е също желан ефект), но истинската сила на медикамента се изразява в това, че променя начина по който захарта се преработва от клетките и се усвоява в тялото. Именно поради тази причина Джо Типинс препоръчва да не се приемат захарни изделия по време на приема на Фенбендазола, за да има пълен ефект това лекарство за рак. Въпреки всичко, самия Джо е ял всичко, включително понякога и захарни изделия и пак е успял да оздравее, но все пак се е старал да се ограничава, колкото може в приема си на захар. Джо Типинс започва да препоръчва като най-оптимална доза, онкоболните да приемат по 400 мг. таблетки Фенбендазол, до пълно оздравяване.

     Във всяко едно от тези хапчета се съдържа 150 мг. от активната съставка “Фенбендазол”, което означава, че според препоръката на Джо, е желателно човек да приема около 2-3 таблетки на ден. Приемът на фенбендазол е безопасен в тази доза и до момента не са наблюдавани странични ефекти при излекуваните от рак пациенти. Типинс предупреждава, че не всички видове рак са еднакво-лесни за лечение, като рак на панкреаса е най-труден за овладяване. С всички останали видове рак обаче, болните са успели да се излекуват в рамките на няколко месеца или година, стига болестта се хване на времне и да не се чака до последния момент да започне приемането на медикамента по този протокол. Взимането на Фенбендазол при възрастните не се влияе от техните килограми и Типинс информира, че 400мг на ден е безопасния дневен прием за всеки зрял индивид, не зависимо от теглото му.

https://klizma.bg/blogs/informacia-za-klizma/

Предишна статия

Патрик Смитьойс – холандецът, който избра да е българин при @Martin_Karbowski(Каузата България)

Следваща статия

The problem with the official narrative is that older dictionaries stated “Holocaust was sacrifice by Jews”…

Други интересни