От 9 юни 1923 ние не сме имали законно правителство!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

100 години от деветоюнския преврат от 1923 и общото със сегашния

09.06.2023, bgprevedi

 

В залисията почти щяхме да изпуснем тази стогодишнина! Ето официалната информация за този преврат. Виждаме там постоянния велик превратаджия Кимон Георгиев. Военните, по заповед на царя осъществиха успешно този преврат!

Днес, когато живеем в началото на шестоюнския соросоиден преврат, се питаме какво постигнахме. Преврат след преврат, натрапване на нежелани, неизбрани и незаконни правителства! Така ни се струва, това ще влезе в историята на Б-я като „Шестоюнския соросоиден преврат от 2023“.

Какво друго?

От 9 юни 1923 ние не сме имали законно правителство. Това са сто години!

„Цар Борис III осъжда това деяние.“ – Да, едно се говори, друго се прави! Този преврат е в списъка на престъпленията срещу българския народ от страна на немския „цар“!

„Цар Борис III, след като изчаква потвърждение от гарнизоните в страната и реакцията на чуждите посолства, утвърждава с указ новото правителство по обяд на 9 юни.“ – Нали така, невинен!

„Ръководството на БКП се отказва да се намеси в защита на сваленото земеделско правителство, заемайки „позиция на неутралитет“.

ЦК на БКП преценява, че става дума за уреждане на сметки между „селската и градската буржоазия“.“ – Престъпно бездействие от страна на комунягите.

Подценяване ролята на масоните и други тайни организации в Б-я. Интересното е че когато ни преподаваха история по веме оно, никой не обърна внимание на тези (съществени) подробности.

Ролята на тайните общества в политическия и икономически живот на страната преди 9.9.1944. Че тайните общества са подчинени на външни интереси!

Изтичат сведения че ще има преврат през 1923 и на никой не му дреме!

Изтичат сведения че се готви преврат през 2023 и на никой не му дреме!


Други сайтове за 100-годишнината:

100 години от преврата на 9 юни: Защо БЗНС пада от власт след изборна победа с 52%

100 години от деветоюнския преврат през 1923

Кървавата ни история! 100 години от Деветоюнския преврат. Жестокост и канибализъм към държавен глава

ПОздрави на ДПС, те решиха да махнат статията! Браво!

Възстановиха я…

Навършват се 100 години от Деветоюнския преврат през 1923 година

Памет: 100 години от Деветоюнския преврат

100 години от Деветоюнския преврат

Xунта(та) стяга преврат 100 години след 9 юни. Правят се, че ги няма документите за Борисов, мафията е погнала Гешев…

Някакъв нелегитимен Висш съдебен съвет с изтекъл мандат, съставен от хора, които приличат повече на мафиотски кръстници, живеещи в палати, отколкото на магистрати, се опитва да подпомогне пъзлящия преврат като отстранява прокурор, който повдига обвинения и иска снемане на имунитетите на престъпници, които се укриват в българския парламент.

Наглостта и арогантността на тези, които използват Народното събрание за убежище от съдебно преследване за престъпленията им стигна до там, че те дори не отричат обвиненията – просто най-нахално декларират, че този, който ги обвинява, трябва незабавно да бъде отстранен.

https://bgprevedi.com/100-yr-anniversary-of-june-9-1923-34056-2/

Предишна статия

Новините у нас без цензура!!!

Следваща статия

От 1 юли започват хайките! Глобата ще е от 10 000 лева, ако не спазвате забраната!

Други интересни