Защо се опитват да променят Конституцията?

Автор: Няма коментари Сподели:

 

НИКОЙ в БГ не е наясно защо ТРЯБВА СПЕШНО да се изменя Конституцията!!!

Нито един човек в България не разбира каква е разликата между ДНК резонансна честота и ДНК секвенция!

Конституцията ТРЯБВА да се измени, но Не е за „правосъдна реформа“. Във всички държави се измениха Конституциите за да се легализира ДНК паспортизацията и дигиталния контрол над гражданите (профанската маса).

Например в Русия се измени Конституцията (глава 7) така че Руската Федерация стана ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК на ДНК резонансната честота на руските граждани (профанска маса). Само Владимир Путин и другите олигарси НЕ са си дали ДНК за дигитален контрол. Макрон и Олав Шолц също не си дават ДНКто. Само профанската маса позволяват да я „тестват“.

Само в България ДНК се КРАДЕ незаконно за дигитален контрол. Ако българите разберат, че незаконно им се краде ДНК за дигитален контрол, няма да позволят промени в Конституцията. Но добре, че НИЩО не разбират!

ЗАТОВА още тази седмица ТРЯБВА да се вкарат изменения в Конституцията и ДНК паспортизацията да стане ЗАКОННА.


BGprevedi: Конституцията не е тоалетна хартия че всеки престъпник да си я променя както му е кеф! Минава поне година докато се обясни на народа, а народа трябва да я приеме. Ние сме скептични че това може да стане за 2-3 дни, без съгласието на суверена, хората от България.

Не става въпрос за „гражданите“! Гражданин значи роб! Законодателството и конституцията предварително дават такава трактовка на термина „гражданин“.

Суверени са Хора родени в България! Живеещи на своя територия!

Опитът да се промени конституцията „през нощта“, когато хората спят, няма да успее.

https://bgprevedi.com/emergency-warning-34036-2/

Предишна статия

Актуализации с Кимбърли Гоген | 05.06.2023 в 2 части We_Are_The_Light, по предложение на Деница…

Следваща статия

Новините, събрани от БГ преводачите

Други интересни