Новините по света

Автор: Няма коментари Сподели:

Източници | Преведи сам | Едж


Д-р Стийв Търли

Италия ОТМЕНЯ Месеца на гордостта?!?

Авто-превод

Отделно


Глен Бек

ОБЯСНЕНО: Възможна банкова КРИЗА и какво трябва да направите

Списание Weiss Ratings оценява ежедневно банки, акции, облигации и криптовалути, като следи отблизо движенията, които се случват във всеки сектор. И те са ДОБРИ в това. Всъщност от 539 банки, които са фалирали от 2009 г. насам, те са уведомили предварително за 535 от тях.

Далас Браун, издател на Weiss Ratings, се присъединява към Глен, за да обсъдят кои от днешните банки в момента са изправени пред евентуален фалит или криза. Трябва ли американците да се тревожат за големите банки в нашата нация, или само по-малките и кредитните съюзи са изправени пред проблеми? Освен това, какво трябва да направите ВИЕ, ако вашата банка е изложена на риск…?

Чуйте този клип, за да разберете защо НЕ трябва да се паникьосвате от днешната несигурна банкова ситуация…

Авто-превод

Отделно


Следващата новинарска мрежа

Демаскирано: Шокиращата стратегия на Китай за глобално господство е отприщена!

Имаме извънредни новини! Висши служители на САЩ, включително председателят на комисията по разузнаването на Камарата на представителите Майк Търнър и сенатор Том Котън, изразиха дълбока загриженост относно ескалиращата агресия на Китай. Неотдавнашните инциденти с китайски изтребител и военен кораб, сплашващи американските сили, подхраниха безпокойството.

Търнър подчертава необходимостта от силни действия, заявявайки, че това е битка на „демокрация срещу авторитаризъм“, докато Котън критикува привидно небрежния подход на сегашната администрация, настоявайки за признаване на Китай като противник, а не като приятел. Тази ескалация в самоувереността и военното поведение на Китай представлява ясна заплаха за западните демокрации.

Авто-превод

Отделно


Финансово никой специален

Още едно неизпълнение на CMBS в Сан Франциско, този път са хотели!

Пожарът в контейнера за боклук, който е пазарът на търговски недвижими имоти в Сан Франциско, продължава да се влошава днес, след като Park Hotels and Resorts обявиха, че вече няма да извършват плащания по заем от CMBS в размер на 725 милиона долара за два хотела в града.

Авто-превод

Отделно


Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс предлага на нюйоркчани да отворят домовете си за мигранти

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 01: New York City Mayor Eric Adams and Billy Joel attend as MSG Entertainment and Billy Joel make a special franchise announcement at Chase Square at Madison Square Garden on June 01, 2023 in New York City. (Photo by John Lamparski/Getty Images)

БГпреведи: Има една добре позната фраза от американците в САЩ на испански език, „Су каса ми каса“, което значи „твоята къща е моя къща“. Кметът на Ню Йорк явно я има в предвид!


Холивуд ще забрани бойните патрони на снимачната площадка след трагедията на Алек Болдуин със „Rust“.

hobbsandshawguns1


Сега пристига невероятната новина, че силите на Вагнер са арестували руски командир на 72-ра бригада за миниране на пътищата, блокиращи преминаването на войските на Вагнер, и по-късно откриване на огън по персонала и бронираната кола на Вагнер.

Арестуваният от Вагнер руски (мерзавски) командир.

Пригожин съобщи и черешката. Този руски командир е заловен като военнопленник, бидейки пиян и заедно с хората, които е командвал, са стреляли по Вагнер! Бомбастично!


Глобалистката Световна здравна организация ще се заеме със системата на ЕС зад цифровите паспорти за ваксини, за да „улесни глобалната мобилност“ и „по-добре да защити гражданите“

BGprevedi: Пътят към ада е постлан все с добри намерения!


Страшна мисъл: Можем ли да видим билета Байдън-Обама през 2024 г.? Президентът на адвокатската колегия на DC смята, че е възможно


Снощи в Украйна двама британски войници бяха убити от руски бомбардировачи Су-24, които унищожиха техните многомилионни британски ракети Storm Shadow на летище Кропивницкий в Украйна.

В допълнение, най-малко един (1) тежко ранен ***НА АКТИВНА СЛУЖБА** британски войник беше транспортиран с хеликоптер до Полша от същото място на удара.

Така военните на НАТО на активна служба всъщност са в Украйна, където не им е мястото, и сега биват убивани.


„Непобедимите“ танкове, доставени от НАТО, унищожени при неуспешна украинска офанзива – руското МО. Киев загуби осем германски Leopard-а и три френски AMX-10, твърдят военните

NATO-supplied tanks destroyed in failed Ukrainian offensive – Russian MOD


50 полицаи са ранени при размирици в Лайпциг. Протестите избухнаха, след като германски съд осъди ляв активист за нападение срещу заподозрени неонацисти


Учени предупреждават, че изменението на климата може да отприщи „зомби-вируси“

zombie viruses


Pfizer е хванат да насочва 12 милиона долара на Андерсън Купър за рекламиране на иРНК-ударите на американците

Pfizer funnelled 12 million dollars to Anderson Cooper


Apple започва да блокира „несервилните“ потребители да теглят пари в брой от банкови сметки

Apple begins blocking non-compliant users from withdrawing cash from their own bank accounts


RFK младши изтрива туит, възхваляващ Роджър Уотърс, обещава подкрепа за Израел и се присъединява към произраелски марш


https://bgprevedi.com/alt-news-05-06-2023-33946-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас от 6 юни 2023 година

Следваща статия

Новините по света и у нас от БГ преводачите и независими автори

Други интересни