Новини и анализи от Бенджамин Фулфорд, подбрани от БГ преводачите

Автор: Няма коментари Сподели:

Корпорацията САЩ печели време като изнудва Тайланд за злато, мамейки китайски кралски особи

… предстои втора редакция …

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГпидиеф

-=-

КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ успя да избегне фалита, като изнуди за злато тайландското кралско семейство и подмами китайските кралски членове да предадат част от златото си.

Тази фигура от висшия пилотаж обаче няма да остане ненаказана и корпорацията така или иначе ще бъде ликвидирана, твърдят множество източници от разузнавателните служби. Това е математическа сигурност. Както отбелязва един коментатор,

„Не може да взимате назаем 7,3% от БВП отсега до безкрайност и да се измъкнете безнаказано“.

Член на драконовото семейство казва, че китайските кралски особи, базирани в Тайван, са били заблудени от фалшивия крал Чарлз, който обещал „да финансира огромни хуманитарни проекти“ и също така предложил огромни рушвети. Хазарската мафия обаче се отказала от обещанията си веднага щом получила парите. Семейството на драконите сега казва, че не са санкционирали тази сделка и са обещали да предприемат „определени контрамерки“.

Другото нещо, което се случи, беше, че кралят на Тайланд, който е държан като заложник в Германия, беше принуден да търгува със злато, принадлежащо на народа на Тайланд, за безполезни съкровищни бонове на САЩ, според източници от тайландското кралско семейство. Вероятно фактът, че голямата му дъщеря е в медикаментозна кома от януари, има нещо общо с изнудването.

В допълнение към това, в деня, в който беше обявена сделката за тавана на дълга на САЩ, официалните китайски новинарски издания се хвалеха с обещания, които са изтръгнали от своите американски дългови роби.

От една страна, Синхуа обяви, че

„Споразумението за регионално цялостно икономическо партньорство (RCEP) влезе в сила в петък… за всичките 15 членове.“

[news] (Китайски и американски търговски представители се споразумяват да засилят обмена: министерство на търговията)

Това означава, че ХМ „предаде контрола“ над бившите съюзници на САЩ като АСЕАН, Япония, Южна Корея, Австралия и Нова Зеландия на китайците.

[Figura1] (RCEP)

Това е типичната измамна работа на ХМ, продавайки неща, които не притежават, на лековерни купувачи.

В същия ден контролираният от Рокфелер мозъчен тръст Brookings Institution издаде доклад, призоваващ за по-голяма интеграция на икономиките на САЩ и Китай. Превод: „Ще предадем контрола над САЩ на Китай.“

[news] (Политиката на G7 за „намаляване на риска“ може да доведе до множество несигурности: Институт Брукингс)

Ние също така отбелязваме, че – точно когато различни началници на отбраната се събираха в Сингапур за конференция – беше организиран инцидент, при който американски военен кораб мигна и направи маневри за избягване, за да избегне китайски военен кораб, блокиращ пътя му в Тайванския пролив. Това беше публичен знак, че САЩ не желаят да водят война за Тайван, казват японски военни източници.а

[Video1] (САЩ мигат)

В светлината на всичко това, ние помолихме различни източници на тайните общества за повече от предисторията защо на американската корпорация й беше позволено да продължи.

Японски десни, свързани с императора, казват, че им е било обещано президентът Доналд Тръмп официално да поеме поста от марионетката на Рокфелер Джо Байдън в края на юни или началото на юли.

Чували сме я тази история и преди. Последният път, когато ни казаха, че ще поеме управлението, беше през март. Така че, повярвайте, когато го видите.

След това П3-масоните излязоха със собствената си история. Според тях:

„Илон Мъск е в Китай, не призовава за независимост на Тайван, изгражда фабрики и предприятия в КНР и подкрепя сътрудничеството на равни начала с комунистическата партия. От тези действия може да се разбере, че тайни сили подготвят Мъск за президент на Съединените щати, когато старейшините на Вашингтон умрат. И това може да се случи много скоро, тъй като всички ние сме над осемдесетте.“

Източници от ЦРУ от своя страна казват, че

„Джанет Йелън (министерството на финансите) емитира до 1 трилион долара в съкровищни бонове и ще наводни пазара. Това не е нищо повече от разбъркване на фалшиви компютърно генерирани пари от едната страна на счетоводната книга до другата. Определено ще има обратен ефект, тъй като това ще изтегли ликвидността от финансовите пазари.“

Без значение какви обещания дадоха тези змии, можете да сте сигурни, че те ще ги нарушат веднага щом получат възможност.

Например, те все още планират да започнат тотална ядрена война преди края на фалшивия мандат на Байдън – и новите пари да свършат – през януари 2025 г., според MI6.

След това отбелязваме, че веднага след като парите дойдоха, фалшивото правителство на САЩ прие бюджет, който включваше неограничено финансиране за Украйна. Като руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов казва:

„Новият „пакет за сигурност“ на САЩ… ефективно подхранва гнилия режим в Киев.“

[tass] (Отказът на САЩ да подкрепят атаките на Украйна в Русия „не струва нито стотинка“ – посланик)

Украйна е световната столица на прането на пари, трафика на хора и отнемането на органи.

„На 14 април 2022 г. украинският парламент прие закон 5610, който позволява на Украйна да изнася органи в чужбина. Тези закони бяха насърчавани от бившия действащ министър на здравеопазването Уляна Супрун и позволяваха на болници, затвори, военни части и сиропиталища да използват органите на всеки, за който те се грижат, без тяхното съгласие“, според източници от полското разузнаване.

Ние също така отбелязваме, че три четвърти от оръжията, изпратени в Украйна, се продават на международния черен пазар. Като пример, тук можете да видите член на мексикански картел, носещ произведена в САЩ противотанкова ракета Javelin, която е била изтъргувана за наркотици, според мексикански източници.

[milenio] (Мексикански картели се готвят за война; имат военен клас ракетен изстрелвач)

[Figura2] (Картелите)

Разбира се, търговията с оръжия срещу наркотици не е нищо ново за Корпорацията САЩ.

Китайското посолство в Мексико от своя страна казва, че прекурсорите на фентанил, за които САЩ го обвиняват, че продава на Мексико, всъщност идват от ЕС (т.е. Украйна).

Китайското посолство уверява, че САЩ наричат ​​общи химически продукти като прекурсори на фентанил

Авто-превод

Отделно

Излишно е да казвам, че белите шапки не приемат всичко това в легнало положение. Поредица от спешни срещи бяха проведени в Канада, Китай, Япония, САЩ и другаде,

за да се придвижат напред с ареста на лидерите на хазарската мафия.

Например офисите на Google в Мексико и съседните офиси на ООН бяха евакуирани миналата седмица след „бомбена заплаха“. Източници от мексиканското правителство казват, че това е операция срещу режима на Рокфелер/Байдън.

[elfinanciero] (Офисите на Google в Мексико бяха евакуирани заради бомбена заплаха)

В Канада военен трибунал, проведен миналия уикенд, представи обширни доказателства за престъпленията с ваксината и COVID-19 на контролираното от ХМ канадско правителство. Военната полиция сега действа по тези доказателства, казват източници от трибунала.

В Китай украинският мирен пратеник Ли Хуей, който току-що посети Киев, Варшава, Берлин, Париж и Брюксел, казва, че „Русия е права според международното право да предприеме своята специална военна операция срещу украинските „завършени националисти“.

[voltairenet] (Западът отказва мир в Украйна)

Освен това, въпреки че китайците публично отказват да се срещнат с фалшивия министър на отбраната на Рокфелер Лойд Остин, Тан Кефей, говорител на Министерството на националната отбрана, казва, че „военните контакти и обменът между двете страни никога не са били спирани“. С други думи, китайските военни (за разлика от някои служители на ККП) работят с американските бели шапки, а не с Рокфелер.

[news] (САЩ носят „пълна отговорност“ за трудностите във военния обмен: китайски говорител на отбраната)

В Япония десните също проведоха спешна среща, за да предприемат действия срещу обещанието на ХМ да предаде контрола над страната на Китайската комунистическа партия. Японските военни и полицейски прокурори сега проверяват фактите за използването на измамни PCR-тестове от марионетния режим за ваксиниране на населението с опасни вещества. Те вече са информирани, че изследователските списания са оттеглили над 800 статии за COVID-19, защото са измамни.

Сега военните призовават за премахване на измамно инсталирания марионетен режим на LDP, пробутващ ваксините. Има много повече за това, за което не можем да говорим от съображения за оперативна сигурност.

Отбелязваме обаче, че де факто севернокорейският лидер Ким Джо Чен обвини ООН, че действа като „политически придатък“ на Съединените щати.

[dw.com] (Северна Корея „горчиво осъжда“ преговорите на ООН за изстрелване на сателит)

Съобщенията, че Северна Корея е заела място в борда на частната СЗО (Световна организация за вредите), са просто неуспешен опит за помиряване, добавят севернокорейски източници.

В САЩ също военните бели шапки предприемат действия и са напълно наясно, че Джо Байдън е

„просто фронтменът, връчват му сценария… истинският въпрос е колко дълго [американският народ] ще изтърпи това. Те нарушават конституцията, не можете просто да натиснете един бутон и да създадете пари“, казва полковник Дъглас Магрегър.

В ясен знак за военните действия на белите шапки, 24 републикански губернатори обявиха разполагането на войски от Националната гвардия, за да подпомогнат усилията на губернатора на Тексас Грег Абът за сигурността на границата.

[zerohedge] (Губернаторите на Вирджиния и Западна Вирджиния изпращат войски от Националната гвардия на границата с Тексас)

Една от причините за разполагането на войските е, че Министерството на здравеопазването и човешките услуги на САЩ плаща зашеметяващите 18 000 долара на дете, за да се „спонсорират“ непридружените непълнолетни. Децата са били настанявани при злоупотребяващи „спонсори“ и към 85 000 „спонсорирани“ деца са изчезнали.

[openthebooks] (Substack: САЩ са похарчили 13 милиарда долара за спонсориране на непридружени малолетни деца на границата от 2012)

САЩ също се нуждаят от военно положение, защото социалният ред се разпада. Например

„кражбите на дребно са се увеличили „десетократно през последните пет години“, което не е „подценяване“, докато насилието „е нараснало експоненциално“. Главният изпълнителен директор на Giant Food Ира Крес казва. „Накарахме полицията да дойде в нашите магазини… те ще вземат информацията, ще я запишат,“… „Но всъщност нищо не се прави с това, защото те имаха две убийства, които бяха банков обир и две стрелби. Т.е., къде ще съсредоточат времето и вниманието си?“ каза Крис Торосян, бивш мениджър в пекарния отдел

[zerohedge] (Голяма верига за хранителни стоки се бори да оцелее сред вълна от кражби)

Когато правителството не може дори да защити търговските обекти, то вече не функционира, оттук и необходимостта военните да предприемат действия.

Освен това, в случай че не сте го разбрали, различните случаи за 6 януари, Хънтър Байдън, неуважение от ФБР към Конгреса и други процедури във Вашингтон не са „нищо повече от цирково шоу за овцехората“, отбелязват източници от ЦРУ.

[Video2] (МТГ за събитията от 6 януари)

[Figura3] (Съобщение на надзорната комисия)

За да се убедите, че това тук е шоу, можете отново да видите пример за неизправна маска на Педо-Сатаната Байдън.

[Video3] (Маската на педо-сатаната не функционира)

След това имате масова корпоративна промоция на педофилията през юни, маскирана като „гордост“.

[Figura4] (На МАГА няма да й хареса менюто)

Дори вече не го крият. Дисни току-що даде зелена светлина на нов сериал за момиче, което се влюбва в дявола. Напоследък Дисни „често прокарва съдържание с теми около магьосничество, секс и насилие“, според организацията за семейни развлечения MovieGuide.

[cbn] („Трябва да действаме бързо“: Шоу със зелени светлини на Disney+ за момиче, което носи бебето на Сатаната)

След това погледнете тази карта на извършителите на сексуални престъпления, живеещи в Израел. Сега разбирате ли защо толкова много членове на Конгреса имат израелско гражданство?

[Figura5] (Регистрирани сексуални престъпници в Израел)

Ако това не е достатъчно за да оправдае военните действия, вижте какво все още какво се готви да прави голямата фармацевтика.

Подробното видео по-долу описва как Pfizer и неговите партньори превзеха правителствата на Бразилия и Аржентина. Те не трябваше да отвличат „правителството“ на САЩ, защото вече го притежават.

[Video4] (Още корупция на Pfizer и WEF)

В следващия си ход Big Pharma и Microsoft се обединяват в нещо, наречено „Алианс ID2020“, което ще комбинира ваксинации с имплантируеми микрочипове, за да създаде вашия цифров идентификатор

[shtfplan] (Клиничното изпитване на финансирания от Бил Гейтс пластир за ваксина „Микроигла“ е „успешно“)

Те искат да свържат това с цифровите валути на централната банка. Разгледайте това писмо, споделено от някой, който го е получил миналата седмица за своята карта Coles Mastercard. Ако пресечете техните дръндории, ще видите, че това ще им позволява да ви отрежат от покупки, ако опитате транзакции в противоречие с целите на Програмата за устойчиво развитие на ООН, които включват опит за закупуване на месо, повече от 3 елемента дрехи годишно и т.н.

„Много хора все още не разбират какво наистина означава CBDC за бъдещето. Това е цифров затвор! Завинаги!“, коментира източник от Мосад.

[Figura6] (Новите санкции на Coles Mastercard)

[Figura7] (Новия регламент на Coles Mastercard)

За да попречи на хората да разберат това, СЗО, собственост на Рокфелер, планира да използва „Системи за наблюдение на социалното слушане“, за да следи публичните комуникации за „дезинформация“.

[tkp] (СЗО иска да използва системи за подслушване, за да наблюдава и открива „дезинформация“)

Хората така или иначе го разбират. Например тук гледате как австралийският сенатор Алекс Антич излага истината за така наречения „Договор за пандемията“ на Световната здравна организация.

[twitter] (Сенаторът Алекс Атич за „Пандемичния договор“)

Освен това Брендън Мърфи, бивш главен медицински директор на Австралия и настоящ секретар на Министерството на здравеопазването, най-накрая призна, че мандатите за ваксини „вече не са оправдани“.

[Video5] (Чао на ваксиналните мандати в Австралия)

[Video] (Предупреждение за иРНК-ударите)

FDA също отмени разрешението за ваксини срещу COVID-19.

[epochtimes] (FDA отмени разрешението за ваксината на J&J срещу COVID-19)

[Figura8] (Отмяна на Janssen-ударите)

Хората на Запад също трябва да благодарят на руснаците за помощта за прекратяване на така наречената „пандемия“.

Игор Кирилов, ръководител на Силите за радиологична, химическа и биологична защита (РХБО), казва, че САЩ активно създават биолаборатории близо до границите на своите геополитически противници и изучават „икономически значими инфекции“ там извън вътрешната юрисдикция (на САЩ). Това е една от причините те да предприемат действия срещу Украйна.

Забелязахте ли, че вариантите на Covid спряха, когато Русия започна да преследва биолабораториите? Омикрон беше обявен за тревожещ вариант на 26.11.2021 г.

Русия започна неутрализирането на Биолабораториите на САЩ в Украйна на 24.02.2022 г. Оттогава няма варианти. Съвпадение?

[who] (Една година от появата на вирусния вариант на COVID-19 Омикрон)

Украинците също вече предприемат действия. Държавното бюро за разследване на Украйна разследва Владимир Зеленски за „държавна измяна“. Това стана, след като Печерският районен съд на Киев образува наказателно дело „срещу самия Владимир Зеленски, ръководителя на президентската канцелария Андрий Ермак, неговия заместник Роман Машовец, както и бившия председател на СБУ Иван Баканов и бившия заместник-секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана Руслан Демченко. Те са обвинени в действия, довели до смъртта на десетки хиляди украинци.

[scotlandtoday] (Зеленски ще бъде разследван за „държавна измяна“ от украинското Държавно бюро за разследване)

Нищо чудно, че цялото тяло на Зеленски беше видяно да потрепва странно по време на среща със Сунак от Обединеното кралство в Молдова. Това вероятно се дължи на страх от завръщане в Киев, както и на симптомите на оттегляне от кокаина.

[Video6] (Зеленски се разтърсва)

Руските християни също се борят да разобличат педофилското правителство на САЩ. Ето защо обвинителят на Байдън в сексуално насилие, бивш служител на Сената, Тара Рийд, се чувства „сигурна“ в Русия, след като избяга поради опасения за безопасността

[nypost] (Обвинителят на Байдън за сексуално насилие Тара Рийд се чувства „сигурна“ в Русия, след като избяга поради опасения за безопасността)

Също така Канал 1 в Русия съобщи за педофила Хънтър Байдън.

[Video7] (Русия, Новини с Педо-Хънтър)

Сега унгарски и сръбски християни се присъединяват към руснаците, като преследват престъпния възел на ХМ в Косово. Както съобщава ТАСС:

Сръбският министър на отбраната Милош Вучевич каза в понеделник, че сръбската армия е била приведена в състояние на висока бойна готовност след ескалацията в Косово и Метохия и че армейски части са били разположени по административната граница с Косово.

[tass] (Прищина се опитва да окупира Северно Косово, Метохия, твърди сръбското висше ръководство)

Това идва след като унгарският външен министър Петер Сиярто на митинг в Сърбия каза:

„И двете ни страни са… безмилостно атакувани от [ХМ]… защото имаме силен лидер… искаме мир в Украйна и… сме отдадени на семейните ценности.“

[vk.com] (Унгарският външен министър Петер Сиярто на митинг в Сърбия)

[dailynewshungary] (Унгарският министър посрещнат като суперзвезда на митинга в Белград на сръбско-унгарските братя – СНИМКИ, ВИДЕО)

Разбира се, нито един от западните кукловоди не може да се появи публично сега, без да бъде нападнат от зяпачите. В последния пример, тълпа от германци освиркваха германския канцлер Олаф Шолц и го обвиниха в подстрекаване към война

[twitter] (Тълпа от германци освиркваха германския канцлер Олаф Шолц и го обвиниха в подстрекаване към война)

В Израел армията отказва да действа срещу хората, обкръжили къщата на министъра на престъпността Бенямин Нетаняхус.

„Всеки с очи може да види, че хазарите размениха Нетаняху с някой много зъл! Той си отиде, но неговият актьор е тук и хората искат той да си отиде!“ туитва израелски патриот.

[twittter] (Израелската армия отказва да патрулира)

По-голямата част от света също действа, за да помогне за освобождаването на окупирания от ХМ Запад.

„БРИКС вече не е „алтернатива,… [той] силно подкрепя реформата на Съвета за сигурност на ООН,… за изграждане на по-справедлива, приобщаваща и отворена международна архитектура с устойчиво развитие в основата си“, казва министърът на външните работи на Индия Субрахманям Джайшанкар.

[tass] (БРИКС вече не е „алтернатива“, а устоите на глобалната политика – първият дипломат на Индия)

Това е повече от само приказки. Иран, Русия, Оман, Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар, Бахрейн, Ирак, Пакистан и Индия се споразумяха да създадат военноморски съюз за съвместно установяване на сигурността в северната част на Индийския океан, твърдят ирански военни източници.

Ето защо Обединените арабски емирства решиха да се оттеглят от водените от САЩ международни морски сили в региона.

[debka] (Емиратите напусна Обединените военноморски сили на САЩ поради липса на отговор във връзка с изземването на танкери от Иран)

Миналата седмица видяхме и вълна от големи споразумения за сътрудничество – между Иран, Ирак, Русия и Китай. Иран, Ирак и Саудитска Арабия – „Те са в този нов глобален съюз“, отбелязва oilprice.com.

[oilprice] (Три нови споразумения Китай-Русия-Иран и Ирак потвърждават новия пазарен ред на петрола)

ОПЕК не допусна Reuters, Bloomberg, Wall Street Journal и Dow Jones на срещата във Виена, където обявиха намаляване на производството с един милион барела на ден. Забраната е наредена от Саудитска Арабия, която смята тези репортери за нищо повече от агенти на Рокфелер. Фактът, че контролираният от Ротшилд Financial Times беше разрешен, говори доста. Добро предположение е, че съкращенията на производството са съсредоточени върху находищата, собственост на Рокфелер.

[ft.com] (ОПЕК забранява на видни медийни групи да участват във Виена)

Освен това миналата седмица лидерите на Армения и Азербайджан подписаха в Москва споразумение за взаимно признаване. Това означава, че опитът на ХМ да включи региона в планираната им голяма Хазария е спрян. (вж друго мнение)

Една от ключовите фигури зад провала на заговора на ХМ в региона, Президентът на Турция Реджеп Ердоган (сега представен от аватар) показа с кого стои, като отмени очакваното си присъствие на европейската среща на върха.

[Figura9] (Ердоган се оттегли от европейската среща на върха)

Въпреки всичко това членовете на фалшивия кабинет на Байдън отчаяно се опитват да отрекат реалността. Като пример, гледайте как робът на Рокфелер Антъни Блинкен изрича възмутителни лъжи за ситуацията в Украйна.

[Video8] (Ционистът Блинкен с повече лъжи)

Както коментира източник от NSA,

„Последното радио-предаване на НАЦИСТИТЕ през март 1945 г. показа, че НАЦИСТИТЕ печелят на всички фронтове… потапят американски бойни кораби, унищожават руски танкове и т.н. Шест седмици по-късно дойде капитулацията на НАЦИСТИТЕ. И така, ето какво… банковите проблеми, излюпването на CBDC, десетки неща и разпадащата се финансова система…“

[Figura10] (Списание Тайм – страхова психоза както винаги. Краят на човечеството. Доколко е реален риска. Буквите AI са светнати, т.е. ИИ)

Големият въпрос, разбира се, е дали всичко това ще накара създадената от белите шапки нацистка тайна космическа сила да излезе от килера?

Следната новина предполага, че това може да стане:

„С голям ход Космическите сили избират космическото крайбрежие на Флорида за тренировъчен щаб на STARCOM.“

[floridatoday] (В основен ход Космическите сили избират Космическото крайбрежие на Флорида за тренировъчен щаб на STARCOM)

Освен това има все повече признаци, че потиснатите технологии излизат от килера.

Японски изследователи, например, обявиха, че могат да отглеждат бебета в лаборатория и да избират „желани“ гени за тях.

[dailymail] (100% лабораторно отгледани бебета до ПЕТ ГОДИНИ)

След това виждаме последния пример за „еврейски космически лазер“, този път в Чили.

[facebook] (Беше ли това лазерен лъч)

И така, заедно с горното ето най-новите визуални от проекта Синия Лъч.

1. [Figura11] Прикрити НЛО-та над Тейбъл Маутин, Кейптаун, Южна Африка

2. [Video9] Програмата Aurora за TR3B

3. [Video10] Многоизмерен кораб с плазмена енергия

4. [Video11] Многоцветно светлинно НЛО над Мексико 12-04-2023

5. [Video12] Кораб с плазмена енергия над Онтарио, Канада 13-02-2023

6. [Video13] НЛО над Аризона, САЩ 21-05-2023

https://bgprevedi.com/us-corporation-buys-time-by-extorting-thai-gold-conning-chinese-royals-33912-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас от БГ преводачите и независими автори

Следваща статия

Новините по света от БГ преводачите

Други интересни