Новините по Света и у нас!

Автор: Няма коментари Сподели:
От Извора
Поглед.Инфо Ютюб | Сайт
Отвъд Оградата
Васил Василев
Поглед.EU
Българско Време
Обединение
Балотаж
Свободно Слово
Безбожна Ера
Обективно
Светослав Пенчев
Цанов Напред и Нагоре
Тракийски свят
Будна Ера
Ин Ян страница
Паралелна реалност
Афера
Скандално
Ким Гоген
Анонимна Б-я

 


За тези които следят шумановия резонанс, тук даваме препратка към образа.


Afera

ПЕПИ ЕВРОТО И БОРИСЛАВ САРАФОВ В ПАНИКА! СПЕШНО ПРАВЯТ СХЕМА ЧРЕЗ КЛОПКА НА ЖУРНАЛИСТИ – ПРАЩАТ ПРИ ТЯХ ЛИЦА, КОИТО ДА ПЛАСИРАТ ЛЪЖИ ЗА ПРОКУРАТУРАТА И ГЕШЕВ!

ЗА ДЖУДЖЕТАТА И ХОРАТА. ПОСВЕТЕНО НА ГЕН. НАСКО – НАЙ-МАЛКИЯТ РАЗУЗНАВАЧ В СВЕТА!

БОКО: „НЯМАМ НИКАКЪВ ИМОТ В ИСПАНИЯ“. НЯМАШ БЕ, ПИЧ, АМА ПАРИТЕ ОТ ТЕБЕ ТЕКАТ! БОКО: „НЯМА ДА СИ ДАМ ИМУНИТЕТА!“. ЩО, БЕ, ПИЧ, НАЛИ НЯМАШ НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ?!

СПРАВКА: „К.Ч. /КРАСЬО ЧЕРНИЯ/ Е В ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С ББ И Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ ДА ОПРАВИ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ, КАКТО И ББ. К.Ч. Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА ОПРАВИ ВСЕКИ КАЗУС В СЪДА“

Е-Е? КАКВО ИЗЛЕЗЕ? ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ – БИЛИ ЧЕСТНИТЕ И ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВО, А ОНЕЗИ, КОИТО СЕ БИЯТ С МАФИЯТА ИМ – СА ЛУДИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМ?! АМИ НЕ ГО ИСКАМЕ! МАФИОТИ И ТО ОБЕДИНЕНИ ВЕЧЕ ТРИ В ЕДНО – НЕ ИСКАМЕ!

БИВШАТА СЪПРУГА НА ПЕПИ ЕВРОТО: УЖАСЕНА СЪМ! В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ СЛУЧВАТ СТРАШНИ НЕЩА, В КОИТО ВИЖДАМ ПОЧЕРКА НА ПЕПИ ЕВРОТО! ПИСМОТО ЗАПЛАХА СРЕЩУ ГЕШЕВ Е ПИСАНО ОТ ПЕПИ ЕВРОТО! /ВИДЕО!/

ШОФЬОРЪТ НА ПЕПИ ЕВРОТО ЗАЕДНО СЪС САРАФОВ ВКАРВАТ ЛИЦА В ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА ДА ПЛЮЯТ ПРОКУРАТУРАТА И ГЕШЕВ! ШОФЬОРЪТ КРИСТИЯН Е ИЗДИРВАН ПО ДЕЛОТО ЗА ПЕПИ ЕВРОТО!

СЛУЖБИТЕ ЗАСЯКОХА ГОТВЕН МАЩАБЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕШЕВ И РАДЕВ, ОРГАНИЗИРАН ОТ „БОБИ НОВЕРАТА“ И БОКО ТИКВАТА! СПЕШЕНИ СА МУТРИ И ЗАПАЛЯНКОВЦИ!

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ: ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ“! ВРЕМЕ Е, В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ ОТ ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ! „ВИЧО КАСИЧКАТА“ ИЗБЯГА В ДУБАЙ!

ЕТО КОИ ПРОВАЛИХА СПЕЦ.АКЦИЯТА СРЕЩУ ПЕПИ ЕВРОТО И АМИ! ШЕФЪТ НА „КОБРИТЕ“ В СДВР ВЕНЦИ, И „ПИЛАТПОНТИЙЦИТЕ“ ОТ ГДБОП НА КАЛГАНДЖИЕВ!

КРАСЬО ЧЕРНИЯ НА СРЕЩА С ЧОВЕКА НА БОЙКО БОРИСОВ – БОБИ НОВЕРАТА! КРАСЬО ЧЕРНИЯ МЕДИАТОР МЕЖДУ ПП/ДБ И ГЕРБ! /ВИДЕО И СНИМКИ/

БАНДАТА НА БАЦЕ


Блогописец Храбър

Скандалът „Осемте джуджета“


ЩЕ СРИНАТ ЛИ АНТИГЛОБАЛИСТКИТЕ ПРОТЕСТИ МОНАРХИЯТА В АНГЛИЯ? СРЕЩУ НЕЯ СА ВЕЧЕ 50%!

Предишна статия

Какво ни очаква за използването на пари в брой?

Следваща статия

Посещение на д-р фн Стоян Йорданов в Лабораторията по роботика на Италианския технологичен институт (Генуа, Италия)

Други интересни