Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

-=-

Понякога, когато пиша някоя история, тя се заплита и губи посока. Без значение какво правя, в крайна сметка само копая по-дълбока дупка. Когато това се случи, единствената възможност е да изтриете всичко и да започнете отначало. Това е добра метафора за онова, което минава за правителството на Съединените щати.

Разхищението и корупцията продължиха толкова дълго, че частната „Корпорация Съединени Американски Щати“ има около 250 трилиона долара необезпечени пасиви (според Федералния резерв на Сейнт Луис и други) над и извън дълга от 31,5 трилиона долара, който сега е по заглавията на пресата. Тъй като БВП на САЩ е 23 трилиона долара, все едно някой, който печели 23 000 долара годишно, да има 280 000 в дълг. Такъв човек фалира, защото трябва да затъне по-дълбоко в дългове, само за да плаща лихвите.

Въпреки това, семейство Рокфелер и тяхното фалшиво правителство на „Джо Байдън“ правят всичко по силите си, за да отложат проблемите отново. Това е точно това, което искат китайците, защото това ще означава, че САЩ ще затънат още повече в дългове и никога повече няма да станат техен съперник.

За да разберем колко нефункционално е правителството на САЩ, нека погледнем Пентагона, както го описа полковник Дъглас Магрегър:

Сега имаме на активна служба 44 четири-звездни (генерала) за сила от по-малко от 1,1 милиона. По време на Втората световна война имахме 12,2 милиона мъже и 7 четири звезди. Най-професионалните хора са на по-ниските нива, най-малко професионалните са на върха. Това е част от гниенето, корупцията, отпадъците. Цялото министерство (на отбраната) е катастрофа; дори не може да го одитирате (инспектирате). Парите отиват от Министерството на финансите към Конгреса към различните изпълнители на отбраната и след това се появяват отново под формата на дарения. САЩ се управляват от донори.

Внимание! Съединените щати СЕ УНИЩОЖАВАТ отвътре | Полковник Дъглас Магрегър

Авто-превод

Отделно

Самолетоносачите са пример как се пилеят тези пари. САЩ имат 11 групи самолетоносачи. Те бяха най-модерните преди 75 години, но сега са бели слонове. Китайските военни току-що проведоха 20 военни игри, в които заключиха, че могат да унищожат най-модерната американска група самолетоносачи само с 24 хиперзвукови ракети.

[scmp] (Китайски учени с хиперзвукова военна игра „удариха“ американска група самолетоносачи в Южнокитайското море)

Това означава, че групите самолетоносачи сега са просто паразити, които отслабват САЩ, като източват финансите им в размер на 26 милиарда долара годишно.

Друг паразит е НАСА (NASA = Not A Space Agency = не е космическа агенция), която се оказва нищо повече от филмово студио с 32 милиарда долара годишен бюджет.

[Figura1] (Фалшиви космически ботуши – Космическите ботуши на Нийл Армстронг)

Парите биха могли да бъдат похарчени по-добре, например чрез създаване на подводници, които също биха могли да летят (нещо, което германците измислиха към края на Втората световна война).

Този вид разточителство и погрешно насочване е вярно за целия спектър на правителството на САЩ. Например в САЩ има 50 щата, всеки от които има своя собствена бюрокрация, и може да пречи на движението на нацията като цяло.

Предложението на ОБД (Обществото на белия дракон) е това те да се намалят до пет административни региона за Съединените щати на Северна Америка:

1. Земята на хипитата от западното крайбрежие, от Аляска до Северна Калифорния.

2. Голямото Тексако, вариращ от Южна Калифорния до Тексас.

3. Диксиленд от Луизиана до Вирджиния.

4. Източното крайбрежие от Мериленд до Онтарио (със специална автономия за френскоговорящия Квебек).

5. Големият среден запад започващ с Арканзас и включващ Алберта, Саскачеван и Манитоба.

Това е само привкус на нещата, които биха станали възможни, след като престъпната частна КОРПОРАЦИЯ САЩ бъде фалирана и рестартирана като Републиката Съединени щати на Северна Америка.

Няма съмнение, че американският и канадският народи са ядосани и отвратени от сегашните си марионетни режими на ХМ.

Две трети (66%) от всички американци казват, че победата на Байдън (Рокфелер) би била или неуспех, или катастрофа за страната според проучване на CNN:

[cnn] (Анкета на CNN: Байдън има преднина пред първичните претенденти от Демократическата партия, но като цяло е изправен пред насрещни ветрове)

Прикаченото видео показва как „Джо Байдън“ изчезва в Белия дом с две деца. Няма какво да се види тук хора. „Просто, ех, фалшивият маскиран Педо Джо, вършещ си работата.“

[Video1] (Байдън набутва деца в Белия дом)

За най-новата неизправност на маската „Байдън“ вижте тук:

[twitter] (Актьорът, който играе Джо Байдън, отново има неизправна маска.)

Това шоу на Байдън се управлява от медиен режим на Рокфелер, който се смята за „истински враг на народа“ от 59% от американците.

[twitter] (Враг на народа: Днес отчетохме нов рекорд (59%) на американските избиратели, които гледат на медиите като на врагове.)

За да разберем защо медиите са врагове на хората, вижте това кратко видео в Twitter.

[twitter] (Илон Мъск: Ейййй – СМИ-тата говорят за фалшивите новини по социалните медии)

И в Канада също, фалшивият Кастрюдо е толкова мразен, че не може да се появи публично, без да бъде поучаван на висок глас. Шапки долу за този канадец, който дава на Кастрюдо част от ума си. Той го казва така, както е. Карай така.

[Video2] (Прецакай ла*ното Кастрюдо)

[Video3] (Този канадец казва истаната на Кастрюдо)

Въпреки масовото отвращение от тяхното управление, хазарската мафия се бори със зъби и нокти, за да задържи своята корпорация на повърхността. Те повикаха на помощ всичките си козове за изнудване и подкупи.

Например, те сякаш са принудили Ал Гор да изстреля

„Емисиите на парниковите газове са еквивалентни на 600 000 ядрени бомби с размерите на Хирошима всеки ден! Те закипяват океаните! И ни правят расисти!“

[Video4] (Ал Гор пробутва още повече лудост)

Още повече, те изглежда извиха ръката на председателя на Камарата на представителите Кевин Макарти да се съгласи с плановете за „повишаване на лимита на дълга“.

Всяко споразумение би означавало, че зад кулисите те са използвали комбинация от ядрен шантаж и екстравагантни обещания, за да получат повече финансиране от кредитори като китайците. Например, пласьорът на Рокфелер Хайнц (Хенри) Кисинджър дори предложи да замени английския с китайски като официален език на Съединените щати в замяна на повече пари, според източници от азиатското тайно общество.

Масовият убиец Кисинджър също изигра ръката си и разкри стратегията за изнудване, която той и други роби на ХМ измислиха на неотдавнашната им среща на Билдерберг.

„Речта на САЩ за ядрена война става все по-силна и по-силна и някак си се смесва с приказки за това как извънземните са тук… сякаш планират някакво масивно жертвоприношение на отрицателна енергия“, предупреждава източник от ФСБ.

ФСБ също каза, че Кисинджър е казал на Русия, че планира да отиде в Украйна през октомври, за да

замени Владимир Зелински с нова марионетка. След това тази марионетка ще предложи решение от типа Северна/Южна Корея за замразяване на границата и задържане на Западна Европа под контрола на ХМ.

Зеленски трябва да си отиде, защото вече е общоизвестно, че е работил с Евгений Пригожин от руската частна военна група Вагнер за убийството на стотици хиляди украински мъже. Украински войници загинаха в рамките на 4 часа след пристигането си в Бахмут, защото Зеленски даде точните артилерийски координати на колегите си от ХМ във Вагнер, потвърждават източници от ФСБ.

[vtforeignpolicy] (Ето изтритите от Washington Post цитати на Зеленски за „предателство“)

В знак на геноцидния манталитет на робските политици на ХМ, американският сенатор републиканец Линдзи Греъм нарече смъртта на руснаци и украинци „най-добрите пари, които някога сме харчили“ по време на среща със Зеленски.

[Video5] (Линдзи Греъм у Зеленски)

Сега това се спира. На Вагнер е наредено да напусне Бахмут и да прехвърли управлението на руската армия до 1 юни. Това е резултат от съвместно руско-английско споразумение за спиране на геноцида на ХМ в Украйна.

Освободеният Пригожин, в съскащ пристъп, предупреждава, че Русия може да се изправи пред „революция“ и да загуби войната си в Украйна, освен ако „елитите“ на страната не се ангажират напълно с битката и не поставят страната „в режима на Северна Корея“, с наложено военно положение, за постигане на резултати на фронтовата линия. Вместо това чуваме, че Пригожин ще бъде свален, ако все още не е.

[cbsnews] (Шефът на групата Вагнер, „касапинът на Путин“, казва, че Русия е изправена пред риск да загуби войната в Украйна и да се изправи пред „революция“)

Освен това определено има нещо нередно с Аватара Зеленски. Той изглежда оттеглящ се от кокаина или не функционира добре.

[Video6] (Нещо не е наред у Зеленски)

Погледнете окото му.

Във всеки случай, така наречената украинска война е най-вече Корпорацията САЩ продаваща своите оръжейни запаси, за да спечели повече време. Три четвърти от материала, изпратен от Запада до Украйна, беше пренасочен към Косово и Албания, за да бъдат снабдени други театри на операции, в Близкия изток и в Сахел.

[voltairenet] (Моментът на истината в Украйна)

Сръбските християнски войски сега отиват в Косово, за да спрат незаконната търговия на ХМ с оръжие, роби и наркотици, която се извършва там. Ето защо сръбският президент Александър Вучич каза в петък, че страната му е преминала на бойна нога заради ситуацията в Северно Косово.

[tass] (Сърбия ще свика извънредно заседание на Съвета за национална сигурност заради ескалацията в Косово)

Във всеки случай войната беше пиар-на катастрофа за американската оръжейна индустрия. Руските ВВС показаха, че най-модерната американска оръжейна система Patriot може да бъде унищожена по всяко време – сериозен удар върху маркетинга на производствената компания, и като цяло – на военно-промишления комплекс, отбелязват източници от полското разузнаване.

Сега разпродажбата за стотинки на изтребителите F-16 вероятно допълнително ще потвърди лошата репутация на оръжията на Корпорацията САЩ.

„Имаме Су-35, способни да свалят и по-усъвършенствани самолети от F-16 [включително „летящите пуйки” F-35] на голямо разстояние. Освен това нашите пилоти могат да ги открият много преди те да бъдат открити. Има и ефективни зенитно-ракетни системи, способни да унищожават вражески цели от голямо разстояние“, отбелязва руски оръжеен експерт.

[tass] (Преглед на пресата: Търговският фокус на Русия и Китай на форума в Шанхай и F-16 за Киев не променят играта)

Тъй като техните конвенционални оръжия се провалят, ХМ също така извършва огромна операция за ядрено изнудване с фалшиви новини, включваща Беларус. За да осъществи това, президентът на Беларус Александър Лукашенко е бил ударен

„използвайки същото електромагнитно оръжие, както срещу [турския президент Реджеп] Ердоган и [мексиканския президент Лопес] Обрадор“, според източници на Мосад.

Тогава имаше опит да се използва един фалшив Лукашенко, да каже неща като

„Страните трябва да се присъединят към съюза на Беларус с Русия; това е то: ще има ядрени оръжия за всички“.

Обърнете внимание на статията в „Правда“, където той казва, че това се появява в украинския интернет (.ua), а не е от Русия:

[pravda.ua] (Лукашенко казва, че Путин ще даде ядрено оръжие на всеки, който се присъедини към съюзната държава)

Това е последвано от пропагандния сайт на Мосад Debka, който цитира бившия президент на Русия Дмитрий Медведев, който казва:

„Ако се стигне до ядрени оръжия, ще трябва да има превантивен удар“.

Въпреки че бяха изтрити от интернета, видяхме снимки на Медведев, който прави с ръка сатанинския знак. Изглежда, че сега му е наредено да се опита да започне техния дългоочакван Армагедон с ядрена атака на ХМ, за да бъде обвинен „контролирания от Русия Беларус“.

[debka] (Медведев: В ядрена война превантивният удар е правило)

Всичко това е дезинформация на ХМ и никаква ядрена атака няма да дойде от Беларус, потвърждават нашите източници от ФСБ.

С други думи, това е просто ядрен шантаж, насочен към изнудване за финансиране за Корпорацията САЩ. Това е просто блъф, защото ХМ знае много добре, че ако се опитат да започнат ядрена война, първите мега бомби ще ударят централата им в Женева, New Йорк и Тел Авив.

Освен това чуваме, че в Русия се извършва голяма чистка против ХМ. Ето защо руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза:

„Днес сме изправени пред колективния Запад, който на практика води необявена война срещу нашите страни“.

[tass] (Руският началник на отбраната Шойгу вижда, че Западът води необявена война срещу Русия и Беларус)

Изглежда руският премиер Михаил Мишустин е новият де факто лидер на тази страна. Той току-що ръководи руска делегация на високо ниво, за да разговаря с китайския президент Си Дзинпин и китайския премиер Ли Цян.

[Figura2] (Мишустин и Си)

[tass] (Преглед на пресата: Руският премиер прекратява обиколката си в Китай, а африкански нации представят мирен план за Украйна)

Едно нещо, за което със сигурност говорят, е, както казва унгарският премиер Виктор Орбан, че

„трябва да има ново европейско споразумение за сигурност с Русия“.

[insiderpaper] (Унгарският президент Орбан казва, че за Украйна „няма победа на бойното поле“)

Повечето европейци са съгласни. В последния знак за това в София и други български градове се проведоха хиляди антивоенни протести с призиви за неутралитет на страната им, неучастие във въоръжени конфликти и закриване на базите на НАТО.

[Figura3] (Българският протест)

Между другото, ако не мислите, че сегашният ЕС се управлява от сатанисти, вижте какво се появява, когато сгънете новите им банкноти.

[Figura4] (Евро1)

[Figura5] (Евро2)

[Figura6] (Евро3)

[Figura7] (Евро4)

Битката срещу сатанистите бушува и другаде. Правителството на ислямски Азербайджан, например, спря заговор на ХМ да ги заблуди да се бият с християнска Армения. Сега тяхното правителство казва, че няма да позволи на ционистките режими да атакуват Иран от неговата територия, според ирански източници.

В Турция президентът Реджеп Ердоган спечели още пет години на власт. Изглежда, че турските националисти са заменили убития Ердоган с аватар, който работи за Турция, а не за ХМ. Определено изглежда по-млад.

[Figura8] (По-млада версия на Ердоган)

„Победата на Реджеп Ердоган е ясно доказателство за подкрепата на турския народ за вашите усилия за укрепване на държавния суверенитет и провеждане на независима външна политика“, каза президентът на Русия Владимир Путин, според уебсайта на Кремъл.

Междувременно в Израел десетки хиляди излязоха по улиците в няколко града за 21-ва поредна седмица в знак на протест срещу крайнодесния кабинет на израелския премиер Бенямин Нетаняху и неговите екстремистки политики.

[presstv] (Протести с хиляди се провеждат за 21-ва седмица срещу крайнодесния кабинет на Нетаняху)

Поглеждайки другаде по света, отбелязваме, че Южна Африка е изправена пред постоянни прекъсвания на електрозахранването, организирани банди, насочени към железопътната инфраструктура, свързваща най-богатата провинция на нацията с главното контейнерно пристанище, и други проблеми, които означават, че страната може да се превърне в „пропаднала държава“.

[zerohedge] (Голямо смущение удря най-голямото южноафриканско контейнерно пристанище, докато икономическата криза се влошава)

Междувременно в Пакистан бившият премиер Имран Хан е държан под домашен арест от армията, тъй като страната клекна в необявено военно положение.

[menafn] (Бившият премиер на Пакистан Имран Хан казва, че страната е под „необявено военно положение“)

Говорейки за военно положение, американски военен персонал скоро ще кацне в Перу, където военните извършиха широко разпространени атаки срещу протестиращи с „извънсъдебни екзекуции“ и „широко разпространено използване на смъртоносни боеприпаси“ по-рано тази година, докато се опитваха да овладеят масовите протести, започнали през Декември 2022 г. Това е голо заграбване на ресурси от Рокфелер за сметка на перуанския народ.

[cnn] (Протестиращи в Перу, включително деца, убити при „извънсъдебни екзекуции“ от силите за сигурност, констатира Amnesty)

Говорейки за Рокфелер, техният терористичен служител Тедрос от СЗО (Световната зловредна организация) отново разпространява страхова психоза, като заплашва с болест, „по-смъртоносна от Covid“. Такива заплахи „идват от всички посоки сега, тъй като ХМ е в режим на паника“, отбелязва източник от Мосад.

[independent] (Светът трябва да се подготви за болест, по-смъртоносна от Covid, предупреждава шефът на СЗО)

Между другото, Фондация Рокфелер излезе да заяви публично, че е свързана със СЗО:

ЖЕНЕВА, 23 май 2023 г. /PRNewswire/ — Фондация Рокфелер и Световната здравна организация (СЗО) обявиха ново партньорство за укрепване на центъра на СЗО за пандемия и разузнаване на епидемии.

[businessinsider] (Фондация Рокфелер и Световната здравна организация обявяват партньорство за разширяване на готовността за глобална пандемия в ерата на изменението на климата)

Ето едно обобщение, изпратено ни от полското разузнаване:

Маските започват да падат! „Китайската биологична лаборатория в Ухан е част от GlaxoSmithKline, която (по случайност) принадлежи на Pfizer!“ (тази, който прави ваксина срещу вирус, изпуснат (случайно) от биологичната лаборатория на Ухан и (случайно) финансиран от д-р Фаучи, който (случайно) рекламира ваксината! „GlaxoSmithKline (по съвпадение) се управлява от Black Rock’s финансов отдел, който (по съвпадение) управлява финансите на Open Foundation Company (Фондация на Сорос), която (по съвпадение) управлява френската „AXA“! По стечение на обстоятелствата Сорос притежава немската компания Winterthur, която (случайно) построи китайска лаборатория в Ухан и беше закупена от германски алианс, който (случайно) има Vanguard като акционер, който (случайно) е акционер на Black Rock, който (случайно) контролира централните банки и управлява приблизително една трета от глобалния инвестиционен капитал. Black Rock също (всъщност) е основен акционер в MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (по съвпадение) е акционер в Pfizer (което – помните ли? Той продава чудотворна ваксина) и (по съвпадение) сега е първият спонсор на СЗО! Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаден на мокър пазар в Китай, зарази ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!“

Същите тези източници ни казват

„анализ на прах от маса на тераса в Берлин, след подозрителни валежи като наскоро в Полша… Това не е прашец от дървета; това са метали и отрови.”

[Figura9] (Тест в Германия)

Както казва хърватският евродепутат Мислав Колакушич за договора на СЗО за пландемията:

„Би било по-здравословно и по-безопасно за човечеството да подпише споразумение с колумбийския наркокартел.“

[Video7] (Хърватски европейски депутат за измамодемния договор със СЗО)

Ако копнеха малко по-надълбоко, скоро щяха да разкрият мрежата от фондации, използвани от Рокфелер, за да контролират цялото това ла*няно шоу.

[Figura10] (Спрете договора за Новия световен ред!)

Те също стоят зад цялото ЛГБТ+ и т.н. и т.н., опитвайки се да сложат край на репродуктивния секс, включващ мъже и жени.

В последния пример Американската медицинска асоциация (АМА), контролирана от Рокфелер, заявява, че полът на детето трябва да бъде пропуснат от удостоверенията за раждане, тъй като те не знаят какъв им е пола, докато детето по-късно не го избере.

[Video8] (АМА и тяхната агенда)

Във всеки случай руснаците и страните от Близкия изток работят, за да отрежат Рокфелер от техния контрол върху петролните и енергийните пазари. Ето защо Саудитска Арабия бързо изкупува милиони барели руски дизел, който Европа вече не позволява, като същевременно изпраща собствените си доставки обратно на купувачите в Европа.

Европейците също си затварят очите за това, че Индия им препродава руски петрол.

[reuters] (ЕС ще подходи леко към индийската препродажба на руско гориво)

В друг знак за това до каква степен контролът на Рокфелер върху енергията е върнал напредъка на човечеството, току-що беше представен реактивен самолет, който може да пътува с Мах 5 само като събира водород от въздуха.

[the-sun] (КРАТКО ПЪТУВАНЕ: Хиперзвуковият водороден самолет съкращава пътуването от САЩ до Австралия от 17 часа на 4 и пътува 5 пъти по-бързо от звука)

С това, нека да разгледаме най-новата информация за операцията Син Лъч.

Първата ни беше изпратена от контакт в Русия, който каза:

„Вземете това за което то си струва“.

[A-special-way-to-transport-a-plane] (Специален начин да транспортирате самолет), непосредствено сваляне.

След това имаме:

1. [Video9] НЛО над Тайланд

2. [Video10] НЛО над Розуел, Ню Мексико САЩ 2023

3. [Video11] НЛО над и летище

4. [Video12] Разкриващо се НЛО над Русия

5. [Video13] НЛО над планините на Калифорния, САЩ

6. [Video14] Няколко кораба с плазмена енергия над Франция 01.04.2023

7. [Video15] Множество кораби с плазмена енергия над Орегон, САЩ 12-05-2023

8. [Video16] Червено слънце над Калгари поради огромните пожари в Алберта

9. Подобно червено слънце в Ню Йорк.

[Figura10] (Залез в Ню Йорк)

[Figura11] (Ню Йорк 2)

10. Аномалия на ледника Менденхол в Аляска от 2019

[Figura12] (Небесна корона)

[Figura13] (Небесна корона 2)

[Figura14] (Небесна корона 3)

Ако САЩ най-накрая фалират следващата седмица, може би истината за всичко това ще излезе наяве. Стискайте палци Корпорацията САЩ най-накрая да фалира и дръжте праха си сух, в случай че не стане.

https://bgprevedi.com/why-the-us-has-to-go-through-chapter-11-bankruptcy-33739-2/

Предишна статия

Новините от 29 май 2023 година у нас…

Следваща статия

Какво решиха Билдербергите за бъдещето на света, изтекоха подробности от тайната им среща

Други интересни