Сега му е времето – с нас ли си?(Помислете си къде щяхме да бъдем днес, ако Левски имаше същите оправдания за бездействие…)

Автор: Няма коментари Сподели:

Отделно

Всички ние имаме нужда от ритник в задника понякога. Е, това е днес! Ако не предприемем мерки днес, да се борим със злото, което ни заобикаля от всякъде, то много много скоро ще е прекалено късно! Глобалистите правят огромен натиск над човечеството за следните неща да се случат до една година:

– CBDC или национални дигитални валути да изместят банкнотите. Кеш да стане нелегален и който го притежава или използва да бъде съден (затворен).

– СЗО да диктува задължителни (вече не препоръчителни) мерки при “евентуални“ пандемии, които ТЕ ще обявят. Загуба на суверенитета на всички държави. 190 от членките на СЗО гласуваха единодушно ЗА (да, включително и Русия, Украйна, САЩ и страните от НАТО, които уж са във война). Заплахата от Пандемичното Споразумение не е отминала, а върви с пълна пара. Всичко по темата вижте тук: https://jamesroguski.substack.com/

– Промиването на детските мозъци с “новото транс-нормално“.

– Изкуствения интелект вече коства стотици хиляди работни места в големи компании в САЩ и западна Европа.

– Заграбването на фермите в Холандия вече е официално, фермерите загубиха битката – не бяха подкрепени от цялото население.

… и много други сериозни за бъдещето на човечеството каузи, по които няма да можем да направим почти нищо след като хлопне мандалото (т.е. като/ако ни натикат в дигиталния затвор за следене).

Споделете това видео с тези, които още мислят, че Тръмп ще промени нещата, че “в България това няма да се случи“, че правителството няма да позволи, че Господ ще ни спаси…

Помислете си къде щяхме да бъдем днес, ако Левски имаше същите оправдания за бездействие…


Последвайте ни и в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC_Nh5SoWVi6suK3TNazTkbw
Odysee: https://odysee.com/@Отвъд_Оградата:7
Facebook: https://www.facebook.com/OverTheFenceBG

https://bgprevedi.com/now-is-the-time-are-you-with-us-33719-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас!

Следваща статия

Тази технология ще остави лекарите без работа

Други интересни