Кирил Петков: “Службите ще бъдат прочистени изцяло! Новите назначения са съгласувани с посолствата!”

Автор: Няма коментари Сподели:

От редакцията на “Тракийски Свят”: След гръмналия скандал с изтеклия запис, на който Кирил Петков обяснява как получава инструкции и съгласува действията си с американското и други посолства, следва да бъде арестуван и да му се повдигне обвинение в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и да бъде съден, и осъден по съответния член от закона. Има един единствен извод – политическата партия “Продължаваме промяната” и “Да България” са колониални пионки на чужди държави и не защитават интересите на България и българския народ. Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Нали знаете, че няма как да не дам петте си стотинки по темата, която разтресе държавата днес… Ето ги петте ми стотинки.

1. Не знам защо от известно време разни анализатори и политолози ни внушават, че с ПП/ДБ било свършено, понеже, видите ли, били излъгали електората си и той нямало да им прости… Нищо подобно! Някои хора май наистина не познават манталитета на въпросния електорат… За този електорат, единственото нещо, което има значение, е “Да го начукаме на комунистите! Рашките да си идат в Сибир! Възраждане да бъдат забранени! Да влезем в Шенген! Да подкрепим братска Украйна”… Докато ПП/ДБ гъделичкат тези g-точки, електората им ще си ги подкрепя, ако ще не с Боко, ами и с Дон Корлеоне да влязат в коалиция… Няма излъгани, няма отвратени, няма огорчени и разочаровани. Не е свършено нито с ПП, нито с ДБ… Вие наистина нямате идея за какъв малоумен, истеричен и злобен електорат става дума тука.

2. Радостин Василев явно се е подвел по тази теза за разочарования и отдръпващ се електорат на ПП/ДБ и е решил, като един селски тарикат, че сега му е времето да си направи собствен политически проект и да вземе въпросния електорат за себе си. Неслучайно в пресконференцията си ясно подчерта, че той е евроатлантик и презира Възраждане… Човека иска да се легитимира пред “посърналия електорат” като един вид алтернатива на ПП/ДБ… Тая работа няма да стане. Алтернативите в България са куци коне… За справка Левицата на Мая, която се явяваше алтернатива на БСП и не можа да влезе в парламента.

3. Киро е не само лъжец, шарлатанин и мошеник, ами е и ужасно тъп!!! Как можеш да правиш достояние на 100 души в скайп някакви такива политически машинации, завери и уйдурми, бе, Кире… Ти не си ли чул поговорката, че трима българи са чета с предател?! Прави сметка какво става, когато българите са 100 и един от тях е Руди Гела?! Сега Кирето обикаля медиите да отрича всичките глупости, които е изприказвал въпросната нощ, ама няма смисъл, всички чухме каквото трябваше да чуем. Ще си бере срама, няма как… И друг път като ви казва Коцето, че всичко в тая държава се подрежда в американското посолство, пак пискайте като поругани девственици и му измисляйте малоумни прякори.

4. Цялата страна е заложник на Боко… Всичките тия гадости, които ни се сервират, са за да може Боко да не попадне под ударите на американците и те да не го дадат курбан в името на “демокрацията”… А защо американците имат нещо против Боко, който винаги им е бил послушен, аз така и не можах да разбера… Обаче по-виновен от Боко, е всъщност електората му, който е чисто и просто една клиентела, окопала се по топлите местенца на държавната и местната власт вече 15 години. Електората му си го крепи, което пречи на американците да му видят сметката, а в парламента групата му е, както се казва, незаобиколим фактор… Докато Боко е жив, сме обречени да сме заложници на неговото лично оцеляване… Ей го на и председателя на деберастите се загрижил как да опазят имунитета на Боко, че да не го погне прокуратурата… пълен смях.

5. Ако бяхме нормално гражданско общество, а не отровен от Сорос розов бардак, до довечера щяхме да сме всичките с факли на паветата и докато не видим как Киро, Асен и цялата им пасмина не потеглят към ареста, нямаше да се приберем… Обаче не сме нормални и нищо такова няма да се случи. Нито някой ще пали факли в защита на истината, нито някой от тези нагли мошеници ще иде в ареста.

Това бяха моите пет стотинки по темата… В Българската политика няма дъно… Ако някой днес си е помислил, че вече сме свидетели на най-гнусните политически али-бали, бъдещето ще го опровергае със сигурност.

Автор: Росен Георгиев

Източник: фб

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

JUNE 2023 ENERGY UPDATE

Следваща статия

К. Е. Циолковски: “Хората, които се научат да се обединяват, ще влязат в Златния век!”

Други интересни