ЛИДЕРЪТ НА ИЛЮМИНАТИТЕ ИМА ЗВАНИЕТО ПИНДАР И СЕ КОНТРОЛИРА ОТ РАСАТА НА РЕПТОИДИТE

Автор: Няма коментари Сподели:

ЛИДЕРЪТ НА ИЛЮМИНАТИТЕ ИМА ЗВАНИЕТО ПИНДАР И СЕ КОНТРОЛИРА ОТ РАСАТА НА РЕПТОИДИТЕ

Шефът на Световното тайно общество на Илюминатите носи званието Пиндар; той е член на едно от 13-те семейства в обществото.
„Пиндар” е абревиатура от израза Pinnacle of the Dragon, което се превежда като „полов член на дракона”. Символизира върховната власт, управлението, разширението, нахлуването и страха. Званието Пиндар в последните столетия носят хора от семейство Ротшилд. Пиндар се намира в Германия, недалеч от Франкфурт. (Всъщност Пиндар е древногръцки поет и писател от 6 век пр.н.е.)
В края на 70-те години Пиндар ръководи дъщерния проект на Монтаук – Малда (абревиатура от няколко думи).
Интересен факт: виненият завод, който се намира в източната част на Лонг Айлънд, недалеч от Монтаук Пойнт, се нарича „Пиндар Вайнярдс”. Червеното вино символизира кръвта на постъпващите в организацията рептоиди.
Илюминатите създадоха на Земята пирамидална структура за управление – пирамидата с окото на рептоид, която е изобразена на еднодоларовата банкнота, е символ на тази контролираща структура.
Пиндар е представен в златния връх на пирамидата. Следващият слой, или „окото” на рептоидите на пирамидата, представлява 13-те управляващи семейства илюминати: Ротшилд, Брус, Кавебдиш, Де Медичи, Хановер, Хапсбург, Круп, Плантагенет, Рокфелер, Романови, Сен Клер, Барбург (дел Бланко), Уиндзор.
Познавачи знаят, че зодиите не са 12, а са 13. 13-ата зодия се пази в тайна от много векове, тя се нарича Змиеносец.
Следващият слой на пирамидата е прословутият „Комитет-300” – 300 семейства илюминати, подчинени на Пиндар и „Съвета на 13-те”. Илюминатите, които влизат в „Комитет-300”, имат сходно ДНК с рептоидите, а „Съветът на 13-те” имат видоизменено ДНК, което може да променя формата си.
Представители на „Комитет-300” са следните илюминатски фамилии: Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, and Wilson.
Институти и организации, подчинени на „Комитет-300”
Съветът за международни отношения
Билдербергският клуб
Тристранната комисия
Римският клуб
Кралският институт за международни отношения
Агенцията за национална сигурност
Федералният резерв
ЦРУ, МОСАД, Международният валутен фонд, Интерпол
За да осъществят своите цели, илюминатите създават изкуствени държави като САЩ, Швейцария, Кувейт, Панама, Израел, повечето страни в Африка и др. Швейцария е създадена, за да могат илюминатите да държат съкровищата си на сигурно място в случай на война. В Америка първо били основани 13 колонии, за всяко от семействата в „Съвета на 13-те”. Първо знамето на Америка се състояло от 13 звезди (13 ленти днес). Орелът, символ на САЩ, държи 13 стрели.
Смята се, че името си Америка е получила от Америко Веспучи. Но илюминатите никога не са наричали континента в чест на неизвестния италианец. Америка е комбинация от следните словосъчетания:
АМ (от еврейското עם “народ”) ERI, ОРИ (от латинската дума „обичам” и еврейската אריה – „лъв”, RICA ( от испанската дума “богат”), КА – от египетската дума „душа”, „сила на духа” в тялото. Има два слоя смислови значения. Древноеврейско-египетското значение означава „Народ лъв със сила на духа”. Друго значение – анаграма на ЛСД, създадения от илюминатите наркотик, която има скрит смисъл – Лира-Сириус-Драко (Драко е планетата на рептоидите).
Създаването на САЩ като независима държава през 1776 г. съвпада с официалното раждане на организацията на илюминатите от Адам Уайсхаупт в Бавария.
Така САЩ се превръщат в инструмент, който илюминатите използват за постигане на признание на илюминатите от обществеността. Те смятат Адам Уайсхаупт за прототип на Джордж Вашингтон; но всъщност на еднодоларовата банкнота е изобразен Уайсхаупт.

13-те управляващи семейства илюминати постоянно си съперничат за контрол над териториите. През миналите векове испански, британски и френски общества от илюминати се борят за контрола над Северна и Южна Америка. Кланът Ротшилд следи воюващите групировки илюминати, но често лидерите на илюминатите се настройват един срещу друг, за да се види кой ще победи.

По материали от Хрониките на Земята

Ангел Филипов

Предишна статия

Химични следи или какво се случва в небето над нас!

Следваща статия

Does Islam Condone Pedofilia

Други интересни