Фулфорд: Държавите от Г-7 опитват да се предадат въпреки гръмките хвалебствия

Автор: Няма коментари Сподели:

Групата G7 на хазарските мафиотски робски държави току-що завърши своя любовен празник в Япония с фалшива демонстрация на самочувствие. В действителност те се опитват да се предадат, казват източници от азиатското тайно общество.

За да разберем защо G7 трябва да се предаде, нека погледнем тяхната реалност:

Когато G7 стартира през 1976 г., те контролираха 70% от световния БВП. Те също така представляваха демокрацията, човешките права, върховенството на закона и т.н. Сега те контролират само 27% от БВП и са под най-ужасната форма на вавилонския тоталитаризъм.

„Лидерът“ на някога свободния свят е мъртъв педофилен трафикант на хора на име Джо Байдън, който беше поставен на власт чрез откраднати избори и сега е представляван от актьор.

„Президентът“ на Франция, Еманюел Макрон, беше тийнейджърска мъжка проститутка, която се омъжи за своя по-възрастен клиент. Той е слуга на семейство Ротшилд, който също беше поставен на власт чрез откраднати избори.

След това имаме Джъстин Кастрюдо от Канада, който почти сигурно е убил брат си и също е поставен на власт чрез изборна измама. Неговият баща Пиер Трюдо – на когото Фидел Кастро постави рога – предаде контрола върху Bank of Canada на ХМ.

След това имаме Олаф Шолц от Германия, който е описан като най-лошия лидер в 1000-годишната история на Германия от немския експерт полковник Дъглас Магрегър. Шолц опустоши германската индустрия, като затвори атомни електроцентрали и повиши цените на енергията с 45%, за да служи на своите господари Рокфелер.

След това имаме роба на Световния икономически форум Риши Сунак от Обединеното кралство, който използва обществени пари, за да обогати компанията на жена си. Източници на Мосад твърдят, че за да стане министър-председател, Сунак е бил принуден да позволи да бъде заснет на видео как прави хомосексуален секс с Макрон и Кастрюдо, за да може да бъде изнудван.

След това имаме Джорджия Мелони от Италия. Тя е фашистка, която получава заповеди от сатанистите и която подкрепя продължаващия геноцид над украинския народ.

И накрая, имаме японския домакин, министър-председателя Фумио Кишида, робски актьор на ХМ, който чете сценарии, дадени му от неговите сатанистки манипулатори, и който, подобно на другите лидери на G7, ръководи отравянето на своя народ с токсичните ваксини.

А това излиза публично сега. Професор Йошинори Мураками от Токийския университет откри промотори на Simian Virus 40 (SV40), свързани с развитието на рак при хора, във флаконите на Pfizer. Той пита защо във ваксината на Pfizer присъства последователност, получена от раков вирус.

[Video1] (Японският професор Мураками говори за ваксината)

Освен това японската обществена телевизия NHK беше принудена да се извини в Twitter на 16 май за редактирането на новинарска програма, за да изглежда, че някои хора са починали от COVID-19, когато всъщност коментарите, използвани в шоуто, са от хора, които твърдят, че семейните им членове са починали след получаване на ваксината срещу коронавирус.

[mainichi] (Японската NHK се извинява за начина, по който са докладвани предполагаеми смъртни случаи от ваксината срещу COVID)

Японците също са възмутени, че G7 проведе срещата си цинично в бомбардирания град Хирошима.

В ясен знак че G7 е морално банкрутирал инструмент на сатанинската ХМ, тяхното комюнике призова за свободи за LGBTQIA+ хората (техните 8 „пола“) по целия свят. Всичко това, като същевременно изразяват подкрепата си за продължаване на техния геноцид над украинския народ.

Във всеки случай, изправени пред фалит, нациите от Г-7 бяха принудени да се съобразят с Китай, като казаха:

„Нашите политически подходи не са предназначени да навредят на Китай, нито се стремим да осуетим икономическия прогрес и развитие на Китай“.

Насаме ХМ предлага световно господство на Китай в замяна на продължаващо финансиране на техните марионетни режими, казват източници от азиатските тайни общества.

Разбира се, китайците, които претърпяха масови убийства чрез 5G-електромагнитни и био-оръжия от страна на кукловодите на G7, не са в настроение да финансират тези престъпно отвлечени държави.

Групата на седемте, със значително отслабнала икономическа сила… неспособна да представлява света… отново раздухва своя така наречен „закон и ред“, докато политическите наблюдатели точно развенчаха същността на техните лъжи – схема за игра на малка клика политика и диктат на останалия свят, отбелязва държавната медия

[english.news] (Анализ на новините: Манипулираната от САЩ Г-7 разкъсва света, създава напрежение)

Правителството на Китай също разкри плановете на САЩ за използване на генетично модифицирани оръжия срещу „европейските арийци“ и други раси

[nationalreview] (Китай казва, че САЩ планират да разположат „генно проектирани оръжия“ срещу „европейските арийци“ и други раси)

[Figura1] (Говорителят на външното министерство на Китай Уан Уенбин)

Останалият свят също е насочен към тези престъпници и никой няма да подкрепи тяхната фалирала геноцидна КОРПОРАЦИЯ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ.

Над 81 нации се отказаха от щатския долар и това сега включва страни производителки на петрол като Ирак, Венецуела, Нигерия, ОАЕ, Иран, Саудитска Арабия и т.н. Ето защо САЩ довършват последния си стратегически петролен резерв.

За да разберете, че този път те наистина и наистина са фалирали, погледнете следните графики.

Първата показва, че паричните резерви на САЩ ще се изчерпят на 5 юни.

[Figura2] (Ниво на парите в брой)

Втората показва пазарните очаквания за фалит на САЩ. (Другите по-малки пикове в графиката са неща като шока на Леман).

[Figura3] (Стандартни залози)

Третият показва, че те са ограбили доверителния фонд за социално осигуряване, което по закон не трябва да правят.

[Figura4] (Доверителен (тръстов) фонд)

И накрая, виждаме че Корпорацията трябва да взема заеми само за да плати лихвите по дълговете си.

[Figura5] (Федералните плащания на лихвата)

[Figura6] (Федералните плащания на лихвата като процент на БВП)

Когато едно правителство трябва да взема заеми само за да плати лихвите по дълга си, то е фалирало.

Така че въпрос за 200 трилиона долара е: какво ще стане, когато САЩ фалират?

Ако това е неконтролиран фалит, американските войници в 800 бази по света няма да получат заплати и ще трябва да прибягнат до въоръжени грабежи или да излязат на улицата с чаши за просия.

Вътре в САЩ държавните служби ще се сринат и законът и редът ще се разпаднат. Ще има кървав период на анархия и вероятно разпадането на САЩ на различни държави, преди ситуацията да се стабилизира. Помислете за разпадането на Съветския съюз умножено по десет.

Приложеното видео показва около 750 мигранти, държани в център за обработка на граничния патрул в Ел Пасо, Тексас, повече от шест пъти над от нормалния капацитет на съоръжението. Всеки един човек там е мъж на възраст 25 – 35 (военна възраст)

Мигранти на военна възраст

Това не са бежанци. Те са изпратени тук, за да проникнат и да създадат истински проблеми за американците. Какво ще кажете за гражданска война?

Обществото на белия дракон и неговите съюзници с бели шапки на Запад и по света договориха алтернатива, която би

възстановила демокрацията, върховенството на закона и свободата на печата. Това ще включва обединението на Канада и Съединените щати в Съединени щати на Северна Америка.

ОБД предложи да поставят полковник Дъглас Магрегър начело на военните при такъв сценарий. Под управлението на ХМ, само на видимо идиотски подлизурковци като Марк Мили и Дейвид Петреъс беше позволено да се издигнат до върха. Ето защо ще зависи от полковници като Магрегър да прочистят армията.

За да започнат тези промени, трябва да влезе в сила военно положение. Това би позволило провеждането на юбилей. Това ще включва еднократно отписване на всички държавни и частни дългове и преразпределение на активи, откраднати от хората чрез измамата на централната банка. В края на това всички северноамериканци ще притежават основната си резиденция, ще имат пари в банката и няма да имат дългове.

Само тогава биха били възможни свободни и честни демократични избори, така че военните да могат да се върнат в казармите си, където им е мястото.

Също така ще бъде необходимо да се действа по над 400 000 запечатани обвинения, за да бъдат задържани около един милион сатанисти в САЩ. Те ще бъдат поставени в лагерите на ФИМА, които са построили за християни и патриоти, докато не бъдат организирани подходящи процеси. Ако смятате, че това е драстично, не забравяйте, че те почти успяха да превърнат останалите от нас в човешки селскостопански животни.

В случай, че не вярвате, че са планирали да затварят християни, съдията от Върховния съд Нийл Горсуч отбеляза, че по време на фалшивата пандемия („най-голямото посегателство върху гражданските свободи в мирновременната история на тази страна“), „те са наблюдавали църковните паркинги и записвали регистрационните номера.“ Те също затвориха бизнеси, училища и църкви, „дори когато позволиха на казината и други предпочитани бизнеси да продължат да работят“.

[supremecourt ПиДиЕФ] (Аризона и др. срещу Алехандро Майоркас, министър на Департамента за вътрешна сигурност)

„Това беше възможно, защото всички политици и знаменитости, които в момента водят война срещу човечеството чрез WEF, бяха изнудвани. Ако някой от тях не направеше каквото му се каже – щеше бъде обвинен в ужасяващи престъпления срещу децата. Списъкът на Епщайн трябва да бъде разкрит и педофилите да бъдат преследвани. Тогава всичко е свършено за тях. Това трябва да е най-важното нещо, върху което Алиансът на Белите шапки да окаже натиск“, казва източник от Мосад.

[Figura7] (Тя е единствената в историята да бъде осъдена за детски трафик към никого.)

Оказва се, че губернаторът на Флорида Рон Десантис може да е един от тези изнудвани хора, съдейки по неотдавнашното му успокояване на геноцидния култ Хабад.

[Figura8] (Десантис в синагога на Хабад Любавич)

Нищо чудно, че американският президент Доналд Тръмп има преднина от 45 точки пред ДеСантис

[Figura9] (Тръмп води с 45 точки пред Десантис)

На християните и патриотите им свършиха бузите да се обръщат така за плесниците, сега справедливостта ще бъде въздадена.

В сряда конгресменката Марджъри Тейлър Грийн представи членове за импийчмънт срещу главния прокурор на Съединените щати Мерик Гарланд.

„Той набеляза родители, които са загрижени за образованието на децата си, набеляза християни и активисти, подкрепящи живота, и нахлу в дома на президент“, казва тя.

[thegatewaypundit] (Извънредно: Седмица на импийчмънтите – Марджъри Тейлър Грийн въвежда членове за импийчмънт срещу главния прокурор на САЩ Мерик Гарланд)

Представителят Мат Гетц (R-Fla.) предложи ФБР да бъде лишено от средства и агентите му да бъдат обвинени, след като специалният прокурор Джон Дърам ги призна за виновни за множество престъпления. Например,

„три отделни полеви офиса на ФБР казаха, чакайте малко, Фондация Клинтън е чуждестранна измама за пране на пари. Вероятно трябва да разгледаме това. Но Анди Макейб, спомнете си Анди, човекът, който се ожени за донора на Клинтън. Той се обажда на всички и казва да не се намесват във фондация Клинтън“, отбелязва източник от ЦРУ.

В знак, че ХМ губи контрол, Fox Television решиха, че могат да накарат Тъкър Карлсън да млъкне, като го отрежат от неговите 2,5 милиона вечерни зрители. Сега Карлсън се появи в Twitter пред 84,6 милиона зрители, за да каже:

„Двете политически партии и техните донори са постигнали консенсус за това какво им е от полза и те активно заговорничат да спрат всякакви разговори за това. Изведнъж Съединените щати изглеждат много като еднопартийна държава…Нашите настоящи ортодоксалности са с мъртви мозъци, никой всъщност не им вярва,“

[twitter] (Акаунта на Тъкър Карлсън)

Страхувайки се да не загубят и последната си намаляваща аудитория, корпоративните пропагандни медии също се обърнаха. Джейк Тапър от CNN казва, че докладът на Дърам е опустошителен за ФБР и оневинява Тръмп. Изглежда, че белите шапки са превзели CNN.

[rumble] (CNN: Докладът на Дърам е „опустошителен за ФБР и оневинява Доналд Тръмп“)

[Video2] (CNN: ФБР никога не трябваше да пускат разследването)

След това виждаме Глен Бек да казва:

„Дълбоката държава съзнателно се намеси във федералните избори. Нашият глас беше счетен за неуместен от ФБР/ЦРУ/МнПравосъд./Демокр.Национ.Конвенция/СМИ и др. Това означава, че това НЕ е свободна държава, това е диктатура. Най-добре е да започнете да вярвате в антиутопиите на Оруел. Вие сте в една такава.”

[Video3] (Вашингтон е толкова корумпиран)

Сега Fox News също беше принуден да съобщи:

„Теорията беше, че ФБР/МнПравосъд./ЦРУ/СМИ/Демокр.Национ.Конвенция/Биг Тек/Фарма и т.н. работят заедно, за да спрат Тръмп. Не се ли случи това?

[Video4] (Всички те заговорничеха против Тръмп)

Този вид разбунтуване се случва в целия западен свят.

„Какво се случва, когато масите се събудят и разобличат лъжите на медиите? Точно това се случва в Дания в момента. Датските медии са тролирани от 90-95% в Twitter и техните лъжи се осмиват“, отбелязва датски кореспондент.

В събота, 20 май, хора в над 190 града по света се събраха, за да изразят ясно послание към глобалисткия не толкова елит:

„Преиграхте ръката си. Виждаме ви. Знаем вашите планове… И познайте какво? Ние сме МНОГО, ЕДИННИ сме и сме ГОТОВИ.”

[Video5] (Глобално събитие – Ние сме обединени)

В още един знак за смяна на режима

в четвъртък Guardian срещна европейския ръководител на Билдерберг Виктор Халберщат, който излизаше от аптека в Лисабон, стискайки пакет от крем за защита на кожата. Халберщат не просто пренебрегна учтивия медиен подход, той категорично отрече, че е Виктор Халберщад, след което се метна в мерцедес, който го измъкна през охранителния кордон.

[theguardian] (При VIP-удара на Билдерберг две неща са гарантирани: Кисинджър и секретност)

Започнаха и съдебни битки. Deutsche Bank AG ще плати 75 милиона долара за уреждане на предложен колективен иск, в който се твърди, че е помагала на групата за трафик на сексуални клиенти на Джефри Епщайн, съобщи Wall Street Journal в сряда вечерта.

JPMorgan Chase & Co. JPM все още е изправен пред две съдебни дела, свързани с отношенията му с Епщайн. Това е само върхът на айсберга.

Разбира се, сатанистите все още не са се отказали и все още се опитват да преследват нашите хранителни запаси и да ни принудят да приемем тяхната системата за контрол с белега на звяра, за да оцелеят.

Така например Бил Гейтс казва, че фермерите са ваши врагове, като същевременно става най-големият частен собственик на земеделска земя в Америка.

[Video6] (Притежавана земя от Бил Гейтс в САЩ)

В същото време лицемерният аватар Джон Кери обявява война на американските фермери, като заплашва с правителствени конфискации на ферми.

[ussanews] (Лицемерът Джон Кери обявява война на американските фермери: Конфискациите на държавните ферми „не са извън масата (за преговори)“)

Холандски фермери се самоубиват, защото са „напълно отчаяни в резултат на престъпната политика на нашето правителство“.

[Video7] (Холандските фермери се самоубиват)

Също така на 76-ата Световна здравна асамблея се говори много за „Единно здраве“. Това ще има за цел да контролира хората, животните и околната среда, т.е. климата и емисиите на CO2. Ако успеете да докажете, че не представлявате „епидемиологичен риск“, можете да отидете в чужбина, да се качите на самолет, да посетите болно дете в болница или роднини в старчески дом и да отидете в хотел.

[auf1] (One Health: CO2 също предизвиква катастрофа на СЗО!)

Това нещо се ръководи от Тедрос Адханом Гебрейесус, ръководителят на СЗО. Преди да ръководи СЗО, Тедрос беше обявен за терорист, тъй като управляваше

„разрушаването на цели села, извършването на публични екзекуции, изнасилване и тормоз на жени и момичета, произволно арестуване, измъчване и понякога убийство на заподозрени във военния арест и принуждаване на хиляди да напуснат домовете си.”

[archive] (Как един нарушител на правата на човека успя да ръководи СЗО – и как той все още е там?)

С действия като тези е разбираемо защо „основаният на правила световен ред над хората“ губи подкрепа. ЦРУ, например, сега е толкова отчаяно за нови слуги, че прибягва до Telegram.

[cia] (ЦРУ стартира телеграм-канал)

Ето руският отговор на откритото вербуване на саботьори сред руснаците от САЩ.

[Video8] (КГБ – станете наши другари днес)

Разбрахме и от ЦРУ за измама на Сикрет сървис в България.

„Изглежда, че агент от тайните служби в охраната на Бил Клинтън е участвал в сексуален контакт с член на хотелския персонал и е бил хванат. По това време агентът не е бил на работа. Може да е било ‘меден капан’, създаден с цел получаване на класифицирана информация“.

Източникът добави:

„Бил Клинтън, който се появи в България, беше 100% аватар.“

Говорейки за аватари, множество източници казват, че украинският военнопрестъпник Владимир Зеленски знае, че е мъртъв, ако се върне в Украйна.

Докато Бахмут пада и противовъздушната отбрана на Украйна се изтощава, ще забележите, че Зеленски ВСЕ ОЩЕ не е в Украйна.

„От 3 май той беше във Финландия, Холандия, Италия, Германия, Франция, Саудитска Арабия и сега в Япония за срещата на върха на Г-7. Той се крие“, отбелязва източник от Мосад.

Източноевропейските съюзници, водени от Полша, тайно призовават Зеленски да прекрати конфликта в Украйна, дори като подаде оставка.

Този призив идва в момент, когато най-новите оръжия на САЩ и НАТО са напълно унищожени от Русия. Например, преди унищожаването си ракетна батарея Patriot изстреля всичките 32 управляеми ракети, които струваха 5,275 милиона долара за единица. Цената на самата батерия е от 500 милиона до 1,5 милиарда долара в зависимост от сложността на оборудването.

Виждайки това, правителството на Турция няма да чака американските самолети F-35 и си иска обратно 1,4-те милиарда долара

„Искаме си парите сега. Искаме си обратно парите, които платихме“, каза турският външен министър Мевлют Чавушоглу пред медиите, добавяйки, че Анкара не иска ситуацията да се „превърне в змийска история, както с отбранителната система Patriot“.

Полковник Магрегър отбелязва:

„Русия е изчерпала украинските възможности за противовъздушна отбрана, хиперзвуковите ракети Кинжал унищожават доставените от САЩ системи Patriot, а руското разузнаване е отлично. Те знаят къде се намира цялото оръжие.

[Video9] (Полк. Магрегър с актуализация за Украйна)

„Мисля, че този разказ, че ние сме на ръба на победата, просто ни дайте още малко и ще можем да се преборим, този разказ ще продължи докато не може. Няма промяна във фундаменталната истина, че положението им е доста безнадеждно…Ако някой няма стратегия, това сме ние…Няма разумен човек на национално ниво в Берлин, Париж, Лондон, забравете, те се побъркаха. Същото е вярно за съжаление за Хелзинки, Стокхолм, Осло. Те нямат връзка с реалността“, коментира той.

[futuredefensevisions] (Блог „Виждания за бъдещата отбрана“, статията от 5/22/2023)

[Video10] (В Бахмут е обявена победа)

Сега Зеленски – след като му свършиха хората за месомелачката – подготвя деца за битка.

[golossokal] (В Лвов беше открит първият военно-патриотичен център за ученици)

Също така получаваме съобщения, че в Украйна е избухнала някаква радиационно мръсна бомба. МААЕ казва, че обедненият уран е прикритие и че нивата на радиация са от 10 до 20 пъти по-високи от обявените, и че райони в Полша могат да очакват скок на заболеваемостта от рак

[theinteldrop] (Украйна евакуира жертвите на радиация от Хмелницки)

Точно навреме за този радиационен страх, NIH започна изпитания от фаза I на „Орално лекарство за премахване на радиоактивно замърсяване от човешкото тяло (понеделник, 15 май 2023 г.)“. Това е типичната ХМ;

„Разпространете радиация и след това направете убийствени печалби, като продавате лекарства против радиация.“

Говорейки за радиация, сега получаваме научно потвърждение, че 5G-електромагнитното излъчване може да се използва за контрол на ума, както отбелязва този доклад на MIT:

Моралните преценки могат да бъдат променени… чрез магнити. Чрез нарушаване на мозъчната дейност в дадена област, невролозите могат да повлияят на възгледите на хората относно моралните ситуации.

[news.mit] (Моралните преценки могат да бъдат променени… от магнити)

С това завършваме както обикновено с най-новите наблюдения на НЛО по целия свят.

1. [Video11] Плазмен енергиен кораб над Оклахома 14.04.2023

2. [Video12] НЛО над Аризона 01.04.2023

3. [Video13] НЛО над Норвегия 3 май 2023

4. [Video14] Делта-земен кораб на ТКП

5. [Video15] Кораб със светлинна енергия над Иран

6. [Video16] Флот от извънземни сфери

7: Различни полски НЛО-та

[Figura10] (Полско НЛО 1)

[Figura11] (Полско НЛО 2)

[Figura12] (Полско НЛО 3)

[Figura13] (Полско НЛО 4)

https://bgprevedi.com/g7-nations-trying-to-surrender-despite-bluster-33562-2/

Предишна статия

Ще има ли силно земетресение на 24 май 2023 в България?

Следваща статия

Социално-психологически експерименти: Аз и другите | Феликс Соболев, (1971)

Други интересни