Тракийските съоръжения и Царското изкуство на извеждане на светлината

Автор: Няма коментари Сподели:

Илиян Недев, Дарина Йорданова и Невена Станчева

ПиДиЕф

Както читателите на Тракийски свят разбраха от статията за био-фотоните, които излъчва ДНК молекулата, всеки човек излъчва непрекъснато свой собствен, строго специфичен био-фотонен сигнал. Този електромагнитен сигнал (светлина) не може да бъде видян с просто око, тъй като обикновено около човека има множество източници на светлина, които са по-силни от излъчваната от ДНК светлина. Но когато човек влезе в една 100% тъмна стая, очите му постепенно се адаптират и след няколко минути той започва да вижда така наречените фосфени (phosphenes).

Процедурата е много лесна за изпълнение. Просто влизате в една напълно тъмна стая, в която не прониква нито един фотон. Сядате с изправен гръб, фокусирате погледа си „пред“ вас и всички фосфени, които виждате около себе си, след около 2-3 минути се фокусират „пред“ вас, образувайки нещо като светещо кълбо (царски орб). Това е така наречения огън, който гори без дим. Затова в свещените текстове се казва: „И светлината в мрака свети, и мракът не я обзе.“ и още: “From darkness to Light”. Поради тази причина пирамидите се наричат pyramid, което означава „огън в средата“. От това светещо кълбо за около 2,5 дни кристализира вашето безсмъртно тяло. Това е Царското изкуство и е абсолютно забранено да се споделя на профанската маса. Решихме че сега е моментът да нарушим това правило, тъй като времената го изискват. Цялата Ковид Пландемия има за цел да се редактират генетично служебните хора, така че те да не могат вече да излъчват съответния био-фотонен сигнал.

Съоръженията, в които се извлича био-фотонната светлина на ДНК, се наричат bridal chambers (сватбени стаи). Както знаете „траколозите“ и „учените“ погрешно ги наричат тракийски „гробници“. По този начин те самите си пречат да проумеят за какво всъщност са служили тези съоръжения и публикуват какви ли не безсмислици за ксенотафи (символични гробници), защото вътре не се откриват погребани трупове. Уверяваме ви, че подобни публикации предизвикват дълбока насмешка у всички, които практикуват Царското изкуство. Накратко – всички подобни съоръжения: кофуни, кургани, пирамиди, нураги, долмени, скални „гробници“, монашески пещери (пустини) и т.н. са помещения, в които практикуващите Царското изкуство са извличали светлината от себе си. Дори и официалната наука знае, че така наречената „Книга на мъртвите“ всъщност се нарича „Книга за извличане на светлината“, но понеже „египтолозите“ не са наясно с реалния процес, който се е извършвал в пирамидите, те са й дали заблуждаващото заглавие „Книга на мъртвите“.

Човек, който практикува Царското изкуство, който вече е наблюдавал собствената си светлина „пред“ себе си и е образувал електромагнитно кълбо (орб), се нарича „илюминиран“, или светец. Изобразява се с ореол около главата. Това е единствената разлика между профани и илюминати. България винаги е била център на изкуството за постигане на безсмъртие. Вече няколко пъти в хилядолетната човешка история всеки път, когато някой се опита да подтисне хората и да ги ограби от това безценно познание, винаги от българските земи то се възражда отново. Очевидно, че и сега след Ковид-измамата и РНК инжекциите, чрез които бяха увредени хиляди хора, отново от България се налага да споделим Тайната за извличане на светлината. В България има над 80 000 такива съоръжения, от които са останали едва около 8 000, а достъпни за туристи са около 1000. Интересното е че и в Сардиния е имало около 80 000 съоръжения за ревитализация и сега са останали около 8 000. Всеки човек, който е позволил да бъде оваксан с РНК, е вече с изменена електромагнитна функция на ДНК и не може да образува електромагнитен орб „пред“ себе си. Думата „пред“ е в кавички, тъй като кълбото наистина се вижда пред практикуващия, но де факто се образува вътре в нас и не може да се опише по никакъв начин; единственият начин да се запознаете със собствената си светлина (която в мрака свети), е да го изпитате сами. Процесът не е „мистичен“, а е напълно естествен. Така, както от половите органи се ражда плод, от вашата светлина се ражда безсмъртно тяло. „Роденото от плътта е плът, а роденото от Духа е Дух.“

Всеки човек, който все още не е оваксан с РНК, може сам да си построи свое съоръжение, в което да наблюдава своята електромагнитна функция „пред“ себе си. Най-важното е вътре в съоръжението да не се допуска нито един фотон външна електромагнитна енергия. Затова тракийските съоръжения са били с дебели каменни стени и са покрити с дебел слой пръст. Някои имат много дълъг коридор (дромус), като например съоръжението в Мезек. Пирамидите също са с много дебели стени и вътре не прониква нито един фотон (в интерес на истината трябва да отбележим, че в Голямата пирамида не проникват и мюони – космически лъчи). Днес можем да постигнем подобен ефект с дебели тухли Итонг и няколко пласта алуминиево фолио. След алуминиевото фолио, облепете стените и вратата със звукоизолиращ материал, а върху него шпакловайте с мрежа и хоросанова шпакловка. Подразбира се, че подът, вратата, стените и таванът трябва да са еднакво изолирани. Процесът не е толкова труден, колкото звучи. След като помещението изсъхне, си вземете душ със сода, прекадете с тамян и седнете необезпокоявани в помещението, затворете плътно вратата и наблюдавайте как вашите фосфени кристализират в светещо кълбо (орб) „пред“ вас.


Подобни по идея неща:

Татяна Завражина работи с долмените.

Реймънд Муди, изобретателят на термините OBE (Излизане от тялото) и NDE (Опит, близък до смъртта), говори за такива много добре изолирани подземни стаи. Каквито има в Гърция в момента. Те са се използвали за комуникации с хората в отвъдния свят.

https://bgprevedi.com/the-thracian-facilities-and-the-royal-art-of-bringing-the-light-out-33457-2/

Предишна статия

Какво е Жена??? (Документален филм)

Следваща статия

За предприемачеството еп. 127

Други интересни