Пландемията и кукловодите – лъжата “ковид”!

Автор: Няма коментари Сподели:

15.05.2023, Илиян Недев, Дарина Йорданова и Невена Станчева

Само 3% от ДНК молекулата служат за кодиране на протеини; останалите 97% от ДНК са предназначени за електромагнитни трептения и излъчване на звук. Преди време „учените” наричаха тези 97% излишна ДНК, защото не разбираха, че основната функция на макромолекулата на ДНК е да излъчва тези вълни.

Човешката ДНК осцилира нон-стоп и излъчва биофотони (слаб електромагнитен сигнал) и биофонони (слаб звуков сигнал). Тези слаби сигнали са специфичната резонансна честота на всяко човешко същество. Тази слаба светлина и звук не могат да се видят или чуят. Слабото излъчване на биофотони се нарича ДНК пръстов отпечатък, защото всяко човешко същество излъчва уникална електромагнитна честота.

Слабият електромагнитен сигнал, който ДНК излъчва, може да бъде открит и уловен от високочестотен интернет като 5G и 6G. ДНК електромагнитният сигнал може да се използва като един вид чип за проследяване, който всеки има в себе си. Няма нужда да се инжектира допълнителен чип чрез „ваксини“ – ние вече имаме естествен „чип“ в нашите клетки – нашето ДНК. ДНК честотата (ДНК пръстов отпечатък) НЕ е същото като ДНК секвенцията, но те са взаимно зависими.

Основната цел на Covid пландемията НЕ бяха ваксините, а тестовете. Тестовете всъщност бяха инструменти за събиране на ДНК честоти.

В тестовете (PCR, кръвни тестове и т.н.) има малък електронен маркер, който улавя ДНК електромагнитен сигнал. 5G е маркирано целево оръжие. Той се насочва към хората чрез техния уникален ДНК електромагнитен сигнал и по този начин поведението им може да бъде цифрово контролирано. Всичко, което е необходимо, е да се съберат ДНК отпечатъците на цялото население.

За тази цел беше организирана Пландемия, за да има причина да се събират честотни проби от човешка ДНК чрез така наречените „тестове“.

Хакване на ДНК с нано-частици

Самата макромолекула на ДНК има магнитното свойство да „завихря“ попадналите в близост до молекулата нано-частици. Ако това са златни нано-частици, ДНК завихря златните нано-частици около себе си, формирайки „трета верига“; ако в близост до ДНК попаднат (или бъдат внесени чрез РНК инжекция) нано-частици графен оксид, молекулата на ДНК ги завихря около себе си, формирайки структура от графенови нано-частици. Това свойство на ДНК е в основата на „хакването“ на ДНК.

Целта на „тестовете за Ковид“, с които се краде ДНК ЕМ сигнал е да се хакне ДНК на цялата земна популация преди хората на се досетят, че така се хаква ДНК. Както казахме по-горе, в Русия една година преди официалния старт на ПЛАНдемията Владимир Путин подписа указ за ДНК паспортизация на цялото руско население с цел да бъде предпазено от химическа и биологическа атака. Под „химическа и биологическа опасност“ се разбира пръскането на населението с нано-аерозоли с цел „хакване на ДНК“ и дигитален контрол над профанската маса от чужди сили.

По този начин само Руското правителство може да хаква ДНК на своите граждани и да ги управлява дигитално чрез система от 5G мрежи и суперкомпютър. Това е така наречения „Умен град“, в който цялата информация относно гражданина ще се събира в реално време 24/7 само въз основа на неговите биометрични данни и дигиталния контрол чрез 5G или 6G.

В Китай и Швеция още преди ПЛАНдемията също бяха събрани ДНК данните на цялото население. Така се формират няколко дигитални концлагера – Руски, Американски, Европейски, Китайски и т.н. Само в няколко десетки държави, в т. ч. и България все още не са тествани и ваксинирани 100% от населението. Затова в България се наложи учениците да плюят в кесийки за да им се вземе ДНК проба (уж тестове за някакъв си вирус).

Във всеки „тест за вирус“ има съвсем малък електронен маркер, който дигитално сваля ДНК сигнала и го изпраща в съответната база данни. Няма нужда от имена, адрес, ЕГН, защото самият електромагитен сигнал на ДНК ще бъде новата ID на гражданите.

ID 2020 и цифровата валута ще се основават на данни за електромагнитната честота на ДНК. Ето защо в страни като Швеция, където базите с ДНК данни бяха създадени преди години, локдауните не бяха толкова строги и терорът над населението не беше толкова жесток, колкото в други страни. Ето защо през 2021 в България бяха събрани ДНК тестпвете на всички ученици чрез тестове за ковид.

Който има повече ДНК резонансни проби, може да контролира повече човешки същества. Оформят се няколко дигитални концлагера.

Една година преди официалния старт на Пландемията Владимир Путин подписа Указ за ДНК паспортизация на руската нация. Указът е номер 97 от 11.03.2019 г. и има за цел да предпази руснаците от биоатаки.

Еманюел Макрон и Олаф Шолц отказаха да се подложат на PCR „тест“ в чужбина, защото не искаха Русия да има тяхната ДНК резонансна честота и да може да ги контролира цифрово.

Цялата пландемична истерия беше фокусирана около „ефикасността“ на ваксините, за да се измести фокусът в грешната посока. Всички се заблудиха, че основната цел на Пландемията са ваксините и че така нареченият „чип“ е DARPA гелът в инжекциите. Нищо не е по-далеч от истината. Ваксините са вредни. Няма съмнение в това. Ваксините увредиха и убиха много хора.

С ваксините се инжектират нано-частици графен. Това е истина и точно заради това е идеално за отвличане на вниманието от основната цел – ДНК тестовете. Всички се заблудиха че ваксините са истинската цел на ковид измамата и мислеха, че тестовете са безобидни. Докато всъщност тестовете са реалната цел на пландемията.

Цялата пландемия беше инсценирана на принципа на червената кърпичка в дясната ръка на фокусника; докато прави фокуса с лявата си ръка, той разсейва публиката с нещо ярко в дясната си ръка.

References:

1. Указа на Путин за осигуряване на химическа и биологическа безопасност от 11.03.2019
2. Някоя от многобройните статии за „хакване“ на ДНК чрез нано-частици
3. Статия на английски за завихрянето на златни или графенови нано-частици около ДНК
4. Био-фотони, които ДНК излъчва

https://bgprevedi.com/dna-passportization-and-mass-testing-the-main-goal-of-the-plandemic-33370-2/

Предишна статия

Новините от Света без цензура!

Следваща статия

Новините без цензура!

Други интересни