Гъбите и войната срещу тях! Апокалипсис – какво ни чака и как да оцелеем?

Автор: Няма коментари Сподели:

Това явно вече е било, затова всичко пак се повтаря, със същите грешки, паника и предизвестен резултат.

Ние сме гости тук, може би затворници, може нашественици, а вероятно и двете. Оригиналният живот тук са гъби и дървета. Кой унищожи преди 200 години вековните гори и какво всъщност се случи през 1812-та? 

Холивуд е истинската станция за новини за живота, но там се казват кодирано нещата, за да могат зомбитата да не ги разберат, а незаразените от нас, да получат сигнал, аларма, предупреждение. 

Много са филмите за зомбита, и особено сериалите, сред най-ярките от които е “The Walking Dead“. В никой сериал обаче не се разкри защо точно хуманоидите стават зомбита. Все някакви вируси, глупости, търсят антибиотици и винаги се провалят.

 

HBO току що пуснаха първият зомби сериал, в който се обяснява защо. Обясняват това, което и аз, войната на Човека е с гъбите, не с бактерии и вируси. Сериалът е “The Last of Us” (Последните от нас).

Основни истини са казани още в началото му, в телевизионен дебат между професори. А както знаете, професорите са масонска титла и то от висок “дан”, а те много добре знаят какво е станало в миналото. 

 

 

 

Не мога да се съглася, че сме обречени, необходима ни е симбиоза с други автентични обитатели на това място. И то чрез връзката микробиом (нашите бактерии, нанороботи) и тези, които тъкат структурата на самият парк Земя – почвените археа, металообразуващите микроби, кълновите ферменти и ензими, всички тези същества могат да се противопоставят на хищните гъби, като остстояват своите граници, и могат да бъдат наши защитници.

С известен резерв приемам и някой немицелни дрожди като наши защитници, оцетните, комбуча, кефирените и дрождите от кълнова ферментация (симбиоза между микроби и дрожди). 

Най-великият войн на наша страна е почвеният Богатир “сенна пръчица” (натто бацил, Bacillus subtilis), прочетете повече в този материал от блога. Този бацил, бидейки спорообразуващ влиза в люта битка за територия с гъбите, като ги мачка не само във водна и почвена среда, но и във въздуха, където е най-лютата битка между спорите на гъби и бацили. 

 

 

Като стана въпрос за атмосферата, химтрейлси, радиация. Вероятно куполът над нас е точно с тази цел, да пази “небесата” от гъбните спори, а ние сме в изолация и един вид храна, добитък за земята на Гъбата. А химикалите от горе има вероятност да са нещо като по-малкото зло, в опит да се редуцира, голямото зло. 

 


 

Анти-Тераформация! В сериала “The Last of Us” точно в началото му се каза ясно и точно това, в сегашното си състояние на летаргия, гъбите имат непоносимост към температура над 34.5 градуса, но ако навън средата се затопли, те ще еволюират и тогава комфортна температура ще е тази в тялото ни.

Ето защо “глобалното затопляне” е такава истерична тема, защото гъбите ще ни попилеят. А това не е затопляне, а нормализация. Явно някой преди си е играл на гео-инженер и е предизвиквал ледникови периоди, ядрени зими, вечна мерзлота, заледяване на Арктика и Антарктида, но… не се гаси туй, що не гасне.

ДНК проби и ваксини ли? Дори и зад това безумие може да стои един тест за това, кой е гъбясал и тотал щета, и кой не. Моя теория отскоро е, че няма идиоти и дебили, има такива със стопени сетива, епифиза, мозък, очи, такива, които са под контрол. Никой не може да каже за какво служат ваксините и какво има в тях, какво точно е КОВИД и защо се затваряха труповете в специални метални ковчези. 

От друга страна, по линия на по-малкото зло, не може всичко да бъде напаснато. Явно има няколко фракции, които дърпат конците. Или пък лидерите ни вече са марионетки на гъбната инвазия, чрез храна, антибиотици и най-вече наркотици, защото почти всички наркотици са предоставяне на гъбен контрол над мозъка. 

Един самоубийствен план е да се елиминират инкубаторите на гъби, тоест хуманоиди и животни, тотално зачистване, и така гъбите да бъдат или унищожени, или изпаднали в хибернация. От години си мисля над теорията, че ИИ и Гъбен Интелект са може би едно и също. 

Къде са изчезнали предишните цивилизации, раси, много по-велики от нас? Явно са загубили битките с гъбите! Срещу такава колективна твар никой няма шанс, защото тя е част от тъканта на реалността и част от телата, храната ни. С груба сила няма как. Тръгне ли се с груба сила, Гъбата превзема разумите, хормоналният синтез и се стига до войни, зомби апокалипсис. На гъбите са им много изгодни студените ни тела, труповете человешки, те са студени и годни за ядене. 

 

 

Всичко от голям супермаркет е гъбясало. Индикатор за което е метиленовото синьо, кристал виолетът или UV фенерче. Плесените обичат UV светлина, затова светят на нея. LED лампите стимулират гъбите

Гъбата кордицепс бе герой в тази публикация. Това обяснява налагането на инсекти за храна. Труповете на инсекти имат заразен с гъби хитин и никакви белтъци.

Наред със заразената с плесени храна в суперкаркетите (старо зърно и бобови, ядки, зърнени храни, кафе и какао, плодове и зеленчуци), истинският бич са всички хлебни храни, в които има мая. Вгледайте се добре в “The Last of Us“, аз с лекота разбирам подсказките вътре, но за вас ви предлагам помощ. Първи епизод, бабата стана гъбно зомби от… курабийките, а натам ще видите че намеците за хляб и храна съпътстват всеки разговор. 

 

 

Предлагам и помощ и да осъзнаете своето невежество относно медицина, фармацевтика, микробиология, биохимия. Всичко, което знаете е лъжа. Вируси няма!

Има бактерии, които най-често са на наша страна и гъби, които почти никога не са, освен ако не са симбиотични дрожди заедно с бактерии. Ракът е най-често гъбна инвазия и точно това, подмяна на органите на хуманоида, с гъбни образувания (тумори).

Ето мой материал за рака и антидотите, втора част не написах, глупави и неблагодарни сте за да си губя времето. За гъбният рак имам няколко анализа във Фейсбук канала, но като цяло виждам, че читателите са прекалено гъбясали за да поемат тази информация. 

Отново напомням, че престъпление срещу човечеството е “родители”, подкукуросани от гъбясали лекари да дават на децата си антибиотици. Антибиотикът е концентрирана гъба, която не само заразява отвътре и от всеки отвор на жените най-вече текат гъбни течения, но и убива нашият естествен щит, баткериалнит микробиом. Затова се казва анти-биотик, анти-живот!

 

 

Друго престъпление е хлябът. И то в кавички, защото истинският Хляб е бактериално ферментирал, а не плесенясал чрез мая (гъби). На снимката виждате домашен хляб, с мая, плесени избиват на третия ден. Тези плесени и гъби зреят във вас!

Имам мои бактериални хлябове, които над две години стоят на открито, те не плесенясвят, няма как, имат си защитни био-механизми. Всичко тестяно от магазина, ресторанта, сладкарница, пицария, баничарница е отрова с мая: хляб, пици, катми, кроасани, козунаци, пърленки, бургери и други гъбно-токсични боклуци.

 

Хлябът с квас от магазина е капан за идиоти. Ето какво става с него!

Квасът е тесто, което се заразява от спорите на гъбите във въздуха, понякога е по-опасно дори от маята.

Най-зли към животните са тези, които ги хранят с хляб, ето такъв, плесенясал. Плесените поразяват някои породи кучета и те стават агресивни, губят разсъдък. Гъбните болестни от такъв хляб правят птиците слепи.

Хлябът е доказателство, че термичната обработка срещу гъби не работи. Също както при натто, спорите издържат и на висока температура, и на радиация, и на всичко. Да, гъбите умират във фурната, но спорите, ларвите им оцеляват и заразяват и “хляба”, и дома, дрехите, други храни, деца и възрастни. Една хлебарница в квартала ви е по-опасна от утечка от АЕЦ или химически завод, защото разпрашава спори поне на 5 километра радиус, а при подходяща среда и вятър, на десетки километри.

Защо умираме? Заразени сме с приони. Все по-близко сме до истината, че мъртвите кристални, само-възпроизвеждащи се структури са с гъбен генезис. 

Как да оцелеем, къде е истината? 

Според мен истината е да не повтаряме грешките на предишни раси и цивилизации, които са стигнали до гъбно безумие и тотална деградация, натам и до абсолютна дегенерация. 

 

Тогава кои сме ние? Ние сме хибриди между дървесни човечета (дядо Дарвин) и подземни пигмеи (пещерни хора). Антидоти срещу гъби са корените на дърветата, почвените археа бактерии, кората и листата на дърветата.

Сред най-мощните гъбни неутрализатори е дъбовата кора, която ми е основен антидот почти навсякъде и я използвам за танини за регулация на повечето ферментирали напитки. А нашите деди са знаели тайната на ракията, с кори и корени. 

Тайната на други микро-хуманоиди под земята за вещерските корени на мандрагора, беладона, татул, черен блян. Но по тази тема е деликатно да се пише, вижте в другите материали. 

 

 

Някой ще каже, а как без мая и квас, хляб ли да не ям? 

Ето моята мега закваска, на анаеробна среда, изцяло бактериална. На етикетчето пише какво има, новият момент са бавните захари от гулия сок, гъбите обичат бързи захари. Тази заквасква ферментира дори нахутен хляб с овесени ядки и с чесън (на снимката), едно огромно изпитание.

 

 
Беладона корен

 

 

 

Мандрагора корен

Сериалът “The Last of Us“, бидейки гъбно чадо на Холивуд, ще ви отчае че няма шанс, войната е загубена. Не е така, иначе нямаше да ни предупреждават дори. 

Гъбите пробиват през студената ни кожа и после се адаптират навътре. Когато се борим, усещаме… алергия, не е алергия, а битка. Пазете кожата!

 

 

Какво ви подсказвам тук? Един много див, защитен сапун. С мандрагора! И дървесни защитници – катрани и терпентин, те убиват гъбите. Слагам и кристал виолет. 

 

Понякога, когато нямам кристал виолет наблизо, накисвам плодове и зеленчуци в слаб разтвор на калиев перманганат.

Хининовата кора, също е мощен фунгицид, а този “Блъстер” някога го реализирах точно като мощен анти-фунгицид.

 

Много сила има в зелените орехи. Мит е, че в тях има йод. Друго е, а другото отлично се справя срещу гъби и паразити, които ги съпътстват. Идеално се допълва от пелин и карамфил.

Чесънът, сярната смола в него е мощен фунгоцид, затова чесън в хляб с мая, спира псевдо-ферментацията. Но в бактериален хляб, чесънът не пречи. Забравете ню ейдж тъпотиите и аюрведа, чесънът е сила!

А този ръжен хляб на заден фон, имам кършей от него, вече 7-ми месец, ни плесен, нищо, затопляш на пара и е като нов.

Мой хляб на над 2 години, чук е!

Ако не е киселинният ръжен, понякога избиват спорите на натто, каквото има вътре. Правете разлика между плесен и натто. Не особено запознатите с микробиологията, наричат натто спорите, благородна плесен. 

Катми само с брашно и ръжен реджувелак, бактериално заквасване. Никакви яйца и млека не ви трябват, биологична мърша е необходима за маята.

Най-търсеният антидот, основни съставки вътре са беладона (в новите серии и мандрагора) и много мощна тинктура от дъбова кора. Вече добавям и други кори.

За първи път осъзнах мащабите на гъбната зараза, чрез вас и този мой първи анти-гъбен мехлем с кристал виолет. За новата версия на чудо крема, вижте този материал.

Това е темпе, преди му бях голям почитател. Сега имам сериозни резерви, защото то зрее чрез гъба, която опасва бял воал около соевите зърна. Има поне 30% шанс тази гъба, която я има и по смокиня и орех, и други листа да е симбиотична, защитна, но… ще мина и без темпе. 

 

Кристал виолетът (пиоктанин) е много мощно средство срещу гъби, лишеи, плесени. Освен в кремове и сапуни, правя чудесен разтвор за вана, за промивки. Показвам ви рецептата. Това е първият прототип на “Виолен”, татам не пиша рецепти, имам готови субстанции и карам на усет, изберете хубав кристал виолет, микробиологичен, лабораторен или поне фармакопеен.

Това не е плесен по сапуните ми, а… натто спори. Толкова е мощен, че с него стартирам, натто ферментация в едамаме соя.

Класическият начин за натто ферментация, е да сварите сено и след това с неговата вода за полеете сварени бобови (соя, нахут, грах, едамаме, мунг) и за 24-40 часа на 42-45 градуса да оставите а ферментират. Бобовата чорба я оставете така да образува облаци от натто слуз. Концентрирана следваща закваска е.
А ето как се “готви” натто сапун. Много сяра, сено, глини, соли, катрани.

Виолетовият крем има вълшебни показатели, на редуктор. В тази среда няма как да виреят гъби. Тази среда обръща процеса на гъбясване и стареене на кожата.

Осветлението е ключово в борбата срещу гъбите. Те обичат синя, UV, LED светлина, и не харесват топла, лъчиста енергия от инфра-червен източник. Затова, ползвайте такива лампи, по спектъра червен ще ги познаете.

Гъбите поразяват очите, те са им по-любими от кожата. Замъглено зрение, паяжинки, мигрена, нервност, сърбежи, познати, нали? През очите гъбите проникват към мозъка, може би точно те контролират и прожектират сънищата ни. Това е моят мощен антидот. Тествам го със спортен въздушен пистолет, така тренирам и моториката на зениците. След това съм орел, и то двуглав. 

 

Когато домът ви е заразен, ето какво става, с плодове и зеленчуци. Когато сте го изчистили от плесени, така чак не става. Понякога зеленчукът сам си носи плесените и после чрез тези спори поразява цялата къща.

 

Отличен защитен крем за брада, коса и кожа. Много сложна комбинация, с мандрагора, много корени и глини, в които има археа.

 

 

Много мощ, пречистваща от гъби сила има в киселите млека, фаворит сега ми е едамаме (зелена соя), вътре с кора от канела, малко зелен орех екстракт и сладък пелин. Отлично е дори за маска за лице. 

 

 

Ако усетите влияния, дали от гъби, излъчватели, торсионни полета, това масло възвръща контрола над разума. С беладона, мандрагоря, черен блян, татул и много други корени и билки.

 

 

Подарявам ви една уникално мощна рецепта, за това чудо. Почти всички съставки са яко ант-гъбни. 

 

 

Дори парфюмните ми компизиции са антигъбни.

Най-силен от тях е Кристал Виолетът – вълшебен аромат, вече и с пало салто и… познайте кой тамян е с дъх на виолетка? 

 

 

Като стана въпроси за танини, смоли, към тях добавям и дървсини са пречистване на въздуха от гъби.

А знаете ли че вашите филтри за прах у дома, климатици и прочие, теоретично чистят прах, но завъждат гъби и ги разпостраняват ударно?

https://www.think.bg/2023/02/fungi-apokalipsis.html

Предишна статия

Глас народен, глас Божий!

Следваща статия

Дъждът който ни ръсят всеки ден не е с естествен произход, точно след него липсва кислород!

Други интересни