Значи, първата ни задача е справяне с мафията! А това означава война, нищо друго…

Автор: Няма коментари Сподели:

Христо Иванов, генерал Наско, Асен Василев и Кирил Петков имат чувството, че някой ги минава с двеста, но не знаят кой. Чудят се. Само Ленчето се ориентира да бяга навреме, че много и дойде с минаването.

ББ не играе любовни игри по парапетите, а прави ги минава. Който не ми вярва, да пита някой от горните четирима. Те сега мълчат, но скоро ще започнат да пъшкат! Завалиите.

В политиката у нас е така: Горе ръцете, долу гащите! Няма мъж, няма жена.

Трябва да има правила! Не може без такива.

Знам от сигурен източник, че всички жени в ГЕРБ преминават технически преглед и специални проби лично при ББ. След това стават управници и ги назначават тук и там.

Мисля си, че европейските ценности поощряват споделянето на подобни благини. Ако реда да станеш упправник е такъв, защо ББ да не споделя с целия български народ тия работи?

Всички знаем, че ако български управник не го таковаме предварително, той няма да ни слуша. Нали всички виждате как гледат с любов в очите нереза. Айде ББ да е пръв, няма проблем. А народа кога?

Бойче, тебе питам! Не се прави…

Толкова е просто! А малко го разбират.

България не е държава, а територия. В нея няма нищо европейско. Нямаме държавни и общински органи. Нямаме съд, прокуратура и следствие. Нямаме здравеопазване. Няма и образование. Няма социална политика.

В тази престъпна територия няма нищо. Нищо, освен величествена, безскрупулна и арогантна мафия. Тя трябва да бъде разбита, унищожена, заличена и забравена.

Значи, първата ни задача е справяне с мафията! А това означава война, нищо друго…

                                       Николай Марков

https://svobodnoslovo.eu/komentar/hristo-ivanov-geeral-nasko-asen-vasilev-i-kiril-petkov-imat-chuvstvoto-che-nyakoy-gi-minava-s-dvesta-no-ne-znayat-koy/110083

Предишна статия

Когато не знаете какво да правите, просто кажете истината…

Следваща статия

ЦИФРОВИЯТ КОНЦЛАГЕР В ЕВРОПА СТАРТИРА СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЦИФРОВОТО ЕВРО…

Други интересни