Водят се съдебни дела срещу министри заради незаконните COVID мерки

Автор: Няма коментари Сподели:

05.05.2023, Безбожна ера

Водят се съдебни дела срещу министри заради незаконните COVID мерки

Както знаете от публикациите в Godlessera, срещу здравния министър и настоящ президент на Швейцария Алън Берсет е заведено наказателно дело с обвинение, че ковид мерките са незаконни и че във ваксините се съдържат увреждащи вещества. Делото е заведено от Паскал Наджади.

В САЩ делото срещу Файзер беше спечелено и Джо Байдън беше принуден от съда да издаде указ (Bill HJ7 от 2023) за прекратяване на извънредното положение и измислената пЛандемия.

Колективни съдебни дела срещу здравните министри са заведени и в Австрия, Австралия и много други страни.

Колективния иск в Австралия е заведен от повече от 500 души, претендиращи за обезщетение за уврежданията, получени от т.нар. „ваксини“.

Протокол по дело

В България Методи Б., Мадлен К., Александър М., Стефан Т., Невена С. и десетки други присъединили се впоследствие граждани са завели дело срещу здравния министър в Административен съд София-град. Съставът на съда е тричленен с председател съдия Катя Аспарухова. Делото е номер 11677 от 2021. На 21.04.2023 мина първото заседание, на което бяха приети множество доказателствени искания за незаконността на заповедта на здравния министър и т.нар. „извънредно положение“. Делото е отложено за 6 октомрви 2023.

Всеки български гражданин, който се чувства засегнат от незаконните мерки и нарушаването на гражданските му права, може да се присъедини към делото. Съдебната такса е 10 лв. Ако се докаже вината на здравния министър, съдът е длъжен да присъди обезщетения за нарушаването на гражданските права на българите.

                                                                 Автори: Невена Станчева и Дарина Йорданова

https://bgprevedi.com/court-claims-against-ministers-about-illegal-covid-measures-33042-2/

Предишна статия

Донбас не е построен, а е разкопан? 10 неудобни въпроса за историците…

Следваща статия

Изкупува ли Китай цяла Африка? Защо Си Дзинпин харчи милиарди за бедните страни?

Други интересни